Orbeez verkrijgbaar bij AliExpress!

Orbeez

Orbeez zijn van die kleine balletjes om mee te schieten. Vandaag heb ik een pistool gevonden voor die balletjes, daarover gaat deze blog. Lees snel verder.

Direct jouw orbeez kopen? Klik hier!

Hoewel het hier zeer waarschijnlijk niet om het originele product gaat maak ik mij bij orbeez niet zo druk over het kopen van namaak. Dat doe ik wel bij grote merken, waarover ik een andere blog heb geschreven. Dit speelgoedgeweer (en de balletjes) wordt beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Dit op basis van 139 kopers en 39 beoordelingen. Daarover schrijf ik meer in het tweede deel van deze blog.

Bestel jouw orbeez online! Klik hier!

Met een prijs van nog geen 3 euro voor 10,000 balletjes heb ik geen lagere prijs gezien in Nederland. Heb jij daar vragen over of wil jij jouw mening geven? Laat een reactie achter onder deze blog. Jij mag natuurlijk ook contact opnemen, zodat jij van mij persoonlijk advies kunt krijgen. In beide gevallen lees ik de reacties natuurlijk.

Kopers over de Orbeez en het geweer

Voor het tweede deel van de blog ga ik kijken naar de reacties van diverse kopers. Deze verkoper van speelgoed krijgt in 98,8% van alle verkopen het cijfer 5 uit 5 sterren, wat natuurlijk een goed teken is. Op de orbeez reageren kopers met: “Goede kwaliteit”, “Schiet goed” en “Snel geleverd”.

Zelf de reacties lezen? Klik hier.

Nu krijgt een product natuurlijk geen 4,7 uit 5 sterren zonder negatieve reacties. Er is exact 1 koper die een cijfer geeft lager dan 4 uit 5. Deze koper komt uit Nederland en schrijft: “Werkt niet”. Dat is ook het enige wat over de orbeez wordt geschreven. De verkoper heeft hierop geen reactie geplaatst.

Alle reacties over de orbeez lezen? Klik hier!

Daarmee ga ik deze blog weer afsluiten. Heb jij nog vragen of opmerkingen? Dan nodig ik jou ook hier uit om jouw reactie te plaatsen onder het bericht.

Geef een reactie