Nagelspullen te koop bij AliExpress!

Nagelspullen

Wil jij nagelspullen kopen? Zoek dan eerst eens bij AliExpress! Ongeveer alles is te koop. Of jij stylist bent of gewoon iets wilt doen, alles is mogelijk!

Bestel jouw nagelspullen direct online! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog reageer ik zoals gebruikelijk op de reacties van enkele kopers. Heb jij daar vragen of opmerkingen over, laat het gerust weten. Omdat ik hier praat over verschillende producten zullen we ook verschillende beoordelingen voorbij zien komen. Heb jij specifieke vragen over een bepaald product, dan kan jij altijd bij de verkoper terecht. Deze kan jou altijd verder helpen naar het antwoord wat jij zoekt.

Toch nog andere vragen over de nagelspullen? Klik hier!

Voor alle vragen die jij verder hebt nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Het maakt uiteindelijk niet uit welke vragen of opmerkingen jij hebt, alles is welkom. Jij mag natuurlijk ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de nagelspullen

Laat ik dan even gaan kijken naar enkele reacties van de kopers. Met 5192 reacties en 4,8 uit 5 sterren krijgt het eerste product een prima reactie. Laat ik even wat reacties doornemen. Reacties als: “Alles zoals verwacht”, “Erg mooi”, “Iets lander dan een maand onderweg” en “Prachtig”. Kortom, geheel prima. De paar klachten mag jij zelf doornemen als je dat wil.

Zelf de reacties lezen over de nagelspullen? Klik hier!

Reacties op een ander product zijn: “Binnen 2,5 weken verstuurd”, “Goederen snel ontvangen” en “Verkoper was erg goed”. Een koper die klaagt doet dat omdat de doos er niet omheen zat. Lees de reacties vooral ook zelf door voordat jij koopt.

Alles over de nagelspullen lezen? Klik hier!

Voor alle overige vragen help ik jou natuurlijk graag verder. Mijn belangrijkste doel is dat jij precies het juiste product koopt voor jou.

Dropshipping bij AliExpress, hoe werkt dat?

Dropshipping

Ik krijg steeds vaker vragen over dropshipping en hoe dat werkt. Vandaag kwam ik eindelijk een verkoper tegen die deze vorm van verkoop aanbiedt.

Direct de dropshipping producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Er zijn positieve kanten en minder positieve kanten van deze manier van verkopen. Het positieve is natuurlijk dat jij geen omkijken hebt naar het distributieproces. Dat is een enorm voordeel. Verder heb jij ook niet te maken met de gigantisch hoge kosten die PostNL en Nederlandse verzendbedrijven in rekening brengen. Een enorme kostenbesparing. Het enige waar jij wel op moet letten zijn de retouren. Daar blijf jij ook bij dropshopping verantwoordelijk voor. In het tweede deel van deze blog deel ik een alternatief.

Bekijken wat jij nog meer via dropshipping kunt aanbieden? Klik hier!

Wil jij meer weten en heb jij liever een persoonlijk gesprek? Naast ondernemer werk ik ook fulltime bij de Scientology kerk in Amsterdam. Dat heeft mij geholpen om de omzet van deze site te laten groeien van een paar honderd naar een paar duizend euro per maand. Ik nodig jou graag uit om daar een keer met mij te komen praten over jouw ondernemerschap. Neem gewoon even contact met mij op.

Alternatief voor dropshipping

Als jij deze site bekijkt zie jij dat wij hier niets verkopen. Het enige wat wij doen is doorverwijzen naar AliExpress. Dat is precies ook de truc. Als jij je aanmeld voor het partnerprogramma kan jij gewoon een commissie krijgen voor ieder product wat via jou wordt verkocht. AliExpress regelt de rest, dus ook de communicatie met jouw klanten.

Meer weten over het partnerprogramma als alternatief voor dropshipping? Klik hier!

Het leuke is, jij kunt ook een combinatie doen. Dus een winkelmand maken op jouw website en dan toch nog doorverwijzen naar de website van AliExpress. Het doel van het werk wat ik doe is jou beter te maken. Twijfel jij nog wat jij precies wilt doen en bereiken? Geen probleem! Ik ben hier om jou te helpen! Maak daar gebruik van.

Alles over dropshipping weten? Neem contact op!

Heb jij dan nog andere vragen en opmerkingen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Ik help jou heel graag verder.

Cree Xlamp te koop bij AliExpress!

Cree Xlamp

Kweek jij groente of fruit thuis? Dan is de Cree Xlamp ideaal! Of jij nu jouw eigen rookwaar groeit of gezonde groente en fruit, dit product is voor alles!

Direct jouw Cree Xlamp bestellen? Klik hier!

Zowel de CXB3590 3000k, 3500k, 5000k als andere vergelijkbare lampen zijn beschikbaar. Dit product werd door 27 kopers met gemiddeld 4,9 uit 5 sterren beoordeeld. Dat met 4 uit 5 sterren als laagste cijfer. Ik zal in het tweede deel van deze blog gaan kijken naar de positieve en negatieve reacties. Het enorme voordeel van kopen vanuit China is altijd de lage prijs. Let wel goed op dat jij de EU stekker koopt.

Bestel de Cree Xlamp nu online! Klik hier!

Meer weten over dit product of heb jij andere vragen? Laat jouw reactie gerust achter onder dit bericht. Dat kan het makkelijkst op die manier. Wil jij toch liever persoonlijk contact? Dat is natuurlijk ook mogelijk, alleen duurt dat vaak wel wat langer.

Kopers over de Cree Xlamp

Kopers schrijven onder andere dat het product al binnen 10 dagen binnen was in Frankrijk. Hoewel ik verwacht dat het in Nederland vergelijkbaar zou zijn kan ik niets garanderen. Kopers uit andere landen geven vergelijkbare berichten. Snel geleverd is wel het sleutelwoord uit de eerste reacties.

Alle reacties over de Cree Xlamp lezen? Klik hier!

Er zijn nog meer positieve kopers met reacties als: “Goed materiaal” en “Ziet er goed uit”. Er zijn ook best wel een aantal Nederlandse kopers. De enige koper die een inhoudelijke reactie geeft en 4 uit 5 sterren schrijft: “Werkt goed, maar heeft geen handleiding of inhoudelijke informatie”. Deze koper heeft overigens een ander product gekocht van dezelfde verkoper en serie.

Lees alle reacties op de Cree Xlamp! Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen, opmerkingen of wil jij gewoon iets melden? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Moderator gezocht! Lees snel verder!

Moderator

Een moderator helpt ons om deze site levendig te houden. Op dit moment doe ik, Alexander van Dijl, alles zelf. Met uitzondering van het server onderhoud.

Direct aanmelden als moderator voor deze site of onze Facebook groep? Klik hier!

Het is erg belangrijk dat mensen snel reactie krijgen en snel worden goedgekeurd voor de Facebook groep. Aangezien ik fulltime werk naast het beheren van deze site red ik dat niet alleen. Zit jij al heel de dag op Facebook of ben jij op zoek naar een manier om jouw tijd beter te besteden? Dan ben jij onze geschikte moderator. Laat weten wat jij wilt doen en toevoegen aan de groep en wie weet ga jij ons team straks versterken.

Deel jouw mening en reactie! Neem contact op!

Het leuke van deze taak is dat jij ook meelift op het succes van AliExpress Nederland. Jij komt onder het support team te vallen, wat maandelijks 10% van de omzet krijgt van deze website. Daarvan is 1% nodig voor de promotie en marketing van de afdeling, de rest mag gewoon worden gehouden en verdeeld.

Alles over het zijn van moderator

Wij bouwen iedereen op. Dat wil zeggen, om te beginnen ga jij puur en alleen de nodige stappen zetten om mensen toegevoegd te krijgen aan de Facebook groep. Later krijgt jij ook de mogelijkheid om mee te werken aan de online chat, zowel op Facebook als via ons chat systeem van Tawk.to.

Aanmelden als moderator? Neem contact op!

Wil jij liever een van onze chat medewerkers worden en direct in het diepen worden gegooid? Jij kunt altijd reageren en laten weten wat jij zou willen doen. Om direct naar het diepere niveau te gaan, laat jouw reactie achter onder deze blog. Het stappenplan is moderator, dan chat medewerker, dan email.

Wordt moderator! Klik hier!

Voor alles wat jij verder wilt weten, laat jouw reactie achter onder deze blog.

Wandelshirt voor mannen te koop bij AliExpress!

Wandelshirt voor mannen

Zoek jij een wandelshirt voor mannen, dan ben jij bij AliExpress aan het juiste adres. Beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Lees snel verder.

Bestel jouw wandelshirt voor mannen. Klik hier!

Natuurlijk gebruik ik het tweede deel van deze blog om in te gaan op de reacties van eerdere kopers. Wanneer jij die leest kan jij bepalen of jij dit product wilt kopen of juist niet. Het wandelshirt voor mannen is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, en in maten tot XXXL. Zomenteen gaan wij kijken naar de reacties en ervoor zorgen dat jij precies weet wat jij kunt doen. Lees snel verder.

Koop jouw wandelshirt voor mannen online! Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Natuurlijk mag jij ook jouw reactie achterlaten onder dit artikel. Met jouw reactie kunnen ook andere kopers zien wat jij wilt en kan jij een beslissing nemen.

Kopers over de wandelshirt voor mannen

Kopers schrijven onder andere: “Voldoet aan mijn verwachtingen”, “Snelle levering” en “Uitstekend product”. Dan zijn er ook nog een paar minder positieve kopers. Deze schrijven onder andere: “Maat valt klein”, “3XL is kleiner dan 2XL”. Lees verder voor alle reacties van de kopers.

Wil jij meer weten over de reacties en deze ook zelf lezen? Klik hier!

Laten we dan nog even verder kijken. Andere producten van deze verkoper worden best redelijk beoordeeld. Veel kleding voor vrouwen ook. Woorden daar als: “Uitstekende kwaliteit” en “Binnen een paar dagen ontvangen”. Bij alle verdere producten kan ik jou natuurlijk verder helpen. Laat daarom vooral jouw reactie achter onder de blog.

Bekijk vooral ook zelf de reacties op het wandelshirt voor mannen! Klik hier!

Wat jij verder wilt weten is te vinden onder deze blog in de reacties. Staat jouw reactie daar niet bij, laat het dan weten.

Jouw ervaring met AliExpress – deel het hier!

Jouw ervaring met AliExpress

Deze blog is anders dan de meeste blogs die ik schrijf. Mijn doel hier is jouw ervaring met AliExpress te verzamelen. Doel is dat jij na het lezen van deze blog weet hoe kopers reageren.

Ben jij zelf een ervaren koper en wil jij iets schrijven over een product of ervaring? Dan krijg jij in deze blogook de gelegenheid. Met het onderstaande formulier plaats jij een artikel op deze website die iedereen kan lezen. Zo worden klachten, opmerkingen en ervaringen zichtbaar voor de duizenden bezoekers die deze site bezoeken.

  •  

Verder wil ik jou graag iets vertellen over mijn persoonlijke ervaringen. Ik heb zelf ook redelijk veel gekocht bij AliExpress en heb slechts enkele keren problemen gehad. Deze problemen werden allemaal veroorzaakt door vertraging bij de post en de douane in Nederland.

Mijn ervaring met AliExpress

Persoonlijk heb ik 2 keer een product te laat ontvangen. Beide keren opende ik, conform de regels, een dispute. Dat werd keurig netjes afgehandeld en ik kreeg het product alsnog of mijn geld terug. Nu weet ik dat er ook andere reacties zijn, daarom heb ik ook nog een pagina om klachten te melden.

Deze pagina is bedoelt voor de goede ervaringen en leuke berichten. Zo kunnen we de onderwerpen op deze site een beetje gescheiden houden en is de kans groot dat jouw reactie ook zal worden gelezen.

Hoe is jouw ervaring?

Heb jij nog iets wat jij wilt delen, maar schrijf jij liever geen uitgebreid bericht aan mij? Ga dan naar de website van AliExpress zelf. Klik hier om jouw reactie daar achter te kunnen laten.

Alle overige vragen en opmerkingen zijn natuurlijk absoluut welkom. Laat deze achter onder deze blog. Door dat te doen kunnen lezers ook zien wat jij schrijft en zo zelf een betere ervaring met AliExpress krijgen.

Tot slot, wil jij mij persoonlijk bereiken? Neem gerust contact op.

Dropshipping en AliExpress, hoe werkt dat?

Dropshipping en AliExpress

Overweeg jij dropshipping en AliExpress te combineren? Deze blog geeft uitleg over de risico’s en kansen van deze ideale combinatie en samenwerking.

Direct aanmelden voor dropshipping en AliExpress? Klik hier!

Natuurlijk zijn er vragen die over dit onderwerp binnenkomen. Zo ook de vraag hoe het zit met belasting. Die vraag ga ik nu vast antwoord op geven, op enkele andere vragen geef ik in het tweede deel van de blog antwoord. Heb jij daarna nog vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie achter onder deze blog. De combinatie dropshipping en AliExpress is echt heel erg goed, zolang jij weet wat jij doet. Daarvoor is deze blog.

Meer weten over dropshipping en AliExpress? Klik hier!

Een reactie onder deze blog helpt niet alleen jou, maar ook andere mensen die met dezelfde vraag zitten. Stel jouw vraag daarom het liefst als reactie onder deze pagina. Wil jij toch persoonlijk contact? Neem dan contact op.

Meer antwoorden over dropshipping en AliExpress

Goed, dus de BTW, hoe zit dat? Jij bent, wanneer jij je met dropshipping en AliExpress bezig gaat zijn zelf verantwoordelijk. Jij moet dus gewoon de 21% BTW rekenen. Jij krijgt geen BTW terug omdat jij dat ook niet betaalt. Houd er wel rekening mee dat jouw kopers wel BTW moeten betalen als jij producten stuurt duurder dan 22 euro.

Meer informatie hierover? Klik hier!

Dan is de volgende vraag, wat ga jij verkopen? Wij zijn wat dat betreft echt heel erg open en jij kunt zien wat mensen zoal kopen. Wil jij toegang hebben tot ons interne administratiesysteem? Ga naar AliExpressNederland.nl/intern. Alle productinformatie voor dropshipping en AliExpress is daar te vinden. Binnenkort verschijnt er ook een boek over dit onderwerp, waarmee jij jouw business enorm snel kunt opstarten.

Alles over dropshipping en AliExpress? Klik hier!

Voor alle vragen waar jij nu nog mee zit, stel ze als reactie onder deze pagina. Zo profiteren ook andere mensen die iets vergelijkbaars willen opzetten van de kennis.

Dubbele powerbank bij AliExpress!

Dubbele powerbank

Zoek jij een dubbele powerbank? Twee USB poorten waar jij er normaal slechts 1 hebt. Flink veel power ook, wat er normaal ook niet zomaar is.

Direct jouw dubbele powerbank kopen? Klik hier!

Deze dubbele powerbank heeft een aantal enorme voordelen. Te beginnen met de beoordelingen. Hoewel ik hier in het tweede deel van de blog veel verder op inga kan ik nu wel vast schrijven dat het gemiddelde cijfer 5 uit 5 sterren is. Hoger is simpelweg niet mogelijk. Een andere leuke functie is dat jij via een eenvoudig schermpje kunt zien hoeveel stroom er nog in de powerbank zit. Zo weet jij dus altijd hoeveel jij bij je hebt.

Beste de dubbele powerbank nu online! Klik hier!

En voor als jij nog vragen hebt over de BTW en inklaringskosten, ja, die moet jij mogelijk betalen. Het wordt geleverd vanuit een land buiten de EU, wat betekent dat er mogelijk extra kosten bijkomen. Ik garandeer niets, maar heb jij toch nog vragen, neem gerust contact met mij op.

Kopers over de dubbele powerbank

Woorden als: “Super”, “Fantastisch”, “Snel opgeladen”, “Houd het lang vol” en “Zeer snelle levering” geven wel iets aan. Deze dubbele powerbank heeft 20000mAh aan stroom, wat flink meer is dan wat je normaal koopt. De verkoper krijgt overigens over het algemeen erg goede beoordelingen. In totaal 98,6% 5 uit 5 sterren. Daar ga ik ook even naar kijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Ondanks het hoge aantal beoordelingen en het goede cijfer is dit niet het best verkochte product. Naast de dubbele powerbank zijn er ook opladers voor in de sigarettenaansteker in de auto. Ook zijn er 4-in-1 kabels om alle soorten telefoon op te laden. Super handig en ook supergoed beoordeeld. Beide producten ontvangen 4,9 uit 5 sterren op basis van duizenden reacties.

Lees alle reacties op de dubbele powerbank en andere producten hier!

Dan zijn er vast nog vragen en opmerkingen. Stel die gerust door jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Unieke yoga mat te koop bij AliExpress!

Unieke yoga mat

In de gemiddelde groep zie je vaak standaard blauwe matten. Daarom vind ik het extra leuk om over deze unieke yoga mat te mogen schrijven.

Bestel jouw unieke yoga mat nu online! Klik hier!

Verkrijgbaar met 9 verschillende opdrukken en beoordeeld met 5 uit 5 sterren verwacht ik veel van de reacties. Omdat deze van slechts 4 kopers komen ga ik ook kijken naar de reacties op andere producten. Zo heb ik een compleet beeld van zowel deze unieke yoga mat als andere producten. Gelukkig zijn er meer soorten die ik kan bekijken. Deze verkoper heeft hoe dan ook veel bijzondere producten.

Koop jouw unieke yoga mat nu! Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om jouw reactie te plaatsen onder deze blog. Door dat te doen help jij niet alleen mij verder, jij helpt ook andere lezers van deze blog met dezelfde vraag. Direct contact opnemen behoort ook altijd tot de mogelijkheden.

Kopers over de unieke yoga mat

Met alleen maar positieve reacties, maar geen enkele inhoudelijke reactie, anders dan een paar foto’s kan ik hier niets over zeggen. Ik zal daarom meteen gaan kijken naar de tweede unieke yoga mat om een beeld te vormen bij de kwaliteit en de reacties van kopers. Zo schrijft iemand bijvoorbeeld: “Ongelofelijk! Al binnen 2 weken in in huis!”.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Dan zijn er ook een paar kopers die net wat minder tevreden zijn. Bijvoorbeeld: “Niet goed voor een gladde vloer” en “Verkeerde kleur gestuurd”. Deze unieke yoga mat wordt hoe dan ook goed verkocht en ook zeker goed beoordeeld. Ik ga jou zo de gelegenheid geven om zelf ook een reactie te plaatsen.

Bekijk alles over deze unieke yoga mat! Klik hier!

Nu is het jouw tijd! Laat jouw reactie achter onder deze blog voor vragen die jij nog hebt. Laat het ook weten als jij dit product hebt gekocht en daar iets over wilt schrijven.

Goedkope bluetooth oordopjes

Goedkope bluetooth oordopjes

Ben jij op zoek naar goedkope bluetooth oordopjes? Zoek dan niet verder! In deze blog deel ik de reacties van kopers die dit product kochten bij AliExpress.

Bestel jouw goedkope bluetooth oordopjes direct! Klik hier!

Ik begin even met het kijken naar het best verkochte product van deze verkoper. Deze is ruim 28.000 keer verkocht. Het gemiddelde cijfer is 4,8 uit 5 sterren wat op basis van de 9752 beoordelingen echt heel erg goed is. In totaal geven 8571 kopers het hoogste cijfer, 5 uit 5 sterren. Natuurlijk deel ik in het tweede deel van deze blog de reacties op de goedkope bluetooth oordopjes. Daarnaast krijg jij ook de kans om de reacties zelf te lezen.

Koop jouw goedkope bluetooth oordopjes nu online! Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen of opmerkingen? Wil jij iets weten over dit product of een van de andere producten van deze verkoper? Laat jouw reactie achter. Ik help jou dan persoonlijk verder. Direct contact mag natuurlijk ook.

Kopers over de goedkope bluetooth oordopjes

Kopers zijn er in ieder geval genoeg. Ik ga even een paar van de beoordelingen bekijken. Reacties als: “Super goede producten”, “De beste goedkope bluetooth oordopjes”, “Zeer goed geluid” en “Prachtig om te zien”. Natuurlijk zijn er nog ruim 8000 andere reacties, die mag jij zelf ook zeker doornemen voordat jij het product koopt.

Bekijk de reacties op alle producten! Klik hier!

Dan kijk ik ook even naar een eenvoudiger product met een lagere prijs. Beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren ook zeer zeker van goede kwaliteit. Reacties als: “Goed product”, “Beste product voor deze prijs” en “Eenvoudig en goed”. Deze goedkope bluetooth oordopjes kosten nog geen 25 euro. Houd daarbij wel rekening met de BTW en inklaringskosten die jij mogelijk nog moet betalen.

Meer goedkope bluetooth oordopjes? Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten, laat jouw reactie achter onder de blog. Iedere reactie is welkom en helpt mij om deze blog te verbeteren.

Sportschoenen te koop bij AliExpress!

Sportschoenen

Wie zoekt naar goedkope sportschoenen kunnen bij AliExpress terecht! Met een product wat ik vandaag beoordeel van onder de 25 euro. Lees snel verder.

Direct jouw sportschoenen bestellen? Klik hier!

Met 3 bestellingen zijn deze sportschoenen nog relatief nieuw. Verder heeft het specifieke product wat ik in het tweede deel van deze blog wil beoordelen nog slechts 1 reactie. Daarom zal ik gaan kijken naar wat deze verkoper verder verkoopt. Met 95,9% positieve reacties verwacht ik hoge kwaliteit. Dit is een van de oudere verkopers die al 7 jaar actief is op AliExpress. Gelukkig verkoopt deze verkoper genoeg soorten schoenen.

Koop jouw goedkope sportschoenen online! Klik hier!

Voordat ik ga kijken naar andere producten geef ik jou de kans om vragen te stellen. Het makkelijkst is een reactie te plaatsen onder deze blog. Daarnaast kan jij er natuurlijk ook voor kiezen om direct contact met mij op te nemen. Houd er rekening mee dat wanneer jij dat doet, het een paar dagen kan duren om reactie te krijgen.

Kopers over de sportschoenen

Wat ik net al schreef, de sportschoenen zijn nog slechts door 1 persoon beoordeeld. Wel met 5 uit 5 sterren, wat goed is. Echter zonder inhoudelijke reactie. Gelukkig zijn er wel gerelateerde producten zoals bijvoorbeeld veters. Met 115 beoordelingen krijgen deze 4,7 uit 5 sterren. Echter hebben deze veters geen enkele beoordeling lager dan 4 uit 5 sterren, wat goed is.

Bekijk alle reacties en producten. Klik hier!

Naast de veters zijn er nog honderden andere producten die worden aangeboden. Het best verkochte product wordt beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren met reacties als: “Fantastisch”, “Cool” en “Love it!”. Dit gaat hier niet om sportschoenen, maar is wel afkomstig van dezelfde verkoper.

Kijk naar de sportschoenen! Klik hier!

Met alle mogelijkheden en reacties rond ik hier mijn deel van de blog af. Het is nu aan jou. Heb jij nog vragen of opmerkingen? Laat het gewoon weten. Jij kunt jouw reactie achterlaten onder deze blog.

iPhone houder voor in de auto bij AliExpress

iPhone houder voor in de auto

Zoek jij een iPhone houder voor in de auto? Zoek dan niet verder. Te koop bij AliExpress voor nog geen 7 euro en beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren.

Direct jouw iPhone houder voor in de auto kopen? Klik hier!

Dit product is 12036 keer besteld en 4596 keer beoordeeld. In het tweede deel van de blog deel ik de reacties op deze iPhone houder voor in de auto. Er zijn slechts iets meer dan 100 reacties met een beoordeling lager dan 4 uit 5 sterren. In totaal 4099 kopers geven de 5 uit 5 sterren. Dan zijn er nog 459 kopers die 4 uit 5 sterren geven.

Bestel jouw iPhone houder voor in de auto online! Klik hier!

Heb jij op dit moment nog vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie dan gerust achter onder deze blog. Jij mag natuurlijk ook gewoon contact opnemen. Zo kan ik jou zo goed mogelijk helpen.

Kopers over de iPhone houder voor in de auto

In eerste instantie ga ik even kijken naar de meest positieve reacties. Kopers die bijvoorbeeld schrijven: “Binnen 10 dagen ontvangen”, “Mooie houder”, “Hoge kwaliteit” en “Ben er super blij mee”. Mijn advies, voordat jij de iPhone houder voor in de auto koopt, lees de beoordelingen ook zelf door.

Alle reacties lezen. Klik hier!

Helaas zijn er dus ook wel een paar negatieve reacties. Bijvoorbeeld: “Slechte kwaliteit”, “Mijn telefoon past er niet in” en “Ben hier niet blij mee”. Geen duidelijke reactie, wel een reactie die aangeeft hoe sommige kopers over de iPhone houder voor in de auto is. Dan ook nog een paar positievere reacties zoals: “Goede kwaliteit”, “Voor de tweede keer besteld” en “Super snel ontvangen”.

Lees alle beoordelingen online. Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen, neem gerust contact met mij op. Ik help jou natuurlijk graag verder aan de hand van jouw reactie.

Klant worden bij AliExpress, hoe werkt dat?

Klant worden bij AliExpres

Wil jij klant worden bij AliExpress? Ik deze blog leg ik uit hoe dat werkt en welke stappen jij moet doorlopen. Ook geef ik uitleg over de gemaakte fouten.

Direct klant worden bij AliExpress? Ga naar AliExpressNederland.nl/inloggen.

In het tweede deel van deze blog leg ik uit welke fouten mensen maken die klant worden bij AliExpress. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het bedrijf internationaal levert en daardoor het adres anders structureert. Verder is de standaardvaluta de Amerikaanse dollar. Dat is op zich voordelig, want in euro’s betaal je dan wel een stukje minder.

Nu klant worden bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij vragen voordat jij de stap zet? Is er iets wat jij zeker wilt weten? Of zijn er andere vragen? Jij kunt natuurlijk contact met mij opnemen. Door dat te doen weet ik precies over welke onderwerpen ik moet schrijven. Verder kan jij ook jouw reactie achterlaten onder deze blog.

Meer over klant worden bij AliExpress

Dit bedrijf heeft miljoenen klanten. Alleen in Nederland worden er duizenden bestellingen per dag geplaatst. Sterker nog, alleen al via deze website plaatsen al ruim 100 mensen per dag een bestelling. Klant worden bij AliExpress is dus echt voor iedereen. De grote fout die mensen maken is geen woonplaats in te vullen of het huisnummer te vergeten.

Meer weten over wat te doen bij een verkeerd adres? Klik hier!

Zijn er dan nog andere vragen of onderwerpen waar jij het over wilt hebben? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Door dat te doen kan ik de informatie hier beter afstemmen op de wensen van jou en andere lezers. Heb jij nog twijfels of klant worden bij AliExpress een goed idee is? Laat het dan ook gerust weten.

Direct klant worden bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Daarmee help jij namelijk ook meteen andere klanten die met dezelfde vraag zitten.

Rijkdom via AliExpress! Het nieuwe boek!

Rijkdom via AliExpress

Toen ik begon met deze blog had ik nooit het idee dat ik rijkdom via AliExpress zou bereiken. Inmiddels lopen de inkomsten aardig op.

Direct jouw interesse aangeven voor “Rijkdom via AliExpress”? Klik hier!

Of jij nu net als ik minimaal 7 blogs per dag wilt schrijven of een eigen dropshopping bedrijf wilt starten, rijkdom via AliExpress biedt uitkomst. In het boek vertel ik over hoe ik ben begonnen, hoe ik de keuzes maak over waar ik over schrijf en hoe ik mijn geld verdien. Zodra de eerste 100 mensen hebben aangegeven interesse te hebben in dit eerste boek zal ik gaan schrijven.

Laat weten dat jij interesse hebt in “Rijkdom via AliExpress”! Klik hier!

Natuurlijk kan het zijn dat jij totaal andere vragen of opmerkingen hebt. Mocht dat zo zijn, voel je altijd vrij om gewoon contact met mij te zoeken. Wil jij gewoon iets kopen? Ga dan naar AliExpressNederland.nl/bestel.

Meer over Rijkdom via AliExpress

Tijdens het schrijven van het boek zal ik de hoofdstukken ook hier presenteren. Zo kan jij direct al meelezen. Sterker nog, bijna alle informatie die straks in het boek staat zal ook op deze website beschikbaar zijn. Het enige grote verschil is dat jij via het boek: “Rijkdom via AliExpress” ook de kans hebt om met mij persoonlijk samen te werken.

Nu al de volgende bestseller aanvragen? Klik hier!

Met zo’n 700 bezoekers per dag op deze website verwacht ik binnen nu en 2 maanden toch wel 100 mensen te hebben bereikt die dit boek willen kopen. Het boek zal 24,95 gaan kosten en geeft jou het recht op een eigen AliExpressNederland website. Zo kan jij precies doen wat ik doe en daar ook goed geld mee te verdienen. Ben jij klaar om alleen verder te gaan? Gaan probleem! Jij bent altijd welkom om jouw eigen dingen te doen.

Vraag “Rijkdom via AliExpress” nu vast aan! Klik hier!

Heb jij nog andere vragen of opmerkingen? Voel je altijd vrij om contact op te nemen. Door dat te doen kan ik jou persoonlijk verder helpen op meerdere vlakken.

Kruidenbakjes te koop bij AliExpress!

Kruidenbakjes

Ben jij op zoek naar perfecte kruidenbakjes voor in jouw keuken? Zoek niet verder! AliExpress heeft ook voor deze toepassing de ideale oplossing gevonden.

Direct jouw kruidenbakjes online bestellen? Klik hier!

Nu is het zo dat deze kruidenbakjes nog slechts 3 keer zijn verkocht. Ondanks dat kan ik wel zeggen dat deze verkoper in een enorme 100% van alle verkopen het hoogste cijfer ontvangt. Deze verkoper heeft dus letterlijk nog nooit een klacht ontvangen. Voor meer informatie daarover, blijf lezen. In het tweede deel van deze blog ga ik daar inhoudelijk op verder. Natuurlijk krijg jij ook de gelegenheid om te reageren.

Koop jouw kruidenbakjes nu online! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen naar aanleiding van dit product, of iets anders wat jij hebt gekocht bij AliExpress, neem gerust contact op. Voor een snellere afhandeling kan jij ook jouw reactie achterlaten onder deze blog. Dat heeft als voordeel dat anderen jouw vraag en mijn antwoord ook meteen kunnen zien.

Kopers over de kruidenbakjes en andere producten

Hoewel ik erop vertrouw dat er binnenkort reacties zullen komen zijn die er nu nog niet. Deze winkel is nog relatief nieuw, en voor de duidelijkheid, AliExpress werkt met duizenden individuele verkopers. Deze verkoper heeft nog veel meer voor in de keuken dan alleen kruidenbakjes.

Alles bekijken van deze verkoper? Klik hier!

Ondanks dat deze verkoper pas sinds december 2018 actief is, heeft het best verkochte product toch al 10 kopers. Dit product ontvangt natuurlijk ook de volledige 5 uit 5 sterren. Met als eenvoudige reactie: “Zeer goed”. Nu verwacht ik dat ook wel van een verkoper met 100% positieve beoordelingen. In totaal heeft deze verkoper 220 artikelen te koop staan. Naast kruidenbakjes ook nog pannen, borden, dingen voor koffie en nog veel meer.

Lees wat er naast kruidenbakjes te koop is! Klik hier!

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij toch nog vragen hebt. Waarom, bijvoorbeeld, plaats ik maar 1 beoordeling? Waarom schrijf ik over zo’n nieuwe verkoper? Heb jij een mening, deel deze dan! Laat jouw reactie achter onder deze blog!

30W LED lamp te koop bij AliExpress!

30W LED lamp

Wie een 30W LED lamp wilt kopen, of en nog sterkeren, koopt bij AliExpress. De reacties zijn goed, zodat jij weet wat jij koopt.

Direct jouw 30W LED lamp bestellen? Klik hier!

Inmiddels zijn er 83 beoordelingen geplaatst van dit product. Verder zijn er 192 kopers geweest, dus nog genoeg beoordelingen die nog kunnen volgen. Heb jij daar vragen of opmerkingen over, laat gerust jouw reactie gerust achter. Mijn doel is altijd de juiste producten te vinden voor jou. De 30W LED lamp wordt beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele van deze koper.

Meer weten over de 30W LED lamp? Klik hier!

Heb jij vragen over dit product of een van de vele andere producten op de AliExpress website? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Het helpt allemaal om jou op weg te helpen.

Kopers over de 30W LED lamp

Met 83 stemmen en het laagste cijfer van 4 uit 5 sterren belooft dit een heel goed product te zijn. In totaal hebben slechts 7 van de 83 kopers het cijfer 4 uit 5 gegeven, de rest allemaal 5 uit 5. Natuurlijk deel ik zomenteen enkele reacties van de 30W LED lamp, voor die tijd stel ik jou graag in de gelegenheid om jouw reactie te plaatsen onder dit bericht.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Goed licht”, “Zeer tevreden met de aankoop”, “Zeer helder licht” en “WOW!”. Al met al, zeer goede reacties voor een goed te betalen 30W LED lamp. Deze is overigens ook verkrijgbaar met een sterkere lichtopbrengst. Heb jij daar vragen over, laat het gerust weten door jouw reactie achter te laten.

Meer reacties over de 30W LED lamp lezen? Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder deze blog.

Strakke jumpsuit te koop bij AliExpress!

Strakke jumpsuit

Zoek jij een strakke jumpsuit? Zoek dan eerst eens op de AliExpress website. In deze blog lees jij alles over dit product, inclusief de reactie van de koper.

Direct jouw strakke jumpsuit kopen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog deel ik de reactie op dit product. Naast het strakke jumpsuit zal ik ook kijken naar de reacties van andere producten van deze verkoper. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven van alles wat wordt verkocht. Deze verkoper krijgt gemiddeld op 88,5% van de bestellingen dezelfde 5 uit 5 sterren als wat dit product krijgt.

Koop jouw strakke jumpsuit direct online! Klik hier!

Mocht jij vragen of opmerkingen hebben? Laat het dan gerust weten. Ik help jou graag verder. Natuurlijk kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog. Verder kan jij er ook voor kiezen om contact met mij op te nemen. Ik help jou dan persoonlijk verder.

Kopers over de strakke jumpsuit

Met slechts 1 reactie kan ik niet veel over dit specifieke product schrijven. Wel is de eerste reactie enorm positief. De bestelling was snel ontvangen en van hoge kwaliteit. Voor deze strakke jumpsuit ga ik kijken naar reacties van andere producten van deze verkoper. Gelukkig verkoopt deze verkoper veel vergelijkbare producten.

Alles lezen over dit product? Klik hier!

Het best verkochte product is vergelijkbaar met het eerder besproken product. Beoordeeld met 4,6 uit 5 sterren. Toch is het laagste cijfer hier 4 uit 5 sterren. Reacties zijn er inhoudelijk helaas niet. Kopers van deze strakke jumpsuit kiezen ervoor enkel een reactie te geven.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben? Laat gerust jouw reactie achter. Ik help jou dan graag om het perfecte product voor jou te vinden. Mijn doel is dat jij alleen maar koopt wat jij echt wilt hebben. Geen miskopen meer.

Mouwloze trui te koop bij AliExpress

Mouwloze trui

Toen ik deze mouwloze trui zag moest ik echt even twee keer kijken. Het is namelijk een soort sjaal met hoodie die dus over het hoofd zit.

Direct jouw mouwloze trui kopen? Klik hier!

Nu krijgt dit product 4,7 uit 5 sterren. Niet bijzonder hoog, ook zeker niet super laag. In het tweede deel van de blog ga ik kijken hoe kopers op de mouwloze trui reageren. Mijn doel is jou een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de kwaliteit van dit product. Wanneer er ook iets staat over de levertijd laat ik dat natuurlijk ook weten. Zo kan jij bepalen of jij dit product wilt kopen of niet.

Bestel de mouwloze trui online! Klik hier!

Nu kan het zijn dat jij wat vragen hebt over de manier van bestellen of over het product zelf. Mocht dat zo zijn, laat jouw reactie dan achter onder dit bericht. Natuurlijk kan jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de mouwloze trui

Volgens de verkoper is dit een Halloween outfit, volgens mij gewoon een mouwloze trui. Hoe dan ook, kijk er goed naar, want ik wil alleen dat jij producten koopt die echt perfect bij jou passen. Er is 1 koper die een laag cijfer geeft, namelijk 1 uit 5 sterren. Een Nederlandse koper schrijft dat het bruine ding op het hoofd erg groot is.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Positief schrijven is eigenlijk veel leuker. Daarom ga ik nu kijken naar de rest van de kopers die allemaal 4 of 5 uit 5 sterren geven. Met reacties als: “Erg blij met de aankoop”, “Goede kwaliteit” en “Klasse” krijgt deze mouwloze trui prima beoordelingen.

Alles zien wat kopers schrijven? Klik hier!

Met alle verschillende soorten producten kan ik mij voorstellen dat het wat lastig is om een keus te maken. Laat daarom jouw reactie achter met alle vragen die jij hebt.

Wielrenners outfit te koop bij AliExpress!

Wielrenners outfit

Wie zoekt naar een wielrenners outfit begint bij AliExpress! Voor een bedrag onder de 22 euro heb jij een complete outfit! Lees snel verder.

Direct jouw wielrenners outfit kopen? Klik hier!

Omdat deze specifieke wielrenners outfit nog niet beoordeeld is kijk ik naar iets vergelijkbaars voor het tweede deel van deze blog. Een jasje beoordeeld met 4,6 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele kopers. Natuurlijk krijg jij ook de gelegenheid om jouw reactie achter te laten of met mij in contact te komen. Meer daarover verderop in deze blog.

Koop jouw wielrenners outfit direct online! Klik hier!

Nu ben ik zelf niet iemand die zo’n outfit nodig heeft. Ik ben meer een hardloper dan een fietser. Wel help ik jou graag verder met de antwoorden op jouw vragen. Neem daarom gerust contact met mij op, zodat jij precies het antwoord vind op de vragen die jij hebt.

Kopers over de wielrenners outfit

Het bijzondere van deze producten is dat de outfits die ik heb gevonden relatief laag worden beoordeeld, terwijl de verkoper over het algemeen een prima cijfer krijgt. Volgens een Duitse koper is deze wielrenners outfit van slechte kwaliteit. De levertijd is gelukkig wel snel, zo schrijft een koper uit Rusland. Kopers uit Spanje en België schrijven dan weer over de goede kwaliteit.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Natuurlijk komt het altijd voor dat kopers anders reageren op andere soorten producten. Met 334 verschillende producten allemaal uit dezelfde categorie kan ik daar nog niets over schrijven. Ik heb wel een wielrenners outfit gevonden die met de volledige 5 uit 5 sterren is beoordeeld dus het is hier moeilijk om een eerlijke vergelijking te maken.

Alles over de wielrenners outfit lezen? Klik hier!

Met alle reacties en alle producten heb ik de indruk dat deze verkoper best wel kwaliteit levert. Jij moet alleen zelf echt goed kijken dat je de juiste maat koopt.

E-luiquids te koop bij AliExpress!

e-luiquids

E-luiquids is de vulling van een elektronische sigaret. Deze worden voor zeer lage prijzen verkocht bij AliExpress. Deze blog gaat daar verder over.

Direct jouw e-luiquids kopen? Klik hier!

Alle soorten en maten zijn te koop. Het best verkocht product wordt door 689 kopers beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Dat voor een product wat overigens een mobiele accu is voor de elektronische sigaret zelf. De e-luiquids worden overigens vergelijkbaar beoordeeld. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over de reacties die kopers geven. Het doel van deze blog is dat jij weet wat jij koopt. Lees daarom snel verder.

Alle soorten e-luiquids en producten bekijken? Klik hier!

Nu zijn er vast vragen. Bijvoorbeeld of de producten die hier verkocht worden ook passen in jouw elektronische sigaret. Hoewel ik jou daar niet direct antwoord op kan geven kan ik wel aan de informatie komen. Neem gerust contact met mij op, zodat ik voor jou op zoek kan gaan.

Kopers over de e-luiquids

Laat ik dan beginnen met het best verkochte product uit de categorie e-luiquids. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren met reacties als: “Fantastisch product”, “Super”, “Top” en “Snelle levering”. Dit komt overigens redelijk overeen met andere producten van deze verkoper die gemiddeld met 97,4% van alle verkopen met 5 uit 5 wordt beoordeeld.

Alle reacties zelf doornemen? Klik hier!

Ik kijk dan toch ook even naar een van de andere producten die erg goed is verkocht. Eveneens beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Vergelijkbare woorden worden hier ook gebruikt. Klachten gaan over verkeerde verwachtingen, bijvoorbeeld dat de batterij maar een uur meegaat. Lees de reacties daarom goed door als jij e-luiquids of andere producten uit China gaat kopen.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben over het elektronisch roken of een van de producten die te koop zijn via de site? Laat het weten! Het makkelijkst is jouw reactie achter te laten onder deze blog.