AliExpress Bespaartip: Koop producten per stuk!

Als Nederlandstalige AliExpress klantenservice spreek ik dagelijks mensen met vragen over hele diverse onderwerpen. Vandaag bestelde iemand (zonder ons eerst om advies te vragen) 4 spijkerbroeken.

Voor de prijs een heel goed idee, maar de grote domper kan mogelijk nog komen.

De totaalprijs is namelijk 60 dollar, wat omgerekend naar Euro’s op ongeveer 50 euro neerkomt. Mocht dit allemaal tegelijk worden verstuurd moet de koper bij ontvangst nog inklaringskosten en BTW betalen. Zonde! En natuurlijk ook te voorkomen.

In deze blog leg ik uit welke tips jij nog meer kunt toepassen om nog veel meer geld te besparen bij jouw aankopen. Bestel hoe dan ook altijd via mijn partner link, VRLX.ga/ali om deze Nederlandstalige klantenservice in het leven te houden.

AliExpress bespaartip 1: Plaats producten op jouw verlanglijst!

Besparen door niet te kopen is mogelijk de grootste besparing. Toch kan de verlanglijst ook heel veel geld besparen. Vrijwel alle producten op de AliExpress website gaan uiteindelijk de uitverkoop in. Soms heel snel, soms duurt het wat langer. Via de verlanglijst wordt jij op de hoogte gehouden van kortingen en besparingen op alles wat jij mogelijk ooit wilt kopen via de AliExpress website.

Global Shopping day is de grootste besparing, deze vindt jaarlijks plaats op 11 november en biedt over het algemeen de hoogste kortingen aan.

AliExpress bespaartip 2: Bestel voor minder den 22 euro per kaar!

Ik noemde het al even in de opening, maar herhaal het graag nog een keer. Wanneer jij voor minder dan 22 euro per keer koopt betaal jij geen BTW en inklaringskosten. Deze kosten lopen flink op, omdat de inklaringskosten vast staan op een bedrag tussen de 15 en 20 euro. Dat betaal je dus ook al op een bestelling van 23 euro. De BTW (op dit moment 21%) komt daar nog bovenop.

Koop jij meerdere producten? Bestel ze dan los van elkaar om deze extra kosten te voorkomen. Aangezien verzending bijna altijd gratis is maakt dat ook niet uit voor de kosten.

Kom jij er niet uit? Neem gerust even contact met mij op via chat of email. Telefonisch kan ik jou helaas niet verder helpen.

Geef een reactie