Mickey Mouse rugtas te koop bij AliExpress!

Mickey Mouse rugtas

Zoek jij een Mickey Mouse rugtas? Dan blijft mijn advies om het te kopen via een winkel die daadwerkelijk een overeenkomst heeft met Disney.

Zien om welke Mickey Mouse rugtas het gaat? Klik hier!

Hoewel deze tas er goed uitziet, veel is verkocht en zelfs een hoge beoordeling krijgt heeft Disney geen toestemming gegeven voor dit product. Hoe ik dat weet? Disney verkoopt niet via AliExpress. Het is dus een namaak product waarbij jij het risico loopt om een boete te krijgen en het product geheel niet te ontvangen. Daarover meer in een andere blog. In deze blog neem ik wel de beoordelingen van kopers door.

Direct jouw Mickey Mouse rugtas kopen? Klik hier!

Dan voordat ik overga naar het tweede deel van de blog, altijd de mogelijkheid om te reageren. Jij kunt natuurlijk jouw reactie achterlaten aan het einde van deze blog. Verder zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om contact op te nemen.

Kopers over de Mickey Mouse rugtas

Met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren is de verwachting op zich goed. Ik blijf zeggen dat het hier om namaak gaat en dat de Walt Disney Company jou dus kan beboeten voor het kopen van dit product. De Mickey Mouse rugtas is 502 keer gekocht en 179 keer beoordeeld. Slechts 2 kopers geven het laagste cijfer, 95% van de kopers geven het hoogste cijfer.

Zelf de reacties op de Mickey Mouse rugtas lezen? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Perfect”, “Snel aangekomen”, “Aanbevolen verkoper”, “Geweldig materiaal”, “Leuk cadeau” en “Goede stof”. De negatieve reacties over de Mickey Mouse rugtas gaan over producten die niet zijn aangekomen. Mogelijk zijn deze tegengehouden door de douane, dat staat echter niet in de reactie.

Neem de reacties van de Mickey Mouse rugtas ook zelf door. Klik hier!

Om deze blog dan af te sluiten kan ik schrijven over hoe jij jouw reactie achter kunt laten. Ook ben ik op zoek naar mensen die een brief hebben ontvangen over het kopen van namaak producten. Betaal jij daar in Nederland ook een boete voor?

Geef een reactie