18 thoughts on “Hoe zou jij contact willen hebben met AliExpress?

 1. Joy virginia Reply

  Telefonisch contact zodat je makkelijker beter en sneller geholpen kan worden! De app is namelijk niet fijn.

 2. Frans Reply

  Graag per telefoon,dat communiceerd makkelijker als per mail.

  • Angelique Reply

   Telefonische bereikbaarheid zou heel fijn zijn want soms loop je vast heb je een dringende vraag en je kan nergens antwoord vinden of er voor zorgen dat de hele ali app in het Nederlands is als ik hulp centrum aan klik sta alles in het Engels en voor je dan kan chatten moet je eerst alles vertalen

 3. Chris Reply

  He Alexander, lastig is dat veel links naar leveranciers niet correct werken daardoor is het vaak lastig in contact te komen met de verkoper bij problemen.
  Het zou een hele verbetering zijn als deze links goed zou werken..
  Een telefoonverbinding met China lijkt me niet handig. Misschien een (Nederlandse) helpdesk.

  Groet Chris

 4. modestino spagnuolo Reply

  hallo alexander van dijl ik heb u diverse keren benadert maar u neemt tot nu toe geen contact met mij op u kunt contact opnemen met mij via mijn email adres modestino10@hotmail.com of via mijn 06 nummer o641456752 ik heb nog steeds mijn 6 usb sticks niet ontvangen ik heb er voor betaald dan wil ik ze ook ontvangen kunt u mij hierbij helpen uitzoeken en als nog naar mij opsturen ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd met vriendelijke groet m.g.spagnuolo

 5. Anja Manita Mulder Reply

  Whats Appis ook goed telefoon is ook prima betalen daarvoor jawel

  • Alexander van Dijl Post authorReply

   We hebben sinds vandaag een nieuw nummer, 010 200 6666, staat nu nog op dat we niet telefonisch bereikbaar zijn, maar binnenkort ga ik een telefonisch spreekuur inlassen.

 6. Gregor Reply

  Goedemorgen. €200 net afrekenen van mijn creditcard maar ik niet iets gekocht van Aliexpress.Oplichters?

  • Alexander van Dijl Post authorReply

   Dat is een vervelende situatie. Nu is jouw bank verantwoordelijk voor de transactie. Daar zou je de klacht dan ook neer moeten leggen.

Leave a Reply