Waarom YouTube kanalen blokkeert?

YouTube is een populaire website voor het delen van video’s en heeft een groot aantal gebruikers over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers een veilige en aangename ervaring hebben, heeft YouTube richtlijnen opgesteld die de inhoud reguleren die op de site wordt geplaatst. Als gebruikers of kanalen deze richtlijnen overtreden, kan YouTube besluiten om actie te ondernemen, zoals het blokkeren van kanalen. Hieronder worden enkele redenen besproken waarom YouTube kanalen kan blokkeren.

  1. Inbreuk op auteursrecht

Een van de belangrijkste redenen waarom YouTube kanalen worden geblokkeerd, is inbreuk op auteursrecht. YouTube vereist dat gebruikers alleen inhoud plaatsen waarvoor ze de rechten hebben, of die onder de wetten van fair use vallen. Als er inbreuk wordt gemaakt op het auteursrecht, kan de eigenaar van het auteursrecht YouTube vragen om de inhoud te verwijderen. Als er meerdere klachten worden ingediend, kan YouTube besluiten om het kanaal van de gebruiker te blokkeren.

  1. Schending van communityrichtlijnen

YouTube heeft ook communityrichtlijnen die gebruikers moeten volgen bij het plaatsen van inhoud. Deze richtlijnen omvatten zaken als haatzaaien, pesten, geweld, seksualiteit en meer. Als een kanaal deze richtlijnen overtreedt, kan YouTube besluiten om het kanaal te blokkeren. Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen van toepassing zijn op alle gebruikers, ongeacht hun politieke overtuigingen of andere persoonlijke opvattingen.

  1. Misleidende inhoud

YouTube vereist dat inhoud op de site eerlijk en nauwkeurig is. Als een kanaal inhoud plaatst die misleidend is, kan YouTube besluiten om het kanaal te blokkeren. Dit kan inhoud zijn die beweert dat een bepaald product of service werkt, terwijl dit niet het geval is, of inhoud die valse informatie bevat over een bepaald onderwerp.

  1. Spam en frauduleuze inhoud

YouTube heeft ook een zerotolerancebeleid ten aanzien van spam en frauduleuze inhoud. Dit kan inhouden dat een kanaal inhoud plaatst die probeert om gebruikers te misleiden of te bedriegen, bijvoorbeeld door hen te vragen om persoonlijke informatie of door hen te vragen om te betalen voor een product of service die niet bestaat.

  1. Herhaaldelijk overtreden van beleid

Als een kanaal herhaaldelijk beleid overtreedt, kan YouTube besluiten om het kanaal permanent te blokkeren. Dit kan gebeuren als een kanaal herhaaldelijk inbreuk maakt op het auteursrecht, communityrichtlijnen overtreedt of misleidende of frauduleuze inhoud plaatst.

Kortom, YouTube heeft richtlijnen opgesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud op de site veilig, respectvol en eerlijk is. Als gebruikers of kanalen deze richtlijnen overtreden, kan YouTube besluiten om actie te ondernemen, zoals het blokkeren van kanalen. Het is belangrijk voor gebruikers om de richtlijnen van YouTube te begrijpen en te volgen om te voorkomen dat hun kanaal wordt geblokkeerd. Als een kanaal wordt geblokkeerd, kan dit een negatieve invloed hebben op het bereik en de groei van het kanaal, evenals op het inkomen van de eigenaar van het kanaal.

Als een kanaal wordt geblokkeerd, heeft de eigenaar van het kanaal de mogelijkheid om een beroep in te dienen tegen de beslissing van YouTube. Het is belangrijk om de richtlijnen van YouTube te volgen en ervoor te zorgen dat alle inhoud op het kanaal legitiem is om te voorkomen dat het kanaal wordt geblokkeerd.

Daarnaast heeft YouTube ook een systeem van waarschuwingen in plaats van onmiddellijke blokkering. Een kanaal kan bijvoorbeeld eerst een waarschuwing krijgen en een beperking op het uploaden van video’s voor een bepaalde periode, voordat er wordt overgegaan tot het blokkeren van het kanaal.

In het kort zijn er verschillende redenen waarom YouTube kanalen kan blokkeren, zoals inbreuk op auteursrecht, schending van communityrichtlijnen, misleidende inhoud, spam en frauduleuze inhoud en herhaaldelijk overtreden van beleid. Het is belangrijk voor gebruikers om de richtlijnen van YouTube te volgen om te voorkomen dat hun kanaal wordt geblokkeerd en negatieve gevolgen te voorkomen.

Originally posted 2023-03-02 07:12:55.

Ik mag geen YouTube kanaal meer openen en stap over naar Odysee!

YouTube is een van de grootste platforms ter wereld voor het delen van video’s. Het is een geweldige plek om jezelf te uiten, je creativiteit te tonen en je passies te delen met de wereld. Helaas zijn er ook nadelen aan verbonden. Het kan gebeuren dat je content wordt verwijderd of dat je kanaal wordt geblokkeerd. Als dit gebeurt, kan het erg frustrerend zijn. In deze blog vertel ik je over mijn eigen ervaringen en waarom ik besloten heb om over te stappen naar Odysee.

Een tijdje geleden heb ik ervaren wat het betekent om je YouTube kanaal te verliezen. Ik had hard gewerkt om mijn kanaal te laten groeien en om waardevolle content te delen met mijn publiek. Helaas werd mijn kanaal plotseling geblokkeerd vanwege een vermeende schending van het beleid van YouTube. Ik was er kapot van en voelde me machteloos.

Na veel overwegingen heb ik besloten om over te stappen naar Odysee. Dit is een alternatief platform dat vergelijkbaar is met YouTube, maar met een belangrijk verschil. Op Odysee heb je als gebruiker volledige controle over je content. Er zijn geen moderators die je content verwijderen of je kanaal blokkeren zonder geldige reden.

Bovendien maakt Odysee gebruik van blockchain-technologie, wat betekent dat het platform volledig gedecentraliseerd is. Dit betekent dat er geen centrale autoriteit is die de controle heeft over het platform. In plaats daarvan wordt het beheerd door de gebruikers zelf.

Een ander voordeel van Odysee is dat het platform een openbaar archief heeft van alle verwijderde YouTube-content. Dit betekent dat als je content is verwijderd van YouTube, je deze toch nog kan vinden en bekijken op Odysee. Dit is mogelijk via deze link: https://odysee.com/@budgettrainer:3.

Tot slot is Odysee ook een geweldig platform voor makers die hun werk willen monetizen. Het platform heeft een geïntegreerde cryptocurrency, genaamd LBC (Library Credits). Met LBC kunnen makers betaald krijgen voor hun content. Het is een geweldige manier om geld te verdienen met je passies en je werk te waarderen.

In conclusie, ik ben erg blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Odysee. Het is een geweldig platform dat me de controle geeft over mijn content en me een veiligere plek biedt om mijn passies te delen. Bovendien is het een platform waar ik kan verdienen met mijn werk en me kan verbinden met een community van makers. Ik raad Odysee dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een alternatief voor YouTube.

Originally posted 2023-03-02 06:58:55.

Gelukkig in het leven? Zo kan het nog beter!

Gelukkig

In deze blog schrijf ik niet hoe jij een gelukkig leven kunt hebben. Ik schrijf over hoe jij een nog beter leven kunt hebben als het al erg goed gaat!

Ben jij al gelukkig? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen en uitleg te geven. Daarom vertel ik jou alvast dat er mogelijkheden zijn om beter te worden in alles wat jij doet. Dat kan gaan over jouw relatie met anderen, geld, meer jezelf worden, wat dan ook. Deze blog gaat jou helpen! Mijn advies, doe wat ik ook gedaan heb en volg mijn hulp gewoon op.

Zorg dat jij gelukkig blijft! Klik hier!

Deze blog is ervoor bedoelt om meer in contact te komen met mensen. Daarom wil ik jou ook heel graag spreken. Met ruim 10.000 WhatsApp contacten weet ik dat ik iets goed doe voor de wereld. Dat wil ik blijven doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Hoe ik gelukkig ben geworden

Ik dacht altijd dat geld een belangrijk punt was in mijn leven. Ik heb altijd goed verdient, maar kwam er pas in recente jaren achter dat geld niet het geen is wat gelukkig zijn veroorzaakt. Sterker nog, geld bestaat feitelijk helemaal niet. Wat wij geld noemen is een euro, wat gebaseerd is op het vertrouwen in de overheid. Dat zegt denk ik genoeg.

Zelf gelukkig blijven? Klik hier!

Dit soort blogs zijn een tijdelijke afwijking van de standaard productomschrijvingen waar ik eerder over schreef. Omdat ik de naam van AliExpress Nederland heb moeten veranderen lijkt dit een prima manier te zijn om mensen weer gelukkig te krijgen.

Bekijk alles over gelukkig zijn! Klik hier!

Belangrijkste van iedere blog is de informatie die ik van jou als lezer krijg. Laat daarom vooral een bericht achter zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2019-12-20 13:16:00.

Belasting is diefstal, maar waarom?

belasting is diefstal

Iets wat ik vaak hoor is dat belasting diefstal is. En dat klopt. In deze blog leg ik uit waarom dat zo is en wat jij eraan kunt doen om het te stoppen.

Meehelpen om van de belasting diefstal af te komen? Klik hier!

Met deze blog ga ik een kleine geschiedenisles geven. In het tweede deel van de blog ga ik verder naar hoe dat vertaald naar de belasting en de diefstal dat het is. Ooit ruilde we gewoon met elkaar. Ik had kippen en melk nodig, dus boeren ruilde met elkaar. Of ik moest een reis maken en had meel en granen dus bakte een brood in ruil voor een paard. Ik noem maar even iets. Later kwam er valuta wat gebaseerd was op de waarde die een staat had in goud. Uiteindelijk is ook dat los gelaten en heeft valuta (in de volksmond: ‘geld’) geen onderliggende waarde meer anders dan het vertrouwen in wie het uitgeeft. En dat is nog maar het begin.

Voorkom de diefstal van de overheid! Klik hier!

Deze blog is dus bedoeld voor een uitleg. Ik wil jou helpen door open en eerlijk te zijn en te blijven. Daar ga je nog veel meer over zien. Een manier om je voor te bereiden op wat er gaat komen is door wat gratis bitcoins te claimen. Dat kan via onder andere deze website.

Waarom is belasting diefstal?

Stel je even voor dat jij voor 1 miljoen per jaar aan de maatschappij toevoegt door het goede werk wat je doet. Dat is natuurlijk heel erg goed, maar het eerste wat er gebeurt is dat de belasting ‘dienst’ daar ongeveer de helft van afpakt. Dat op zich kan ik al diefstal noemen, maar is niet de grootste reden.

Direct belasting en diefstal tegengaan? Klik hier!

Laat ik even terug gaan naar de tijd van de slavernij. De tijd dat de Romeinen mensen voor de leeuwen gooide of de tijd dat de Afrikanen hun eigen volk verkochte. Dat was een oneerlijke ruil. De slaaf kreeg er niets voor terug. Die tijd is gelukkig voorbij. Maar eigenlijk ook niet. Want nu betalen de goed verdienende mensen weer die 50% belasting (ongeveer). Dus feitelijk zitten we nog altijd vast in het systeem. Waarom het echt diefstal is komt door een extra verborgen belasting, inflatie!

Voorkom inflatie, belasting en diefstal! Klik hier!

Heb jij vragen of wil jij iets toevoegen? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen,.

Originally posted 2019-12-20 06:42:00.

Jezelf zijn is makkelijker dan je denkt

jezelf zijn

Als jij wilt weten hoe jezelf zijn makkelijker gemaakt kan worden, dan is het goed om deze blog te lezen. Het gaat hier meer om jou als geheel.

Direct jezelf zijn? Maak een persoonlijkheidstest!

Mijn doel voor deze blog is te kijken hoe ik deze website ook kan verbeteren. Er zijn 2 websites waar ik nu veel focus op heb. Deze en mijn persoonlijke website over geld en geldzaken. Die website is AlexandervanDijl.nl. Reden dat ik wil dat mensen echt zichzelf zijn is dat ik op zoek ben naar een team. Een manier om echt te groeien is door de persoonlijkheidstest te maken.

Kom alles te weten over jezelf zijn! Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is te ontdekken wat jij verder wilt lezen. Daarom wil ik jou ook uitnodigen om reacties te geven onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Feitelijk wil ik een beetje gaan afwijken van alleen maar schrijven over AliExpress.

Meer over jezelf zijn

Het is van extreem belang dat jezelf zijn een mogelijkheid is en blijft. Daarom adviseer ik ook de persoonlijkheidstest te maken. Hoe meer jij wilt weten over dat onderwerp, hoe beter ik jou ook op dat gebied kan helpen.

Alle informatie weten? Klik hier!

Is er iets wat jij zou willen lezen? Vul dan ook het online survey in. Daarin kan jij ook laten weten waarom jezelf zijn zo belangrijk is of wat jij verder wilt weten, horen en lezen. Mijn grootste doel is jou optimaal te helpen.

Beantwoord 3 vragen! Klik hier!

Zijn er vragen waar jij de antwoorden op wilt weten, laat jouw vragen achter onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is deze website zo goed te maken dat jij precies wilt weten wat jij kunt kopen of wilt leren.

Originally posted 2019-12-19 19:13:00.

Gezond blijven, lukt dat met AliExpress?

Gezond blijven

Wil jij gezond blijven? Dan ben jij zeker niet alleen. Wist jij dat AliExpress ook vitamines verkoopt? Maar is dat iets wat jij daadwerkelijk zoekt?

Gezond blijven zonder medicatie? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat jij wilt kopen. Of dat nu producten zijn die dagelijks worden verkocht of producten die ik nog nooit verkocht heb zien worden. Het grootste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. De Chinese kijken veel meer naar het vinden van een oorzaak van een probleem dan het oplossen van een symptoom.

Bekijk alle informatie over gezond blijven! Klik hier!

Voor mij is het erg belangrijk dat ik weet wat jij daadwerkelijk wilt kopen. Hoe meer informatie ik weet over wat jij zoekt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles is absoluut en meer dan welkom. Neem gerust contact op als jij direct iets wilt vragen.

Meer over gezond blijven

Dagelijks worden we helaas geconfronteerd met de nieuwe hogere prijzen van ziektekosten. Feitelijk de kosten om mensen ziek te houden. Helaas krijgen we als inwoners van Nederland nog altijd geen beloning voor gezond blijven. Erg zonde, want dat maakt de kosten alleen maar hoger.

Meer informatie weten over dit onderwerp? Klik hier!

Extreem belangrijk is dat jij goed eet en ook vooral ook de juiste supplementen tot je neemt. Hoe beter jij eet en hoe beter jij zorgt voor jouw lichaam en geest. Gezond blijven is van groot belang.

Bekijk direct de video over dit onderwerp! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen stellen aan mij door een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen om te weten wat jij het beste kunt doen. Voor mij is het ook van belang dat ik weet wat jij wilt weten.

Originally posted 2019-12-19 17:56:00.

Beter mens worden, is dat echt mogelijk?

Beter mens worden

Uit de vragenlijst die ik vandaag uitstuurde blijkt dat veel mensen willen leren een beter mens te worden. In deze blog geef ik daar antwoord op.

Direct een beter mens worden? Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat iedereen het maximale uit het leven weet te halen. Dat begint natuurlijk bij weten wie jij bent. Ben jij een spiritueel wezen of niet? Dat is iets wat jij zelf moet ontdekken en ook zelf moet weten. Ik vind het erg belangrijk dat jij echt groeit als persoon en de wereld een beetje mooier achterlaat dan toen jij hier kwam.

Ontdek hoe een beter mens worden mogelijk is! Klik hier!

Is er iets wat jij aan deze blog kunt toevoegen? Heb jij manieren om jezelf te verbeteren? Weet jij welke stappen jij moet zetten naar totale (spirituele) vrijheid? Zou jij mensen echt willen helpen? Laat jouw bericht achter onder deze blog.

Meer over een beter mens worden

Laten we dan even praten over definities. Wat maakt iemand goed? Wat maakt iemand slecht? Ik heb daar een video over wat gaat over de sociale en antisociale persoonlijkheid. Daarin krijg jij een duidelijke uitleg, inclusief hoe jij beide soorten persoonlijkheid kunt herkennen.

Zelf de video bekijken? Klik hier!

Met de video en de informatie in deze blog wil ik jou helpen om verder te komen in het leven. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat jij weet dat jij in de basis goed bent. Een beter mens worden is dan ook voor iedereen mogelijk. Niet door te bidden in de kerk, maar door echt naar jezelf te gaan kijken.

Bekijk de video over de sociale persoonlijkheid! Klik hier!

Daarmee breng ik deze blog tot een einde. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven en jou ook een kijkje te geven in mijn leven. Mijn naam is Alexander van Dijl en ik ben hier om jou te helpen.

Originally posted 2019-12-19 13:24:00.

Geld terug krijgen doe je niet zomaar!

Geld terug

Het probleem met een grote website als AliExpress is dat ze over heel de wereld leveren. Geld terug krijgen is niet iets wat zomaar gebeurt.

Wil jij geld terug? Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze blog is jou een eerlijk en duidelijk beeld te geven. Ik wil jou laten zien wat jij moet doen op de optimale service te krijgen. Het makkelijkst is door gewoon in Nederland te bestellen. Door dat te doen weet jij wat jouw rechten zijn en weet jij dus ook waarom jij wel of niet kunt bestellen. Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou natuurlijk ook uit om verder te lezen.

Bekijk alles over geld terug krijgen! Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij weet dat alles mogelijk is. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over hoe jij betere service kunt krijgen. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen.

Meer over geld terug krijgen

Dan ga ik nu kijken hoe de regels in elkaar zitten. Binnen Nederland moet jij binnen 14 dagen jouw geld terug hebben wanneer jij een bestelling annuleert of terugstuurt. De regels in China (en dus bij AliExpress) zijn anders. Wat ik graag duidelijk wil maken is dat de regels dus echt anders zijn.

Vragen over dit onderwerp? Klik hier!

Natuurlijk kan jij alles te weten over geld terug vragen, maar wat ga jij doen als er iets mis gaat? Mijn voornaamste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Het is de bedoeling dat jij de beste service krijgt.

Maak geld terug krijgen makkelijk! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou van harte uitnodigen om een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Hoe meer informatie jij vraagt, hoe beter ik ook informatie kan vinden. Iedere reactie onder een blog helpt mij ook verder omdat ik zo beter te weten kom wat jij wilt weten.

Originally posted 2019-12-19 10:49:00.

Spreker boeken deze unieke blog!

Spreker boeken

Wil jij een spreker boeken voor jouw event? Lees deze blog dan even mee zodat jij precies weet wat ik gedaan heb en waarom deze site bestaat.

Direct een spreker boeken? Klik hier!

Ik heb deze website opgezet om uit de financiële problemen te komen. Ik heb genoeg fouten gemaakt in mijn leven. Bijvoorbeeld door een website te verkopen. Wel heb ik deze website opgezet zodat ik mijn huis niet meer hoefde te verhuren via AirBNB. Nog altijd komt er namelijk geld binnen via deze website. Het doel is mijn ervaring te delen om mensen te leren leven zonder uitkering of hulp van de overheid.

Ga direct een spreker boeken! Klik hier!

Het is van groot belang dat jij weet dat iedereen geholpen kan worden. Echter wil niet iedereen geholpen worden. Mijn grootste doel is jou te helpen. Denk jij dat hulp mogelijk is en wil jij gewoon wat kleine tips? Neem gerust ook contact op!

Meer weten over een spreker boeken

Er zijn genoeg redenen waarom ik ingehuurd wordt. Zo heb ik gesproken over onderwerpen als Bitcoin en YouTube in het verleden. Wanneer jij klaar bent voor een spreker boeken, ik help jou natuurlijk graag. Ik heb persoonlijk gesproken voor groepen van 5 tot 500 mensen.

Bekijk de mogelijkheden direct! Klik hier!

Belangrijk is dat jij weet dat mijn voornaamste doel voor deze blog is dat jij uit de financiële problemen komt. Natuurlijk kan ik ook praten over hoe je een website moet maken of verder kunt komen. Er zijn genoeg mogelijkheden om succesvol te worden.

Bekijk alles over een spreker boeken! Klik hier!

Laat het mij weten wat jij wilt bereiken. Ik werk samen met sprekersbureau Athenas zodat ik verder kan gaan om mensen te helpen met AliExpress problemen. Het verdienmodel moet wel de sprekersbusiness worden. Ik sta heel graag voor groepen!

Originally posted 2019-12-18 12:20:00.

Internationale schoenmaten omrekenen

Internationale schoenmaten

Ben jij op zoek naar de juiste maat, dan is het belangrijk om de internationale schoenmaten goed te kennen. Daarover gaat deze blog.

Schoenen bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Om de juiste internationale schoenmaten te vinden kijk je in de onderstaande tabel. Daar zoek je de Nederlandse maat, vervolgens kijk je naar de vergelijkbare maten voor de US of UK maten:

Dames internationale schoenmaten:

US/CanadaUKNederlands
535
335½
636
437
737½
538
838½
639
940
741
1042
10½843
1244
1310½45
1411½46½
15½1348½

Heren maten:

US/CanadaUKNederlands
335
435½
436
537
537½
638
638½
739
740
841
842
943
943½
1044
10½1044½
1110½45
11½1145½
1211½46
12½1246½
1312½47
13½1347½

Kindermaten

US/CanadaUKNederlands
½015½
1½16
116½
2117
17½
3218
18½
4319
19½
5420
21
6522
22½
7623
23½
8724
24½
9825
26
10927
10½27½
111028
11½10½29
121130
12½11½30½
131231
13½12½31½

Meer over internationale schoenmaten

Ben jij op zoek naar andere internationale schoenmaten? Laat het dan gewoon even weten door een reactie reactie achter te laten onder deze blog.

Heb jij vragen die jij direct aan mij wilt stellen? Neem contact op!

Originally posted 2019-12-16 11:49:00.

Blokker producten ook gewoon bij AliExpress te koop!

Blokker

Wie een Blokker product wilt kopen kan dat gewoon bij AliExpress doen. In deze blog deel ik verschillende reacties van diverse producten die te koop zijn.

Liever bij AliExpress kopen dan bij Blokker? Klik hier!

Natuurlijk mag jij gewoon een product bij Blokker kopen, maar bij AliExpress is het goedkoper. De levertijd van AliExpress is wel een flink stuk langer. Het is dus aan jou om een prijs te kiezen of een snelle levertijd. Waar het mij om gaat is dat jij een compleet en eerlijk beeld krijg van alles wat jij kunt kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk alles over Blokker en AliExpress! Klik hier!

Nu is het mijn doel om om al jouw vragen te beantwoorden. Laat mij dus weten wat jij wilt kopen en wanneer je dat in huis wilt hebben. Ik kan dan voor jou gaan kijken naar de reacties van verschillende kopers.

Meer over Blokker

Er zijn nog enkele die het prima doen in deze tijd. Noem het ‘de economie’, noem net ‘internet’, maar Blokker heeft het zwaar. AliExpress zou daar ook een oorzaak kunnen zijn, hoewel ik het persoonlijk zie als gevolg. Wie daadwerkelijk wil groeien als bedrijf kan wel bij mij terecht.

Meer weten over groeien als bedrijf? Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij als ondernemer (klein of groot) of als werknemer gewoon gaat groeien. Ik kan jou alle technologie leren om daadwerkelijk te groeien. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Val niet zoals Blokker! Klik hier!

Het is natuurlijk ook volledig mogelijk om vragen en reacties achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere reactie en iedere vraag is welkom onder deze blog. Meer vragen betekend alleen maar betere informatie.

Originally posted 2019-12-14 19:28:00.

Gratis reizen met de trein en bus

Gratis reizen

Voor wie een OV-chipkaart heeft zijn 3 gratis reizen met de trein per jaar eenvoudig te krijgen. De Nederlandse Spoorwegen wil daar niet over praten.

Direct gratis reizen? Klik hier!

Het systeem is echt heel eenvoudig. Wanneer jij namelijk niet uit-checkt met de OV-chipkaart kan jij eenvoudig saldo terug claimen. Dat kan maximaal 3 keer per jaar en komt dus bovenop eventuele vrij-reizen dagen. Het is ook niet iets wat NS adverteert en is overigens ook bij andere vervoerders mogelijk, alleen kan het dan 3 keer per half jaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het beginpunt en eindpunt invullen als hetzelfde station.

Bekijk de mogelijkheid voor gratis reizen! Klik hier!

Nu is het zo dat ik weet dat hier vragen over zijn. Het heeft ook niets met AliExpress te maken, maar is wel een onderwerp wat ik graag wil benoemen. Zeker met de aankomende black friday aanbiedingen. Deze deals zijn veel beter dan wat de OV-bedrijven adverteren.

Meer over gratis reizen

Ik ben al ruim 10 jaar bezig met het kraken van de OV-chipkaart en het oplossen van problemen die daarmee te maken hebben. Er zijn televisieprogramma’s gemaakt over het onderwerp waar ik bij betrokken was. Helaas blijven de OV-bedrijven ervoor kiezen om problemen zelf op te lossen. Dat maakt gratis reizen binnen Nederland wel mogelijk.

Meer weten over wie ik ben? Klik hier!

Er zijn natuurlijk veel meer manieren die gratis reizen mogelijk maken. Het is mijn doel om dat aan heel Nederland kenbaar te maken. Daarom wil ik graag dat deze blog wordt gedeeld met heel Nederland.

Alles weten over wat ik verder doe? Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-11-27 08:32:00.

Budgettrainer en AliExpress, de gelijkenissen

Budgettrainer

Voor wie mij al langer volgt, op AlexandervanDijl.nl lees je over mij als budgettrainer. In deze blog leg ik uit wat dat met AliExpress te maken heeft.

Meer weten over de budgettrainer? Klik hier!

Feitelijk is AliExpress Nederland een project om te laten zien dat het mogelijk is om een inkomen te genereren vanuit huis. Bekijk gerust ook mijn statistieken zodat jij kunt zien hoe ik ben gegroeid. Voor mij is het belangrijk dat jij begrijpt waarom ik deze site beheer naast de site over de budgettrainer. Mijn doel is de inwoners van Nederland onafhankelijk te maken van een overheid en andere vormen van suppressie.

Leer van de budgettrainer! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven van wat ik van dag tot dag doe. Na AliExpress Nederland zullen er nog nieuwe projecten volgen.

Meer over de budgettrainer

Om te beginnen wil ik jou graag wijzen op mijn gratis boek. Daarin kan jij de stappen lezen die ik heb gevolgd om van 30.000 euro schuld naar een schuldenvrij leven te gaan. Het complete traject heeft mij ongeveer een jaar gekost. Zo kan ik mijzelf met recht een budgettrainer noemen. Ik leer jou om blijvend slimmer met geld om te gaan.

Direct het gratis boek downloaden? Klik hier!

Natuurlijk ben jij ook nog altijd welkom om een afspraak in te plannen. Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn om jou slimmer met geld om te leren gaan. De eerste stap is wel altijd het boek te lezen. Via het boek leer jij het meest van de budgettrainer.

Download het gratis boek van de budgettrainer! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom.

Originally posted 2019-10-19 21:17:36.

Gearbest ervaringen nu ook hier delen

Gearbest

Wie Gearbest ervaringen wil delen kan dat nu ook hier doen. Mijn doel van deze blog is de concurrentie van AliExpress te bekijken. Zo alles weten.

Direct bij Gearbest bestellen? Klik hier!

Hoewel ikzelf eigenlijk alleen nog maar bij AliExpress koop zie ik wel voldoende mogelijkheden om ook bij andere sites te kijken. Wish is een van de meest bekende concurrenten naast Gearbest. Daarover schreef ik ook al deze blog. Mijn doel is continu te kijken naar de mogelijkheden voor het maken van nieuwe websites. Deze blog is bedoelt om te kijken naar manieren om later nieuwe websites te maken. Zo kan ik continu bezig zijn om het netwerk te laten groeien.

Bestel direct bij Gearbest! Klik hier!

Heb jij verder nog andere vragen of opmerkingen, dan ben ik natuurlijk ook bereikbaar. Een bericht onder deze pagina gaat over de reacties over Gearbest. Voor andere vragen bezoek je de contact pagina.

Wat verkoopt Gearbest

Deze winkel verkoopt gadgets. Van fietsen tot smartphones, van insectenkiller tot 3D printers. Van alles is verkrijgbaar via de website. Als jij iets zoekt uit de categorie gadgets, bekijk dan vooral het complete aanbod. Zorg ervoor dat jij precies weet wat jij wilt hebben voordat jij een bestelling plaatst.

Bekijk alle producten op de website! Klik hier!

Ik heb nog niets besteld bij deze winkel en ben dan ook zeer benieuwd naar alle ervaringen. Alles is welkom, dus laat het vooral weten. Laat weten wat jij bij Gearbest hebt gekocht en vertel mij waarom je daar koopt en niet bij AliExpress.

Alles bekijken? Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Mijn doel is altijd verder te helpen. Daarom lees ik zelf ook altijd de reacties door. Hoe meer reacties, hoe sneller ik ook een Gearbest site kan maken.

Originally posted 2019-05-28 15:08:45.

Winkelwagen leeg voor betaling!

Winkelwagen

De winkelwagen op de AliExpress website is bedoelt om direct bestellingen te plaatsen. De wensenlijst is voor producten die je pas later wilt bestellen.

Direct een bestelling plaatsen vanuit de winkelwagen? Klik hier!

Wat er gebeurt is dat er kopers zijn die de winkelwagen gebruiken om producten in op te slaan voor bestelling op een later moment. Ik kan heel veel technische details geven, maar laat ik zeggen dat de wensenlijst of wish list daarvoor bedoelt is. De winkelwagen wordt periodiek geleegd waardoor het voor kan komen dat jouw zoektocht van dagen of weken in een keer weg is. Dat is niet alleen bij AliExpress het geval. Ook bij andere webwinkels kan dit zomaar gebeuren.

Plaats jouw producten in de wensenlijst! Klik hier!

Vergelijk het even met de supermarkt. Daar stop jij ook alleen de spullen in het karretje die jij die dag mee wilt nemen. Niet iets wat jij over 2 tot 3 weken wilt gaan kopen. Voor verdere vragen, neem gewoon even contact op.

Winkelwagen juist gebruiken

Ben jij op zoek naar een flinke collectie spullen, bestel die dan 1 voor 1. Wil jij pas over een paar dagen of weken bestellen? Dan is de wensenlijst daarvoor geschikt. Om toch even technisch te gaan praten, de winkelwagen wordt opgeslagen als cookie, die kan worden verwijderd. De wensenlijst komt daadwerkelijk in de database terecht.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Er zijn de laatste tijd veel klachten. Mogelijk komt dat omdat er ook meer bestellingen worden geplaatst. Via deze site alleen al rond de 200 per dag op dit moment. Jij kunt daar ook bij helpen, dat kan op 2 manieren. Allereerst kan jij direct vanuit de winkelwagen meteen bestellen. Verder kan jij deze site natuurlijk ook delen via de sociale media.

Plaats jouw bestelling meteen! Klik hier!

Er is meer te schrijven over deze punten, dat laat ik even aan jou over. Laat gerust een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-05-20 07:03:43.

Persoonlijk contact met een AliExpress medewerker

Persoonlijk contact

Wie persoonlijk contact zoekt met een AliExpress medewerker kan ver zoeken. Het is natuurlijk mogelijk om te bellen naar China of Eva te spreken.

Persoonlijk contact zien te krijgen? Klik hier!

AliExpress Nederland is een uit de hand gelopen hobby project van internet ondernemer Alexander van Dijl. Bekend van VraagAlex.nl (verkocht in 2018), AlexandervanDijl.nl (de meest effectieve budgettrainer) en vanuit diverse pers en media. Wil jij persoonlijk contact met mij om jouw situatie door te spreken? Jij bent welkom om een afspraak te maken. Stuur een WhatsApp bericht, dan plannen we een afspraak in op een plek waar het jou uitkomt.

Informatie over hoe jij mij kunt bereiken? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik jou uitleggen hoe belangrijk het is om altijd de regels van AliExpress te volgen. Bijvoorbeeld het openen van een dispute of geschil. Mijn doel van deze blog is jou een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

Waarom is persoonlijk contact lastig?

Ten eerste zit AliExpress in China. Dat maakt het al erg lastig om langs te komen. Zelf werk ik overdag in Amsterdam, waar jij wel van harte welkom bent. Ik weet veel van AliExpress, maar ben er niet direct bij betrokken. Dat betekend dat ik jou advies kan geven, maar niet kan bemiddelen.

WhatsApp of email sturen? Klik hier!

Wil jij persoonlijk contact om jouw probleem te bespreken? De mogelijkheden zijn er absoluut! Liever telefonisch contact? Dat is iets waar ik op dit moment mee bezig ben. Het nieuwe telefoonnummer, gereserveerd voor AliExpress Nederland zal altijd bereikbaar zijn.

Persoonlijk contact via WhatsApp of email? Klik hier!

Voor alle vragen die jij snel beantwoord wilt hebben, een WhatsApp bericht is zo gestuurd en ook snel beantwoord. Ik beantwoord de berichten meestal in de avonduren en vroeg op de ochtend. Mijn doel is jou hoe dan ook zo goed mogelijk te helpen.

Originally posted 2019-05-19 20:46:10.

Telefoonnummer van AliExpress!

Telefoonnummer

Deze blog gaat over het telefoonnummer van de AliExpress klantenservice. Die is er wel, maar kost veel geld. Wij zijn bezig met een bereikbaarheid.

Beter contact dan via het telefoonnummer? Klik hier!

In deze blog deel ik de tarieven voor het bellen naar de klantenservice in China. Wist jij dat het bijvoorbeeld ruim meer dan een euro kost om de klantenservice in China te bellen. Via ons nieuwe telefoonnummer gaat het in het begin precies 1 euro per minuut kosten. We moeten de hoge kosten berekenen om onze doorverbind kosten te dekken. Of de kosten snel zullen veranderen moeten we zien.

Snel contact onder telefoonnummer? Klik hier!

Toch liever een bestelling plaatsen? Bekijk de beste aanbiedingen door hier te klikken. Ieder telefoontje draagt bij aan de groei van deze website. Voel je ook altijd vrij om deze website te delen wanneer jij iemand spreekt die AliExpress graag wil bellen. Voor verdere vragen over de kosten mag jij natuurlijk contact opnemen.

Meer over het telefoonnummer

Op dit moment zijn wij in verregaande gesprekken om de kosten flink te drukken. De kosten zullen ergens tussen de 25 en 75 cent per minuut uit gaan komen. Voor een Nederlandssprekende medewerker zullen de kosten uiteindelijk rond de 50 cent per minuut uit gaan komen. Voor nu starten we het 0900-nummer met een tarief van 1 euro per minuut.

Meer weten over de contactmogelijkheden? Klik hier!

Wat het telefoonnummer gaat kosten is ook voor een deel afhankelijk van de vraag. Mogelijk maken we er zelfs een tweede telefoonnummer van, een goedkoop nummer om doorverbonden te worden met China en een duurder nummer voor de Nederlandse medewerker.

Alles weten over de contactmogelijkheden? Klik hier!

Heb jij vragen over de producten? Laat gerust jouw reactie achter onder de blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te informeren, daarom is WhatsApp en email in ieder geval gratis.

Originally posted 2019-05-19 15:12:02.

AliExpress bereiken, welke manier werkt voor jou?

AliExpress bereiken

Veel mensen willen AliExpress bereiken. Jij vast ook. Anders was jij niet op deze pagina uitgekomen. Ik wil daar de beste manier voor vinden. Help jij mee?

Direct vertellen hoe AliExpress bereiken beter kan? Klik hier!

Wij zijn bezit met een aantal mogelijkheden. Bijvoorbeeld een telefoonnummer. Via dat telefoonnummer kan jij straks bellen naar de Chinese en Engelstalige klantenservice. WhatsApp is een dienst die al een tijdje draait. Maar wat zou jij het liefst willen? Misschien wil jij gewoon een keer langskomen en mij persoonlijk spreken. Alles is natuurlijk mogelijk en ik wil jou zo goed mogelijk begeleiden om te krijgen wat jij zoekt.

AliExpress bereiken? Vertel mij hoe!

Om onze service te blijven verbeteren voeren wij regelmatig kleine enquêtes uit. Tot nu toe heeft dat geresulteerd in een beter bezochte website en meer aanvragen via WhatsApp en email. Wil jij direct contact? Dat kan natuurlijk ook. Wij staan ook open voor een gesprek om onze manier van werken verder uit te leggen.

Problemen met AliExpress bereiken

De grootste webwinkel ter wereld maakt het niet voor iedereen makkelijk om met hen in contact te komen. De chat robot ‘Eva’ is geen mens, lukt het wel om een mens te spreken, dan krijg jij vaak halve antwoorden. Dat is iets wat ik echt anders wil doen op deze website. De service moet daarbij zoveel mogelijk gratis zijn. De enige contactmogelijkheid die wel geld gaat kosten is bellen.

Direct AliExpress bereiken? Klik hier!

Telefonische bereikbaarheid is voor ieder bedrijf een dure manier van communiceren. Dat komt voor een deel omdat iedere medewerker slechts 1 klant tegelijk kan helpen. Via chat, WhatsApp of email is het al een stuk makkelijker om meerdere klanten te bedienen. Wanneer ons telefoonnummer gebeld kan worden gaat het daarom ook geld kosten. Wij hebben geen personeel, met een telefoondienst gaan wij dat wel nodig hebben.

Snel AliExpress bereiken? Klik hier!

Voor verdere vragen nodig ik jou uit om met mij contact op te nemen.

Originally posted 2019-05-19 06:46:14.

Geld verdienen met bloggen? Lees deze tips!

Geld verdienen met bloggen

Wil jij geld verdienen met bloggen? Dat is precies wat ik hier doe met AliExpress Nederland! Ik heb daar nu een compleet nieuwe site voor!

Zelf ook AliExpress blogger worden? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat er wel wat werk voor nodig is. Persoonlijk schrijf ik bijvoorbeeld 7 blogs per dag. Dat is niet altijd zo geweest, ooit heb ik zelfs een gastblogger ingehuurd. Ik betaalde haar 10% van de omzet met een minimum van 100 euro per maand. Als zij goed had geblogd had zij inmiddels enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen. Helaas vond ze de winstdeling geen goede manier om te werken.

Zelf geld verdienen met bloggen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik schrijven over hoe het AliPartner systeem werkt en wat jij allemaal krijgt. In de basis komt het erop neer dat jij een website krijgt en alle instructies die nodig zijn voor succes.

Hoe werkt geld verdienen met bloggen

Er is 1 doel van ieder bericht. Dat is namelijk hoog in Google te komen op basis van 1 enkel zoekwoord of zoekwoorden combinatie. Deze blog gaat bijvoorbeeld over ‘geld verdienen met bloggen’, wat dan ook meteen het keyword is. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld er te verdienen is. Deze site trekt nu bijna 1000 bezoekers per dag.

Direct aanmelden als gastblogger? Klik hier!

AliPartner werkt op basis van een bewezen structuur. Wij vragen veel en geven ook veel. Met regelmatige video updates deel ik mijn tips en kennis op het gebied van het schrijven van de blogs en berichten. Wij verdienen pas als jij verdient. Geld verdienen met bloggen is een compleet win-win systeem, waar iedereen van moet profiteren.

Meldt je aan als gastblogger! Klik hier!

Voor verdere vragen en opmerkingen mag jij natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Originally posted 2019-05-18 06:52:56.

Rosmalen Nedland en de ge-Google-de afbeelding!

Rosmalen Nedland

Enkele jaren geleden gebruikte ik een foto van Hollandse Hoogte die op Google was gevonden. Rosmalen Nedland werkt als deurwaarder in deze zaak.

Zonder Rosmalen Nedland een foto gebruiken? Klik hier!

Deze blog is anders dan de standaard blogs van AliExpress Nederland in dat ik hier niets over AliExpress schrijf. Het doel van deze blog is jou op de hoogte te brengen van gratis en legale manieren om aan afbeeldingen te komen. Waar sommige fotografen foto’s door Google laten indexeren en Permition Machine gebruiken om mensen via Rosmalen Nedland aan te klagen werkt Pixabay anders. Mijn tip, heb jij een foto nodig? Kijk daar eerst!

Contact met Rosmalen Nedland voorkomen? Klik hier!

Voor vragen over de manier van werken, mijn ervaring en alles wat daar verder mee te maken heeft, laat een reactie achter onder dit bericht. Wanneer je een foto hebt gebruikt, onbewust of niet, zal je moeten betalen. Daar is helaas niets aan te doen.

Tips om contact met Rosmalen Nedland te voorkomen

Dan de tips. Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen. Ik help jou dan graag om vergelijkbare afbeeldingen als die ik op deze site gebruik te vinden. Op die manier hoef jij niets te betalen (een fooi is altijd welkom) en mag jij de afbeeldingen voor vrijwel alle doeleinde gebruiken.

Direct jouw gratis afbeeldingen vinden? Klik hier!

Heb jij een afbeelding gevonden op een andere website? Wees dan voorzichtig. Er zijn bedrijven die een verdienmodel hebben gemaakt van het opsporen van deze afbeeldingen. Waar Rosmalen Nedland enkel in opdracht werkt zijn het bedrijven als Hollandse Hoogte die hier een business van hebben gemaakt.

Bekijk alle gratis afbeeldingen! Klik hier!

Mocht jij ervaring hebben met de gang van zaken van de genoemde bedrijven, laat het mij weten. Laat een reactie achter onder deze blog. Natuurlijk sta ik ook open voor contact om antwoord te geven op de vragen.

Originally posted 2019-05-12 11:58:21.