Vandaag gekocht op AliExpress: Honorable as a king – Polo Shirt!

Honorable as a king polo shirtDagelijks kijk ik naar de producten die worden verkocht via mijn AliExpress link. Vandaag dit “Honorable as a king” polo shirt, verkrijgbaar in paars, zwart, wit en blauw.

Wil jij deze polo bestellen? Klik hier!

De polo’s van AliExpress zijn veelal van hoge kwaliteit, de beoordelingen van dit specifieke shirt zijn ook heel erg goed. Enige klacht is dat de maten soms wat afwijken van wat wij in Europa gewend zijn.

Zoek jij een polo shirt in de maat M bijvoorbeeld, dan kan je veelal beter L of zelfs XL bestellen om er zeker van te zijn dat het shirt jou ook daadwerkelijk gaat passen.

Waarom een Polo shirt in China bestellen?

Simpel, de prijs! In China betaal je voor dit shirt nog geen 15 euro, koop het in een winkel in Nederland en je bent al snel heb dubbele kwijt.

Natuurlijk is er meer kleding te koop bij AliExpress, kijk bijvoorbeeld eens hier voor spijkerbroeken. Ben jij op zoek naar andere kleding? Laat het gerust even weten of ga naar VRLX.ga voor het meest complete aanbod.

Kom jij er niet direct uit? Geen probleem! Neem even contact met mij op via email of chat. Ik help jou dan graag verder.

Geef een reactie