Aliexpress euro prijzen? Hoe laat ik die zien?

aliexpress euro prijzenOm aliexpress euro prijzen te laten zien ga je naar VRLX.vrlx./ali en klik je bovenaan de pagina op “Ship to” en vervolgens “EUR”. De prijzen worden dan automatisch omgerekend van Amerikaanse dollar naar euro. Deze kunnen iets afwijken bij de uiteindelijke betaling, maar geven wel een prima indicatie.

Let altijd goed op dat de AliExpress euro prijzen altijd onder de 22 euro moeten zijn om BTW en inklaringskosten te voorkomen. Als jij meerdere producten koopt met een totale waarde van meer dan 22 euro, dan kan je de bestelling beter opsplitsen in meerdere kleine bestellingen om deze extra kosten te voorkomen.

Waarom zijn de aliexpress euro prijzen niet standaard?

Het bedrijf heeft gekozen voor de Amerikaanse dollar als valuta om mee te rekenen. Dit omdat het wereldwijd de meest gebruikte valuta is. Iedere betaling wordt dan ook omgerekend. Meestal kloppen de bedragen die je op de site ziet wel, echter soms zijn de aliexpress euro prijzen net iets anders als je de betaling gaat doen.

Je kunt de aliexpress euro prijzen wel via iDeal afrekenen, zolang jij een account hebt op de website en natuurlijk bent ingelogd. Kom jij er niet uit? Spreek mij dan gerust aan via de chat op deze website. Ik ben overdag vrijwel altijd online.

De aliexpress euro prijzen kloppen niet!

Omdat de prijs altijd wordt omgerekend vanuit de Amerikaanse dollar kan de prijs af en toe iets afwijken. Voor sommige producten worden ook nog verzendkosten berekend, waardoor de prijs soms nog net iets hoger uitvalt.

In de meeste gevallen echter klopt de prijs op de website gewoon en hoe jij je nergens zorgen om te maken.

Let wel altijd goed op dat jij via VRLX.ga/ali besteld en dat jouw adres ook klopt op de website. Kom jij er toch niet uit? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via de chat.

Geef een reactie