Autoradio en DVD speler te koop bij AliExpress

Autoradio en DVD speler

Wie zoekt naar een autoradio en DVD speler koopt bij AliExpress. Voor nog geen 100 euro is dit apparaat al te koop. Ook foto’s zijn erop weer te geven.

Direct zien wat deze autoradio en DVD speler kost? Klik hier!

Zoals in alle product review blogs schrijf ik ook hier over de reacties van eerdere kopers. Het mooie is dat kopers van dit product een beoordeling geven van 4,9 uit 5 sterren. Net niet het hoogste, maar het komt er goed in de buurt. Geen enkele koper geeft overigens een cijfer lager dan 4 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog zal ik enkele inhoudelijke reacties doornemen.

Direct de autoradio en DVD speler kopen? Klik hier!

Heb jij vragen over dit product of een van de ander producten waar ik over schrijf op deze website? Neem contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Kopers over de autoradio en DVD speler

Met 21 bestellingen en 8 beoordelingen krijgt deze autoradio en DVD speler 4,9 uit 5 sterren. Bijna het hoogst haalbare cijfer. Ik ga een paar van de reacties doornemen om een zo compleet mogelijk beeld te geven. Kopers schrijven onder andere over de snelle levertijd. Daarbij zijn de producten ook uitstekend verpakt.

Meer informatie over de autoradio en DVD speler? Klik hier!

Veel kopers geven helaas geen inhoudelijke reactie. De winkel die dit product verkoopt krijgt wel voor 97,3% positieve reacties. Bijna iedereen is dus erg positief over de verkochte producten. Daar kan ik niet heel veel over zeggen, maar jij kunt natuurlijk wel zelf even kijken. Vooral omdat de producten zo ontzettend van elkaar verschillen.

Alle producten bekijken? Klik hier!

Heb jij nog vragen over de autoradio en DVD speler of wil jij iets anders weten? Neem gerust contact met mij op of laat jouw reactie achter. In beide gevallen help ik jou persoonlijk verder.

Android GPS autoradio te koop bij AliExpress

Android GPS autoradio

Wie zoekt naar een Android GPS autoradio komt al snel bij AliExpress uit. Kort geleden werd er ook weer zo’n product gekocht wat mij opviel.

Direct zien om welke Android GPS autoradio het om gaat? Klik hier!

In deze blog ga ik de reacties van kopers doornemen. Deze lijken op het eerste gezicht niet super positief met 4,1 uit 5 sterren. Ik zal enkele inhoudelijke reacties doornemen en ook kijken hoe deze verkoper het verder doet. Mocht jij daar nu al vragen over hebben, neem gerust contact met mij op. Ik ga jou dan verder helpen om het juiste product te vinden.

Meer weten over de Android GPS autoradio? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel voor deze blog is jou te helpen de juiste kennis te vergaren. Met de juiste kennis weet jij ook hoe jij het geschikte product kunt vinden. Natuurlijk kan jij ook geholpen worden door onze personal shopper service. Dat werkt ook voor gadgets en vergelijkbare producten.

Kopers over de Android GPS autoradio

Met 10 beoordelingen en een 4,2 uit 5 sterren krijgt dit product geen geweldige beoordelingen. Woorden als “Goed product”, “Super” en “Ok” vatten de positieve beoordelingen samen. Andere kopers schrijven dat het product niet werkt en dat de levering erg lang kan duren.

Meer weten over de Android GPS autoradio? Klik hier!

In totaal geven 94,5% van de kopers van andere producten van deze verkoper een positief oordeel. Dat lijkt dan weer een heel stuk beter. De best verkochte Android GPS autoradio krijgt 4,8 uit 5 sterren op basis van in totaal 31 beoordelingen. De reacties daar zijn een stuk positiever.

Zien hoe kopers reageren op de Android GPS autoradio? Klik hier!

Heb jij nog vragen of wil jij meer weten? Neem gewoon even contact met mij op. Zo kan ik jou helpen om het perfecte product te vinden.

3D printers koop je bij AliExpress!

3D printers

Wie 3D printers wilt kopen doet er goed aan om eens bij AliExpress te kijken! De prijs daar is relatief laag, de kwaliteit vaak zeer goed.

Meer weten over de 3D printers? Klik hier!

Natuurlijk moet jij met de 3D printers die te koop zijn bij AliExpress rekening houden met BTW en ook met de inklaringskosten. Deze kosten kunnen flink oplopen. Wanneer jij daar rekening mee houd in jouw berekening van de prijs ga jij absoluut plezier beleven aan dit product. Het komt overigens ook zeker voor dat de douane het pakketje niet onderschept en dat jij niets extra hoeft te betalen.

Meer weten over de 3D printers? Klik hier!

Wat voor vragen jij ook mag hebben, voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Niet alleen lees ik alle reacties en berichten, ik reageer ook vaak persoonlijk. Hierdoor weet jij altijd zeker dat de AliExpress specialist naar jouw vraag heeft gekeken. Verder controleer ik ook de antwoorden die mijn team geeft.

Kopers over 3D printers

Met duizenden kopers en reacties is er veel om uit te kiezen. Ik ga een product beoordelen die door deze verkoper als beste is verkocht. In totaal hebben 1908 mensen een stem achtergelaten voor een eindcijfer van 4,8 uit 5 sterren. Ik ga daar de reacties van bekijken, zowel positief als de paar negatieve stemmen.

Meer weten over 3D printers? Klik hier!

Kopers zijn over het algemeen zeer tevreden over dit product. Kopers schrijven over een snelle levertijd en over de goede kwaliteit van het apparaat. Minder positieve kopers schrijven over 3D printers dat de kwaliteit juist niet zo goed is of dat het lastig is in het gebruik. Met een prijs van rond de 200 euro zijn deze 3D printers in iedere berekening erg goed te betalen.

Jouw 3D printers kopen? Klik hier!

Ter afsluiting van deze blog ben ik op zoek naar mensen die dit product van AliExpress hebben gekocht. Deel ook jouw foto’s van de producten die jij heb kunnen maken. Ongeveer alles is te produceren via gratis modellen die online te vinden zijn. Neem gerust contact met mij op om jouw foto’s te delen. Iedere reactie is welkom.

Hoodie trui te koop bij AliExpress

Hoodie trui

Wie een hoodie trui zoekt is bij AliExpress aan het juiste adres. Deze opdrukken en kleuren zijn anders dan wat normaal in Nederland te koop is.

Zien welke hoodie trui soorten er zijn? Klik hier!

Op dit moment heeft deze specifieke hoodie trui nog slechts 2 beoordelingen. Deze kopers geven beide 5 uit 5 sterren. Het hoogst haalbare cijfer. Bijna 98% van de overige kopers van de producten van deze verkoper geven eveneens 5 uit 5 sterren. Omdat er weinig reacties zijn zal ik ook kijken naar andere producten van deze verkoper. Zo kan jij een compleet beeld krijgen van de kwaliteit van de producten voordat jij tot een aankoop over gaat.

Alle soorten hoodie trui zien? Klik hier!

Natuurlijk kan het zijn dat jij een zeer specifieke kleur zoekt. Daarom is onze contactpagina altijd beschikbaar voor jouw vragen en opmerkingen.

Kopers over de hoodie trui

Met slechts 1 inhoudelijke reactie staat er dat het product geheel overeenkomt met de omschrijving op de website. Natuurlijk een mooie reactie, maar ongeveer nietszeggend omdat het de enige reactie is.

Kijken of er al nieuwe reacties zijn? Klik hier!

De best verkochte hoodie trui krijgt 4,4 uit 5 sterren. Niet super hoog, ook niet super laag. De meest positieve reacties gaan over de super snelle levertijd en de kwaliteit van de stof. Negatieve reacties gaan over het synthetische materiaal en de dunne stof. Nederlandse kopers geven aan dat ze de hoodie trui minder glimmend hadden verwacht.

Alle producten en reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn er vaak nog mensen die vragen hebben. Mocht jij nog iets willen weten over de prijs, kwaliteit of levertijd, laat het weten. Jij kunt jouw reactie achterlaten onder deze blog. Natuurlijk kan jij ook contact opnemen om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Op dit moment ben ik een team aan het samenstellen om 24 uur per dag antwoord te kunnen geven.

Startonderbreker voor Peugeot te koop bij AliExpress

Startonderbreker voor Peugeot

Wanneer jij zoekt naar een startonderbreker voor Peugeot denk jij wellicht aan de garage. Bij AliExpress is deze echter een stuk goedkoper!

Zien wat deze startonderbreker voor Peugeot kost? Klik hier!

Met in totaal 11 kopers en 2 beoordelingen is er nog niet heel veel te zeggen over de kwaliteit. Volgens een Italiaanse koper is deze startonderbreker voor Peugeot niet geschikt voor sommige type auto. Dat is vervelend, zeker wanneer jij er al een hebt gekocht. Terugsturen kan wel, maar kost al bijna net zoveel als de oorspronkelijke aankoop.

Meer informatie over deze startonderbreker voor Peugeot? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander product en heb jij daar vragen over? Neem gerust contact met mij op. Ik help jou dan graag om het product te vinden waar jij naar op zoek bent. Natuurlijk ook voor de juiste prijs.

Kopers over de startonderbreker voor Peugeot

Ik schreef al, slechts 2 kopers hebben dit product gekocht. De ene is er zeer tevreden over. De ander schrijft dat het product niet geschikt is voor de Elyseo Control Unit 125. Om er zeker van de zijn dat jij het juiste product koopt, lees de omschrijving goed door.

De reacties zien? Klik hier!

Als ik dan even kijk naar hoe kopers reageren op andere producten van deze verkoper heb ik hier veel vertrouwen in. Met bijna 99% positieve beoordelingen denk ik dat ook dit product absoluut prima is. Zoek jij een startonderbreker voor Peugeot, zoek dan niet verder.

Alle producten zien? Klik hier!

Wanneer jij een startonderbreker voor Peugeot of een vergelijkbaar product hebt gekocht, laat het weten. Laat jouw reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie help jij zowel mij als toekomstig kopers om een aankoopbeslissing te nemen. Jouw vragen mag jij natuurlijk ook via de reacties achterlaten. Ik beantwoord de vragen die als reactie worden gegeven natuurlijk ook hier.

Grote maten jurk te koop bij AliExpress!

Grote maten jurk

Wie een grote maten jurk wilt kopen kijkt eerst bij AliExpress. Deze Chinese webwinkel verkoopt ongeveer alles en ook dit product tegen zeer lage prijzen.

Direct de grote maten jurk bekijken? Klik hier!

Het best verkochte product van deze verkoper werd 674 keer verkocht. Het product krijgt een cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Later in deze blog zal ik de reacties van diverse kopers doornemen, zodat jij kunt bepalen of jij het product wilt kopen of niet. Natuurlijk sta ik ook open voor vragen. Mocht jij iets willen weten, neem gewoon contact met mij op. De grote maten jurk is in heel veel soorten verkrijgbaar, kijk dus snel verder.

Alle soorten grote maten jurk zien? Klik hier!

Mocht jij een specifiek product zoeken wat deze verkoper niet heeft? Laat jouw reactie dan achter aan het einde van deze blog. Zo helpen wij elkaar om de beste producten te vinden.

Kopers over de grote maten jurk

Door de 384 stemmen, waarvan slechts 18 3 sterren of later, verwacht ik veel van dit product. Een Nederlandse koper had 6 sterren willen geven. Franse kopers schrijven over de super kwaliteit. Enkele kopers merken op dat de grote maten jurk en de petticoat los van elkaar worden verstuurd.

Alle producten zien? Klik hier!

De snelle levertijd is ook zeker niet helemaal standaard. Veel kopers schrijven daar ook over. Vaak zijn de producten binnen 3 tot 5 weken binnen. Als jij zeker wilt zijn van een snelle levertijd, neem altijd eerst even contact op met de verkoper of met iemand van AliExpress Nederland.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn wij aan het einde van deze blog. Mocht jij nog vragen hebben over de grote maten jurk of een ander product, laat jouw reactie achter onder deze blog. Zo helpen wij elkaar om tot een antwoord en oplossing te komen.

Een telefooncase voor de iPhone 8 Plus koop je bij AliExpress

Iphone 8 telefooncase

De twee jaar van mijn abonnement zijn weer voorbij en sinds kort heb ik een nieuwe telefoon. Een iPhone 8 Plus. Super blij mee, maar dat apparaat koop je niet voor een paar tientjes, dus die wil ik goed beschermen met een heavy duty telefooncase.

En die vond ik op AliExpress, samen met heel veel andere vette hoesjes.

Meer weten over de Iphone 8 plus telefooncase die ik vond? Klik hier!

Het mooie van deze case is dat ‘ie 360graden full protection biedt. Dus niet alleen aan de achterkant. Ook het scherm is volledig beschermd. Je geeft je telefoon in een handomdraai een nieuw uiterlijk en is ook nog eens compleet beschermd.  

Andere telefooncases bekijken? Klik hier!

Er is zoveel keus bij AliExpress als het om telefooncases gaat. Zorg er voor dat je niet alleen voor het mooi gaat, maar ook voor bescherming van je toch al kostbare telefoon. Is het niet het apparaat dat veel geld kost, dan is het wel de data die erop staat die veel waard is voor jou. Bijvoorbeeld je foto’s.

Feedback zien van de verschillende producten? Klik hier.

Uiteindelijk kan alleen jij een oordeel geven over een bepaald product. Ben jij er blij mee, dan kan jij een positieve beoordeling geven. Ben jij er minder blij mee, dan mag jij ook zeker negatieve feedback geven. Uiteindelijk maken wij samen deze site en die van AliExpress tot een prettige winkel om te kopen.

Kijk voor het overzicht op AliExpressNederland.nl/bestel.

Kom jij er niet uit en heb jij nog vragen over dit product of een willekeurig ander product op de AliExpress website? Voel je dan natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen. Ik help jou via WhatsApp, email en zelfs via chat wanneer ik persoonlijk online ben om jou te helpen.

Waarom is de service van AliExpress Nederland gratis?

AliExpress Nederland verdient geld wanneer jij de speciale AliExpressNederland.nl/bestel link gebruikt om jouw bestelling te plaatsen. Omdat wij volgens vele een veel betere service leveren dan AliExpress zelf kiezen veel mensen ervoor om ons te steunen door die link te gebruiken.

Door de lage prijzen zijn ook onze verdiensten nu nog laag, maar op een product als  lichtgevende haarspelden zit weer een relatief hoge vergoeding. Door veel te schrijven en veel mensen naar de speciale link te sturen verdient deze site zichzelf langzaam maar zeker terug.

Klacht.nl lost AliExpress klachten niet op! Wij wel!

Klacht.nl AliExpress

De website Klacht.nl doet er alles aan om klachten te verzamelen. Het bedrijf geeft ons echter geen toegang tot AliExpress klachten en lost deze niet op.

Heb jij een klacht via Klacht.nl gemeld? Neem contact op!

Mijn doel is daadwerkelijk tot een oplossing te komen. Dat is niet in alle gevallen mogelijk. Gelukkig lukt het in vrijwel alle gevallen wel om tot een oplossing te komen. Bijvoorbeeld door geld terug te krijgen of door het product opnieuw te laten aanbieden. Belangrijk is dat jij toegang hebt tot jouw AliExpress account en uiterlijk 60 dagen geleden een bestelling hebt geplaatst.

Iets bij AliExpress kopen zonder problemen? Klik hier!

Ik help jou graag met antwoorden op alle vragen. Het komt soms voor dat ik het antwoord niet direct voor jou heb. Wanneer dat het geval is ga ik het voor jou uitzoeken. Ik heb goed contact met China en kan in sommige gevallen ook namens jou contact opnemen met de klantenservice daar.

Waarom lost Klacht.nl de klachten niet op?

Het bedrijf achter klacht.nl bestaat omdat jij klachten hebt. Ben jij tevreden over alle bedrijven, dan kan klacht.nl niet aan jou verdienen. Als een bedrijf niet aan jou kan verdienen, dan ben jij niet interessant. Het is voor een organisatie als klacht.nl dus alleen maar interessant om negatief over bedrijven te schrijven.

Wel een oplossing voor jou vinden voor jouw klacht? Neem contact op!

Wist jij dat klacht.nl bedrijven ook geld rekent voor bepaalde informatie? Zo krijg jij als bedrijf bijvoorbeeld veel meer mogelijkheden tegen betaling dan bij de gratis mogelijkheden. Helaas krijgen wij dus geen toegang tot de klachten en kan ik jou enkel oproepen om via deze weg jouw klacht opnieuw in te sturen. Er zijn helaas verkopers die minder goede producten leveren.

Lezen welke producten welk goed zijn? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou met vragen en antwoorden. Kijk ook eens naar onze personal shopper service.

Creditcard zonder BKR! Betaal veilig bij AliExpress!

Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR is de meest veilige manier om te betalen bij AliExpress. Deze blog gaat niet over een product, maar een alternatief voor iDeal!

Direct een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Later in deze blog leg ik uit hoe deze creditcard zonder BKR werkt. Voor nu vertel ik hoe ik deze kaart gebruik en gebruikt heb in het verleden. Voor nog geen 20 euro per jaar maak jij gebruik van deze veilige betaalmethode. Het grote voordeel van de prepaid creditcard zonder BKR is dat jij geen geld leent! Jij koopt dus altijd met eigen geld.

Iedereen komt in aanmerking! Meldt je hier aan!

Heb jij vragen over waarom iDeal geen veilige betaalmethode is? Wil jij weten waarom ik juist adviseer om te betalen op alternatieve manieren? Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op.

Hoe werkt de creditcard zonder BKR?

Omdat het hier feitelijk gaat om een prepaid VISA / Mastercard praten we hier over een ander soort product. Het gaat om een kaart waar jij geld op moet laden voordat er iets gekocht kan worden. Om voorbereid te zijn op de toekomst is deze kaart ook te gebruiken met Bitcoin, Litecoin, Ripple, Euro, Amerikaanse Dollar en Britse ponden.

Zelf een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Dat betekent ook dat jij de “hoofd” valuta van jouw kaart kunt instellen als euro, Amerikaanse dollar of Britse ponden. Ik heb zelf hotels geboekt, computerschermen, 360 graden camera’s en ben uit eten geweest. Alles betaald met deze creditcard zonder BKR. Zelfs betalingen bij Lidl, Dirk, Action, Hema en veel andere winkels is mogelijk met deze creditcard zonder BKR!

Meer weten over deze kaart? Klik hier!

Tot slot, ik wil graag jouw ervaring weten. Heb jij betalingen gedaan met iDeal bij AliExpress? Zijn er dingen mis gegaan? Laat het weten! Laat jouw reactie achter onderaan deze blog. Daarmee help jij ook anderen om een stap te zetten naar alternatieve betaalmethodes.

AliExpress Marktplaats: Nieuw in Nederland!

AliExpress Marktplaats

Is er iets wat jij hebt gekocht en waar jij toch niet helemaal blij mee bent? Via de AliExpress Marktplaats verkoop jij jouw spullen nu snel online!

Heb jij vragen over de mogelijkheden voor kopen en verkopen? Neem contact op!

Omdat retour sturen van een product veelal veel geld kost is de AliExpress Marktplaats een uitkomst. Hier kan jij namelijk eenvoudig en zeer snel jouw advertentie plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie weten heel veel kopers in een keer dat producten beschikbaar zijn. Niet alleen kunnen kopers het product sneller in huis hebben, jij komt ook snel van jouw product af.

Zelf een product kopen bij AliExpress zelf? Klik hier!

Hoe dit systeem in de eerste fase gaat werken is pagina’s met producten. Jouw product wordt op een speciale pagina geplaatst, waarmee jij dus contact kunt krijgen met potentiële kopers.

Ruilen via de AliExpress Marktplaats

Natuurlijk kan het ook zijn dat jij een maat te groot hebt gekocht en iemand anders een maat te klein. Ruilen is gewoon mogelijk. Daarover mag jij jouw eigen afspraken maken. Er zijn een paar spelregels voor het plaatsen van een product:

  • Schrijf een bericht van minimaal 300 woorden om jouw product te verkopen of te ruilen.
  • Geef duidelijk aan of jij naast verkoop ook open staat voor ruilen.
  • Plaats een foto van het product bij jouw bericht.

Stuur het bericht in een email naar info@aliexpressnederland.nl, zodat ik het bericht binnen korte tijd kan plaatsen op deze website. Met gemiddeld 500 bezoekers per dag op deze website en flink veel promotie via de sociale media is de kans groot dat jij een koper gaat vinden voor het product.

Natuurlijk mag jij ook altijd reageren op de verschillende berichten om een deal te sluiten of jouw product aan te bieden. Het voordeel van de reacties is dat jij daar direct kunt communiceren met bezoekers.

Veel volgers = veel geld bij AliExpress Nederland!

Veel volgers = veel geld

Heb jij veel volgers binnen jouw sociale media accounts? Dan kan het zomaar zijn dat jij binnenkort heel veel geld gaat verdienen bij AliExpress Nederland!

Meer weten over het promo team en de spelregels? Klik hier!

De basis van het promo team is heel eenvoudig. Hoe meer mensen jij stuurt, hoe hoger het percentage van de omzet van AliExpress Nederland dat jij krijgt. Het maakt niet uit hoe jij promoot, als jij maar promoot. Jij krijgt een speciale link zodat ik hier precies kan zien via via jou de site bereikt. Het gaat daarbij enkel om het aantal unieke bezoekers, of ze iets kopen maakt mij niet uit.

Zelf iets kopen bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij vragen of wil jij iets weten zonder hier verder te lezen? Neem gewoon even contact met mij op. Hoe meer mensen via jouw links de site bereiken, hoe meer geld jij verdient.

Hoe zet ik veel volgers om in veel geld?

Als jij veel volgers hebt hoef jij deze enkel maar op te roepen om een bezoek te brengen aan deze website. Onze bloggers en het service team zorgt ervoor dat deze bezoekers worden omgezet tot kopers. Jij verdient een percentage van de totale opbrengt van deze site. Zelfs als jouw bezoekers zelf niets kopen verdien jij dus nog steeds.

Aanmelden voor het promo team? Neem contact op!

Meer informatie nodig voordat jij je aanmeld? Dat mag natuurlijk altijd. Heb jij maar een paar volgers en wil jij toch kijken hoeveel jij kunt verdienen? Met slechts aan paar volgers kan jij mogelijk al voldoende mensen naar deze site krijgen om het verschil te maken.

Weten hoeveel jij kunt verdienen? Klik hier!

Tot slot, wij zijn open over de cijfers. Daarom heb ik een speciale interne pagina waarop alle links te vinden zijn waar ik over ga bloggen. Daar zijn ook de links te vinden van de leden van het promo team. Mijn doel is 2019 af te sluiten met minimaal 365 promo team leden. 1 per dag. Heb jij dus veel volgers? Laat het weten!

Instagram fanaat gezocht! Verdien tot 2500 euro PER MAAND!

Instagram fanaat

Ben jij een instagram fanaat en wil jij geld verdienen aan jouw account? Heb jij duizenden volgers en kan jij wel een extra zakcentje gebruiken? Lees verder!

Direct aanmelden als instagram fanaat? Neem contact op!

Bij AliExpress Nederland spelen wij een spel. Een spel waar iedereen als winnaar uit kan komen. Hoe meer jij doet, hoe meer jij verdient. Zo eenvoudig werkt het eigenlijk. Ons blog spel levert voor de beste gastblogger op dit moment al enkele honderden euro’s per maand op! Hoe meer AliExpress Nederland verdient, hoe meer jij ook met het promo spel kunt verdienen.

Meer weten over het promo spel als instagram fanaat? Klik hier!

De rest van deze blog gaat over de inhoudelijke werking van het promo spel. Omdat de verdiensten daar flink verder op kunnen lopen heb ik de regels extra makkelijk gemaakt om te volgen. Jij hebt 1 doel. Zo veel mogelijk mensen naar de site toe te krijgen. Dat via een speciale link. Meer mensen is simpelweg meer geld.

Hoe kan een instagram fanaat geld verdienen?

Stel dat wij met AliExpress Nederland 50.000 verdienen in 1 maand. Sluit jij aan bij het promo team en lever jij 50% van de bezoekers, dan krijg jij 10% van de inkomsten van 50% van de bezoekers. Dat komt dus in dit voorbeeld neer op 2500 euro in 1 maand.

Direct aanmelden als instagram fanaat? Neem contact op!

Het is echt zo eenvoudig als dat. Ik zorg voor een top presterende site. Op dit moment verdient AliExpress Nederland gemiddeld zo’n 10 cent per bezoeker. Soms iets meer, soms iets minder. Stuur jij dus 250.000 mensen naar de site in 1 maand, dan is de kans groot dat jij gewoon 2500 euro overgemaakt krijgt aan het einde van de maand! Er is geen limiet, iedereen moet het blog spel winnen!

Zelf iets kopen bij AliExpress? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook regelmatige extra bonussen voor mensen die beter presteren. Zijn jouw resultaten in een stijgende lijn? Dan kan jij als instagram fanaat zomaar heel veel extra geld binnen gaan krijgen.

Acrylic Wine Aerator on Aliexpress

An attractive appearance, sommelier not drip
Designed to meet a variety of conventional wine bottles.
Made of food safety grade materials
Scientific, environmental, safety, rest assured.
Operational use: the olecranon head insert wine bottle, slowly pour the wine can be.
Wine that has been aerated is said to have a smoother flavor
It allows the individual characteristics of the flavor and aroma to come to the front.
Easily and quickly to release wine aromas and flavors by contacting between wine and air
No long time waiting for better wine taste in 0.1s

Specifications:
Condition: brand new
Quantity: 1pc
Size: 15.7*4.2CM
Material: Acrylic + Silicone

Package Includes:
1 X Wine Aerator

Good price only 2,18 $ !

If you want check and buy

 Click here to open Aliexpress!

aeProduct.getSubject()


Trouwjurk te koop bij AliExpress!

Trouwjurk

Zowel mijn verloofde als ik houden van een koopje. Een trouwjurk kopen via AliExpress past daar uitstekend bij. Toch zijn er dingen om op te letten. 

Zien over welke trouwjurk het nu gaat? Klik hier!

Hoewel de verkoper van deze trouwjurk een positieve reviewscore van 97,1% haalt op zijn producten maak ik mij toch zorgen. Dat heeft voor een deel te maken met de BTW en inklaringskosten die soms betaald moeten worden, het gaat vooral om de kwaliteit. Ook wij kochten een trouwjurk via AliExpress, deze zit nu in een verkleedkist van mijn neefjes en nichtjes.

Alle producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Kijkend naar de andere producten van deze verkoper kom ik ook geen beoordelingen tegen. Wel zijn er een leuk aantal soorten trouwjurk verkocht. Heb jij vragen voordat jij jouw keuze gaat maken? Neem dan even contact met mij op. Jouw jurk is goedkoper dan in Nederland, de vraag is hoe de kwaliteit gaat zijn.

Waarom voorzichtig zijn met deze trouwjurk?

Wanneer jij kleding koopt in Nederland kan jij het passen en weet jij zeker dat het perfect zit. Ik schrijf deze blog als man, dus kan het gevoel van het kopen van een trouwjurk niet compleet overbrengen. Wel kan ik zeggen dat het vervelend gaat zijn wanneer jij iets koopt wat niet compleet aan jouw wensen voldoet. 

Zien wat er zoal wordt aangeboden? Klik hier!

Natuurlijk kan het zijn dat jij voor een laag budget jouw trouwdag wilt inrichten. Dat kan, en dan is AliExpress een prima optie. Waar ik jou voor wil waarschuwen is dat een trouwjurk, net als andere kleding, veelal wat klein valt. Zorg er dus wel voor dat jij een maat koopt die jij zelf bij kunt stellen of bij kunt laten stellen.

Zelf jouw keus maken? Klik hier!

Natuurlijk verkoopt AliExpress nog veel meer. Zo kan jij ook de uitnodigingen kopen, bepaalde versiering en kan jij zelfs jouw glazen en borden online bestellen. Jouw grote dag hoeft echt niet duur te zijn. Let gewoon altijd goed op wat jij koopt en lees de beoordelingen.

Goedkope schoenen te koop bij AliExpress!

hoge kwaliteit schoenen

Vandaag werden er weer goedkope schoenen aangeboden bij AliExpress. Geen namaak van een of ander groot merk, gewoon een goed product!

Meer weten over deze goedkope schoenen? Klik hier!

Hoewel deze goedkope schoenen slechts 1 beoordeling hebben is deze wel afkomstig van een Nederlandse koper. Deze heeft geen verdere reactie gegeven, dus daar kan ik in deze blog weinig over schrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat andere goedkope schoenen van dezelfde verkoper beoordeeld worden met 4,5 uit 5 sterren. Naar mijn mening een prima cijfer.

Zien hoe deze goedkope schoenen bevallen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander type schoen? Wellicht een totaal ander product? Maak gebruik van de personal shopper service. Wij helpen jou gratis en snel om het perfecte product te vinden voor jou. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om contact met mij op te nemen. 

Meer over de goedkope schoenen

Ik schrijf zeer regelmatig over diverse producten die AliExpress verkoopt. Zo ook over Nike, Adidas en andere producten van een groot, bekend merk die jij beter niet kunt kopen. Wanneer jij een product aangeboden krijgt van een groot merk, koop het vooral niet bij AliExpress.

Lezen wat kopers schrijven over deze goedkope schoenen? Klik hier!

Er zijn op dit moment 2 paar gekocht, beide door Nederlandse kopers. Een koper schreef zeer positief, met 5 uit 5 sterren. De tweede koper heeft pas op 15 december de bestelling geplaatst en heeft het product dan ook nog niet in huis. Ben jij die koper? Schrijf jouw beoordeling dan ook aan het einde van deze blog.

Meer informatie en direct bestellen? Klik hier!

Dan ter afsluiting. Heb jij vragen of wil jij er zeker van zijn dat jij het juiste product ontvangt? Neem contact met mij op. Ik help jou via WhatsApp, email of chat persoonlijk verder.

Handstofzuiger voor de kerst koop je bij AliExpress!

handstofzuiger

Je huis schoonmaken kan een hele klus zijn. Zeker als je ook nog werkt en kinderen hebt, komt het er vaak niet van. Vandaar deze handige handstofzuiger!

Meer weten over de handstofzuiger? Klik hier!

Je hebt net ontbijt gehad met je kinderen en je hebt weinig tijd om de lunchpakketjes klaar te maken, de vaatwasser uit te pakken en de ontbijtspullen op te ruimen. Je kijkt onder de tafel en ziet al weer een grote verzameling kruimels liggen. Het is elke dag hetzelfde.

Je hebt geen tijd meer om uitgebreid de stofzuiger te pakken, slang aan te sluiten en nog even de keuken en kamer te stofzuigen. Wat als je nu vlug een simpele handstofzuiger zou hebben die je vlug onder de keuken tafel en stoelen kan doorhalen en voila je bent klaar voor de dag?!

Juist dat kan met deze simpele, maar zeer effectieve handstofzuiger. Deze stofzuiger kun je ook nog verlengen door er een langer handvat aan te maken en te voorzien van een stofzuigerborstel.

Meerdere exemplaren zien van een handstofzuiger? Klik hier!

Een handstofzuiger doet het in een handomdraai

Een handstofzuiger heb je snel gepakt en kun je vlug even de kruimels van het ontbijt, lunch of avondeten opzuigen, zonder dat het je moeite kost. Even vlug ergens langs en klaar ben je.

Bij AliExpress heb je een enorme keuze aan handstofzuigers. Van groot, naar klein. Dit geldt ook voor de prijzen. Deze lopen aardig uiteen,maar zijn toch nog altijd goedkoper dan hier in Nederland.

Deze stofzuiger is voorzien van een dubbele filter, zodat ook de fijnstof wordt opgezogen. Deze filter is gemakkelijk leeg te maken en schoon te houden.

Naast de brede borstel voor de vloer heb je ook de mogelijkheid om een kleine ronde borstel te monteren. Deze borstel is ideaal voor bijvoorbeeld je meubels en je gordijnen.

Wil je direct een handstofzuiger bestellen? Klik hier!

Bij de product details kun je ook altijd zien hoe vaak een product besteld is bij een leverancier. Hoe meer mensen een product hebben besteld, hoe hoger de kans dat mensen tevreden zijn over het product, de prijzen de levering.

Als je kijkt bij deze specifieke stofzuiger, dan is die 1000 x gekocht in de afgelopen 6 maanden. Dat is best hoog en geeft dus aan dat deze stofzuiger populair is.

Onder aan de pagina van een product wordt ook altijd de optie gegevens van meer producten van deze verkoper. Ik zou zeggen, kijk daar ook eens bij. Het geeft je misschien net meer inzet in welke handstofzuiger jij nu wilt kopen.

Feedback geven of lezen van een product

Boven aan bij je artikel vind je als eerste de tab Product Details. In de tab ernaast staat Feedback (405). In dit geval 405 mensen die de moeite hebben genomen om een feedback te schrijven op dit product of de leverancier.

Twijfel je over een product, lees dan eens de feedback die mensen hebben geschreven. Vaak zie je dat mensen zeer lovend zijn over bijvoorbeeld de snelle levering, of iets goed verpakt was en hoe het product bevalt.

Zelf een beoordeling schrijven? Klik hier!

Ook jij kunt een feedback geven over een product c.q.bestelling. Uiteindelijk kan alleen jij een oordeel geven over een bepaald product. Ben jij er blij mee, dan kan jij een positieve beoordeling geven. Ben jij er minder blij mee, dan mag jij ook zeker negatieve feedback geven.Uiteindelijk maken wij samen deze site en die van AliExpress tot een prettige winkel om te kopen.

Natuurlijk help ik vanuit AliExpress Nederland jou heel graag verder om problemen op te lossen. Ondanks dat het vrijwel altijd goed gaat kan het toch voorkomen dat er weleens een foutje ontstaat. Wil je mijn hulp neem dan contact met mij op.

Gouden horloge voor dames koop je bij AliExpress!

gouden horloge

Prachtig kleden voor kerst is toch wel zeer aangenaam. Je mooiste jurk en natuurlijk ook je mooiste sieraden. Wellicht past deze gouden horloge daar wel mooi bij!

Meer weten over de gouden horloge voor dames? Klik hier!

Niks is zo mooi als je mooi en elegant aankleden voor kerst. Voor de finishing touch zijn sieraden dan ideaal. Ze geven net die elegance die je mist als je geen sieraden draagt. Zelf vind ik dan een elegant gouden horloge erg mooi staan bij de dames.

Bij AliExpress heb je een enorme selectie aan dames horloges.En wederom voor prijzen die zeer aantrekkelijk zijn. Kijk maar eens bij de uitgebreide selectie die je hier vind bij AliExpress.

Meerdere exemplaren zien van een gouden horloge? Klik hier!

Een gouden horloge voor dames met diamanten

Er zijn op het internet veel dameshorloges te vinden in zeer verschillende modellen. De leren bandjes, de schakelbandjes en natuurlijk ook de horloges met de diamantjes.

Zelf vind ik dit exemplaar bij AliExpress wel heel mooi. Het is een horloge met schakelband en in de ring is ingezet met diamantjes. Het uurwerk is simpel en daarvoor elegant.

Doordat het een combinatie is van zilver en goud past het bij elk ander sieraad dat je draagt. Het maakt ook dat het niet te ‘zwaar’eruit ziet. Licht, soepel en elegant zijn de woorden die bij mij opkomen bij dit horloge.

Wat is de prijs van een gouden horloge?

Het is je vast ook opgevallen dat de prijzen van de producten bij AliExpress een stuk goedkoper zijn dan van producten hier in Nederland. Dit horloge bijvoorbeeld is nu ook nog eens super afgeprijsd, namelijk van 138 euro naar circa 14 euro. Waarbij de verzendkosten ook nog eens gratis zijn!

Doordat de prijzen bij AliExpress lager zijn dan de prijzen hier in Nederland, wil dat niet direct zeggen dat de producten slechter zijn. Zelf bestel ik vrij veel bij AliExpress en heb tot nu geen klachten. Zo heb ik o.a. een t-shirt met print in zo’n geweldige kwaliteit dat die heel mooi blijft, ondanks de keren in de wasmachine.

Al het lego voor onze kinderen kopen bij ook AliExpress. Het zit supergoed in elkaar en je hebt hele gave lego pakketten die hier in Nederland niet te vinden zijn en anders heel duur.

Hetzelfde geldt voor accessoires voor mijn game console, mijn auto en huishoudelijke apparaten.

Dus ik zou zeggen ervaar het zelf en bestel vandaag nog je gouden horloge voor dames bij AliExpress. Ben jij tevreden over het product,deel dit met anderen en schrijf zelf je beoordeling. Je mag natuurlijk ook altijd een reactie geven op dit artikel.

Wil je direct een gouden horloge? Klik hier!

Uiteindelijk kan alleen jij een oordeel geven over een bepaald product. Ben jij er blij mee, dan kan jij een positieve beoordeling geven. Ben jij er minder blij mee, dan mag jij ook zeker negatieve feedback geven. Uiteindelijk maken wij samen deze site en die van AliExpress tot een prettige winkel om te kopen.

Zelf een beoordeling schrijven? Klik hier!

Natuurlijk help ik vanuit AliExpress Nederland jou heel graag verder om problemen op te lossen. Ondanks dat het vrijwel altijd goed gaat kan het toch voorkomen dat er weleens een foutje ontstaat. Wil je mijn hulp neem dan contact met mij op.

Kerstversiering, laat je verrassen bij AliExpress!

kerstversiering

De kerst staat weer voor de deur en de kerstversiering mogen we weer ophangen. Misschien heb je nog liggen van vorig jaar, maar het kan dit jaar ook anders! Ga eens kijken bij AliExpress en laat je verrassen met de variatie aan kerstversiering tegen goedkope prijzen!

Meer weten over alle kerstversiering? Klik hier!

Niks is zo gezellig om je huis en tuin weer op te tuigen met een kerstversiering. Allerlei lichtjes die twinkelen en kaarsjes die branden in toch vaak de donkere dagen van het jaar. Heerlijke periode vind ik dat altijd.

Elk jaar probeer ik voor mijn gezin er weer een knus en extra gezellig huis van te maken. Daarbij geholpen uiteraard door verschillende soorten kerstversiering die wij hebben.

Nu ben ik gaan kijken bij AliExpress om eens dit jaar wat anders te gaan doen. Eens een andere kijk en inrichting te geven aan mijn huis. Dus vol enthousiasme op zoek gegaan naar kerstversiering bij AliExpress.

Ik moet zeggen, ik wordt er hebberig van! Wat een keuze en leuke dingen ik allemaal heb gezien. Het is voor mij natuurlijk onmogelijk om alles te kiezen. Er is immers een selectie van meer dan 300.000 artikelen waar ik uit kan kiezen.

Meerdere soorten kerstversiering zien? Klik hier!

Waar moet ik op letten bij een kerstversiering?

Zoals ik al heb aangegeven, is de keuze voor een kerstversiering enorm bij AliExpress. Je kunt je keuze al beperken door te letten op de verzendkosten. Worden er verzendkosten in rekening gebracht of is de verzending naar Nederland gratis, wat bij veel leveranciers wel het geval is.

Verder kijk ik altijd naar het aantal bestellingen dat van een product gedaan is. Hoe meer bestellingen, hoe meer het artikel in trek is, hoe minder ontevreden klanten. Dat zegt namelijk wat over het product en de leverancier.

Verder kijk ik, zeker bij wat grotere bedragen, altijd naar eventuele feedback die geplaatst is onder de producten. Het is de moeite waard om er even naar te kijken.

Uiteraard let ik op de prijs. Veel producten zijn bij AliExpress vele malen goedkoper dan hier in Nederland. En als de verzending dan gratis is, loont het zeker de moeite om je kerstversiering bij AliExpress te bestellen.

Kijk gerust eens rond en laat je verrassen, zodat jij ook dit jaar een bijzonder kerstuitstraling hebt in jouw huis.

Wil je direct kerstversiering bestellen? Klik hier!

Moet ik BTW betalen voor de kerstversiering?

Het antwoord op deze vraag is: Soms! Het ligt er helemaal aan voor hoeveel geld je besteld. De grens voor btw ligt namelijk bij de 22 euro. Zolang jij met een bestelling daar onder blijft, betaal je dus geen btw.

Heb je nu meerdere producten besteld en kom je daarmee boven de 22 euro, maak er dan aparte bestellingen van. Daarmee blijf je per bestelling onder de 22 euro.

Voor de verzending maakt het dan niets uit, mits je producten kiest waar gratis verzending naar Nederland op zit. Gelukkig hebben heel veel producten dat.

Meer weten over BTW en inklaringskosten? Klik hier

Gaming headset koop je bij AliExpress!

gaming headset

Ben jij een gamer net als ik? Dan weet je hoe een gaming headset ervoor zorgt dat de spelervaring nog intenser is en je helemaal opgaat in het spel.

Meer weten over de gaming headset? Klik hier!

Een goede gaming headset zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in het spel. Je wordt niet meer afgeleid door wat er in de kamer om je heen gebeurt. In het spel zelf hoor je met een gaming headset veel belangrijke geluiden die in veel spelsituaties van levensbelang zijn.

Stel je voor dat je elke voetstap of geschuifel geluid hoort van je tegenstander. Of gepraat tussen soldaten die net om het hoekje staan. Door ze te horen wordt je niet verrast en kun je een list bedenken hoe je ze te slim af kan zijn.

Meerdere exemplaren zien van de gaming headset? Klik hier!

Wat is zo bijzonder aan deze gaming headset?

Bij AliExpress heb je enorm veel keuzes in een gaming headset. De één ziet er nog gaver uit dan de ander. Zo heb je ze ook in camokleur of met felle ledverlichting. Op zich zegt zo’n design mij niet zo heel veel.

Waar ik bij een gaming headset oplet zijn eigenlijk twee dingen. Zit het om de oren comfortabel en sluit het goed het geluid buiten. Een tweede is, is het geluid van de head set goed. Geen gekraak, helder geluid. Zodat ik inderdaad alle aspecten van de game goed kan horen. Zeker als ik in stealth modus ben.

In dit geval is deze specifieke gaming headset met een kabel. Dus niet draadloos. Dat is niet altijd slecht. Als jij bijvoorbeeld aan het gamen bent met een PC maakt het niet uit, want je zit toch dicht bij je PC en dus de aansluiting. Speel je bijvoorbeeld met consoles als Xbox of PS4, dan kan het wel bepaald.

Wees niet ongerust. Ook voor de draadloze koptelefoon is er genoeg keuze bij AliExpress. Let er dus even goed op waar je op selecteert.

Wil je direct een gaming headset bestellen? Klik hier!

Wat als de headset toch niet bevalt?

Is het product zoals omschreven, maar bevalt deze toch niet, dan kan jij bij een Nederlandse webwinkel het product terugsturen. Bij AliExpress gaat dat niet zo makkelijk. Terug sturen kan vaak wel, maar dan wel op eigen kosten.

Aangezien de verzendkosten terug veelal hoger zijn dan de oorspronkelijke aankoopprijs heeft dat feitelijk geen zin.

Overweeg jij een headset voor het gamen te kopen bij AliExpress en heb jij daar verder vragen over? Neem gerust contact met mij op.

 

Tanden organizer voor de melktandjes koop je bij AliExpress

Tanden

Vanaf een maand of 6 krijgt je baby zijn of haar eerste tandjes. Het is altijd een hele belevenis. Het eerste gebit als voorbode voor de tanden die je kindje later definitief krijgt. De tijd van tandenpoetsen is aangebroken. Een nieuw ritueel, dat de gezondheid van het gebit van je kindje bevordert.

TandenEn vanaf een jaar of 6 7 gaan de eerste melktandjes weer loszitten, die ze daarna verliezen. Mits je kindje het tandje niet per ongeluk inslikt, kun je deze tandjes allemaal bewaren ter herinnering. Dat doe je heel handig met de houten organizer die je bij AliExpress kunt kopen.

Meer weten over de tanden organizer ? Klik hier!

Met deze schattige houten organizer bewaar jij de melktanden van je kindje nog gemakkelijker. Voor ieder melktandje is een opening waarin je het tandje kunt bewaren. Als je wilt kun je daar de datum van wisselen er bij zetten.

Andere tanden producten bekijken? Klik hier!

In de tanden organizer is ruimte voor een plukje haar en zelfs voor een stukje van de navelstreng. Zo is je herinneringen box aan je kindje als baby helemaal compleet.

Waarom moet ik de tanden organizer kopen?

Vroeger toen ik zelf wisselde bewaarde mijn moeder de melktanden in een apart potje. Maar de tandjes van mijn broers kwamen daar ook bij. Nu 35 jaar later weet ik niet meer welke melktandjes van mij zijn en welke tanden van mijn broers, alles ligt door elkaar.

Met de tanden organizer hoef je daar niet bang voor te zijn. Voor iedere kind kun je een doosje aanschaffen, zodat je de tanden apart kunt bewaren zonder dat je bang hoeft te zijn ze kwijt te raken.

Kijk voor het overzicht op AliExpressNederland.nl/bestel

Kom jij er niet uit en heb jij nog vragen over dit product of een willekeurig ander product op de AliExpress website? Voel je dan natuurlijk altijd vrij om contact op te nemen. Ik help jou via WhatsApp, email en zelfs via chat wanneer ik persoonlijk online ben om jou te helpen.

Moet ik BTW betalen voor deze tanden organizer?

Bij AliExpress hoef je niet altijd BTW te betalen. Dat komt door de lage prijzen. Wanneer een product een waarde heeft tot €22 hoe je geen BTW te betalen.

Wil je meer weten over BTW en inklaringskosten? Klik hier!