Wat is het telefoonnummer van de AliExpress klantenservice?

Met een toenemend aantal vragen over het telefoonnummer van de AliExpress klantenservice tijd om daar wat over te schrijven. AliExpress is een webwinkel uit China en zou daarom in theorie telefonisch bereikbaar kunnen zijn op een Chinees telefoonnummer.

In de praktijk is de AliExpress klantenservice onbereikbaar via een telefoonnummer en is contact met het bedrijf enkel mogelijk via chat. In deze blog geef ik uitleg over de meest gestelde vragen over hoe jij zonder telefoonnummer antwoord kunt vinden.

Waar blijft mijn pakketje?

Om jouw pakketje op te zoeken, ga even naar http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm

Als je daar bent, klik op Track Order of Traceer. Daar staat een trackingnummer. Let op, dit is iets anders dan een ordernummer.

Via PostNL.post en via Internationalparceltracking.nl kan je het pakket traceren als het in Nederland is en bij PostNL is aangemeld. Via Track24.net volg je het pakketje voordat het in Nederland is.

Mocht een pakketje 60 dagen of langer onderweg zijn, ga dan naar http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm om een geschil (dispute) te openen. Na 75 dagen vervalt deze mogelijkheid en kan jij niets meer doen als een pakketje niet is aangekomen.

Ik kom er niet uit, heb echt een telefoonnummer nodig van AliExpress!

Helaas bestaat er echt geen telefoonnummer van AliExpress en is het bedrijf echt alleen via chat bereikbaar. Heb jij een probleem met een verkoper? Via http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm kan jij contact krijgen met de verkoper om wellicht het probleem rondom jouw bestelling op te lossen.

De meest voorkomende fout waardoor een pakket niet aankomt is een fout in het adres. Via http://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI kan je zien hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat. Via dezelfde pagina kan je ook het adres aanpassen mocht het niet kloppen. Wanneer jouw pakketje nog niet verstuurd is kan je het via http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm annuleren en het opnieuw bestellen met het juiste adres.

Ondanks dat AliExpress geen telefoonnummer heeft blijft het de grootste webwinkel ter wereld en verwacht ik dat jij daar uitstekende deals kunt vinden! Heb jij nog vragen? Neem gerust even contact met mij op.

Eén gedachte over “Wat is het telefoonnummer van de AliExpress klantenservice?

  1. D. Koster Beantwoorden

    Het lukt me niet om in te loggen. Ben ook mijn wachtwoord vergeten maar ik krijg niets binnen. Hoe nu. Mvg D Koster

Geef een reactie