Daihatsu paneel te koop bij AliExpress!

Daihatsu paneel

Zoek jij een Daihatsu paneel voor de elektrische ramen? AliExpress verkoopt het. Eigenlijk verbaast niets mij meer, zelfs dit onderdeel niet.

Direct jouw Daihatsu paneel kopen? Klik hier!

Nu kijk ik bij alle blogs die ik schrijf naar de beoordelingen. Dit Daihatsu paneel krijgt slechts 4 uit 5 sterren. Dat is ongeveer het laagst waar ik over schrijf. Natuurlijk ga ik kijken waar dit lage cijfer vandaan komt. Waarschijnlijk is het omdat 1 koper 1 uit 5 sterren geeft, terwijl de rest (3 kopers) 3 uit 5 sterren geeft. Meer daarover in het tweede deel van deze blog.

Bestel jouw Daihatsu paneel direct online! Klik hier!

Dan zijn er natuurlijk kopers die met andere vragen blijven zitten. In de reacties zal jij daar zomenteen ook meer over lezen. Laat gerust ook jouw reactie achter als jij nog vragen hebt. Direct contact is ook zeker mogelijk. Dan kan ik jou persoonlijk verder helpen.

Kopers over het Daihatsu paneel

De klagende koper schrijft dat het paneel niet werkt en niet past en geeft dan ook 1 uit 5 sterren. De verkoper reageert daarop met: “Als het niet past of niet werkt, laat het weten, dan lossen wij dat op”. Het bijzondere is, de andere 3 kopers geven het hoogste cijfer, dus een compleet beeld heb ik nog niet.

Bekijk alle reacties van het Daihatsu paneel! Klik hier!

Laten we dan verder gaan. Er is slechts 1 koper, die overigens wel uit Nederland komt, die een inhoudelijke beoordeling schrijft. Deze geeft aan dat het product exact overeenkomt met het origineel. Zo kan jij dus voor nog geen 20 euro een Daihatsu paneel kopen wat normaal flink veel duurder is.

Meer weten? Klik hier!

Dan zijn wij alweer bij het einde van deze blog. Jij kunt een reactie plaatsen onder dit bericht. Wil jij ons helpen aan beoordelingen van producten en ook kans maken om jouw product gratis te krijgen? Laat jouw reactie dan ook achter!

Geef een reactie