Gegevens verwijderd van de app/mijn account, van goud naar zilvermember

Geachte,

Op 2/2 heb ik een bestelling geplaatst. Bestellingnunner 98629633208921 (118,20 euro).

Op 3/2 ging ik in de app kijken de stand van zaken van de bestelling. Voor mijn verbazing, was mijn account geblokkeerd (!!!!), heel toevallig na mijn bestelling van 100 euro +.

Ik heb contact opgenomen met Ali via Whatsapp. Ik kreeg gelukkig weer toegang tot mijn account. Maar dan…. nog een schrik! Mijn bestellingen waren verdwenen, ik kon dus de stand van zaken niet meer volgen, of een geschil openen tegen de verkopen indien nodig (dit is namelijk tegen de wet in Nederland, tegen de consumentenwetgeving en procesrecht. Men moet toegang kunnen hebben op de gegevens en de mogelijkheid hebben om een geschil te starten, laat staan de bescherming van koper etc).

Naast de verwijdering, ben ik gezakt van Goudmember naar Zilvermember. Dit betekent minder voordeel voor mij als klant/koper, dus ik ben flink benadeeld hiervan! Ik las een van deze dagen dat de inkomsten van Aliexpress zijn gedaald. Het is niet raar als Ali een klant zo behandelt. 

Naast de order hierboven genoemd, heb ik ook een ketting en een telefoon hoesje begin januari gekocht. De goederen zijn nog niet geleverd. Ik wens een geschil te openen. Maar nogmaals… de gegevens zijn van mijn account verwijderd en ik werd NOGMAALS hiervan benadeeld. Ik heb niet het ordernummer van deze bestellingen. Ik bal ontzettend hiervan. 

Ik eis de terugplaatsing van de bestellingen in mijn account en mijn lidmaatschap terug naar Goudmember te hebben. 

Zal Aliexpress dit oplossen en klanttevredenheid bevorderen? Let’s hope so. 

#vertrouwenflinkgedaald.

 

Mvg,

 

Een teleurgesteld klant.

Geef een reactie