Zaken doen met AliExpress, hoe doe je dat?

zaken doen met AliExpress

Wil jij zaken doen met AliExpress? Dan is het goed om te kijken op deze website. Ik help jou, of jij wilt gaan dropshippen of mijn concurrent wilt worden!

Bekijk de mogelijkheden voor zaken doen met AliExpress! Klik hier!

Voor vragen over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook echt kan helpen. Het grootste doel van deze blog is dat jij stap voor stap te weten komt wat jij moet doen om te groeien. Daarom heb ik recent ook alles verteld over hoe ik deze website heb kunnen laten groeien.

Zaken doen met AliExpress? Klik hier!

Het is een standaard om een complete uitleg te schrijven wanneer ik mijn functie als oprichter en eigenaar overdraag naar nieuwe mensen. Hoewel ik nog geen plannen heb wil ik er wel voor zorgen dat er voldoende informatie beschikbaar is.

Over zaken doen met AliExpress

Als ik dan ga kijken wat het Chinese bedrijf met mij doet zie ik dat er continu meer geld binnenkomt. Feitelijk schrijf ik daar een paar blogs voor, zodat duidelijk is de kopers welke producten het beste gekocht kunnen worden. Er zijn heel erg veel tips te vinden, ik schrijf veel op deze website.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Heb jij een leuk idee voor zaken doen met AliExpress? Deel het vooral! Ik ga jouw plan echt niet overnemen, maar kan jou wel helpen om die stappen op de juiste manier in te zetten. Ik noem dat de formules voor het bestaan. Er is heel veel te schrijven.

Bekijk hoe jij met zaken doen met AliExpress kunt beginnen! Klik hier!

Zijn er vragen waar jij het antwoord op wilt weten, laat het mij gewoon weten. Er zijn genoeg mogelijkheden te vinden.

Schrijf voor ons: AliExpress Nederland!

Schrijf voor ons

Ben jij een fan van AliExpress? Schrijf voor ons! Het zal jouw naam bekendheid geven en onder iedere blog komt ook een link naar jouw website!

Direct beginnen? Klik hier!

Wanneer jij je aanmeld voor het nieuwe ‘Schrijf voor ons’ programma kom jij in aanmerking voor coaching van de beste budgettrainer van Nederland. Ik kan jou uitleggen hoe ik ben gegroeid van niets naar een inkomen waar ik maandelijks ruimschoots van kan leven. Wij zoeken naar onderwerpen die over AliExpress gaan. Dat kunnen persoonlijke ervaringen zijn en ook tips voor gebruikers van de website. Hoe meer jij wilt schrijven, hoe bekender jouw website ook zal worden.

Schrijf voor ons! Klik hier!

Dan wil ik jou ook op de hoogte brengen van de vragen die jij kunt stellen. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij wilt vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Laat jouw vragen daarom gewoon achter onder deze blog.

Meer over het ‘Schrijf voor ons’ programma

Aanmelden voor dit programma kost jou helemaal niets. Het enige wat wij vragen is dat jij minimaal 1 keer een bericht schrijft van 300 woorden of meer. Jij krijgt natuurlijk ook de begeleiding zodat jouw blogs ook hoog in de zoekresultaten van Google komen te staan.

Aanmelden voor ‘Schrijf voor ons’? Klik hier!

Het andere wat jij kunt doen is direct gebruikmaken van de gratis website. Daar kan jij ook zelf beginnen om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Hoe meer jij wilt schrijven, hoe groter de kans dat jij op veel zoekwoorden hoog in de zoekresultaten verschijnt. Lees ook over de ‘Power‘ conditie, waarin ik de complete uitleg geef over hoe jij dit systeem kunt gebruiken.

Alles weten over AliExpress? Klik hier!

Wil jij meer weten? Laat jouw vragen dan gewoon achter onder deze blog. Ik help jou graag om de allerbeste berichten te schrijven.

Wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat betekent ingeklaard door de douane

In deze blog geef ik antwoord op de vraag: “Wat betekent ingeklaard door de douane?”. Daarmee hoop ik jou gerust te kunnen stellen en antwoord te geven.

Meer informatie over dit onderwerp? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is de grens van 22 euro. Zolang jij onder die grens blijft is er niets aan de hand. Zodra jij daarboven uit komt kan jij zomaar 21% BTW en ook nog eens inklaringskosten moeten betalen. Dit komt helaas zeer regelmatig voor en is bijzonder frustrerend, zeker wanneer jij maar net boven het bedrag zit. Mijn doel met deze blog is die kosten te voorkomen.

Veilig bestellen? Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut welkom. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Ik zal er altijd alles aan doen om jou antwoord te geven op jouw vragen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Dus wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat het feitelijk is ga ik eerlijk over zijn. Het is een gelegaliseerde diefstal. Meer niet. Het is een manier om de overheid geld afhandig te laten maken. Dat is BTW op zich al, maar wanneer een product vanuit buiten de EU komt is het alleen maar erger. De overheid doet letterlijk helemaal niets en eigent zich toch dit geld toe.

Veilig kopen zonder extra kosten? Klik hier!

Ben jij klaar om je te voegen tot de actiegroep, laat een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het zal het beste zijn als we gewoon allemaal gaan weigeren om in deze gelegaliseerde diefstal te voorzien.

Bestel onder de 22 euro! Klik hier!

Dus heb jij problemen met de douane of met de extra kosten? Laat het gewoon weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Afhalen van een pakketje nu uiterlijk binnen 7 dagen!

Afhalen

Wanneer jij een pakketje moet afhalen kan dat uiterlijk binnen 7 dagen. Ooit kon je 3 weken wachten, dat is verkort naar 2 weken en nu nog maar 1 week!

Direct weten of jij een pakket kunt afhalen? Klik hier!

Het is van essentieel belang dat jij pakketjes altijd zelf volgt. AliExpress heeft nog geen mogelijkheid om aan te geven waar en wanneer afhalen mogelijk is. Mijn doel voor deze blog is dat jij op tijd bent. Mocht jij op vakantie zijn, dan kan je ook altijd iemand anders sturen. Jij hoeft niet persoonlijk naar het postkantoor of het afhaalpunt te gaan.

Ga jouw pakket direct afhalen! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is voor mij van belang dat jij de beste informatie krijgt. Voel je altijd vrij om alles te vragen wat jij wilt weten.

Meer over afhalen

De PostNL punten waar jij een product kunt afhalen zijn ook de plaatsen waar jij de BTW en inklaringskosten betaald wanneer dat nodig is. Zolang jij onder de 22 euro blijft bij het plaatsen van een bestelling is een kans op dat soort extra kosten erg klein.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij geen bericht gekregen dat jij een product moet afhalen. Kijk dan ook in de PostNL app of op de website om een bestelling te volgen. Zorg er in ieder geval wel altijd voor dat de adresgegevens compleet juist zijn. Er zijn helaas mensen die een verkeerd huisnummer of een verkeerde woonplaats invoeren.

Plaats jouw bestelling nu! Klik hier!

Voor alle verdere vragen over afhalen of het volgen van een product of het plaatsen van een bestelling nodig ik jou uit om een reactie achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe sneller jij een reactie achter moet laten.

Website starten kan nu ook met de AliExpress partner!

Website

Wist jij dat het nu ook mogelijk is om hulp te krijgen bij het starten van een website? In de basis is dat zelfs helemaal gratis en dat zal het ook blijven.

Direct jouw website starten? Klik hier!

Met heel veel vragen wil ik het nu ook mogelijk maken voor jou om succesvol te worden. De komende weken en maanden krijg jij regelmatig video’s te zien voor hoe jij een succesvolle website van de grond kunt krijgen. Voor een deel heeft dat te maken met de formules voor het bestaan. Deze cursus helpt jou om stap voor stap de juiste dingen te doen in alle aspecten van het leven.

Start jouw GRATIS website vandaag! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt nodig ik jou graag uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Het is mijn doel om jou zo volledig mogelijk te helpen. De beste manier om dat te doen is door jou een compleet beeld te geven en antwoord te geven op jouw vragen.

Meer over de website

Ik promoot de diensten van FWH-spaces.eu omdat ik er zo enorm tevreden over ben. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar ook absoluut niet de duurste. Een ding wat ze in ieder geval wel zijn is de allerbeste.

Bekijk alle informatie over deze website! Klik hier!

Het grootste doel voor mij is jou een beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voor mij is het belangrijk dat jij een goede, snelle, betrouwbare website online krijgt. Hoe sneller hoe beter, dus begin wat mij betreft vandaag nog.

Meteen een website online zetten? Klik hier!

Het belangrijkste doel is jou een compleet beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen daarom gewoon online. Mijn doel is jou het beste beeld te geven van de producten en diensten.

Onjuist adres: Wat moet ik nu doen?

Onjuist adres

Wanneer jij een onjuist adres invoert bij AliExpress komt een pakket in principe niet aan. Helaas is het niet altijd duidelijk wat er mis gaat.

Direct een onjuist adres corrigeren? Klik hier!

Waar het om gaat is een verkeerde woonplaats, vergeten huisnummer of erger nog, helemaal geen straatnaam. Helaas zijn er veel mensen die denken dat PostNL een adres gewoon kan aanpassen. De klantenservice geeft met enige regelmaat aan dat wij dat vanuit AliExpress Nederland ook gewoon door kunnen geven. Het is echter niet het geval. Eenmaal verzonden kan wat er op een envelop staat niet meer worden aangepast.

Pas een onjuist adres direct aan! Klik hier!

Heb jij vragen, laat dan gewoon een reactie achter onder de blog. Mijn doel is jou compleet te helpen. Iedere vraag die jij onder de blog achterlaat helpt mij om jou verder te helpen. Alle vragen die jij stelt door een reactie achter te laten worden altijd binnen 24 uur beantwoord.

Meer over een onjuist adres

Dus hoe herken je dan een onjuist adres? Laat ik beginnen met wat er zoal ontbreekt uit mijn ervaring. Dat zijn onder meer:

  • Een gemeente in plaats van een woonplaats.
  • Geen straatnaam.
  • Geen huisnummer.
  • Geen postcode.

Het komt ook voor dat er helemaal niets is ingevoerd. Toch is alles nodig. Heb jij niet alle gegevens, dan zal een bestelling nooit aankomen.

Direct jouw gegevens aanpassen? Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou van harte uitnodigen om een reactie achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Alles wat jij wilt weten over een onjuist adres? Klik hier!

Zijn er andere vragen, reacties of opmerkingen die jij wilt stellen en achter wilt laten? Jij mag natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen, zodat ik jouw vraag direct kan beantwoorden.

Juist adres: Dispute openen binnen 75 dagen!

Juist adres

Heb jij een correct adres ingevuld en is het openen van een dispute niet mogelijk, dan is dit de blog om te lezen. Lees de complete blog door.

Een nieuwe bestelling met een juist adres plaatsen? Klik hier!

Ik wil graag even beginnen met het ophelderen van de definitie van een juist adres. Dat is namelijk wel van belang. Het betekend een juist adres. Klopt de woonplaats niet, dan is het geen juist adres. Om jouw woonplaats in te voeren kies je ‘Other’ bij de provincie. Dan kan jij iedere woonplaats invoeren. Het is van groot belang dat alles klopt voordat je het dispute opent.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog is de juiste informatie te verstrekken. Hoe jij ook op deze pagina bent gekomen, ik wil jou helpen. Er zijn heel veel mensen die via WhatsApp contact met mij op hebben genomen. Dat is ook een plek waar je aan informatie kunt komen.

Waarom is een juist adres belangrijk?

Een bedrijf als PostNL moet post bezorgen op basis van de opgegeven gegevens. Klopt een woonplaats niet of ontbreekt een huisnummer, dan zijn de gegevens niet compleet. Pakketjes kunnen dan gewoon teruggestuurd worden. Dat is ook niet tegen te houden. Het openen van een dispute is dan ook niet redelijk.

Open een dispute altijd binnen 75 dagen! Klik hier voor uitleg!

Mijn droom is jou te helpen. Ik wil dat jij een juist adres in het systeem hebt staan. Zo komen pakketjes altijd aan als jij een bestelling plaatst. Natuurlijk help ik ook wanneer mogelijk.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het is voor mij ook van groot belang dat jij het juiste adres gebruikt. Zolang jij dat doet zullen pakketjes ook gewoon aankomen. Gebruik geen gemeente, geen wijk, geen extra gegevens, gewoon enkel en alleen de woonplaats waar jij woont en het juiste huisnummer en de straatnaam.

Blogs die nu online staan: 2500!

Blogs

Heb jij al mijn blogs gelezen? Dat zijn er met deze meegerekend op dit moment 2500. Met iets meer dan 10% extra blogs geschreven door bezoekers.

Ook blogs schrijven? Klik hier!

Natuurlijk ga ik iets meer vertellen dan alleen het feit dat er 2500 blogs online staan. Op dit moment is het namelijk zo dat iedere blog ruim 1 dollar per maand oplevert. Dat betekend op dit moment minimaal 2500 dollar wat er binnenkomt omdat er zoveel berichten zijn geschreven. Natuurlijk deel ik ook mijn strategie, zodat jij precies hetzelfde kunt doen. Voor meer informatie daarover, kijk naar de ‘Formules voor het bestaan‘.

Kom meer te weten over de blogs! Klik hier!

Mijn doel met deze specifieke blog is jou te helpen een beeld te krijgen van wat ik de hele dag doe. Daarmee kom jij ook te weten komen over hoe ik dit systeem heb opgezet en waarom het zo goed koopt.

Meer over de blogs

Het mooie van een website als deze is dat alles wat ik schrijf bijdraagt aan de hoeveelheid bezoekers. Daar komt bij dat ik een online specialist aan dit systeem mee heb laten bouwen die ervoor zorgt dat de website sneller wordt naarmate er meer bezoekers op komen.

Zelf een snelle website maken? Klik hier!

Dankzij de fantastische service van onze website groeit deze website enorm snel. Naar verwachting verwelkomen wij nog voor het einde van het jaar meer dan 50.000 bezoekers per maand! Er zijn weinig blogs die ons dat nadoen met 0 marketing budget. Het enige waar wij als AliExpress Nederland geld in investeren is het sneller en betrouwbaarder maken van deze website.

Betrouwbare blogs maken? Klik hier!

Voor vragen die jij nog hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten. Iedere vraag is welkom en helpt mij ook weer om jou beter te kunnen helpen.

Is AliExpress betrouwbaar? Voor mij wel!

Is AliExpress betrouwbaar

Met de terugkerende vraag: “Is AliExpress betrouwbaar?” zeg ik: Absoluut! Hoe meer ik bestel, hoe beter de levering en hoe sneller ik dingen in huis heb!

Is AliExpress betrouwbaar? Klik hier!

Met heel veel vragen die klanten stellen weet ik steeds beter de juiste antwoorden te vinden. Als antwoord op de vraag zeg ik wel dat jij de regels moet volgen. Krijg jij een pakketje bijvoorbeeld niet binnen, dan is het essentieel om een dispute te openen. Doe jij dat niet, dan kan jij ook geen geld terug krijgen. De regels zijn eenvoudig, maar je moet ze wel even volgen.

Maar is AliExpress betrouwbaar? Klik hier!

Voor alle vragen kan jij natuurlijk mij ook vragen. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel blijft jou de complete informatie te geven. Ik zeg dat jij gewoon kunt bestellen als jij dat wil.

Dus, is AliExpress betrouwbaar?

Ik zal uitleggen wat er nog wel eens mis gaat. Er zijn mensen die geen volledig adres opgeven. Dat komt omdat de woonplaats niet altijd in het systeem staat. Zonder woonplaats mag een pakketje niet worden afgeleverd, ondanks dat het soms wel gebeurt. Het ligt in deze situatie dan ook aan de verkoper.

Bekijk de eerdere ervaringen! Klik hier!

Voor dingen die jij wilt weten nodig ik jou van harte uit om een beoordeling achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik weet dat er mensen zijn ziet: “Nee” antwoorden op de vraag: “Is AliExpress betrouwbaar?”. Helaas, want als je gewoon de juiste dingen doet kom jij daadwerkelijk verder.

Bekijk alle reacties en beoordelingen! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of beoordelingen? Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Formules voor het bestaan: Power conditie!

Formules voor het bestaan

Voor wie de cursus over de formules voor het bestaan nog niet hebben gedaan nodig ik jou uit om daar eens naar te kijken. Het kan enorm helpen.

Direct deelnemen aan de formules voor het bestaan cursus? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een beeld te geven van de mogelijkheden. In het tweede deel van de blog deel ik de write-up, waarin ik een duidelijke uitleg geef over hoe jij exact de stappen kunt zetten om te doen wat ik heb gedaan. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid voor om vragen te stellen aan mij persoonlijk. Daarvoor is gewoon een afspraak te maken.

Neem deel aan de formules voor het bestaan! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat deze gewoon achter onder de blog. Natuurlijk kan jij ook gewoon contact opnemen om een afspraak in te plannen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook direct kan helpen.

Hoe kan jij de formules voor het bestaan gebruiken

Toen ik begon met deze website en daar wat geld mee verdiende besloot ik iemand 100 euro per maand te betalen om wekelijks een blog te schrijven. Daarnaast betaalde ik ook een deel van de winst aan haar. Later veranderde ik de regels zodat ze gewoon een winstdeling kreeg. Toen leerde ik de formules.

Bekijk de mogelijkheden en meld je aan! Klik hier!

Wat ik dan wel even wil zeggen is dat de formules voor het bestaan mijn leven compleet hebben veranderd. Waar ik in het begin een paar dollar verdiende per dag verdien ik nu per dag bijna zoveel als wat ik eerder per maand verdiende.

Meer mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Alles wat jij wilt weten is meer dan welkom. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou te helpen op welke manier jij ook wenst. De write-up bekijken terwijl ik het typ? Klik hier!

Succesvol ondernemen? Kijk eens naar wat ik doe!

Succesvol ondernemen

Wanneer jij de techniek wilt leren en succesvol ondernemen wilt gaan doen, lees deze blog. AliExpress Nederland begon klein en groeit nu heel erg snel!

Direct succesvol ondernemen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om alleen maar verder door te groeien. Ik draai deze site naast mijn werkzaamheden elders. Ondanks dat levert deze blog mij inmiddels meer op dan een standaard fulltime salaris. Natuurlijk vertel ik jou heel graag hoe ik dit doe. Zolang jij eerlijk en ethisch te werk gaat kan ik jou helpen. Om te beginnen leer jij hoe jij slimmer met cijfers omgaat. Je volgt daarvoor een korte cursus tegen een prijs van 45 euro.

Ga succesvol ondernemen! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt over dit onderwerp, laat het gewoon weten. Ik ben ook klein begonnen en laat mijn bedrijf met de dag verder groeien. Meer informatie verderop in deze blog. Ik help jou hoe dan ook verder.

Meer over succesvol ondernemen

Iedereen kan met heel veel succes groeien als werknemer en vooral ook als ondernemer. Het grote verschil tussen die twee is dat een werknemer een duidelijk plafond heeft. Een ondernemer (die werk op basis van resultaat en dus niet op basis van een uurtarief) heeft die beperking niet.

Bekijk jouw mogelijkheden voor succesvol ondernemen! Klik hier!

Wanneer jij al een website hebt help ik jou verder. Wanneer jij nog geen website hebt ook. In beide gevallen is het mijn advies om FWH-spaces te bekijken. Dat is het online platform wat deze website heeft laten groeien. Dankzij de partners daar kan ik nu succesvol ondernemen.

Bekijk de gratis persoonlijkheidstest en maak die! Klik hier!

Voor alle vragen kan jij gewoon een reactie achterlaten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat daarom gewoon jouw vragen achter onder deze blog.

Douane inklaring proces AliExpress

Douane inklaring proces AliExpress

Ben jij klaar om te weten hoe het douane inklaring proces AliExpress in zijn werk gaat, lees dan verder. In deze blog volgt de uitleg zodat jij alles weet.

Vragen over het douane inklaring proces AliExpress? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog geef ik verdere uitleg. Voor nu laat ik jou in ieder geval weten dat jij flink bij kunt betalen als je het niet helemaal goed doet. Hoe dan ook moet je altijd onder de 22 euro blijven wanneer jij een bestelling plaatst. Hoe hoger de waarde, hoe groter de kans dat er geld afhandig wordt gemaakt door de gelegaliseerde diefstal die de overheid toepast.

Kom te weten over het douane inklaring proces AliExpress! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jouw vragen te beantwoorden. Alles wat jij wilt vragen kan jij hier ook te weten komen. Laat gewoon een reactie achter onder de blog zodat ik jou optimaal kan helpen.

Meer over het douane inklaring proces AliExpress

Wanneer jij de regels kent kan jij echt goede deals krijgen. Het liefst maak je gebruik van een distributiepunt binnen de Europese unie. Dan loop je helemaal geen risico op de extra kosten voor BTW en inklaring. Wil jij toch direct vanuit China bestellen, houd de bedragen dan gewoon klein.

Meer informatie? Klik hier!

Als ik ga kijken naar het douane inklaring proces AliExpress werkt dat exact zoals wanneer jij iets koopt bij welk ander bedrijf dan ook. Producten die vanuit over de grens komen moeten het proces altijd door.

Bestel direct bij AliExpress! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het blijft mijn doel om jou volledig te informeren. Kom jij er niet helemaal uit? Dan heb ik natuurlijk ook een chat op deze site waar ik jou graag verder help. Hoe meer vragen jij kunt stellen, hoe makkelijker het voor mij ook weer wordt om jou van alle informatie te voorzien.

Contact met AliExpress Nederland!

Contact met AliExpress Nederland

Wil jij contact met AliExpress Nederland? Dagelijks ben jij van harte welkom voor een persoonlijk gesprek met de oprichter! Meer in deze blog.

Direct contact met AliExpress Nederland? Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt kan jij die natuurlijk gewoon stellen. Hoe meer jij vraagt, hoe meer ik ook kan antwoorden. Ik werk overdag bij Scientology in Amsterdam. Tijdens een deel van mijn pauze (12:30 tot 13:00) neem ik de tijd om met bezoekers in gesprek te gaan. Daar vraag ik geen geld voor, wel vraag ik jou om de gratis persoonlijkheidstest te maken. Dat kan vooraf aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam. Verder kan het ook online via www.OCA.scientology.nl!

Neem contact met AliExpress Nederland op! Klik hier!

Heb jij vragen? Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen daarom gewoon onder deze blog. Meer vragen, je mag ook gewoon contact opnemen.

Snel contact met AliExpress Nederland

Laat ik dan even realistisch zijn. Ik beantwoord alle vragen nog altijd alleen. Dat gaat veranderen, maar is nu nog een feit. De snelste manier om een reactie te krijgen is een reactie onder deze blog. Liever toch 1-op-1 een bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook, gebruik dan WhatsApp.

Meer informatie? Klik hier!

Wil jij toch liever gewoon contact met AliExpress Nederland? Er zijn genoeg mogelijkheden. Voor vragen, reacties en opmerkingen, laat het liefst een bericht achter onder deze blog. Er is namelijk ook nog een ander voordeel. Jij helpt namelijk direct ook andere mensen die een mogelijkheid zoeken om mij te bereiken of vragen hebben.

Bekijk alle informatie over mij! Klik hier!

Goed, dan sluit ik deze blog door jou te vertellen dat ik jou ook heel graag meer vertel over Scientology. Dat is namelijk de organisatie die mij heeft geholpen om mijnbedrijf te laten groeien.

Verdienen met AliExpress! Direct en eenvoudig!

Verdienen

Dus, jij bent op zoek naar extra inkomen? Verdienen met AliExpress is makkelijk! In deze blog deel ik tips om dat te doen. Dat om jou te laten groeien.

Zoek jij informatie om te verdienen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet beeld te geven. Wanneer jij je aanmeld als partner kan jij heel snel gaan verdienen. Schrijf net als ik 7 blogs per dag of meer. Ik schrijf over 7 producten, maak 1 blog over onze web hosting partner en schrijf 1 blog om te doen wat ik zelf ook doe. Daarover meer in het tweede deel van deze blog.

Ga verdienen door te doen wat ik doe! Klik hier!

Heb jij vragen over wat ik hier vertel? Laat een bericht achter onder deze blog. Door jouw reactie achter te laten maak jij het voor mij ook weer makkelijker om onderwerpen te bepalen om over te schrijven.

Meer over verdienen met AliExpress

Laat ik dan even zeggen dat ik echt jaren bezig ben geweest om dit alles op te bouwen. Mijn grootste succes is echter wel te danken aan de gratis persoonlijkheidstest die ik zo’n anderhalf jaar geleden maakte. Sindsdien ben ik echt gaan verdienen.

Alles weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk sta ik klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Zowel om te verdienen als om te groeien. Mijn doelen gaan veel verder dan alleen deze kleine website. Hoewel de site maandelijks verder groeit blijf ik altijd verder kijken. Daarom werk ik ook bij Scientology in Amsterdam.

Bekijk alles om te verdienen! Klik hier!

Voor verdere vragen nodig ik jou natuurlijk uit om een bericht te plaatsen voor onder deze blog. Iedere vraag die jij wilt stellen mag natuurlijk gewoon onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, stel gewoon de vragen.

Snelle website is het doel van AliExpress Nederland!

snelle website

Wil jij een snelle website maken? Denk dan even goed na over hoe wij bij AliExpress te werk gaan. In deze blog geef ik jou daar uitleg over.

Direct een snelle website aanvragen? Klik hier!

Om jou extra goed te helpen wil ik jou uitnodigen om jouw nieuwe hosting helemaal gratis aan te vragen. Dat betekend dat jij deze provider ook helemaal gratis kunt testen. Geen proef, geen 14 dagen, gewoon echt helemaal zonder enige kosten. De provider heet FWH-spaces en heeft er letterlijk voor gezorgd dat deze website inmiddels het aantal bezoekers ruimschoots heeft verdubbeld. Wil jij dezelfde ondersteuning zonder kosten? Vraag de gratis snelle website dan aan!

Maak gebruik van deze mogelijkheid! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt over deze bijzondere web host mag jij natuurlijk met mij contact opnemen. Ik vertel jou dan graag over de service en kwaliteit van de servers waar ook deze site op draait.

Meer over de snelle website

Op het moment van schrijven van deze blog trekt deze een record aantal bezoekers. Op het moment van schrijven ruim 9200 mensen in 1 week. Voor een gedeelde web host is dat echt heel erg goed. Mijn grootste doel is jou te helpen aan de beste deals, daar valt deze snelle website ook onder.

Direct aanmelden? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou een compleet beeld te geven. Ik ben aandeelhouder van deze web host. Dat betekend dat ik zelf ook verdien aan de betaalde diensten. Jij kunt bijvoorbeeld een snelle website aanvragen en krijgt zo 300mb zonder enige kosten.

Bestel de gratis snelle website direct! Klik hier!

Voor wat jij verder nog wilt weten nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Op die manier kan ik jou optimaal helpen. Wanneer jij een reactie achterlaat kan ik jou natuurlijk ook verder helpen.

Verkeerde woonplaats bij AliExpress!

Verleerde woonplaats

Heb jij een verkeerde woonplaats ingevoerd en komt jouw pakketje daardoor niet aan? Dan moet je daar iets aan doen. Lees deze blog.

Iets anders dan een verkeerde woonplaats? Klik hier!

Om jouw gemeente aan te passen in een plaats die niet in de lijst staat kies je bij ‘Provincie’ voor ‘Other’ in plaats van de werkelijke provincie. Wanneer jij dat doet verschijnt een invulveld waarmee jij eenvoudig en heel erg snel de juiste gegevens in kunt voeren. Daarna kan jij jouw bestelling annuleren en opnieuw bestellen op het juiste adres. Na verzending is het aanpassen van het adres niet meer mogelijk.

Voor een oplossing bij een verkeerde woonplaats! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook verder helpen als jij er niet direct zelf uitkomt. Daarom heb ik een lijst met tarieven op deze website staan voor diensten waar jij voor kunt betalen. Wanneer jij van de betaalde diensten gebruikmaakt help jij mij ook weer om deze site te laten groeien.

Meer over een verkeerde woonplaats

Ik krijg nogal eens reacties als: “Ja, maar het is wel de juiste gemeente” of “Ja, maar andere pakketjes zijn wel aangekomen”. Beide redenen zijn geen reden waardoor ik jou zou kunnen helpen. Het is namelijk zo dat een woonplaats gewoon moet kloppen. Dit ongeacht wat er gevraagd wordt.

Bekijk meer informatie over de verkeerde woonplaats! Klik hier!

Natuurlijk is de AliExpress klantenservice er ook om jou te helpen. Daarom wil ik jou uitnodigen om vragen achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Helaas merk ik dat de antwoorden die daar worden gegeven lang niet altijd compleet zijn.

Meer weten over het verkeerde adres? Klik hier!

Mijn grootste doel van deze blog is ervoor te zorgen dat jouw bestellingen gewoon aankomen. Dit ongeacht wat de reden mag zijn dat het niet gebeurt.

Bloggers gezocht voor AliExpress Nederland!

bloggers

Voor wie mij al langer volgt weet jij dat we al langer bloggers zoeken. Ondanks dat dat waar is kan ik wel zeggen dat we ver op weg zijn.

Ken jij bloggers? Laat het weten!

Binnen AliExpress Nederland werken onze bloggers volgens de technieken van L. Ron Hubbard. Mocht die naam jou niets zeggen, maak je geen zorgen. Ik ga jou alle uitleg geven die jij nodig hebt. In de basis is het zo dat ik jou vraag om een persoonlijkheidstest te maken. Die test moet er voor zorgen dat jij exact weet wat jij kunt doen om als persoon verder te groeien. Dat heb ik ook gedaan en het heeft mij geholpen om deze blog flink te laten groeien.

Maak de persoonlijkheidstest voor bloggers! Klik hier!

Er zijn altijd vragen over dit onderwerp, laat jouw reactie vooral achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen.

Meer informatie voor bloggers

Ik wil er graag voor zorgen dat jij een duidelijk beeld krijgt van wat bloggers doen en hoe daar geld mee te verdienen is. In de basis zorgt meer schrijven voor meer bezoekers. Zo had ik een jaar geleden nog 313 bezoekers op 1 dag, gister had ik 1804 bezoekers op dezelfde dag. Dat is best een significant verschil.

Direct de persoonlijkheidstest voor bloggers maken? Klik hier!

Mijn doel is groei. Ik wil dat jij als persoon groeit en dat jij zo beter weet hoe jij in het leven staat. Ik wil dat jij beseft dat er geen schaarste is aan geld of middelen. Ik wil dat jij beseft dat vrijwel alle ziektes op deze wereld eenvoudig te verhelpen zijn zonder medicatie. Bloggers zijn de mensen die de boodschap kunnen verspreiden.

Maak de persoonlijkheidstest voor bloggers! Klik hier!

Het grootste doel voor deze blog is jouw succes. Ben jij klaar om te starten met jouw eerste berichten? Laat een reactie achter onder deze blog.

Vloggers gezocht voor AliExpress Nederland!

Vloggers

Vloggers verdienen nu goed geld. Gewoon vanuit huis! In deze blog schrijf ik hoe wij jou kunnen helpen om met groot succes video’s te maken!

Ken jij vloggers? Meld je aan!

Het systeem werkt super eenvoudig. Jij maakt een video die met AliExpress te maken heeft. Dat kan over een product gaan of over een probleem wat je oplost. In de video gebruik je de link naar het AliExpress product, zodat kopers via jouw link kunnen bestellen. Goede vloggers kunnen eenvoudig honderden abonnees krijgen op het YouTube, Instagram of Facebook account. Hoe meer video’s jij online zet, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen.

Help vloggers verder! Klik hier!

Er zijn een paar stappen die gevolgd moeten worden. Het begint met het aanmelden voor het AliExpress Partnerprogramma. Zodra je daarvoor bent goedgekeurd bekijk je de onderstaande video om jouw links te maken, direct naar de pagina waar jij de bezoeker wilt hebben.

Hoe vloggers geld verdienen

Wat je direct zult zien is dat er onder deze video een link staat. In dit geval verwijst de link naar deze blog. Nu heb ik persoonlijk hier mijn verdiensten inzitten, waardoor ik bezoekers niet direct naar AliExpress stuur. Het is aan jou hoe jij dat wilt aanpakken. Heb jij daar tips bij nodig? Ik heb de oplossing voor alle vloggers.

Meer weten over mijn oplossing? Start hier!

Alles begint bij een gratis persoonlijkheidstest. Deze test maakt het mogelijk om te zien wat voor soort persoon jij bent en hoe jij naar jezelf kijkt. Er komen vaak opmerkelijke en verhelderende inzichten uit. Met deze persoonlijkheidstest heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien naar inmiddels ruim 1800 bezoekers per dag! Over de omzet schrijf ik liever niet in deze blog.

Direct de persoonlijkheidstest voor vloggers maken? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Passief inkomen genereer je bij AliExpress Nederland!

Passief inkomen

Echt passief inkomen bestaat niet. Je moet altijd iets doen om op een eerlijke manier geld te verdienen. Criminelen werken trouwens ook op hun manier.

Meer over passief inkomen weten? Neem contact op!

Het gaat in deze blog feitelijk over het AliExpress partnerprogramma. Een manier om producten aan te bevelen en zo eenvoudig geld te verdienen. Hoe meer jij schrijft, hoe groter de kans ook dat mensen jouw blogs en berichten gaan bekijken. In het tweede deel van de blog deel ik de technieken die ik gebruik om mijn bedrijf nog veel sneller te laten groeien. Om dat te doen gebruik ik technologie ontwikkeld door L. Ron Hubbard.

Kom alles over passief inkomen te weten! Neem contact op!

Voor alles wat jij wilt weten over dit onderwerp ben jij ook absoluut welkom om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer berichten en reacties jij plaatst, hoe beter ik jou zowel nu als in de toekomst kan helpen.

Meer over passief inkomen

Wie denkt dat je zonder te werken geld kunt verdienen komt bedrogen uit. Boeken die over dat onderwerp gaan vertellen slechts een klein deel van het verhaal. Iemand die maar 4 uur per week werkt produceert ook voor slechts 4 uur. Wie passief inkomen wilt genereren moet dat opbouwen. Dat begint met minimaal 40 uur per week.

Meer weten over de techniek die ik gebruik? Klik hier!

Het grootste doel voor deze blog is jou te informeren over de waarheid. Verwacht niet dat je door een paar honderd euro te investeren en achterover te zitten miljoenen kunt verdienen. Het is niet waar en het kan gewoon niet. Je moet echt werken, ook voor passief inkomen.

Maak de persoonlijkheidstest om echt te groeien! Klik hier!

Vragen die jij hebt over dit onderwerp zijn altijd welkom. Mijn doel is jou te helpen.

Beste webhost gebruikt door AliExpressNederland!

Beste webshost

Wist jij dat AliExpress Nederland gebruikmaakt van de beste webhost? Niet alleen van Nederland, maar van heel Europa! Daarover gaat deze blog.

Direct een gratis site aanvragen bij de beste webhost? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is deze leverancier van websites te helpen aan heel veel klanten. Dat doe ik omdat ik het bedrijf een enorme groei gun. Daarnaast ben ik ook aandeelhouder en verdien ik er dus zelf ook wat aan. Het was mijn idee om een gratis website aan te bieden zodat iedereen deze service kan proberen. Haal jij daar niet de beste resultaten uit in vergelijking met andere providers, dan verdubbeld FWH-spaces kosteloos de duur van jouw hosting.

Bestel bij de beste webhost! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer mensen een gratis website aanvragen, hoe beter deze provider zal worden. Met ideeën om nieuwe servers te plaatsen in ieder werelddeel en mogelijk zelfs ieder land zal deze provider alleen maar groeien.

Meer over de beste webhost

De beste webhost is pas een jaar geleden van start gegaan. Met partners zoals IBM groeit het bedrijf FWH Spaces enorm snel. Ondanks dat er heel veel concurrentie is helpen wij van AliExpress Nederland ook verder om de kwaliteit te verbeteren.

Direct een gratis website aanvragen? Klik hier!

Waarom gratis? Het is het makkelijkst om op die manier de service te laten ervaren. Waar jij wel voor kunt betalen is hosting. Hoe meer klanten een gratis website aannemen bij de beste webhost, hoe groter de kans dat er ook meer betalende klanten bijkomen. De beste webhost optimaliseert zelfs jouw WordPress website zodat je alleen maar verder kunt komen.

Bekijk de verdere mogelijkheden bij de beste webhost! Klik hier!

Mijn doel is jou alleen maar de beste producten en diensten aan te bieden. Wil jij daar meer over weten? Neem gerust contact met mij op.