AliExpress Schiedam: Wat gebeurt daar?

Omdat ik veel berichten en vragen krijg over AliExpress Schiedam ben ik gaan kijken wat daar precies gebeurt. Ik heb antwoord en kan nu met absolute zekerheid zeggen dat AliExpress Schiedam niet bestaat!

Wat wel bestaat is het controlecentrum van de Douane, welke nogal eens wordt verward met AliExpress Schiedam. Daar komen brieven en pakketjes van en naar het buitenland aan en worden deze ook gecontroleerd. Hierdoor komen retour gezonden pakketten daar ook langs.

Is dat bij jou gebeurt, lees dan verder voor de oplossing. AliExpress Schiedam kan je niet bereiken, je kunt daar ook geen pakketje ophalen.

Hoe krijg ik mijn pakket van AliExpress Schiedam?

AliExpress SchiedamEen simpel antwoord, die krijg je niet. Jouw pakket gaat terug naar China en zal daar weer worden verwerkt. Natuurlijk kan jij er wel voor zorgen dat jij het pakket alsnog gaat ontvangen. Je hebt er immers ook voor betaalt.

Met de volgende eenvoudige stappen kom je snel tot een oplossing:

  1. Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw AliExpress account.
  2. Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI om te kijken hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat. Pas deze aan indien deze niet klopt.
  3. Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm voor het overzicht van bestellingen.

Voor meer informatie over het openen van een geschil (dispute) kijk je op http://s.click.aliexpress.com/e/YFA2Z7e.

Meer weten over hoe jij de AliExpress klantenservice kunt bereiken? Klik hier!

Kom jij er niet uit? Lees dan verder!

Goed, dus AliExpress Schiedam bestaat niet en jouw pakketje is niet bij jou thuis. Het is belangrijk om uiterlijk binnen 60 dagen na de eerste besteldatum contact op te nemen met de verkoper. Na 60 dagen open je een geschil, na 75 dagen ben jij simpelweg te laat en ben jij het betaalde geld kwijt. Daar is niets aan te doen, tenzij jij naar China wilt vliegen en een rechtszaak wilt starten op eigen kosten.

Wij helpen jou natuurlijk graag. Vragen daar geen geld voor, het enige wat wij vragen is dat jij via onze partner-link (VRLX.ga/ali) jouw bestelling plaatst. Iedere bestelling (hoe klein of groot dan ook) maakt dat wij deze service kunnen blijven bieden.

Meer weten over AliExpress Schiedam?

Er is veel te zeggen over AliExpress, maar er is geen vestiging in Schiedam. Neem ook geen contact op met de douane, want die kunnen jouw pakketje ook niet uit het systeem halen. Eenmaal terug gestuurd gaat het terug naar China.

3 gedachten over “AliExpress Schiedam: Wat gebeurt daar?

  1. Jm van pul Beantwoorden

    Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen .Ik heb 7 mei een bericht gekregen dat mijn bestelling in nederlend is bij post lokaal het nummer is lx410894176nl Ik heb wel betaald is de bestelling kwijt wil ik wel mijn geldterug .Ik heb ook nog een s nummer 3slgat7140332

  2. Petra Beantwoorden

    Hay, ik heb een mail gehad gister dat mijn pakketje bij het dichts bijzijnde postkantoor ligt….geen plaats, geen adres???….en nu?

Geef een reactie