Minnie mouse rugtas te koop bij AliExpress!

Minnie Mouse rugtas

Naast de Mickey Mouse versie is er ook een Minnie mouse rugtas te koop bij AliExpress. Daarover gaat deze blog. Ook deze is namaak, dus pas op.

Toch een Minnie Mouse rugtas bestellen? Klik hier!

In deze blog schrijf ik iets over het gevaar van het bestellen van namaak merkproducten. In BelgiĆ« weet ik inmiddels, worden er boetes opgelegd van honderden euro’s. Betaal jij die niet, dan komt het uit op een rechtszaak. Zodra ik meer weet over het verkoop van de verdere vervolgstappen kan ik daar ook meer informatie over geven. De reacties van kopers lees jij in de blog over Mickey Mouse.

Een namaak Minnie Mouse rugtas kopen? Klik hier!

Heb jij nog andere vragen of opmerkingen? Wil jij weten wat het risico is wanneer jij een bestelling plaatst? Neem gerust contact met mij op. Ik heb liever dat jij dit product niet koopt, omdat de houder van het merk hierdoor de inkomsten misloopt.

Informatie over de namaak Minnie Mouse rugtas

Ondanks de zeer goede beoordelingen die al eerder zijn besproken in de blog over de Mickey Mouse versie van deze Minnie Mouse rugtas, wil ik blijven benadrukken dat het kopen van iets wat onrechtmatig gebruik maakt van een merk niet mag. Jij bent als koper strafbaar, hoewel producten vaak wel door de douane komen. Het risico is dus echt aan jou.

Wil jij het risico lopen? Bestel de Minnie Mouse rugtas dan. Klik hier!

In Belgiƫ heb ik al gezien dat Adidas via een merkenbureau 300 euro in rekening brengt aan kopers die namaak kopen. Dat natuurlijk naast de prijs die betaald wordt voor het product, die overigens niet geleverd zal worden. Hetzelfde zou ook kunnen gebeuren met deze Minnie Mouse rugtas. Houd daar rekening mee, het zou vervelend zijn als het product is gekocht als cadeau.

Toch een Minnie Mouse rugtas kopen? Klik hier!

Ter afsluiting van deze blog nodig ik jou uit om een reactie achter te laten. Jouw reactie helpt mij om betere blogs te schrijven die ook informatief zijn.

Geef een reactie