Fidget Spinners met lampjes en muziek voor nog geen 5 euro!

Wie kinderen heeft (of een kind is van binnen) kent fidget spinners. Deze zijn overal in Nederland te koop. Wij hebben echter de allerbeste fidget spinners online gevonden met muziek en lampjes voor nog geen 5 euro! Gewone spinners zijn er al vanaf 1 euro. Hoe kom jij daaraan? Klik hier om ze te bestellen.

Naast Fidget Spinners kun je op deze site vrijwel alles kopen wat er bij Action en heel veel andere Nederlandse winkels ook wordt verkocht. Er is ook veel kleding en heel wat andere producten te vinden op de site. In de rest van deze blog schrijf ik over de voor- en nadelen van het bestellen van fidget spinners via internet.

Waarom bestellen mensen fidget spinners online?

fidget spinnersDe reden om online te bestellen is simpel. Online fidget spinners kopen kost gewoon heel veel minder dan het offline te kopen. Waar een standaard fidget spinner via deze site ongeveer 1 euro kost vraagt Kruidvat voor dezelfde spinner 3 euro. Online bestellen kost alleen wel wat meer tijd.

Prijs is dus de voornaamste reden om online producten te kopen. Door producten direct te kopen van de leverancier schakel je een hoop tussenschakels uit. De verzendkosten vanuit China zijn momenteel dusdanig laag, waardoor deze feitelijk verwaarloosbaar zijn.

Gaat het hier om AliExpress?

Ja! Het gaat inderdaad om AliExpress. De grootste webwinkel van de wereld levert nu ook aan de consument. Zelfs betalingen met iDeal zijn inmiddels mogelijk via de Chinese webwinkel.

Deel jouw ervaring met AliExpress ook door jouw reactie hier achter te laten. 

Geef een reactie