Mooie mobiele telefoonhoesjes voor iPhone koop je bij AliExpress!

telefoonhoesjes bij AliExpressVandaag bestelde iemand deze iPhone hoes voor de mobiele telefoon. Geen “echte” apple hoes, wel telefoonhoesjes voor nog geen 4 euro! Ongeveer alles lijkt te koop rte zijn op de AliExpress website, maar dit telefoonhoesje steekt er zowel voor het uiterlijk als het gevoel ver bovenuit.

Wil jij dit telefoonhoesje kopen? Klik hier voor de mogelijkheden.

Er zijn duizenden prachtige telefoonhoesjes te koop via de AliExpress website. In de rest van deze blog schrijf ik over wat er mis kan gaan en hoe jij problemen op kunt lossen. Met jaren aan voorbereiding en ervaring kan ik nu zeggen dat ik vrijwel zeker weet dat vrijwel alle fouten worden veroorzaakt door stomme foutjes van de klanten.

Wat gaat er mis bij telefoonhoesjes bij AliExpress?

Het gaat voornamelijk fout bij een adres. Lees de blog over dit onderwerp en zie wat er zoal mis kan gaan. Het is belangrijk om je te realiseren dat AliExpress jouw telefoonhoesjes stuurt naar het adres wat op de account stond toen jij het product kocht.

Ben jij jouw postcode vergeten, dan kan het product aankomen, maar is het niet gegarandeerd. Huisnummer vergeten? Kleine kans dat het aan gaat komen. Vergeet jij het land? Ook dan is de kans klein dat het aan gaat komen.

Natuurlijk komt het ook nog wel eens voor dat een pakket aankomt, maar niet volledig voldoet aan de verwachtingen. Op dat moment zetten we het “dispute” traject in. Dat traject helpt jou om problemen opgelost te krijgen. Het heeft feitelijk geen zin om met de klantenservice te gaan mailen of boze brieven te sturen. Dit horen wij helaas regelmatig. Er zijn zelfs mensen die naar de politie gaan over bestellingen die niet arriveren.

Heb jij vragen over AliExpress, telefoonhoesjes die jij daar kunt kopen of een vergelijkbaar ander onderwerp? Neem gerust even contact met mij op. Ik help jou graag.

Geef een reactie