Goedkope batterijen koop je gewoon bij AliExpress!

goedkope batterijen

Ben jij op zoek naar goedkope batterijen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. In deze blog deel ik ook de reacties van verschillende kopers.

Direct goedkope batterijen kopen? Klik hier!

Met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren kan ik niet negatief zijn over dit product. Wat ik wel ga doen is in het tweede deel van deze blog reacties van verschillende kopers delen. Zo kan jij ook zien of de kwaliteit goed genoeg is voor wat jij wilt kopen. Ik wil jou er wel op wijzen dat de prijs van dit product oorspronkelijk boven de 22 euro lag en jij dus mogelijk wel in aanmerking komt voor BTW en inklaringskosten.

Bestel de goedkope batterijen! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen? Laat een reactie achter onder de blog. Iedere reactie helpt mij om betere antwoorden te geven. Daarbij worden de blogs inhoudelijk ook beter door de vragen die binnenkomen.

Kopers over de goedkope batterijen

Reacties beginnen positief. Met berichten als: “Binnen 10 dagen ontvangen”, “Zeer goed” en “Snelle levering”. Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te vinden. Daarom wil ik ook even stilstaan bij de minder positieve reacties. Lees hoe dan ook de reacties ook zelf door!

Direct zelf kijken? Klik hier!

Dan meteen door naar de meest negatieve reacties op de goedkope batterijen. Kopers schrijven ook: “Verkeerde soort ontvangen”, “Werkt niet in de oplader” en “Explosiegevaar”. Mijn advies is altijd voorzichtig te zijn met dit soort aankopen. Natuurlijk help ik jou wel verder als er vragen zijn.

Bekijk alles over de goedkope batterijen! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog dan graag af. Heb jij nog vragen? Laat die dan gewoon weten. Een reactie onder de blog is meer dan welkom en helpt mij om de blogs te verbeteren. Ik wil dat jij pas iets koopt als jij er helemaal tevreden mee bent.

Kleine zeemeermin producten van AliExpress!

kleine zeemeermin

Wil jij kleine zeemeermin producten kopen bij AliExpress? Denk dan even goed na. Het is namelijk intellectueel eigendom van Disney en dus namaak!

Toch de kleine zeemeermin spullen kopen? Klik hier!

Deze blog is bedoelt als waarschuwing. Ik weet dat er mensen zijn die toch gaan kopen, daarom wijs ik via deze weg op de risico’s. Het is namelijk mijn doel om jou de juiste producten te laten kopen. Op die manier weet jij gewoon precies wat jij koopt en zal jij nooit in de verleiding komen om illegaal namaak te kopen. Houd ook rekening met de boetes die jij kunt krijgen voor het kopen van dergelijke producten.

Koop de kleine zeemeermin producten niet via AliExpress! Klik hier!

Vragen zijn altijd welkom. Daarom staat ook bij deze blog de mogelijkheid open om te reageren. Iedere reactie is er een die ik ook persoonlijk bekijk. Het is en blijft mijn doel om jou compleet geïnformeerd te laten kopen.

Kopers over de kleine zeemeermin

Met 15 beoordelingen krijgt de kleine zeemeermin een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Een product wat werkelijk door de Walt Disney Company is gemaakt zal nooit zo’n laag cijfer krijgen. Als groot fan van Walt Disney World en het bedrijf zal ik dit soort producten nooit kopen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn er toch best wel wat kopers die reacties geven als: “Goede kwaliteit”, “Super” en “Wow!”. Daarnaast schrijven kopers ook: “Afbeelding zit niet goed op het t-shirt”. Mijn advies blijft hetzelfde. Koop de kleine zeemeermin producten nooit bij AliExpress!

Bekijk de beoordelingen wel zelf! Klik hier!

Heb jij verder nog vragen, reacties of opmerkingen, laat een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is al jouw vragen te beantwoorden via blogs als deze.

Vet verbrander te koop bij AliExpress!

vet verbrander

Het volgende product waar ik over schrijf is een vet verbrander. Ik weet niet hoe veilig het is en of ik het wel kan aanbevelen. Lees daarom eerst verder.

Direct de vet verbrander bekijken? Klik hier!

Volgens de uitleg praten we hier over een product voor het gezicht. Persoonlijk zou ik het niet aandurven om dit apparaat te gebruiken, daarom zoek ik in deze blog ook naar reacties en ervaringen van kopers die het product ook hebben gebruikt. Kan jij er iets over schrijven? Laat dan een reactie achter onder deze blog. Op die manier kan ik ook andere kopers informeren.

Bekijk de vet verbrander online! Klik hier!

Natuurlijk ben jij ook welkom om jouw vragen te stellen. Dat kan eveneens onder deze blog. Mijn doel is met jouw vragen de antwoorden te kunnen geven die jij zoekt. Iedere vraag is welkom en ik geef daar ook persoonlijk een reactie op.

Kopers over de vet verbrander

Er zijn een paar positieve punten te benoemen over dit product. Zo zijn er al 241 beoordelingen die zorgen voor een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat is een hoog cijfer. Kopers van de vet verbrander komen ook uit hele verschillende landen, wat ook opvallend is.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan nog even verder kijken. Reacties zijn onder andere: “Binnen een maand ontvangen”, “Goed verpakt” en “Ik hoop dat het werkt”. Natuurlijk kijk ik ook even naar de minder positieve beoordelingen van de vet verbrander. Daar schrijven kopers: “Dit apparaat is nep” en “Nooit ontvangen”.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen die jij dan nog hebt nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mocht jij iets willen weten over de opbouw van deze blog? Stel de vraag dan ook gerust.

Landschap schilderij te koop bij AliExpress!

landschap schilderij

Ben jij weg van de diamond paintings? Dan ga jij dit landschap schilderij extra waarderen. Ik heb al genoeg over Disney en namaak geschreven, deze is goed!

Dit landschap schilderij direct bestellen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou volledig op de hoogte te brengen van alles wat jij kunt kopen. Zo weet jij ook precies welk product voor jou goed is en welke niet. Wat voor mij het belangrijkst is, ik wil dat jij echt een goed product in huis haalt en je ook beseft dat retouren erg duur is bij AliExpress! Het kost in ieder geval meer dan de aanschaf van dit product.

Bekijk het landschap schilderij zelf! Klik hier!

Verder wil ik graag van jou horen. Zijn er vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt, laat het mij gewoon weten. Mijn doel is jou compleet geïnformeerd te laten kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Kopers over het landschap schilderij

Laat ik dan eens gaan kijken naar wat kopers schrijven. Bijvoorbeeld: “Zeer snel opgestuurd”, “Ontzettend leuk” en “Binnen een week al in huis”. Er zijn overigens opvallend veel Nederlandse kopers van dit landschap schilderij. Ik weet ook dat Nederland een grote markt is voor dit soort producten.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat kopers geven voor dit product is 4 uit 5 sterren. Dat is overigens opvallend hoog. Ik zie zelden producten die meer dan 50 keer zijn beoordeeld en geen enkele negatieve reactie hebben gekregen. Mijn advies hier is om zelf goed te kijken naar het landschap schilderij en of het echt iets is voor jou.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Heb jij dan verder nog vragen? Laat jouw reactie dan weten onder deze blog. Op die manier weet ik ook zeker dat ik jou de juiste informatie geef.

Robot speelgoed te koop bij AliExpress!

Robot speelgoed

Voor wie robot speelgoed zoekt kan AliExpress wel eens een perfecte plek zijn om te kijken. In deze blog deel ik daar meer informatie over.

Direct robot speelgoed kopen? Klik hier!

Ben jij verstandig genoeg om eerst even verder te lezen, dan heb ik er vertrouwen in dat jij het juiste product gaat kopen. Met 614 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van de blog kijk ik natuurlijk onder andere naar de reacties van verschillende kopers. We zitten overigens wel in de laatste uurtjes van de grootste uitverkoop van het jaar.

Bekijk alles over het robot speelgoed online! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt voordat jij overgaat tot het doen van een bestelling, laat een bericht achter onder deze blog. Laat mij jouw vragen weten, zodat ik inhoudelijk betere blogs kan schrijven. Natuurlijk mag jij ook gewoon contact met mij opnemen.

Kopers over het robot speelgoed

Slechts 15 kopers geven een cijfer lager dan 4 uit 5 sterren. En hoewel op school 5,5 voldoende is noem ik iets pas goed als het 100% juist is. Ik ga nu de meest positieve reacties bekijken. Mijn advies is wel om zelf ook goed te kijken naar de reacties op het robot speelgoed.

Zelf kijken naar de reacties? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Binnen een maand ontvangen”, “Zeer goede kwaliteit” en ook “Kinderen zijn erg gelukkig”. Om dan toch ook nog even wat kritische beelden te geven, kopers schrijven ook: “Niet compleet geleverd” en “Helemaal niet ontvangen”.

Bekijk zelf ook de beoordelingen! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het blijft natuurlijk wel zo dat jij goed moet kijken voordat je iets besteld. Wij helpen jou graag, maar kunnen vanuit Nederland slechts beperkt ondersteuning bieden.

Lichtdraden te koop bij AliExpress!

lichtdraden

Lichtdraden zijn gewoon te koop bij AliExpress. Of jij het nu gebruikt voor een bruiloft, feest of gewoon om een kamer te verlichten, alles is mogelijk.

Direct jouw lichtdraden bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Daarmee verwacht ik dat jij een keus gaat maken om dit product te kopen of daar juist vanaf te zien. Om het beeld zo compleet mogelijk te maken zal ik natuurlijk ook gaan kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Dat doe ik in het tweede deel van deze blog. Voor nu kan ik wel zeggen dat het product nog altijd in de uitverkoop is.

Bekijk alle informatie over de lichtdraden! Klik hier!

Zijn er dan nog dingen die jij wilt weten, maar waar ik nog niet over heb geschreven? Laat jouw vraag achter onder deze blog. Iedere vraag helpt mij ook weer een stukje verder om stappen te zetten.

Kopers over de lichtdraden

Gaan we door. Met 748 reacties zijn er genoeg punten om naar te kijken. Het gemiddelde cijfer is in ieder geval goed, met 4,9 uit 5 sterren. Kopers schrijven onder andere: “Gewoon super”, “Binnen 2 weken ontvangen” en “Zeer mooi”. Dat maakt dat deze lichtdraden in ieder geval tot de beter beoordeelde producten horen.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Om dan toch ook even de negatieve beoordelingen te bekijken zal ik ook kijken naar de 9 kopers die 1 uit 5 sterren geven. Met reacties als: “Ik heb de lichtdraden nooit ontvangen”, “Het werkt niet” en “Geleverd op een verkeerd adres”. Dit zijn allemaal punten die voorkomen kunnen worden door deze blog goed te lezen.

Bekijk alles over de lichtdraden! Klik hier!

Mijn doel is jou natuurlijk op de hoogte te brengen zodat jij de juiste producten koopt.

Cadeau zakjes te koop bij AliExpress!

cadeau zakjes

Wil jij cadeau zakjes kopen, kijk dan eens op de website van AliExpress. In deze blog schrijf ik over een van de producten die zijn aangeboden!

Bekijk zelf de cadeau zakjes online! Klik hier!

Deze blog is anders dan die van de meeste dagen. Normaal kies ik voor de top 10 producten van de dag. Ik schrijf vandaag over de producten die op 11.11 zijn verkocht. Dat was de grootste uitverkoop. Helaas kon ik vandaag slechts 100 producten bekijken, terwijl er meer dan duizend producten zijn verkocht. Ik heb dus de top 10 van de 10% van de bestellingen kunnen bekijken. Er komen dus nog extra blogs aan.

Zelf de cadeau zakjes kopen? Klik hier!

Hoeveel wil jij weten over deze blogs? Laat mij gerust weten welke vragen jij hebt. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Een reactie onder de blog is natuurlijk ook van harte welkom.

Kopers over de cadeau zakjes

Voor slechts 93 cent koop je dit zakje. Met een eigen logo of opdruk. Het is natuurlijk wel zo dat ik graag de samenvatting bekijk en de reacties van kopers. Hoe meer reacties ik bekijk van deze cadeau zakjes, hoe beter ik jou ondersteun.

Meer weten over de cadeau zakjes? Klik hier!

Kopers reageren in de positieve zin met: “Sterk aanbevolen”, “Goed gemaakt” en “Aangenaam verrast”. Verder is er 1 koper die negatief reageert en schrijft dat de opdruk niet (of niet goed) op de cadeau zakjes zijn geprint. Mijn advies is zelf ook altijd de reacties te bekijken zodat jij een compleet beeld hebt.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou natuurlijk van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij vraagt en hoe meer jij leest, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven voordat je een bestelling plaatst.

Theemand te koop bij AliExpress!

Theemand

Klaar met de dure theezakjes? Kijk dan eens naar de theemand die via AliExpress te koop is. Vandaag nog vanaf slecht een paar euro!

Direct jouw theemand kopen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou een duidelijk en compleet beeld te geven van wat jij kunt kopen. Alle vragen zijn natuurlijk welkom en door de lage prijs betaal jij in ieder geval geen BTW en inklaringskosten. Mijn doel is jou goed op de hoogte te brengen dat jij ook bij aankopen van kleinen producten een hele goede aankoop doet. In het tweede deel van deze blog deel ik ook reacties van verschillende kopers.

Bekijk alles over de theemand online! Klik hier!

Zijn er vragen die jij wilt stellen, doe dat onder deze blog! Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is en blijft mijn doel om jou compleet geïnformeerd te laten kopen.

Kopers over de theemand

In dit deel van de blog schrijf ik over de reacties van verschillende kopers. Reacties zijn hoe dan ook allemaal positief. Reacties als: “Cool ding”, “Zeer goed” en “Net als op de foto”. Ik zal zo nog wat reacties bespreken, maar niet voordat ik jou aanbeveel om de reacties van de theemand ook zelf te bekijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Andere kopers schrijven: “Tevreden”, “Zoals beschreven” en “Geweldig”. Mijn beeld van het product is goed. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Deze theemand is een stuk beter dan veel andere producten die ik tegen ben gekomen in de laatste blogs die ik heb geschreven.

Lees alles over de theemand! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Zijn er dan nog dingen die jij liever direct wilt vragen? Neem gerust contact met mij op.

Dikke dames schilderij te koop bij AliExpress!

Dikke dames

Wil jij een dikke dames schilderij kopen zonder daar de volle prijs voor te betalen? Overweeg dan een diamantschilderij van AliExpress.

Direct het dikke dames kunstwerk bestellen? Klik hier!

Mijn doel van dit soort blogs is duidelijk te maken wat jij koopt en wat het kost. Het formaat is namelijk van groot belang. Hoe groter het schilderij, hoe meer jij er ook voor moet betalen. De prijs loopt in de uitverkoop nog altijd op tot 70,67. Dat betekend dat jij voor die prijs ook nog het risico loopt om BTW en inklaringskosten te moeten betalen. Ik noem het een risico omdat het niet altijd gebeurt.

Zelf de dikke dames kopen? Klik hier!

Heb jij dan vragen over dit product of een van de andere producten op de website? Kijk dan even goed en stel jouw vragen onder deze blog. Alle vragen worden door mij persoonlijk gelezen en ook beantwoord. Aan het eind van dit jaar heb ik al 3000 blogs online staan!

Kopers over de dikke dames

Met 13 beoordelingen krijgt dit product een cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Dat is niet een heel hoog cijfer, maar ook zeker niet bijzonder laag. Met reacties als: “Ziet er goed uit” laten de rest van de kopers enkel een cijfer achter. De verkoper krijgt overigens wel in 98,7% van alle verkopen het hoogste cijfer.

Meer over de dikke dames? Klik hier!

Voor de volledigheid kijk ik ook even verder naar andere producten van deze verkoper. Het meest populaire product is niet de dikke dames. Het populaire product is een diamant schilderij met een eigen foto erop. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren.

Alles lezen over de producten? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Reiskussen te koop bij AliExpress!

Reiskussen

Wil jij een reiskussen kopen, kijk dan eerst eens op de website van AliExpress. In deze blog deel ik ook reacties van verschillende kopers.

Zelf het reiskussen bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Het reiskussen is op het moment van schrijven van deze blog met 60% afgeprijsd. Dat brengt de vanaf prijs naar slechts 7,57. Mijn advies is wel altijd om zelf ook even te kijken naar de reacties van verschillende kopers. Zo kan jij namelijk een compleet en duidelijk beeld krijgen van alles wat jij wilt kopen. Zo voorkom jij ook BTW en inklaringskosten.

Bekijk het reiskussen online! Klik hier!

Heb jij vragen die jij wilt stellen voordat je de reacties van kopers leest, doe dat onder de blog. Iedere reactie helpt ook andere potentiële kopers verder die de vraag niet hebben willen stellen. Kijk vooral goed naar alle reacties.

Kopers over het reiskussen

Met 98% positieve beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren op basis van 1046 reacties lijkt dit een goed product. Dit reiskussen krijgt reacties als: “Zeer comfortabel”, “Goed kussen” en “Meer dan perfect”. Mijn doel is jou altijd een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij wilt kopen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Slechts 1% van de kopers geeft een 1 uit 5 sterren cijfer. Hier zijn de reacties onder andere: “Niets ontvangen”, “Slecht” en “Niet ontvangen”. Het zijn hier echt incidenten, toch wil ik ze wel altijd benoemen om jou een compleet en duidelijk beeld te geven.

Bekijk alles over het reiskussen! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Moederschap luiertas te koop bij AliExpress!

moederschap luiertas

Wil jij een moederschap luiertas kopen? Kijk dan eerst eens op de website van AliExpress. Daar koop jij zo’n tas voor ruim onder de 22 euro.

Direct de moederschap luiertas kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een heel duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik noem de prijs van 22 euro omdat jij boven dat bedrag mogelijk BTW en inklaringskosten moet betalen. Die kosten kunnen flink oplopen, het is namelijk niet alleen 21% BTW er komen ook nog gemiddeld 15 euro inklaringskosten bovenop.

Bekijk de moederschap luiertas en bestel online! Klik hier!

Voor alle vragen die jij dan hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Alle vragen worden door mij persoonlijk beantwoord. Ook andere kopers kunnen helpen om een reactie te geven onder de blog.

Kopers over de moederschap luiertas

Dan zal ik beginnen met te benoemen dat deze moederschap luiertas een gemiddelde beoordeling krijgt van 4,8 uit 5 sterren. Dat is op basis van 163 beoordelingen en is zeker niet slecht. Ik zal beginnen met het benoemen van enkele positieve beoordelingen. Bijvoorbeeld: “Perfect” en “Groter dan verwacht”.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Dan zijn er ook kopers die minder tevreden zijn. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Product niet aangekomen”, “Kleur komt niet overeen met wat ik bestelde” en “Accessoire ontbreekt”. Het is natuurlijk zo dat jij zelf ook goed moet kijken voordat je de moederschap luiertas koopt.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Het grote doel van al deze blogs is dat jij alleen maar de beste producten koopt. Dat gaat onder andere door jou goed te informeren. Heb jij echter nog vragen, laat deze dan vooral ook achter onder de blog.

Fin voor een surfplank te koop bij AliExpress!

fin

Wie een fin wilt kopen voor een surfplank doet dat gewoon bij AliExpress. In deze blog deel ik tips en de reacties van enkele van de 39 kopers.

Direct jouw fin kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij wilt kopen. Zo kan jij met deze fin ook te zien krijgen dat het gemiddelde cijfer slechts 4,6 uit 5 sterren is. Dat is niet heel goed. Verder zitten we nog in een uitverkoop periode en is de korting slechts 5%. Wel is het zo dat jij ondanks lage korting geen risico loopt op het betalen van BTW en inklaringskosten. Zo hoef jij de grootste criminele organisatie in ons land in ieder geval niet verplicht te steunen.

Bestel de fin direct online! Klik hier!

Alle vragen die jij hebt zijn natuurlijk van harte welkom. Onder iedere blog kan jij gewoon jouw vraag stellen.

Kopers over de fin

Ik zal dan toch even positief beginnen. Kopers van de fin schrijven bijvoorbeeld: “Net zoals op de afbeeldingen”, “Zeer goede kwaliteit” en “Voldoet aan de verwachtingen”. Er zijn meer positieve beoordelingen, mijn advies is altijd ook zelf te kijken. Zo kan jij een compleet en duidelijk beeld vormen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Meteen door naar de meest negatieve reacties. Kopers schrijven ook: “Product gewoon niet opgestuurd”, “Andere kleur ontvangen” en “Zelfs na het openen van een geschil is het probleem niet opgelost”. Nu is het wel zo dat deze fin een stuk goedkoper is dan een vergelijkbaar product in Nederland.

Bekijk alle beoordelingen van de fin ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen die dan nog over blijven wil ik jou van harte uitnodigen om een reactie te plaatsen onder de blog. Hoe meer reacties, hoe duidelijker het beeld is voor jou en voor andere kopers.

Merkschoenen te koop bij AliExpress! Waarschuwing.

Merkschoenen

Wanneer jij merkschoenen denkt te kopen bij AliExpress kan jij dat natuurlijk gewoon doen. Echter is de kwaliteit niet te garanderen.

Zelf kijken naar de merkschoenen? Klik hier!

Het maakt niet uit of je nu Nike, Adidas of een ander merk, de grote merken verkopen nog altijd niet via de AliExpress webwinkel. Mijn doel voor deze blog is daar duidelijk over te zijn zodat jij precies weet wat jij koopt en wat de risico’s zijn van het doen van zo’n aankoop. Houd er in het bijzonder rekening mee dat jij een illegaal namaak product koopt en dat jij zelfs boetes kunt krijgen.

Bekijk de merkschoenen online! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen kan ik jou uitnodigen om een bericht achter te laten onder de blog. Iedere reactie is welkom. Jij helpt ook andere kopers door hier te reageren. Wil jij toch liever persoonlijk contact? Dan help ik jou natuurlijk ook graag verder.

Kopers over de merkschoenen

Een cijfer van 4,6 uit 5 sterren zegt al heel veel. Het is geen hoog cijfer. Wel is het op basis van de reacties van 71 kopers. Met positieve reacties als: “De merkschoenen passen”, “Super kwaliteit” en “Zeer mooi”. Er zijn ook flink veel negatieve reacties, mijn advies is altijd de reacties te lezen.

Bekijk zelf de reacties ook! Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven onder andere: “Niet origineel”, “Ingenomen door de douane” en “Niet aan te raden”. De merkschoenen zijn van lage kwaliteit en hoe dan ook niet zo goed als het origineel. Het is ook nog eens illegaal om dit product in huis te halen.

Zelf de reacties op de merkschoenen bekijken? Klik hier!

Verder wil ik jouw vragen beantwoorden. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Stuurhoes te koop bij AliExpress!

Stuurhoes

Wil jij een stuurhoes om jouw auto een luxe uitstraling te geven? Kijk eens op de website van AliExpress. Mijn doel is jou leuke producten te laten zien.

Direct jouw stuurhoes kopen? Klik hier!

Een paar grote voordelen van deze stuurhoes ga ik benoemen. Ten eerste kan ik zeggen dat het product op het moment van schrijven met 20% is afgeprijsd. Verder is het te koop voor onder de 22 euro en komt het daardoor niet in aanmerking voor BTW en inklaringskosten. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden zodat jij precies weet wat jij wilt kopen. Het mooiste is dat jij precies weet wat jij koopt.

Bekijk alles over de stuurhoes online! Klik hier!

Wanneer jij vragen wilt stellen kan dat natuurlijk ook gewoon. Laat een bericht achter onder de blog zodat jij precies weet wat jij koopt. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Kopers over de stuurhoes

Er zijn op dit moment 19 reacties op deze stuurhoes. Al deze kopers geven 5 uit 5 sterren. Met reacties als: “Mooi en leuk”, “Erg blij mee”, “Perfect” en “Mooi”. Dat zijn de reacties ook meteen. Ik ga ondertussen ook kijken naar de berichten en reacties van verschillende kopers.

Meer weten over de stuurhoes? Klik hier!

Een vergelijkbaar product krijgt 4,8 uit 5 sterren. Met reacties als: “Snelle levering”, “Ik houd het mooi” en “Goed aangekomen”. De stuurhoes is van hoge kwaliteit. Dat baseer ik puur op de reacties en de cijfers die kopers geven.

Bekijk alles over de stuurhoes! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk meer dan welkom. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen. In beide gevallen reageer ik persoonlijk zodat jij precies weet wat jij kunt kopen.

Digitale achteruitkijkspiegel te koop bij AliExpress!

Digitale achteruitkijkspiegel

Wanneer jij een digitale achteruitkijkspiegel wilt kopen met bijvoorbeeld navigatie en muziek? Kijk dan eens op de website van AliExpress!

Koop jouw digitale achteruitkijkspiegel direct online! Klik hier!

Dit product werkt op basis van het Android besturingssysteem en werkt met verschillende camera’s. Het kan zelfs verbinden met de mobiele telefoon, zodat jij zelfs jouw WhatsApp berichten binnen kunt krijgen via het systeem. Te zien aan de foto’s die kopers achterlaten kan jij gewoon jouw standaard Android apps installeren. Houd bij het kopen van dit product rekening met de mogelijke extra kosten voor BTW en inklaring. Deze kunnen de prijs flink opdrijven.

Bekijk de digitale achteruitkijkspiegel nu! Klik hier!

Het bijzondere aan dit product is het aantal verkopen en beoordelingen. Ik zie regelmatig goedkopere producten met veel verkoop, deze kost zelfs tijdens de grootste uitverkoop meer dan honderd euro. Heb jij vragen over het product? Laat een reactie achter onder de blog.

Kopers over de digitale achteruitkijkspiegel

Wanneer we gaan kijken naar de reacties kijk ik eerst naar het gemiddelde cijfer wat kopers geven. Deze is 4,8 uit 5 sterren. Geen slecht cijfer, ook niet bijzonder hoog. Reacties zijn onder andere: “Makkelijk te installeren”, “Perfect verpakt” en “Beter dan een vergelijkbare digitale achteruitkijkspiegel”. Natuurlijk zijn er ook enkele minder positieve beoordelingen, die ga ik ook doornemen.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

De meest negatieve reactie komt van een koper die het product niet heeft ontvangen. Een andere koper laat weten dat de digitale achteruitkijkspiegel heel langzaam opstart. Dat is natuurlijk vervelend als je wilt wegrijden.

Lees de rest van de reacties vooral ook zelf! Klik hier!

Voor alle overige vragen kan jij natuurlijk gewoon een reactie plaatsen onder deze blog. Verder mag jij ook altijd contact met mij opnemen. Zo kan ik jou hoe dan ook verder helpen. Mijn doel is jou een compleet, duidelijk en eerlijk beeld te geven van alles wat jij wilt kopen.

Casual winterjas te koop bij AliExpress!

Casual winterjas

Wie een casual winterjas zoekt koopt bij AliExpress! In deze blog deel ik onder andere de reacties van verschillende kopers die dit product kochten.

Direct jouw casual winterjas kopen? Klik hier!

Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,6 uit 5 sterren. Dat is op basis van de reacties van 7 kopers. Niet heel veel, ook niet echt een heel goed cijfer. Ondanks dat is het laagste cijfer 4 uit 5 sterren. Maar omdat dit cijfer door bijna de helft van de kopers is gegeven moet ik even goed gaan kijken naar de reacties. Houd overigens rekening met BTW en inklaringskosten wanneer jij dit product gaat bestellen.

Bestel de casual winterjas online! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven voordat je iets gaat kopen. Daarom wil ik jou hoe dan ook uitnodigen om eventuele vragen te stellen onder deze blog. Met jouw vragen kan ik natuurlijk snel antwoord geven.

Kopers over de casual winterjas

Er zijn slechts enkele inhoudelijke reacties. Daar moet ik even bij schrijven dat dit een van de weinige ‘mannen’ producten is. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Binnen een week al geleverd”, “Mooie jas” en “Goed”. Dat zijn de reacties ook meteen, de rest van de kopers van deze casual jas laten enkel een cijfer achter.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Deze verkoper verkoopt letterlijk vrijwel alle soorten kleding. Van lingerie tot rokken en natuurlijk de casual winterjas waar deze blog over gaat. Als ik dan kijk naar het best verkochte product is dat een geplooide rok. Beoordeeld met slechts 4,5 uit 5 sterren door ruim 200 kopers. Mijn advies is echt goed te kijken naar de reacties van kopers voordat je koopt.

Bekijk de beoordelingen op de casual winterjas! Klik hier!

Dan wil ik jou nogmaals uitnodigen om jouw vragen te stellen onder deze blog. Iedere vraag maakt het voor mij weer makkelijker om onderwerpen te vinden om over te schrijven.

GPS unit voor de auto te koop bij AliExpress!

GPS unit

Wil jij jouw auto kunnen volgen op afstand? Dan is een GPS unit wel een ideaal apparaat. De grootste uitverkoop ooit begint bijna, dus tijd om te kopen!

Direct jouw GPS unit kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou de voor- en nadelen te laten zien van het kopen bij AliExpress. Bij dit product is een groot nadeel bijvoorbeeld de BTW en inklaringskosten. Door deze kosten kan een aankoop flink duurder uitvallen. De kosten zijn bedacht door de overheid zodat wij als Nederlandse consumenten zo min mogelijk direct vanuit een buitenland kopen. Enkel wanneer goederen direct vanuit een ander EU land worden verzonden kan jij deze kosten voorkomen.

Bekijk en bestel de GPS unit online! Klik hier!

Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik weet wat jij precies wilt kopen. Mijn doel is jouw vragen te verzamelen onder de product blogs. Wil jij dus iets weten over dit product, laat het weten door jouw reactie ook achter te laten.

Kopers over de GPS unit

Wanneer jij zit wat er allemaal te koop is op de website verwacht jij dit product wellicht niet. Toch zijn er al 282 kopers die een beoordeling achter hebben gelaten en deze GPS unit beoordelen met 4,9 uit 5 sterren. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Perfect”, “Binnen een week geleverd” en “Precies zoals omschreven”.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Mijn doel voor dit soort blogs is ook een duidelijk beeld te geven van de minder positieve beoordelingen. Zo schrijven kopers van deze GPS unit bijvoorbeeld ook: “2 gekochte producten werken niet” en “Slechte tracking”.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Voordat ik nu deze blog afrond wil ik jou wel de kans geven om jouw vragen te stellen. Dat kan gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik deze kan beantwoorden.

Hiphop trui te koop bij AliExpress!

Hiphop trui

Als iemand een hiphop trui wilt kopen kan dat bij AliExpress. Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien wat voor kwaliteit er wordt geleverd.

Direct een hiphop trui kopen? Klik hier!

De enige reden dat ik het product deze naam geef is omdat de verkoper dat heeft gedaan. Ik kan daar verder niet heel veel over zeggen. Wel zie ik een prijs van boven de 22 euro, dus komt dit product wel in aanmerking voor de extra kosten in de zin van BTW en inklaring. Heb jij daar vragen over, laat het vooral weten. Het is belangrijk om geïnformeerd te kopen.

Bekijk alles over de hiphop trui! Klik hier!

Voordat ik dan ga kijken hoe kopers op deze verkoper reageren wil ik jou de kans geven om zelf ook een reactie te plaatsen. Laat daarom vooral weten wat jij over dit product wilt weten. Een reactie is welkom onder de blog.

Kopers over de hiphop trui

Door naar de reacties. Om te beginnen heeft dit specifieke product nog geen enkele beoordeling. Dat is natuurlijk niet veel. Wel zie ik dat de verkoper in 94,9% van alle verkopen een goede beoordeling krijgt. Dat is wel goed, maar ook niet bijzonder. Persoonlijk zou ik deze hiphop trui niet kopen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het best verkochte product is een heuptas. Deze wordt beoordeeld met slechts 4,6 uit 5 sterren door een totaal van 18 kopers. Het laagste cijfer is overigens 3 uit 5 sterren, wat dan weer best redelijk is. Mijn advies, of jij nu een hiphop trui wilt kopen of iets anders, kijk altijd naar de reacties van de verschillende kopers.

Bekijk alles over de hiphop trui! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen, laat een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij wilt kopen. Zo weet jij ook precies wat handig is om aan te schaffen via AliExpress!

Robot nu te koop bij AliExpress!

Robot

Wie een speelgoed robot wilt kopen kan dat gewoon bij AliExpress doen. Jaren geleden bouwde ik dat soort dingen zelf. Tegenwoordig gewoon te koop!

Direct jouw robot kopen? Klik hier!

Het leuke van deze robot is dat deze met een smartphone bestuurd kan worden. Zelf kom ik uit 1983 en heb ik dus de lancering van het internet en de mobiele telefoon meegemaakt. Dat maakt dit soort producten wel heel erg speciaal. In het tweede deel van de blog ga ik normaal gesproken in op reacties van verschillende kopers. Dat gaat helaas niet, waardoor ik nu moet gaan kijken naar andere gadgets die deze verkoper heeft.

Bestel de robot meteen online! Klik hier!

Direct een reactie achterlaten en jouw vragen stellen? Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij kunt kopen. Natuurlijk kan je ook contact met mij opnemen.

Kopers over de robot

Omdat ik geen reacties heb van kopers van de robot ga ik kijken naar het best verkochte product. Hoewel het heel iets anders is heeft het wel ook een hoog gadget gehalte. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Precies wat ik had gehoopt” en “Stevig”. Er zijn geen echte negatieve reacties, wel kijk ik nog even verder naar de positieve beoordelingen.

Zelf alle reacties bekijken? Klik hier!

Er zijn nog wel wat andere reacties, bijvoorbeeld: “Geweldig product”, “Goed product” en “Perfect en snelle verzending”. Ik heb het idee dat je bij deze verkoper niet echt mis kunt gaan. Met 98,1% positieve beoordelingen gemeten over alle producten denk ik dat je met deze robot ook wel goed zit.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen die jij wilt stellen voordat jij tot een aankoop overgaat, laat een bericht achter onder deze blog.

HD Beveiligingscamera te koop bij AliExpress!

HD beveiligingscamera

Ben jij op zoek naar een HD beveiligingscamera? Kijk dan eerst eens op de website van AliExpress! In deze blog lees jij veel meer informatie.

Direct jouw HD beveiligingscamera bestellen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat jij wilt kopen. Daarvoor kijk ik onder andere naar de reacties van de verschillende kopers. Dat zijn er tot nu toe 19 voor een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Feitelijk betekend dat in dit geval dat 2 kopers een cijfer geven lager dan 5 uit 5 sterren. Van die kopers is slechts 1 echt negatief en die laat geen inhoudelijke reactie achter.

Bekijk de HD beveiligingscamera online! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen? Laat die dan gewoon achter onder deze blog. Op die manier kan ik jou ook makkelijk verder helpen om de juiste antwoorden te vinden. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven.

Kopers over de HD beveiligingscamera

Omdat de enige negatieve koper geen inhoudelijke reactie geeft kijk ik naar de reacties van de positieve kopers van deze HD beveiligingscamera. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Een zonnepaneel laat de accu op, dus geen draden nodig!” en “Beste prijs en snelle verzending”.

Zelf alle reacties doornemen? Klik hier!

De enige koper die 4 uit 5 sterren geeft laat ook geen inhoudelijke reactie achter. Daarom kijk ik nog even naar een paar kopers die het hoogste cijfer geven. Met reacties als: “Eenvoudig te installeren omdat er geen draden nodig zijn” en “Precies zoals omschreven”. Dat maakt deze HD beveiligingscamera wel tot een product wat ik aan kan raden.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor de vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Met de vragen kan ik jou zo snel mogelijk helpen.