Uitverkoop bij AliExpress! Tot 40% korting!

UitverkoopHet is weer zo’n dag, de dag dat producten in de uitverkoop gaan bij AliExpress en dus heel veel minder gaan kosten. Kortingen tot 40% op heel veel producten. Dat op de toch al extreem lagen prijzen.

Met grote regelmaat schrijf ik op deze site informatie over de aanbiedingen en kortingen op de AliExpress website Heb jij daar vragen over, neem gerust even contact met mij op.

De ene aanbieding is beter dan de ander. Als budgetcoach moet ik natuurlijk wel zeggen dat jij een budget moet hebben voor hoeveel geld jij uitgeeft bij AliExpress.

Waarom heeft AliExpress uitverkoop?

Als grootste webwinkel ter wereld zal je wellicht zeggen dat een uitverkoop niet nodig is. Ze verkopen toch genoeg. AliExpress heeft uitverkoop omdat het simpelweg extra omzet oplevert. Hoe meer extra omzet, hoe beter het bedrijf zal draaien.

Denk ook aan Albert Heijn. De grootste supermarkt van Nederland trekt ook enorm veel publiek door de constant wisselende bonus acties. Nikki en ik kopen bijvoorbeeld onze WC-blokken altijd voor 99 cent tijdens de “Route 99” acties. Voor wasmiddel betalen we ook nooit meer dan de actieprijs.

Zelfs winkels als Action doen aan uitverkoop. Iedere woensdag komen daar nieuwe producten in de aanbieding. Iedere korting, actie, aanbieding en tijdelijk product trekt weer een nieuw publiek naar de website toe.

Hoe kan ik altijd de beste prijs betalen?

Om zeker te zijn van de beste prijs moet je de aanbiedingen in de gaten houden. Dat kan eenvoudig door een product toe te voegen een de “wish list”. Door dat te doen ontvang jij zonder problemen updates over de aanbiedingen op de door jou geselecteerde producten.

Houd de aanbiedingen altijd goed in de gaten. Hoe meer producten jij in jouw “wish list” plaatst, hoe meer jij acties en aanbiedingen jij te zien zult krijgen. Vrijwel iedere verkoper heeft weleens een korting of aanbieding.

Geef een reactie