Hoe volg ik mijn bestelling bij AliExpress?

AliExpress is mogelijk het bedrijf waar wij de meeste vragen over krijgen. Vooral het volgen van een bestelling en weten wanneer een pakketje precies aankomt is iets wat veel vragen oplevert. In deze blog geef ik antwoord op de vraag, hoe volg ik een bestelling bij AliExpress?

Vandaag deel ik in de AliExpress Update de mogelijkheid om een pakketje te volgen via onder andere PostNL.post, VRLX.ga/ali en track.aftership.com. Met die 3 sites lukt het vrijwel altijd om een pakketje op te sporen. Enkel wanneer een adres niet goed staat ingevuld bij AliExpress kun je de klantenservice gebruiken. Die is te bereiken via VRLX.ga/aliklant.

Wat zijn de meest gemaakte fouten bij AliExpress?

volg een bestelling bij AliExpressDe meest gemaakte fout die wij tegenkomen is iemand die geen huisnummer invoert bij een adres. Ook zijn er mensen die enkel een postcode invoeren en verwachten dat PostNL telefonisch contact opneemt om het pakketje te bezorgen.

Laat ik jou daarbij meteen uit een droom helpen, PostNL neemt vrijwel nooit contact op als er geen volledig adres op een pakketje staat, het bedrijf stuurt het pakje in zo’n geval gewoon retour afzender.

Wil jij het adres controleren waar AliExpress jouw bestelling heen gaat sturen? Ga dan naar http://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI en bekijk het adres wat bij AliExpress bekend staat. Klopt het niet? Via http://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI kan je het ook direct aanpassen.

Wat als ik het “volg” nummer niet kan vinden?

Wanneer jij het nummer niet kunt vinden, neem dan even contact met mij op. Dat kan voor vragen over AliExpress via chat, WhatsApp of email.

Er zijn flink wat links nodig naar de diverse pagina’s op de AliExpress website, vandaar dat ik niet telefonisch kan helpen. Wij hebben wel een gedetailleerde uitleg, te beluisteren door te bellen met 030 655 1979.

Het nummer voor WhatsApp is 06 45 430 985.

Ik kijk er naar uit om met jou in contact te komen!

Eén gedachte over “Hoe volg ik mijn bestelling bij AliExpress?

Geef een reactie