Vloggers gezocht voor AliExpress Nederland!

Vloggers

Vloggers verdienen nu goed geld. Gewoon vanuit huis! In deze blog schrijf ik hoe wij jou kunnen helpen om met groot succes video’s te maken!

Ken jij vloggers? Meld je aan!

Het systeem werkt super eenvoudig. Jij maakt een video die met AliExpress te maken heeft. Dat kan over een product gaan of over een probleem wat je oplost. In de video gebruik je de link naar het AliExpress product, zodat kopers via jouw link kunnen bestellen. Goede vloggers kunnen eenvoudig honderden abonnees krijgen op het YouTube, Instagram of Facebook account. Hoe meer video’s jij online zet, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen.

Help vloggers verder! Klik hier!

Er zijn een paar stappen die gevolgd moeten worden. Het begint met het aanmelden voor het AliExpress Partnerprogramma. Zodra je daarvoor bent goedgekeurd bekijk je de onderstaande video om jouw links te maken, direct naar de pagina waar jij de bezoeker wilt hebben.

Hoe vloggers geld verdienen

Wat je direct zult zien is dat er onder deze video een link staat. In dit geval verwijst de link naar deze blog. Nu heb ik persoonlijk hier mijn verdiensten inzitten, waardoor ik bezoekers niet direct naar AliExpress stuur. Het is aan jou hoe jij dat wilt aanpakken. Heb jij daar tips bij nodig? Ik heb de oplossing voor alle vloggers.

Meer weten over mijn oplossing? Start hier!

Alles begint bij een gratis persoonlijkheidstest. Deze test maakt het mogelijk om te zien wat voor soort persoon jij bent en hoe jij naar jezelf kijkt. Er komen vaak opmerkelijke en verhelderende inzichten uit. Met deze persoonlijkheidstest heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien naar inmiddels ruim 1800 bezoekers per dag! Over de omzet schrijf ik liever niet in deze blog.

Direct de persoonlijkheidstest voor vloggers maken? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Geef een reactie