Militair vest te koop bij AliExpress!

Militair vest

Een militair vest met veel zakjes is te koop bij AliExpress! Vandaag zag ik dat er ook via deze site een was verkocht dus schrijf ik daar een blog over.

Koop jouw militair vest nu online! Klik hier!

Zoals gebruikelijk in deze blogs schrijf ik in het tweede deel over de reacties die kopers geven. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,5 uit 5 sterren. Hiermee krijgt dit product niet een bijzonder hoog cijfer, de verkoper echter, krijgt voor andere producten in 97,9% van alle gevallen het hoogste cijfer. Ik zal dan ook het best verkochte product gaan bekijken om daar een kleine vergelijking mee te doen.

Bestel het militair vest nu online! Klik hier!

Voor alle vragen die dan nog open blijven staan nodig ik jou graag uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Met jouw reactie kan ik jou weer verder helpen om stappen te zetten richting een antwoord. Natuurlijk mag jij ook altijd direct contact met mij opnemen via email, WhatsApp of via chat.

Kopers over het militair vest

Dan ga ik kijken naar de reacties van kopers. Reacties als: “Past perfect”, “Super tevreden” en “Snelle levering” vatten de positieve reacties goed samen. Kijk ik dan naar de negatieve reacties en klachten, dan zie ik woorden als: “Anders dan op de foto”, “Borstomvang niet goed” en “Nooit ontvangen”. Mijn advies, lees de reacties op het militair vest ook zelf door.

Alle reacties op het militair vest lezen? Klik hier!

Dan het best verkochte product. Een t-shirt met 89 beoordelingen. Het laagste cijfer hier 3 uit 5 sterren, waar het bij het vorige product 1 uit 5 sterren was. Reacties als: “Maten zijn Europese maten”, wat bij AliExpress ongebruikelijk is, “Kwam vrij snel” en “Goede kwaliteit”. Dat is ook meer wat ik van een goede AliExpress verkoper verwacht.

Lees alles over het militair vest en ander producten! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou uit een reactie te plaatsen onder de blog.

Geef een reactie