Sony apparatuur bij AliExpress? Of is het namaak?

Sony

Dit soort blogs zijn voor mij in eerste instantie lastig om te schrijven. Want is dit nu echt Sony spul of is het goedkope Chinese rommel?

Zelf kijken naar de Sony producten? Klik hier!

Nu heb ik toevallig zelf de Sony hoofdtelefoon waar deze blog over gaat. Ik weet dat de kwaliteit echt uitstekend is dus op basis daarvan verwacht ik dat we hier over een namaak product praten. Mocht dat zo zijn, dan valt het buiten onze eigen ethiek regels om dit product te kopen. Natuurlijk zal het bedrijf achter dit product wel worden ondervraagd. Mocht het inderdaad om namaak gaan, dan zal het product ook worden verwijderd.

Bekijk de reacties op het Sony product online! Klik hier!

Heb jij zelf vragen voordat je iets koopt? Laat het vooral weten! Het is mijn doel om jou een compleet beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Kopers over Sony van AliExpress

Ik wil hier even duidelijk bij vermelden dat het hier gaat om Sony van AliExpress en dus mogelijk niet om het originele merk. Reacties zijn namelijk wat negatief in vergelijking met wat ik zelf zou verwachten van een product als deze.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Er zijn 120 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 4,5 uit 5 sterren. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Uitstekend” en ook “Namaak”. Persoonlijk denk ik dat de tweede reactie van dit Sony product dichterbij de werkelijkheid ligt. Heb jij dit product gekocht en wil jij het vergelijken met het echte product, laat gerust een reactie achter onder de blog.

Bekijk alles over dit Sony product! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt nodig ik jou uit om een reactie te geven onder deze blog. Hoe meer jij reageert, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie