Keukenwekker te koop bij AliExpress

Keukenwekker

Een keukenwekker koop je nu ook bij AliExpress voor de prijs van 2 tot 3 euro. Afhankelijk van de kleur betaal jij meer of minder, lees snel verder.

Koop direct jouw keukenwekker online. Klik hier!

Hoewel deze keukenwekker slechts 1 keer is beoordeeld kan ik in het tweede deel van deze blog wel gaan schrijven over de goede beoordeling van zowel dit product als andere producten van de verkoper. Natuurlijk ga ik dan ook kijken naar waarom er ruim 100 bestellingen zijn geplaatst en er slechts 1 beoordeling is. Zoals altijd natuurlijk ook de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen zodat ik die kan beantwoorden.

Alle informatie lezen over de keukenwekker? Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen of opmerkingen? Reageer dan onder dit bericht. Natuurlijk kan jij ook persoonlijk en direct contact met mij opnemen. Mijn doel is jou van het beste product te voorzien.

Kopers over de keukenwekker

De koper die iets koopt van deze verkoper (die overigens pas 1 jaar actief is) schrijft: “Zeer goede keukenwekker”, “Grote cijfers” en “Eenvoudig te gebruiken”. Voor de rest van dit deel van de blog kijk ik naar enkele andere producten. Dit is een product waar gratis verzendkosten niet van toepassing zijn. De verzendkosten hier zijn 52 cent, dus ook niet super hoog.

Direct de informatie lezen? Klik hier!

Dan kijk ik even naar een ander product. Geen keukenwekker, maar een kurkentrekker. Ook hier 1 koper, ook hier 5 uit 5 sterren. Geen inhoudelijke reactie. Dan nog een USB apparaat, 4 uit 5 sterren met als reactie: “Ziet er goed uit” en “Super snel geleverd”. Tot slot een soort schort voor het scheren van de baard. Super leuk, super goedkoop en ook beoordeeld met 5 uit 5 sterren. Helaas zonder inhoudelijke beoordeling.

Lees de informatie over de keukenwekker! Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben, laat het mij gerust weten en neem contact met mij op of laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Geef een reactie