Ingeklaard bij de douane, wat betekend dat?

Ingeklaard bij de douane

De definitie volgens het woordenboek betekend inklaren: “goederen aangeven om invoerrechten te betalen”, ingeklaard bij de douane is daarvan afgeleid.

Wanneer iets is ingeklaard bij de douane betekent het niet altijd extra kosten. Het is namelijk zo dat jij pas extra kosten gaat betalen wanneer er sprake is van een waarde boven de 22 euro. Dat kan de douane inschatten, meestal gaan ze uit van de waarde die is opgegeven door de afzender. Houd er wel rekening mee dat de kosten aardig op kunnen lopen. Met de BTW van 21% en de extra kosten die het postbedrijf in rekening brengt rond de 15 euro. Die laatste kosten kunnen verschillen.

Informatie over de extra kosten nadat iets is ingeklaard bij de douane? Klik hier!

Met duizenden bestellingen per dag kan AliExpress helaas nog niets doen aan onze criminele overheid. Mijn doel voor deze blog is eerlijkheid bieden. Wil jij meer weten over de ethiek van AliExpress? Klik hier!

Wat is het proces wanneer iets is ingeklaard bij de douane?

Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer iets is ingeklaard bij de douane rekent deze vast af met het postbedrijf. Het is dan aan het postbedrijf om de kosten weer op de ontvanger te verhalen.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het proces is dus vrij eenvoudig. Maar hoe kan jij de extra kosten nu voorkomen? Feitelijk kan dat gewoon niet. Behalve wanneer jij iets koopt waarvan zowel het bedrag wat jij hebt betaald als de waarde onder de 22 euro liggen. En je kunt natuurlijk ook geluk hebben. Zelf heb ik ook weleens een product van ruim boven de 200 euro gekocht en is het niet ingeklaard bij de douane en hoefde ik dus niets extra te betalen.

Alle informatie over dit onderwerk? Klik hier!

Mijn voornaamste doel voor alles wat ik doe is jou te helpen. Antwoord op alle vragen over de ethiek van AliExpress vind je gewoon hier.

Heb ik jou goed geholpen? Koop een kop koffie!

Heb ik jou goed geholpen?

Heb ik jou goed geholpen? Dan wil ik jou graag de kans geven om iets terug te doen. Jij mag mij trakteren op een kop koffie, virtueel of in het echt!

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

De kop koffie is een spreekwoordelijk iets. Ik drink namelijk veel liever thee en help jou natuurlijk hoe dan ook graag. Ik biedt deze mogelijkheid aan omdat ik jou graag de kans wil geven om iets terug te doen voor AliExpress Nederland. Als ik jou goed heb geholpen mag jij mij daar natuurlijk voor bedanken. Dat kan onder andere op deze manier.

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

In het volgende deel van deze blog deel ik de informatie over wat ik daadwerkelijk met het koffie geld ga doen. Het zal je wellicht niet verbazen dat ik daar geen koffie van ga kopen. Mijn doel is een betere wereld te creëren, waar wij nog lang van kunnen genieten.

Wat gebeurt er met het koffie geld?

Het koffie geld gaat in werkelijkheid naar een goed doel. Een doel wat ervoor zorgt dat mensenrechten worden nageleefd. Een doel wat ervoor zorgt dat kinderen overal ter wereld goed en eerlijk onderwijs krijgen. Vooral een doel wat ervoor zorgt dat iedereen veilig kan leven. Het geld is dus niet voor mij, maar voor het grotere doel.

Heb ik jou goed geholpen? Help anderen!

Laat ik daar wel meteen duidelijk in zijn. Ik ben blij om jou te helpen. Echter, wanneer jij iets terug wilt doen help jij mij door een doel te steunen wat mij dicht aan het hart ligt. Ik steun met jouw donatie de IAS.

Meer weten over de IAS en hoe jouw donatie daadwerkelijk helpt? Klik hier!

Na het storten van jouw donatie neem ik contact met jou op. Indien gewenst kan jouw naam ook op deze website worden geplaatst. Heb jij vragen? Neem contact op!

Liever persoonlijk een kop koffie geven?

Ben jij meer van een kop koffie in persoon? Van maandag tot en met vrijdag ben ik van 10:00 tot 18:00 aanwezig bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Daar kan jij gratis parkeren en kunnen wij met elkaar praten.

Het adres is Wibautstraat 112.

Instagram promotors gezocht! Meld je direct aan!

Instagram

Voor de groei van AliExpress Nederland is het essentieel om op alle sociale media aanwezig te zijn. Om die reden zijn instagram promotors van groot belang.

Direct aanmelden als Instagram promotor? Neem contact op!

Als promotor via ons Instagram kanaal werk jij in het marketingteam, onderdeel van divisie 2 van onze organisatie. Wij hebben een kleine account met op dit moment 46 volgers. Waar ik naar op zoek ben is die gene die het kanaal kan vullen tot een van de best bezochte accounts. Daarbij mag het helemaal geautomatiseerd worden of je mag dingen handmatig doen. Kom met mij praten en vertel mij wat jij zou willen doen.

Meldt je meteen aan als instagram promotor! Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog deel ik enkele cijfers over deze website. Op basis daarvan kan jij hopelijk een inschatting maken van de haalbaarheid van mijn plan en wat jij kunt toevoegen.

Meer over Instagram en AliExpress

Dankzij de inzet van de verschillende sociale media accounts, chat en natuurlijk deze website blijft AliExpress Nederland groeien. We stijgen nu naar een bezoekersaantal wat regelmatig de 1000 per dag overschrijdt. Maar daar stopt het niet. We gaan Instagram als extra marketingkanaal toevoegen en gewoon kijken wat het doet.

Een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij zelf een groot instagram account? Dan moeten we ook zeker praten. Ik betaal overigens wel enkel voor resultaat. Dus heb jij 1 miljoen volgers en kan jij 3 bezoekers mijn kant op sturen, dan betaal ik jou voor de 3 bezoekers, niet voor de volgers. Laten we hoe dan ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak inplannen? Neem contact op?

Als jij dan nog andere vragen, reacties of opmerkingen hebt, laat het weten. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Hoe zou jij contact willen hebben met AliExpress?

Wij krijgen veel klachten binnen over de klantenservice van AliExpress. Daarom zijn wij hier met AliExpress Nederland ingestapt om jou te helpen.

Mijn vraag aan jou, hoe zou jij contact willen hebben? Laat jouw reactie hieronder achter om dat te laten weten!

Schulden door achteraf betalen bij AliExpress!

Schulden

Wie van achteraf betalen gebruikmaakt kan makkelijk in de schulden komen. Daarom ondersteunen wij vanuit onze eigen ethiek deze aankopen niet.

Meer weten over schulden? Klik hier!

Mijn doel is op een eerlijke en open manier met mensen om te gaan. Daarom zullen wij ook geen illegale producten promoten zoals Fox Sport via IPTV van AliExpress of namaak Nike schoenen. Deze blog wordt wel gebruikt voor het waarschuwen voor dat soort producten. Het enige doel is een einde te maken aan deze oneerlijkheid. Het maakt niet uit wat jij wilt kopen. Schulden zijn voor niemand leuk en ook zeker niet noodzakelijk.

Schulden voorkomen? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou op meerdere vlakken verder. Heb jij een slechte ervaring met achteraf betalen of met een andere service van AliExpress? Laat het weten door jouw reactie achter te laten. Het is mijn persoonlijke doel om jou zo goed mogelijk te helpen. Reageer daarom vooral ook onder deze blog.

Waarom wil AliExpress schulden?

Net als ieder bedrijf is groei een belangrijke factor. Enkele maanden geleden introduceerde AliExpress de mogelijkheid om jezelf in de schulden te steken om iets te kopen. Achteraf betalen heet dat met een mooi woord. Wie daar gebruik van maakt sluit een persoonlijke lening af en ontvangt de producten thuis.

Schulden voorkomen? Klik hier!

‘Geld lenen kost geld’. Deze welbekende tekst komt altijd aan bod bij iedere vorm van krediet. En het is ook echt waar. Hoe meer geld jij leent, hoe groter de kans dat jij langdurig in de schulden terecht gaat komen. Met deze blog en de andere website verwacht ik dat nu te kunnen gaan voorkomen.

Meer informatie over dit onderwerp? Klik hier!

Ter afsluiting wil ik jou uitnodigen om een bericht te schrijven voor onder deze blog. Iedere reactie is meer dan welkom. Ik ben hier hoe dan ook om jou te helpen.

Uitverkoop bij AliExpress! Nieuwe hogere kortingen!

UItverkoop

De jaarlijkse grote uitverkoop zal ook dit jaar weer op 11 november plaatsvinden. Op dit moment zitten we in een soort midden seizoen sale.

Op zoek naar de laagste prijs? Bekijk de uitverkoop! Klik hier!

Ín deze blog zal ik enkele kortingen benoemen en ook een aantal producten gaan bespreken. Alles benoem ik in het tweede deel van deze blog. Hier praat ik nog even over de mogelijkheden om de beste prijs te garanderen en wat jij kunt doen om er zeker van te zijn dat jij jouw aankopen ook ontvangt. Helaas zijn er kopers die bijvoorbeeld een verkeerd adres doorgeven.

Meer uitverkoop informatie? Klik hier!

Voor mij maakt het uiteindelijk niet uit wat jij koopt. Ik verdien natuurlijk meer als jij duurdere artikelen koopt, maar heel veel kleine artikelen zijn ook absoluut prima. Ben jij op zoek naar iets specifieks? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Ik help jou dan graag verder.

Waarom houdt AliExpress uitverkoop?

Met super lage prijzen lijkt het best wel nutteloos om een uitverkoop te organiseren. Toch blijkt dat het werkt. Wij zien ook betere resultaten vanuit deze website op dagen dat er kortingen worden aangeboden. De hoogte van de kortingen maakt niet eens heel veel uit. Nederlanders houden van korting.

Klaar voor de uitverkoop? Klik hier!

Nu is het natuurlijk absoluut zo dat producten goedkoper zijn den in Nederland. En toch willen klanten producten vaak nog veel goedkoper hebben. Het is mijn persoonlijke doel om jou de beste prijs te bieden. Daarom zal ik het ook altijd laten weten wanneer er een uitverkoop is.

Direct kopen in de uitverkoop? Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het is mijn persoonlijke doel om jou optimaal te helpen om alle vragen beantwoord te krijgen.

Statistieken van AliExpress Nederland

Statistieken

Om een bedrijf te laten groeien zijn statistieken van levensbelang. Binnen AliExpress Nederland weten we dat maar al te goed. Deze blog gaat daarover.

Direct de statistieken van AliExpress Nederland bekijken? Klik hier!

Doel van deze blog is jou te inspireren. Of jij nu klein ondernemer bent of werkt voor een multinational, jouw statistieken kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Dat klinkt misschien heftig, maar het is echt waar. Verder nodig ik jou graag uit om te komen praten over hoe jij statistieken kunt toepassen om jouw leven te verbeteren. Mijn naam is Alexander van Dijl, ik heb AliExpress Nederland opgezet en ik ben Scientoloog.

Meer weten over statistieken en de mogelijkheden? Klik hier!

Als Scientoloog heb ik 1 groot doel. Iedereen op deze wereld van het reactieve verstand af helpen. Natuurlijk vertel ik jou daar graag meer over. Zo kan jij krachtiger en sterker in het leven staan. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werken statistieken

Op zich is het gebruik van statistieken niet ingewikkeld. Je houdt bij hoeveel bezoekers er op een website komen, hoeveel mensen kopen en wat de omzet is. Zo doe ik het hier ook. Het grote punt waar veel mensen de mist in gaan is het toepassen van een conditie op een statistiek. Er zijn universele wetten die bepalen wat jij moet doen om een aspect beter of slechter te laten lopen.

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op!

Dit is uiteindelijk de website waar ik mijn geld mee verdien. Andere sites, waaronder AlexandervanDijl.nl zijn puur en alleen bedoelt om mensen verder te helpen. Daar kijk ik naar manieren om slimmer met geld om te gaan. Zo kan jij met minder geld veel meer bereiken. Statistieken zijn daarbij ook van groot belang.

Tijd om jouw leven te verbeteren? Neem contact op!

Natuurlijk moet jij wel hulp kunnen accepteren. Ben jij bereid om de sprong in het diepe te nemen? Kom langs voor een gratis rondleiding! Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Fishtail rok te koop bij AliExpress!

Fishtail jurk

In deze blog schrijf ik over een fishtail rok die te koop is bij AliExpress. Daarbij deel ik normaal gesproken ook de reacties van kopers. Hier niet.

Bekijk de fishtail rok waar ik over schrijf online! Klik hier!

Ik geef geen reacties van kopers omdat er nog geen beoordelingen zijn. Daarom zal ik voor het tweede deel van deze blog ingaan op het best verkochte product van deze verkoper. Daarbij wil ik graag vooraf benadrukken dat retouren bij AliExpress niet zo vanzelfsprekend is als bij Nederlandse webwinkels. Ik benoem dat specifiek omdat er recent weer een klacht over binnen is gekomen. Dat wil ik voorkomen.

Wil jij de fishtail rok zonder beoordelingen kopen? Klik hier!

Voordat ik dan naar andere producten gaan kijken wil ik jou de kans geven om zelf ook te reageren. Iedere reactie helpt mee om een completer beeld te schetsen. Hoe meer reacties, hoe beter ik deze blog uiteindelijk kan maken.

Kopers over een andere fishtail rok

Voor dit deel van de blog kijk ik naar een vergelijkbaar product. Gekocht door 67 mensen en beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren door 12 van deze kopers. Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren, wat nog altijd een zeer positief oordeel is.

Zien over welk product ik nu schrijf? Klik hier!

Enkele reacties zijn: “Buitengewoon goed”, “Maat is perfect”, “Echt goed materiaal”, “Uitstekend” en “Goede stof”. Al met al krijgt de fishtail rok prima beoordelingen en heb ik het idee dat het echt om prima producten gaat van deze verkoper.

Bekijk hoe dan ook zelf de reacties! Klik hier!

Voordat ik deze blog dan afsluit wil ik jou nogmaals de kans geven om jouw reactie te plaatsen. Iedere reactie onder deze blog maakt het voor mij weer makkelijker om een beeld te geven van de producten.

Wie zit er achter AliExpress Nederland?

AliExpress Nederland

De bedenker van deze site is Alexander van Dijl, oprichter van Alexander van Dijl International. Begonnen als budgettrainer en nu AliExpress Nederland.

Meer weten over Alexander van Dijl International? Klik hier!

Alexander is met veel projecten begonnen en de succesvolle zet hij ook door. Zo kan jij ook nog altijd delen van AliExpress Nederland terugvinden op de andere websites. Een site gaat pas over op het moment dat er een redelijk vermoede van inkomsten is. Bij AliExpress was dat begin 2018, toen enkele bezoekers bestellingen begonnen te plaatsen. Inmiddels zijn dat tussen de 700 en 1300 bezoekers die dagelijks deze website openen.

In gesprek komen met Alexander van Dijl? Klik hier!

Heb jij vragen over de projecten of wil jij zelf een project opstarten met een beetje hulp? Kom dan naar een inkoopspreekuur. Iedere werkdag van 10:00 tot 11:00 aan de Wibautstraat 112, Amsterdam. Met gratis parkeren en direct naast de metro.

Meer over Alexander van Dijl

Met een beetje Google-en kom je veel te weten over Alexander. Zo heeft hij ook de website VraagAlex opgericht en is hij internationaal spreker. Met groepen tot 500 man per keer. Alles wat jij maar zou willen weten over Alexander kan je te weten komen via AlexandervanDijl.nl.

Meer informatie over AliExpress Nederland? Neem contact op!

Met het huidige project AliPartner.cf en de tientallen websites die daaronder vallen is het nu mogelijk om ook zelf jouw AliExpress site te starten. Zonder investering, met veel mogelijkheden. Het enige wat wij vragen is minimaal 1 blog per week te schrijven. Zou houden wij het netwerk beschikbaar voor iedereen.

Informatie over AliPartner.cf? Klik hier!

Zijn er andere dingen die jij wilt weten over Alexander van Dijl en zijn projecten? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou optimaal op weg te helpen. Door dat te doen kunnen wij de wereld tot een mooiere plek maken.

Aankoop annuleren bij AliExpress, kan dat?

Aankoop annuleren

Wil jij een aankoop annuleren bij AliExpress? Dat is in veel gevallen mogelijk wanneer een product nog niet is verzonden. Lees snel verder.

Wil jij een aankoop annuleren bij AliExpress? Klik hier!

Deze blog helpt jou om te weten te komen waarom jij in de basis vast zit aan een koop wanneer jij iets hebt betaald. Heb jij enige twijfel bij een product, dan adviseer ik altijd om de aankoop uit te stellen. Uiteindelijk zal jij dan niet voor teleurstellingen en verassingen komen te staan. Vanzelfsprekend is er in deze blog ook de gelegenheid om vragen te stellen en reacties te plaatsen.

Direct een aankoop annuleren bij AliExpress! Klik hier!

Voordat ik dan ga vertellen wat jij precies moet doen nodig ik jou uit om zelf jouw ervaringen te delen. Laat weten waarom jij iets hebt gekocht wat jij uiteindelijk niet wilden hebben. Neem gerust ook contact met mij op als ik jou kan helpen met antwoorden op andere vragen.

Meer over een aankoop annuleren

Wil jij een product toch niet meer hebben nadat jij het hebt gekocht? Dan zal je naar het overzicht van bestellingen toe moeten gaan om daar aan te geven dat je van de koop afziet. De verkoper heeft uiteindelijk het laatste woord.

Bestel met zekerheid! Klik hier!

Dan is de volgende stap natuurlijk, wat doe jij als de verkoper een aankoop annuleren niet goedkeurt? Want dat kan absoluut gebeuren. Het antwoord daarop is eenvoudig. Neem het product in ontvangst en probeer het zelf via Marktplaats te verkopen. Lukt dat niet, dan is het product gewoon van jou.

Direct aan aankoop annuleren? Klik hier!

Verder wil ik deze blog daarbij afsluiten. Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat dan een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou altijd zo optimaal mogelijk te helpen. Daarom beantwoord ik vragen ook hier.

Kangoeroe trui te koop bij AliExpress!

Kangoeroe trui

Wie een kangoeroe trui zoekt koopt gewoon bij AliExpress. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren voor een prijs ruim onder de 22 euro.

Direct jouw kangoeroe trui kopen? Klik hier!

In deze blog ga ik kijken naar de reacties van verschillende kopers. Mijn doel voor het schrijven van deze blog is een compleet beeld te geven van een verkoper zodat jij weet wat jij bij wie kunt kopen. Het uiteindelijke doel is dat jij alleen maar de beste producten koopt. Ik noemde net al even de 22 euro omdat daar de grens ligt voor BTW en inklaringskosten. Met 84 beoordelingen krijgt dit product 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog ga ik in op de inhoudelijke reacties van de verschillende kopers.

Bestel de kangoeroe trui nu online! Klik hier!

Wil jij meer weten voordat jij tot een aankoop overgaat? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Mijn doel voor wat ik hier schrijf is jou optimaal te helpen. Jij mag dan ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de kangoeroe trui

Met 1439 bestellingen en tot nu toe nog slechts 84 beoordelingen verwacht ik de komende tijd flink veel reacties nog die binnenkomen. Tot die tijd kijk ik naar de huidige reacties. Het laagste cijfer voor dit product is 4 uit 5 sterren. Kopers schrijven over de snelle levertijd, dat het product is zoals omschreven en dat het gewoon een fantastisch product is.

Zelf de inhoud van de reacties zien? Klik hier!

Een ding wat kopers wel opvalt is dat de oren zacht zijn, waar ze op de foto hard lijken. De koper die dat schrijft over de kangoeroe trui geeft alsnog het hoogste cijfer. Ik heb dus niet echt het idee dat we hier over een slecht product praten.

Bekijk de inhoud van de reacties zelf! Klik hier!

Verdere vragen en opmerkingen zijn natuurlijk welkom om een bericht achter te laten onder deze blog.

Oplichting via AliExpress komt voor!

Oplichting

Vandaag schrijf ik eens over oplichting via AliExpress. En niet over AliExpress zelf, maar meer over Nederlandse mensen die misbruik maken van het systeem.

Veilig kopen en oplichting voorkomen? Klik hier!

De nieuwe vorm van oplichting is het plaatsen van een bestelling bij een Nederlandse website die gegevens verzameld. Je betaalt meteen voor een snelle verzending. Wat er dan gebeurt is dat de bestelling dan wordt doorgeplaatst voor betaling via Klarna met jouw gegevens. Zo moet jij dus nogmaals betalen, vaak met BTW en inklaringskosten. Doel voor deze blog is jou duidelijk te maken hoe jij veilig kunt bestellen.

Bestel veilig en voorkom oplichting! Klik hier!

Voordat ik uitleg geef over de stappen die zorgen voor een veilige bestelling en de laagste prijs, laat jouw reactie achter onder deze blog. Natuurlijk kan jij ook altijd contact opnemen zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Mijn doel is AliExpress zo veilig mogelijk te maken.

Meer informatie over oplichting

Laat ik even beginnen met een definitie. Oplichting wordt gedaan door een oplichter. Volgens de definitie uit het woordenboek is dat een bedrieger. Een bedrieger is iemand die bedriegt en dus oneerlijk is. Het enige wat jij hoeft te doen is een bedrieger herkennen. Daarover schrijf ik meer in dit deel van de blog.

Direct veilig bestellen? Klik hier!

Om een bedrieger te herkennen moet je eerst weten hoe je eerlijke AliExpress verkopers herkent. Ten eerste verkoopt een AliExpress verkoper alleen via de officiële website. Oplichting kan alleen door door een AliExpress product te kopen via een onofficiële website.

Koop direct bij de officiële website! Klik hier!

Mocht jij vragen hebben of er niet helemaal uitkomen? Voel je altijd vrij om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou optimaal te helpen en oplichting te voorkomen. Dat werkt het beste door jouw reactie te plaatsen onder deze blog.

AliExpress seminar binnenkort in Nederland!

AliExpress seminar

Ben jij toe om antwoord te krijgen op jouw vragen? Kom naar het AliExpress seminar in Nederland! Op dit moment ben ik aan het inventariseren wat er mogelijk is.

Wil jij bij het AliExpress seminar aanwezig zijn? Klik hier!

Tijdens het evenement is er een mogelijkheid om de oprichter van deze website persoonlijk vragen te stellen. De vragen kunnen vooraf worden gesteld of live tijdens het evenement. Het doel van het evenement is iedere bezoeker op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Afhankelijk van waar we dit evenement gaan houden zijn er mogelijkheden om nog van alles gratis mee te krijgen.

Laat weten wat jij uit het AliExpress seminar wilt halen! Klik hier!

Met ruim 6000 vragen die inmiddels via WhatsApp binnen zijn gekomen en van alles wat via chat en email binnen kwam weet ik al aardig wat. Zijn er vragen die ik nog niet op deze website heb beantwoord? Neem contact met mij op zodat ik de vragen juist wel hier kan beantwoorden.

Meer over het AliExpress seminar

De reden dat dit evenement plaats kan vinden is dat deze website blijft groeien. Hoe verder deze website groeit, hoe meer van dit soort dingen ik kan organiseren. Ik ben zelfs bezig om te kijken naar het uitbreiden van het team. Nieuwe bloggers, een support team en een constante verbetering van de service.

Help mij om het evenement mogelijk te maken! Klik hier!

Wat precies de inhoud van het AliExpress seminar gaat worden zal gedurende de komende dagen duidelijk worden. Ik zal er ook regelmatig over schrijven aan de hand van jouw reacties. Mogelijk zal ik nog wat vragen stellen, zodat ik een perfect evenement neer kan zetten. Mogelijk komt er zelfs een sessie bij waarin ik uitleg hoe jouw inkomsten omhoog kan!

Zelf bij het AliExpress seminar aanwezig zijn? Klik hier!

Ter afsluiting, laat gerust ook jouw reactie achter onder dit bericht en deel het bericht via de sociale media.

AliExpress klarna en achteraf betalen!

AliExpress Klarna

Wie liever niet vooral wil betalen kan nu ook kiezen voor achteraf betalen. De AliExpress klarna betaalmogelijkheid zorgt hier sinds kort voor.

Direct bestellen via de AliExpress klarna betaaloptie? Klik hier.

Voor wie absoluut veilig wil betalen is het ook mogelijk om via iDEAL en creditcard te betalen. Min voorkeur gaat altijd uit naar creditcard omdat het geld daarvan relatief eenvoudig terug te krijgen is. Het doel van deze blog is jou wegwijs te maken langs de verschillende mogelijkheden. Soms is het zo dat jij meer moet betalen voor achteraf betalen. Dat is geheel afhankelijk van de verkoper in dit geval.

Bestel en maak gebruik van AliExpress klarna! Klik hier.

Voordat ik dan ga schrijven over de andere betaalmethodes en wat er zoal mis gaat nodig ik jou uit om te reageren. Het voordeel daarvan is dat zowel ik als andere bezoekers van deze website jou een bericht kunnen sturen middels een reactie. Natuurlijk mag jij ook altijd contact opnemen.

Meer over AliExpress klarna en de andere betaalmethodes

In Nederland is iDEAL verreweg de meestgebruikte betaalmetode. Creditcard en PayPal doen het relatief een stukl minder goed. Eigenlijk vreemd, want beide methodes zijn een stuk veiliger dan iDEAL. Min doel voor dit deel van de blog is dat jij veilig betaalt.

Betalen zoals jij wil? Klik hier!

Nu is het in sommige landen zelfs mogelijk om cash te betalen via Western Union , wat uiteindelijk net zo gevaarlijk is als iDEAL. Het is namelijk zo dat jij het geld meteen kwijt bent. Ontvang jij het product niet, dan is het weg lastig om geld terug tekrijgen. Dat is een dat is een voordeel van AliExpress Klarns, creditcard en PayPal. Met die betaalmethodes kan jij het geld juist wel eenvodig terugrkgijgen.

Bestel en betaal zoals jij het wil! Klik hier!

Verdere reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Ik help jou altijd verder.

Aliexpress afterpay mogelijkheden!

AliExpress afterpay

Wist jij dat AliExpress afterpay mogelijkheden er absoluut zijn? In deze blog geef ik daar de uitleg over, inclusief de ervaringen van diverse kopers.

Direct de AliExpress afterpay mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Mijn doel van deze blog is jou zoveel mogelijk informatie te geven. Een compleet beeld van alles wat jij zoekt. Wil jij liever achteraf betalen? In het tweede deel van deze blog leg ik jou zowel de voor- als nadelen uit voor deze manier van betalen. Het is namelijk zo dat de bedrijven die achteraf betalen aanbieden soms heel moeilijk doen wanneer jij een product niet ontvangt. Laten we snel verder gaan.

Koop nu met AliExpress afterpay! Klik hier!

Er zijn heel veel meer mogelijkheden om een bestelling te plaatsen. Mijn advies is altijd vooraf te betalen. Het liefst via creditcard als alternatief kan het natuurlijk ook via iDEAL. Mijn doel van deze blog is jou de juiste keus te laten maken.

Waarom AliExpress afterpay?

Het lijkt natuurlijk absoluut handig om achteraf te betalen. Je kunt producten dan testen en bekijken voordat je overgaat tot de betaling. Helaas blijkt het echter anders te zijn. Het vervelende van achteraf betalen is dat jij moet aantonen dat iets niet is aangekomen.

Toch via achteraf betalen bestellen? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheden om een klacht in te dienen wanneer iets mis gaat. Mijn doel is een betaling vooraf te maken en dus niet van AliExpress afterpay gebruik te maken. Mijn doel is dat jij het product gewoon ontvangt zonder problemen.

Bestel niet via achteraf betalen! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen ben jij welkom om een bericht te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag jij hier ook jouw ervaringen delen met deze manier van betalen. Mijn advies blijft het niet te gebruiken.

Wat betekent ingeklaard door douane?

Wat betekend ingeklaard door douane

In deze blog geef ik antwoord op de vraag: “Wat betekent ingeklaard door douane?”. Doel van deze blog is jou een stuk duidelijkheid te geven over de woorden.

Direct antwoord? Neem contact op!

Nu is het zo dat inklaring niet hetzelfde is als de bekende kosten. De kosten, ook wel inklaringskosten betaal je enkel wanneer een product een waarde heeft van 22 euro of hoger in het Nederlands economisch verkeer. Dus wanneer jij iets koopt voor 20 euro kan jij ook kosten betalen. Je kunt ook altijd geluk hebben en complete smartphones BTW vrij kunnen invoeren. In deze blog geef ik antwoord op de vragen.

Zorg dat jij het antwoord weet! Klik hier!

Het is dus absoluut geen ramp. Om antwoord te geven op de vraag: “Wat betekend ingeklaard door douane?”, het is de stap om een product ingevoerd te krijgen in Nederland. Zo zorgen we dat producten veilig zijn.

Dus wat betekent ingeklaard door douane?

Laat ik het eenvoudig zeggen. Het proces waar een pakket doorheen moet wanneer het naar Nederland komt heet inklaring. Dat wil zeggen dat het product langs de lijnen moet van controle. Laten we snel kijken naar welke stappen dat precies zijn. Het begint allemaal met een pakketje wat binnenkomt in Nederland. De overheid controleert het, dat heet inklaring.

Gewoon iets bestellen? Klik hier!

Het doel van deze blog is dat jij het antwoord weet. Dus om antwoord te geven op de vraag: “Wat betekend ingeklaard door douane?”, het is puur de goedkeuring van de controle. De controle is nodig om de veiligheid van producten te controleren.

Bestel direct! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen. Dus wil jij iets anders weten? Laat ook dan een reactie achter.

Bestelling ingeklaard door de douane, wat nu?

Bestelling ingeklaard

Is jouw bestelling ingeklaard door de douane? Lees deze blog dan snel verder door. Mijn doel is jouw product op de juiste manier binnen te krijgen.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op!

Mijn doel is dat jij precies weet wat er kan gebeuren. Is een bestelling ingeklaard door de douane, dan is er niet direct iets aan de hand. Over het algemeen betekend het puur dat een product het land binnen komt. Heb jij iets besteld wat minder dan 22 euro kost dan is de kans echt minimaal dat jij extra kosten moet betalen. Koop jij iets van een hogere prijs, dan bestaat de kans wel en betaal jij mogelijk 21% BTW plus zo’n 15 euro inklaringskosten.

Stel jouw vragen over dit onderwerp! Neem contact op!

Voor meer informatie over het proces van inklaring en invoering van producten nodig ik jou van harte uit om een bericht te plaatsen onder deze blog.

Bestelling ingeklaard door de douane, wat betekend dat nu precies?

Nu komt deze vraag vrijwel dagelijks voor. Meestal is de vraag wat de kosten gaan worden of krijg ik klachten van mensen die simpelweg niet weten hoe het werkt. Om precies die reden schrijf ik deze blog. Mijn idee voor deze blog is duidelijkheid te geven.

Iets bestellen? Klik hier!

Laten we dan toch even het proces volgen. Bestelling ingeklaard door douane betekend simpelweg dat de douane het heeft doorgelaten. Het zegt helemaal niets over kosten. Ieder product uit het buitenland moet door dit proces.

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het is mijn doel om jou optimaal te informeren. Neem daarom gerust contact met mij op voor alles wat jij wilt weten. Wij houden ook de zoekopdrachten in de gaten zodat wij ook weten wat jij precies zoekt.

Gratis seminar! Het geheim van ieder succes!

Gratis seminar

Ben jij op zoek naar het geheim van ieder succes? Daar ga ik een gratis seminar over geven. In deze blog leg ik alvast wat geheimen uit.

Wil jij je aanmelden voor het gratis seminar? Neem contact op!

Deze blog trekt dagelijks inmiddels meer dan duizend unieke bezoekers. Mijn doel is dat aantal verder te laten groeien. Dat doe ik deels door dit soort berichten te delen en deels ook door berichten te verspreiden via de sociale media. Wat het exacte geheim van succes is leg ik uit tijdens het evenement. Ik doe dat zonder kosten omdat ik iedereen het succes gun wat ik heb bereikt.

Kom naar het gratis seminar! Neem contact op!

Ik deel de inhoudelijke informatie over waar mijn succes vandaan komt natuurlijk tijdens het evenement. In het tweede deel van deze blog geef ik wel alvast wat uitleg over de locatie en waarom ik het daar doe.

Waar is het gratis seminar?

Het evenement gaat plaatsvinden bij Scientology in Amsterdam. Dat komt omdat een groot deel van mijn succes daaraan te danken is. Het bijhouden van statistieken, het juist indelen van mijn tijd en vooral ook de stappen die gezet moeten worden als statistieken stijgen of dalen.

Wil jij een persoonlijk gesprek? Kom langs!

Nu is het natuurlijk zo dat niets helemaal voor niets is. Ik wil graat de successen van deelnemers weten. Jij kunt jouw succes alvast delen door jouw reactie achter te laten onder deze blog. Binnenkort ga ik de datum bekendmaken voor het eerste gratis seminar.

Kom jij met mij in gesprek? Neem contact op!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen, ook over dit evenement, laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is iedereen beter te maken. Daarom werk ik overdag ook bij Scientology. Daar sta ik klaar om mensen te helpen. Iedereen een stukje beter te maken.

Blog nummer 1500 komt deze week online!

Blog

Met veel trots kondig ik aan dat ik deze week blog nummer 1500 schrijf! Iedere dag minimaal 7 blogs, dagelijks nu meer dan 1000 bezoekers!

In deze blog wil ik jou ook bedanken! Dus dankjewel!

Deze blog heeft verder geen specifiek doel. Natuurlijk kan jij zoals altijd contact opnemen om vragen te stellen. Onder deze blog mag jij ook reageren door mij te feliciteren. Binnenkort sta ik ook weer in de landelijke media met verschillende onderwerpen over onder andere deze website. Vanaf deze week mag jij jouw product reviews ook op deze website plaatsen. Het eerste AliExpress seminar zal ook binnenkort op deze website komen te staan.

Natuurlijk is dit ook weer een gelegenheid om nieuwe schrijvers voor deze blog aan te melden. Klik hier om dat te doen!

Voor mensen die gewoon een bestelling willen plaatsen of op zoek zijn naar andere informatie, laat gerust een bericht achter onder de blog.

Bestellen via deze blog

Wil jij iets bestellen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Alles is mogelijk wanneer jij een bepaald product zoekt ga jij naar deze link en gebruik je de zoekfunctie op de website. Kom jij er dan nog niet helemaal uit, gebruik dan het reactiesysteem onder deze pagina.

Direct iets bestellen? Klik hier!

Nu is het zo dat deze blog speciaal geschreven is voor mensen die bij AliExpress kopen. Ik ben ook aan het kijken naar manieren om meer sites op te gaan zetten. Dat doe ik zodra deze site mijn verwachte omzet draait. Mijn doel is 1 website per jaar te openen, te laten groeien en te verkopen.

Meer weten over de mogelijkheid om deze website te kopen? Neem contact op!

Voor alle verdere vragen, opmerkingen en reacties nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze tekst. Mijn doel is jou optimaal te helpen.

Baby born poppen te koop bij AliExpress!

Baby born

De baby born pop van AliExpress krijgt 4,9 uit 5 sterren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Inclusief speen en zonnebril.

Direct jouw baby born pop kopen? Klik hier!

In mijn jeugd speelde mijn zusjes altijd met dit soort poppen. Dat was voor internet, voor AliExpress, in de tijd dat we nog naar Bart Smit gingen om speelgoed te kopen. De tijd van de Game Boy en de Nintendo Entertainment System op de televisie. Deze baby born pop is beoordeeld door 66 kopers met 4,9 uit 5 sterren als gemiddeld cijfer. Er is 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft, 1 koper die 4 uit 5 sterren geeft, de overige kopers geven de volle 5 uit 5 sterren.

Koop jouw baby born pop online! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te schrijven voor onder deze blog. Jij mag natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Kopers over de baby born pop

Ik bekijk even snel de 2 reacties van kopers die een lager cijfer geven. De meest negatieve koper schrijft dat de pop niet overeenkomt met de omschrijving. Een andere koper die 4 uit 5 sterren geeft schrijft dat het product zeer snel in huis was.

Bekijk de reacties van alle kopers! Klik hier!

Dan de positieve kopers. Kopers schrijven onder andere: “Zeer snel in huis”, “Schattige pop” en “Geen kwaliteitsproblemen”. Het doel van deze blog is een duidelijk beeld te geven van wat voor product jij kunt kopen. De baby born pop krijgt gewoon goede beoordelingen. Helaas geven de meeste kopers enkel een cijfer, geen inhoudelijke reactie.

Lees alles wat kopers schrijven! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou alleen de beste producten te laten kopen.