Leren tas te koop bij AliExpress!

Leren tas

Wie een leren tas zoekt koopt bij een luxe warenhuisketen. Wie niet de hoge prijs wilt betalen kijkt bij AliExpress. Daarover gaat deze blog.

Direct jouw leren tas kopen? Klik hier!

Op het moment van schrijven heeft deze leren tas slechts 1 bestelling en geen beoordelingen. Dat betekent dat ik in het tweede deel van deze blog over dit specifieke product geen reacties kan schrijven. Wat ik daarom ga doen is kijken naar andere producten van deze verkoper. Ik schrijf deze blog toch omdat de verkoper een “Top Brand” is en op 97,4% van alle producten 5 uit 5 sterren krijgt.

Bestel jouw leren tas online! Klik hier!

Heb jij vragen voordat jij tot een aankoop overgaat? Laat het mij dan even weten. Jij kunt jouw reactie achterlaten onder dit bericht of natuurlijk gewoon contact met mij opnemen. In beide gevallen ga ik jou verder helpen met het antwoord. Met een reactie onder de blog kan ik meteen ook andere kopers helpen die mogelijk dezelfde vraag hebben.

Kopers over de leren tas

Met 1 Nederlandse koper van dit product kan ik nog niet veel zeggen. Wel is het zo dat deze verkoper meer soorten leren tas verkoopt. Ik pak voor de beoordelingen het best verkochte product. Deze wordt beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren door 490 kopers. Het laagste cijfer is 2 uit 5 sterren, gegeven door 2 kopers. Ik ga over de verschillende reacties schrijven.

Alle reacties lezen? Klik hier!

De reactie van een Nederlandse koper is dat de leren tas niet is aangekomen. De koper schrijft wel dat het geld terug is gestort. Gelukkig is de overgrote meerderheid (99% van alle kopers) wel positief. Met reacties als: “Exact zoals omschreven”, “Binnen 17 dagen geleverd” en “Fantastisch”.

Lees alles over de leren tas en andere producten! Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat jouw reactie achter onder de blog. Voor mij is het belangrijk dat jij het juiste product koopt voor jou.

Geef een reactie