Kijkgat nu te koop bij AliExpress!

Kijkgat

Wil jij een kijkgat kopen voor jouw voordeur? Kijk dan eens bij AliExpress. Dit product is ook nog eens elektronisch, waardoor het via een app werkt!

Direct jouw kijkgat bestellen? Klik hier!

Het product werkt overigens ook gewoon op de ouderwetse manier. Gewoon door het gaatje kijken. De extra mogelijkheid van dit kijkgat is te kijken via een app. In combinatie met een elektronische deurbel kan jij zo volledige controle hebben over jouw huis. De combinatie is goed. Houd wel rekening met de mogelijke extra kosten voor BTW en inklaring wanneer jij een product als deze koopt. Alle informatie is hier te vinden.

Bestel het kijkgat direct online! Klik hier!

In het tweede deel van de blog ga ik kijken naar de reacties van verschillende kopers. Hoe meer reacties jij leest, hoe beter jij weet welk product voor jou geschikt is. Natuurlijk kan jij ook gewoon een reactie achterlaten onder deze blog.

Kopers over het kijkgat

Kopers schrijven onder andere: “Beter dan verwacht”, “Op tijd geleverd” en “Tweede bestelling hier”. Dan is er 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft en 1 koper die 4 uit 5 sterren geeft. Ik zal daar ook even naar kijken om jou toch een compleet beeld te geven.

Zelf de reacties van het kijkgat bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik dus ook even naar de meest negatieve reactie. Deze koper klaagt omdat het product via WIFI lastig te bedienen is. Wat daar precies aan de hand is weet ik niet. Omdat het cijfer van de meeste kopers toch best wel een stukje hoger is denk ik dat het meevalt.

Bekijk alle reacties voordat je het kijkgat koopt! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie