Mobiele sauna / Stoomcabine: Vandaag gekocht bij AliExpress!

Mobiele sauna / stoomcabineVandaag op AliExpress heb ik iemand gezien die aan mobiele sauna / stoomcabine bestelde. Omdat ik het product zo uniek en bijzonder vind besloot ik daar vandaag een stukje over te schrijven. Het is weer zo’n product waarbij ik niet direct aan AliExpress zou denken als ik er naar op zoek was geweest.

Meer informatie over de mobiele sauna / stoomcabine? Klik hier! Direct bestellen? Klik hier!

Een zoektocht langs de Nederlandse winkels en webwinkels zet een vergelijkbaar product als dit voor al snel $500 of meer op de markt. De mobiele sauna en stoomcabine van AliExpress kost echter een fractie van die prijs. De prijs van AliExpress is ruim onder de 200 euro.

Waarom zou je deze mobiele sauna / stoomcabine kopen bij AliExpress?

Door even snel de beoordelingen te lezen over deze mobiele sauna / stoomcabine leerde ik snel de voordelen van dit apparaat ten opzichte van systemen die in Nederland te koop zijn.

Het apparaat warmt binnen 15 minuten op tot zo’n 47 graden. Het pakket vouwt op tot zo’n 72cm x 24cm x 28cm, en is dus klein genoeg om mee te nemen. Met een totaalgewicht van slecht 5kg is het ook een ideaal product om cadeau te geven.

Meer weten over deze mobiele sauna en stoomcabine? Klik hier om alle beoordelingen te lezen.

Waar moet je op letten bij een aankoop?

In de meeste blogs waarschuw ik tegen aankopen voor dit bedrag. De kans dat jij nog BTW en inklaringskosten moet betalen is namelijk groot. Het product kost immers meer dan 22 euro, wat de grens is voor deze extra kosten.

Als jij rekening houd met de extra kosten van 21% BTW en zo’n 15 euro inklaringskosten die jij moet betalen wanneer jij het product afhaalt bij het postkantoor is er niets aan de hand.

Op http://s.click.aliexpress.com/e/ybUrrNf kan jij de prijs van het product zien en door contact met mij op te nemen via email of chat help ik jou natuurlijk ook graat verder.

Geef een reactie