Warmtelamp voor reptielen te koop bij AliExpress!

warmtelamp voor reptielen

Een warmtelamp voor reptielen is te koop bij AliExpress. De verkoper levert overigens ook spullen voor andere huisdieren.

Direct de warmtelamp voor reptielen bekijken? Klik hier!

Hoewel de warmtelamp voor reptielen met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld kan ik nog niet zeggen dat het hier gaat om een geweldig product. De reden is dat er slechts 1 koper een reactie op heeft achtergelaten. Deze koper heeft daar inhoudelijk niets over geschreven. In het tweede deel van deze blog zal ik daarom kijken naar het best verkochte product van deze verkoper. Dit zou een eerlijk beeld moeten geven van de kwaliteit.

Meer weten over de warmtelamp voor reptielen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander product of heb jij specifieke vragen over dit product? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Jij mag natuurlijk ook een reactie achterlaten onder deze blog. Daar kunnen anderen dan ook weer op reageren.

Kopers over de warmtelamp voor reptielen

Ik ben voor de zekerheid ook even verder gaan kijken. Zo kwam ik een andere warmtelamp voor reptielen tegen die met 4,7 uit 5 sterren is beoordeeld door 31 kopers. Gelukkig hier wel met inhoudelijke reacties. Kopers schrijven onder andere: “Binnen 9 dagen geleverd” en “Warmt goed op”.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Dan zijn er ook wat minder positieve reacties, helaas geven deze kopers geen verdere inhoudelijke reactie. Weer een andere warmtelamp voor reptielen, dit keer beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Hierover schrijven kopers: “Laag energieverbruik”, “Snel geleverd” en “Zoals verwacht”. Feitelijk goede reacties met een paar klachten waar weer geen inhoudelijke reactie bij staat.

Meer reacties zien? Klik hier!

Ter afsluiting nodig ik jou uit om ook jouw reactie te laten weten. Dat kan gewoon door het formulier onder deze blog in te vullen.

Geef een reactie