Nerf gun te koop via AliExpress!

Nerf gun

Wie een Nerf gun wilt kopen doet er goed aan om bij AliExpress te kijken! Inclusief patroon om meerdere kogels achter elkaar af te schieten.

Direct jouw Nerf gun bestellen? Klik hier!

Ondanks dat dit product best wel goed wordt verkocht is het gemiddelde cijfer niet bijzonder hoog. Het gemiddelde cijfer op basis van de reacties van 157 kopers is namelijk slechts 4,5 uit 5 sterren. In het tweede deel van de blog ga ik zowel naar de positieve als de negatieve reacties kijken. Mijn doel is jou daarmee een compleet beeld te geven van de reacties van de verschillende kopers.

Bestel de Nerf gun meteen online! Klik hier!

Natuurlijk ga ik jou ook de kans geven om jouw berichten te plaatsen en jouw vragen te stellen. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen. Liever toch persoonlijk contact opnemen? Ik help jou graag verder. Houd er wel rekening mee dat een reactie wel even kan duren.

Kopers over de Nerf gun

Dan door naar de reacties van kopers. Deze schrijven onder andere: “Kinderen vonden het fantastisch”, “Schiet goed” en “Goede kwaliteit”. Ik zal natuurlijk ook even verder kijken naar de minder positieve beoordelingen. Op die manier heb jij een redelijk compleet beeld van de Nerf gun.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven onder andere: “Ziet er leuk uit, maar schiet niet”, “3 gekocht en ontvangen, geen van allen werken” en “Slecht product”. Mijn advies, bekijk altijd de reacties van kopers van deze Nerf gun zodat jij weet wat jij koopt.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Alle vragen die jij hebt zijn natuurlijk van harte welkom. Ik help jou hoe dan ook heel erg graag verder. De snelste manier is wanneer jij zelf eerst kijkt en dan een reactie achterlaat onder de blog.

Dames tas te koop bij AliExpress

Dames tas

Een dames tas kan je ook gewoon bij AliExpress kopen. Deze blog geeft daar meer informatie over. Inclusief de beoordelingen van eerdere kopers.

Direct een dames tas kopen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog die ik schrijf is jou een compleet beeld te geven van de producten die worden aangeboden. In dit geval zijn dat slechts 2 kopers die wel beide het hoogste cijfer geven. Een cijfer van 5 uit 5 sterren. De reacties zijn inhoudelijk niet heel erg veelzeggend, daarom ga ik ook kijken naar het best verkochte product van de verkoper. Mijn doel blijft jou het beste product te laten kopen.

Bestel de dames tas online! Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter een beeld jij hebt van het product. Mocht jij een vraag hebben die jij liever direct wilt stellen? Neem gerust contact met mij op.

Kopers over de dames tas

De enige reactie is van een koper die aangeeft blij te zijn met de dames tas. De andere koper geeft enkel een cijfer. Dan kijk ik even verder naar iets wat meer op kinderspeelgoed lijkt. Een ‘Fortnite’ tas, eveneens beoordeeld door 2 kopers en ook met 5 uit 5 sterren.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Hier is er ook weer 1 reactie van een koper. Deze geeft aan dat het product precies is zoals omschreven. Het gaat daar dus expliciet niet om de dames tas, maar om een heel ander product. Het is wel altijd aan te raden om de reacties te bekijken.

Zelf naar de beoordelingen kijken? Klik hier!

Alles wat jij verder nog wilt weten kan je vragen door een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer reacties jij wilt plaatsen, hoe beter ik de blogs kan maken die ik schrijf.

Nerf kogels te koop bij AliExpress!

Nerf kogels

Op zoek naar Nerf kogels, kijk dan eerst bij AliExpress! Daar koop jij nu een set van 1000 voor ongeveer 33 euro op het moment van schrijven van de blog.

Direct jouw Nerf kogels bestellen? Klik hier!

De prijs die ik aangeef is de prijs inclusief de korting van dit moment. Er zijn ook kleinere hoeveelheden te koop, bijvoorbeeld 500 voor minder dan 9 euro. De 98 kopers die dit product tot nu toe hebben beoordeeld geven het een cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Dat is niet bijzonder hoog, maar ook zeker niet zo laag dat ik er niet over schrijf.

Bestel de Nerf kogels online! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten. Hoe meer reacties, hoe makkelijker ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen. Op die manier kan ik jou zo optimaal mogelijk helpen.

Kopers over de Nerf kogels

Omdat de meeste kopers toch positief zijn ga ik daar eerst over schrijven. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goed product”, “Zwakke verpakking” en “Uitstekende kwaliteit”. Natuurlijk kijk ik ook naar de minder positieve beoordelingen van de Nerf kogels om jou op die manier een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Kopers die het laagste cijfer geven klagen onder andere over de slechte verpakking en dat de producten daardoor vervormd aankwamen. Over het algemeen heb ik de indruk dat de Nerf kogels alsnog van prima kwaliteit zijn.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou uit om een reactie te geven. Door een reactie achter te laten onder de blog maak je het voor mij ook makkelijker om antwoord te geven op de vragen die er zijn. Hoe meer hoe beter. Het helpt ook andere toekomstige kopers verder.

Kinderjas te koop bij AliExpress!

Kinderjas

Op zoek naar een kinderjas? Kijk dan hoe dan ook eens bij AliExpress. Mijn doel voor deze blog is jou een beeld te geven van de oordelen van kopers.

Direct de kinderjas kopen? Klik hier!

In deze blog deel ik onder andere de reacties van kopers. Dat doe ik aan de hand van het gemiddelde cijfer, dat is 4,8 uit 5 sterren. Er zijn natuurlijk zowel positieve reacties. Het doel van de blog is jou een compleet beeld te geven. In totaal zijn er 15 kopers die een beoordeling hebben geschreven. Daarbij is het laagste cijfer 4 uit 5 sterren, wat erg goed is voor een product als deze.

Bestel jouw kinderjas meteen online! Klik hier!

Voordat ik dan ga kijken naar wat eerdere kopers schreven wil ik jou de kans geven om een reactie achter te laten. Het maakt mij niet uit wat jij wilt weten, stel jouw vraag gewoon. Door dat onder de blog te doen heb jij snel een reactie. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de kinderjas

Ik begin dan even met de reacties van de positieve kopers. Deze schrijven onder andere: “Licht, warm, erg goed”, “Leuke kinderjas” en “Goede kwaliteit”. Natuurlijk ga ik ook even kijken naar de verschillende beoordelingen van de minder positieve kopers. Dit om jou een compleet beeld te geven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Helaas zijn de minder positieve reacties niet echt goed vertaald. Om die reden kan ik daar dus geen duidelijk oordeel over geven. Natuurlijk ben jij welkom om zelf te kijken. Mogelijk dat jij wel kunt begrijpen waarom mensen een lager cijfer geven voor deze kinderjas.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Tot slot wil ik jou vragen om mij te vertellen waar jij graag over zou willen lezen. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen.

Doogee telefoon te koop bij Aliexpress!

Doogee

Op zoek naar een Doogee smartphone zonder daar al te veel voor te betalen? Kijk dan eens bij AliExpress. In deze blog de reacties van kopers.

Direct jouw Doogee telefoon kopen? Klik hier!

In deze blog ga ik schrijven over de voor- en nadelen van het kopen van een dergelijke smartphone. Een groot nadeel is garantie. Dat heb je wel, maar het claimen is lang niet zo makkelijk als in Nederland. Wat wel makkelijk te doen is, het bestellen. Het gemiddelde cijfer is 4,9 uit 5 sterren. Met 93% positieve beoordelingenkijk ik daar eerst naar, daarna kijk ik ook naar de minder positieve kopers.

Bestel de Doogee smartphone online! Klik hier!

Dan wil ik voordat ik iets ga schrijven over de inhoud van de reacties eerst jou de kans teven om te reageren. Laat gewoon een bericht achter onder de blog, zodat ik precies weet wat jij wilt lezen. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen.

Kopers over Doogee

Het woord Doogee vind ik persoonlijk wat ongemakkelijk gekozen. Het is namelijk zo dat het woord ‘dodgy’ betekend dat iets niet helemaal goed is. Kopers reageren gelukkig positief. Met reacties als: “Zeer goed”, “Super snelle levering”, “Geen problemen” en “Zeer goede kwaliteit”.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Dan ga ik verder kijken naar de minder positieve beoordelingen. Negatieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Bestelling niet ontvangen”, “Lange levertijd”, “Slechte luidsprekers” en “Problemen met WIFI”. Over het algemeen lijkt de Doogee telefoon op zich een prima product te zijn. Mijn persoonlijke ervaring is ook erg goed.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Mocht jij dan zelf nog iets willen weten, laat een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij vraagt en schrijft, hoe beter ik jou dan weer kan helpen. Iedere reactie is welkom, zowel positief als negatief.

3D muurstickers te koop bij AliExpress!

3D muurstickers

Op zoek naar 3D muurstickers? Dan is AliExpress een hele goede plek om te beginnen. In deze blog lees jij onder andere ook de reacties van kopers.

Direct de 3D muurstickers kopen? Klik hier!

In het tweede deel van de blog deel ik graag de nodige reacties. Er zijn in totaal 2932 bestellingen geplaatst op het moment van schrijven van deze blog. Dat heeft geresulteerd in 1382 beoordelingen voor een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Dat is niet bijzonder hoog, maar ook zeker niet heel erg laag. In het tweede deel van de blog neem ik de nodige inhoudelijke reacties door.

Bestel jouw 3D muurstickers online! Klik hier!

Mocht jij dan vragen, reacties of opmerkingen hebben, laat een bericht achter onder deze blog. Op die manier kan ik jou optimaal helpen. Liever toch persoonlijk contact? Dat is natuurlijk ook absoluut mogelijk. Houd er wel rekening mee dat er een wachttijd is van gemiddeld 2 weken voordat jij een reactie krijgt.

Kopers over de 3D muurstickers

Dan ga ik kijken naar wat kopers schrijven. De meest positieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Geweldig product”, “Binnen 2 weken al in huis” en “Ben er blij mee”. Natuurlijk zijn er ook minder positieve kopers. Het laagste cijfer voor de 3D muurstickers is 1 uit 5 sterren. Die reacties ga ik ook inhoudelijk bekijken.

Zelf de reacties zien? Klik hier!

Kopers die minder positief oordelen schrijven bijvoorbeeld: “Lijm is niet goed”, “Niets ontvangen”, “Andere maat dan omschreven” en “Niet ontvangen, ook geen geld terug”. Ondanks dat heb ik de indruk dat de 3D muurstickers best wel van prima kwaliteit kunnen zijn.

Bekijk alle beoordelingen! Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog zodat ik jou optimaal kan helpen. Het gaat mij er uiteindelijk om dat jij de allerbeste producten koopt voor jou.

Krullend haar te koop bij AliExpress!

Krullend haar

Wil jij een pruik van krullend haar kopen? Dan is AliExpress een hele goede plek om te beginnen. Meer informatie lees je in deze blog.

Direct krullend haar kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blogs is jou een compleet beeld te geven van de verschillende producten die worden verkocht. Dat begint bij het lezen van de reacties van de verschillende kopers. Daarover schrijf ik in het tweede deel van deze blog. Meer reacties zorgen voor betere blogs en meer uitgebreide beoordelingen. Ik bepaal de producten waar ik over schrijf dagelijks aan de hand van het aantal producten wat wordt verkocht.

Bestel het krullend haar online! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen voordat jij gaat kopen? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Ik lees de reacties minimaal dagelijks door en beantwoord de vragen dan ook snel. Liever toch direct contact? Dat mag natuurlijk ook. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Kopers over het krullend haar

Met 489 kopers en 135 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Dat is niet super hoog, maar ook zeker niet laag. Ik ga eerst even kijken naar de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Krullend haar is zacht en vol”, “Heel goed”, “Mooi” en “Snel aangekomen”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan ga ik ook even kijken naar de klachten en minder positieve beoordelingen. Kopers die het laagste cijfer geven schrijven: “Lijkt totaal niet op de foto”, “Verschrikkelijk” en “Het zuigt”. Al met al, het krullend haar is volgens sommige echt perfect, terwijl andere er veel minder positief op reageren.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen die jij dan nog hebt kunnen achtergelaten worden onder deze blog. Hoe meer reacties, hoe beter ik de blogs kan maken.

Deurbel kopen? Begin bij AliExpress!

Deurbel kopen

Er zijn heel veel producten bij AliExpress. Wil jij een deurbel kopen? Dan is AliExpress zeker de plek om te kijken. Informatie lees je in deze blog.

Direct jouw deurbel kopen? Klik hier!

Dit is de eerste blog die ik schrijf op basis van waar jij als website bezoeker naar zoekt. Ik ben dus gaan kijken naar welke producten zoal worden verkocht. Dit is een experiment. Vorige week deed ik ook een experiment wat erg goed werkte. Ik ga dus wekelijks kijken naar de zoekwoorden die worden gebruikt om deze website te vinden. Er is heel veel om over te schrijven, dagelijks komen er zo’n duizend tot 1300 bezoekers per dag.

Toch een deurbel kopen? Doe het online! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp? Laat een bericht achter onder deze blog. Er zijn meer berichten waar ik over wil schrijven. Het doel is continu te groeien met de website. Het ziet er naar uit dat dat ook wel gaat lukken. Zelf een AliExpress blog opzetten? Klik hier!

Zelf een deurbel kopen?

Ik heb gezocht naar het best verkochte product op basis van dit zoekwoord. Dit product krijgt 3615 reacties en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Wie kijkt naar de mogelijkheid om het beste product te vinden zal waarschijnlijk ook op dit product uitkomen. Een deurbel kopen via AliExpress is werkelijk heel erg eenvoudig.

Reacties van kopers zien? Klik hier!

Dus wat komt er zoal bij kijken? Om te beginnen, een deurbel kopen lijkt eenvoudig, maar je moet wel denken aan bijvoorbeeld de aansluiting. Op batterijen lijkt handig, want dan heb je geen draden. Jij moet daar dus wel rekening mee houden, want de batterij moet je wel af en toe vervangen.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Meer weten over deze producten? Laat een bericht achter onder deze blog.

Disney horloge te koop bij AliExpress!

Disney horloge

In deze blog schrijf ik over een Disney horloge. Wel een waarbij jij de kans loopt dat jij het product niet in huis krijgt omdat het om illegale namaak gaat.

Toch kijken naar het Disney horloge? Klik hier!

Kijkend naar de regels is het heel eenvoudig. Enkel de merkhouder mag een product verkopen. In het geval van dit product is de merkhouder niet de gene die het verkoopt en is er ook geen licentie verstrekt. Dat betekend dat het om iets illegaals gaat en het dus ook niet klopt met onze eigen ethiek regels. Het betekend ook dat er geen ondersteuning geboden kan worden voor dit product.

Koop het Disney horloge niet! Klik hier!

Nu weet ik dat er mensen eigenwijs gaan zijn en zelfs gaan klagen als het product niet wordt ontvangen. Vanuit AliExpress Nederland helpen wij niet. Wel ben je welkom om een reactie achter te laten onder deze blog.

Kopers over het Disney horloge

Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,8 uit 5 sterren. Dat is op zich een heel goed cijfer, echter heb ik daar wel zo mijn vraagtekens bij. Kopers schrijven onder andere: “Mooi”, “Goede kwaliteit” en “Snelle levering”. Al met al dus best wel goede reacties. Mogelijk weten deze mensen niet dat het Disney horloge namaak is.

Meer weten over het product? Klik hier!

Dan kijk ik natuurlijk ook even naar de negatieve beoordelingen. Kopers daar schrijven onder andere: “Niets ontvangen”, dus niets over de kwaliteit of over het product zelf. Mijn advies blijft, koop het Disney horloge niet via AliExpress.

Bekijk alles over dit Disney horloge! Klik hier!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten. Jouw reactie maakt het makkelijker om volledige blogs te schrijven met exact de informatie die jij wilt lezen. Mocht jij daar nog enige vragen over hebben, je bent ook altijd welkom om even contact op te nemen.

DIY kerstkaarten te koop bij AliExpress!

DIY kerstkaarten

Voor mensen die graag diamondpaintings maken zijn de DIY kerstkaarten een uitkomst. Met deze producten heb jij de mogelijkheid om creatief te zijn!

Direct jouw DIY kerstkaarten kopen? Klik hier!

Voordat ik ga kijken naar de kwaliteit van dit product wil ik het eerst even kort hebben over ethiek. Het is namelijk wel zo dat er soms afbeeldingen van anderen op de kaarten staan. Dat is natuurlijk niet netjes en zou ook iets moeten zijn wat jij niet koopt. De enige reden dat jij deze DIY kerstkaarten wel zou kopen is wanneer jij zelf toestemming hebt van de persoon die afgebeeld staat. Wanneer er bijvoorbeeld een artiest op de kaart staat is de kans bij AliExpress erg groot dat deze daar niet voor betaald krijgt.

Meer over de DIY kerstkaarten weten? Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Wanneer jij een reactie schrijft help jij zowel mij als andere kopers om een compleet beeld te krijgen bij het product. Heb jij een vraag die jij liever direct aan mij wilt stellen? Neem gerust even contact met mij op.

Kopers over de DIY kerstkaarten

De set die ik heb gevonden bevatten afbeelding van de artiest Pink. Er is een beoordeling voor geschreven, bestaande uit de tekst: “Heel erg gelukkig”. De kans dat ‘Pink’ enige betaling ontvangt voor deze kaarten is wel heel erg klein. Ben jij een echte fan? Dan adviseer ik toch direct bij de bron te kopen.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Ondanks dat er niet volledig rekening wordt gehouden met de rechten van de mensen op de foto’s kan ik wel nog wat schrijven. Zo zie ik bijvoorbeeld ook dat de verkoper van de DIY kerstkaarten in 99,4% van alle gevallen het hoogste cijfer krijgt. Dat is heel erg goed. Mijn advies blijft dan ook, kijk altijd naar de reacties en beoordelingen voordat je koopt.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Heb jij verder nog vragen, reacties of opmerkingen? Laat gewoon een bericht achter onder deze blog.

Slechte oordopjes te koop bij AliExpress!

slechte oordopjes

Waar ik persoonlijk slechte oordopjes koop voor onder een euro per stuk schrijf ik hier over de draadloze versie van rond de 30 euro per set.

Direct de slechte oordopjes bekijken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is het verschil te laten zien tussen de hoge kwaliteit die Apple levert voor dit soort producten en AliExpress. Met een gemiddeld cijfer op basis van 92 beoordelingen van 4,6 uit 5 sterren verwacht ik hier niet heel erg veel van. Meer over de inhoud van de reacties lees je in het tweede deel van deze blog. Mijn doel is jou compleet geïnformeerd te laten kopen of juist niet.

Bestel de slechte oordopjes meteen! Klik hier!

Zoek jij iets van hoge kwaliteit of heb jij al iets gevonden? Laat het weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Jouw reactie helpt mij ook weer verder om de beste producten te selecteren. Vragen die jij liever direct aan mij wilt stellen kunnen ook! Neem dan gewoon contact met mij op.

Kopers over de slechte oordopjes

Met inmiddels 92 beoordelingen zijn er genoeg reacties om over te schrijven. Met 77% van de kopers die het hoogste cijfer geeft is er dus ook voldoende reactie van minder positieve kopers. In totaal reageert 4% van de kopers met het laagste cijfer, namelijk 1 uit 5 sterren.

Zelf de reacties van de slechte oordopjes bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik ook even naar de inhoud. Klagende kopers schrijven bijvoorbeeld: “Airpods werken gewoon niet”, “Zien er leuk uit maar doen het niet goed”. Mijn advies is altijd goed te kijken naar de verschillende reacties, ook wanneer jij slechte oordopjes koopt. Ook bij de lage kwaliteit is er verschil.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou weer kan helpen.

Kleine handtas te koop bij AliExpress!

kleine handtas

Wie een kleine handtas wilt kopen doet er goed aan om eens bij AliExpress te kijken. Mijn advies is altijd te kijken naar wat er aan namaak wordt verkocht!

Direct de kleine handtas bekijken? Klik hier!

Namaak merkartikelen zijn een probleem bij AliExpress. In dit geval weet ik niet zeker of het om namaak gaat of niet. Mocht jij de tas wel herkennen als iets wat niet klopt, laat het weten. Dan pas ik deze blog aan. Voor nu kan ik gewoon schrijven over de reacties van kopers. Het gemiddelde cijfer op basis van 11 kopers is 4,5 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik de inhoudelijke reacties van de verschillende kopers.

Bekijk de kleine handtas! Klik hier!

Met de vragen die jij hebt of de antwoorden die jij kunt geven, laat een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan helpen. Liever direct contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook!

Kopers over de kleine handtas

Met 31 bestellingen en een relatief laag cijfer ga ik even een selectie uit de beoordelingen pakken. Bijvoorbeeld: “Uitstekende kwaliteit”, “Mooi!”, “Zeer goed” en “10 sterren voor de kwaliteit”. Dat zijn een aantal van de positieve reacties. Ik ga natuurlijk ook even kijken naar de minder positieve reacties op de kleine handtas.

Meer reacties bekijken? Klik hier!

Er zijn meer reacties en beoordelingen om te lezen. Bijvoorbeeld de minder positieve beoordelingen van de kleine handtas. Kopers schrijven ook: “Slechte verkoper, biedt Chanel tassen aan en verkoopt namaak”. Mocht die reactie inderdaad kloppen, lees dan ook over de ethiek van AliExpress Nederland. Wij ondersteunen geen namaak!

Bekijk de beoordelingen van de kleine handtas zelf! Klik hier!

Alles wat jij dan nog wilt weten, laat een reactie achter onder deze blog.

Kapot Samsung scherm vervangen? Kijk bij AliExpress!

Kapot Samsung scherm

Wil jij een kapot Samsung scherm vervangen? Dan is het goed om te kijken bij AliExpress. Daar heb jij alles wat jij daarvoor nodig hebt.

Direct een kapot Samsung scherm vervangen? Klik hier!

Deze blog geeft informatie over het best verkochte product van deze verkoper. Ik deel onder andere de reacties van de kopers en het gemiddelde cijfer. Dat is 4,9 uit 5 sterren, met 98,1% positieve beoordelingen voor de producten van deze verkoper. Dat is bijzonder goed. Het mooie van zo’n cijfer en veel beoordelingen is dat er ook veel is om over te schrijven. Meer in het tweede deel van deze blog.

Vervang een kapot Samsung scherm direct! Klik hier!

Met alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook gewoon contact met mij opnemen, echter duurt een reactie dan vaak wel wat langer.

Kopers over een kapot Samsung scherm

De kopers schrijven natuurlijk over de reparatie. In totaal zijn er 1296 kopers die op het moment van schrijven van deze blog gereageerd hebben. Reacties zijn onder andere: “Helaas BTW en inklaringskosten moeten betalen, verder goed”, “Zeer goed verpakt” en “Super set”. Dat zijn de positieve reacties, waar 96% van de beoordelingen uit bestaan.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Dan even de minder positieve reacties, waar 1% van de reacties uit bestaan. Kopers schrijven onder andere: “Niet te vertrouwen”, “Vlekken in het scherm” en “Oneerlijke verkoper”. Natuurlijk is het belangrijk om alle reacties te lezen. Mijn advies, lees altijd alle beoordelingen als jij een kapot Samsung scherm wilt vervangen.

Bekijk alle beoordelingen! Klik hier!

Met alles wat jij wilt weten nodig ik jou graag uit om berichten te plaatsen onder de blog. Hoe meer jij schrijft, hoe beter ik de antwoorden kan vinden die jij zoekt.

BE44 7350 4571 2145 oplichters?

BE44 7350 4571 2145

In deze blog schrijf ik over het rekeningnummer BE44 7350 4571 2145. Ik heb berichten gelezen waarin mensen schrijven dat dit oplichters zijn.

Weten van wie BE44 7350 4571 2145 is? Klik hier!

Met de grote hoeveelheid berichten over dit rekeningnummer ga ik het antwoord direct geven. In het tweede deel van de blog leg ik uit wat het met AliExpress te maken heeft. Het rekeningnummer is van PPRO Financial Ltd. Een Engels bedrijf wat lokale betalingen verzorgd door heel de wereld. Dat betekend dat het bedrijf ook iDEAL ondersteund voor de Nederlandse markt. Het doel voor deze blog is te laten zien dat het nummer op zich veilig is.

Bekijk de site achter BE44 7350 4571 2145! Klik hier!

Voordat ik dan meer schrijf over het rekeningnummer en het bedrijf PPRO, wat erachter zit, eerst jouw kans om te reageren. Laat gerust jouw reactie achter als jij iets hebt meegemaakt. Heb jij een ander bedrijf betaald via dit nummer? Laat het ook weten! Je mag ook zeker contact met mij opnemen!

Meer over BE44 7350 4571 2145

Met alle berichten over het rekeningnummer is er veel om te melden. De oplichters zijn er zeker! Het komt er op neer dat een bedrag wordt overgemaakt en dat PPRO niets meer is dan een tussenpersoon. Als er iets aan oplichting gebeurt dan komt dat dus door de partij die de betaling ontvangt.

Meer over dit onderwerp? Klik hier!

Wat ik wel even duidelijk wil maken is dat geld over maken naar BE44 7350 4571 2145 geen zin heeft. De enige manier om naar dat rekeningnummer te betalen is via iDEAL. Jij merkt dan feitelijk niet eens dat het bedrag naar die rekening gaat.

Bekijk alles over PPRO! Klik hier!

Met alles wat er tot nu toe is gebeurt vertrouw ik PPRO volledig. Ook AliExpress heb ik heel veel vertrouwen in. Dat er misbruik gemaakt wordt van een betaaldienst is van alle tijden. Ik ben ook zelf ooit uit ethiek geweest in de tijd dat ik een andere website beheerde. Die website verdiende niet genoeg, dus zocht ik oneerlijke manieren om geld te verdienen.

Gepersonaliseerde ketting te koop bij AliExpress!

Gepersonaliseerde ketting

Een ketting met eigen naam of die van een geliefde is erg populair. Deze gepersonaliseerde ketting kan jij nu bij AliExpress kopen. Meer in deze blog.

Direct jouw gepersonaliseerde ketting kopen? Klik hier!

Ik schrijf deze blogs omdat ik het leuk vind. Daarbij komen er ook steeds meer mensen langs die producten willen kopen. Inmiddels zijn dat er ruim duizend per dag. Met uitschieters naar 1329 op de drukste dag tot nu toe. Dat, samen met de ruim 6000 mensen die mij al een WhatsApp bericht gestuurd hebben maakt dit tot een aardig serieuze onderneming. Wil jij meer weten over wie ik ben en wat ik zoal gedaan heb? Lees deze blog.

Bestel de gepersonaliseerde ketting online! Klik hier!

Er zijn altijd vragen bij dit soort producten. Of die nu gaan over de kwaliteit van producten, echtheid of iets totaal anders, alle vragen zijn welkom. Laat die ook vooral achter onder deze blog. Hoe meer vragen en reacties, hoe beter ik jou kan helpen.

Kopers over de gepersonaliseerde ketting

Dan even wat reacties van kopers. Het gemiddelde cijfer is 4,9 uit 5 sterren, wat natuurlijk erg goed is. Reacties zijn onder andere: “Uitstekende service”, “Zeer snel geleverd”, “Erg blij met het resultaat” en “Perfecte communicatie met de verkoper”. Al met al, zeer mooie berichten over deze gepersonaliseerde ketting. Ik zal ook even kijken naar de paar kopers die minder blij waren met het product.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Klachten gaan over verkeerde teksten op de ketting en over producten die helemaal niet gegraveerd waren. Dat is natuurlijk jammer. Echter gaat het hier om slechts 3% van alle kopers die een cijfer geven van lager dan 5 uit 5 sterren op deze gepersonaliseerde ketting.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Met 155 beoordelingen is er een aardige indruk te krijgen. Toch zijn er vaak nog wel vragen. Om die reden nodig ik jou graag uit om de vraag te stellen onder deze blog.

Kinder GPS tracker te koop bij AliExpress!

Kinder GPS tracker

Wordt jij bang gemaakt door de overheid en landelijke media? Dan kan de kinder GPS tracker voor jou een geweldig product zijn. Deze blog gaat verder!

Direct jouw kinder GPS tracker kopen? Klik hier!

De overheid en landelijke media doet er alles aan om ons bang te houden. Er zal nooit worden geschreven dat miljoenen mensen gewoon veilig thuis zijn gekomen. Maar als 1 iemand een vuurwapen gebruikt is het landelijk nieuws. Dat honderden bedrijven goeden zaken doen lees je niet, maar gaat 1 bedrijf failliet, dan staat het in de krant. Waar komt het slechte nieuws vandaan? Daarover gaat het tweede deel van deze blog.

Koop jouw kinder GPS tracker online! Klik hier!

Voordat ik uitleg geef over het angst zaaien in de media nodig ik jou uit om een reactie te geven onder deze blog. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen.

Kopers over de kinder GPS tracker

Ik ben Scientoloog. Een van de aangevallen organisaties door de nieuwsmedia is de Scientology kerk. Daar gaat deze video over. Door het kijken van de video begrijp jij hopelijk ook waarom jij bang wordt gemaakt. Probeer eens om voor 2 weken geen krant te lezen. Kijk hoe jij je daarna voelt.

Kijk wat kopers schrijven! Klik hier!

Dan even over de reacties. Kopers schrijven onder andere: “Snel geleverd en goed verpakt”, “Zeer hoge kwaliteit”, “Snelle levering” en “Super verkoper”. Er zijn ook wat minder positieve reacties van de kinder GPS tracker, echter laat ik die aan jou om te lezen.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Met duizenden reacties is er meer dan genoeg om te lezen. Ik wil jou vragen om jouw reactie te geven. Waar kijk jij meer naar? De 88% positieve reacties of de 2% negatieve reacties?

Mini elektronische schroevendraaier te koop!

Mini elektronische schroevendraaier

Met 802 beoordelingen wordt de mini elektronische schroevendraaier met maar liefst 4,9 uit 5 sterren zeer goed beoordeeld. Lees meer in deze blog.

Direct jouw mini elektronische schroevendraaier kopen? Klik hier!

In deze blog deel ik onder andere de reacties van kopers. Ik heb veel geschreven over de illegale producten die door AliExpress verkopers worden aangeboden. Ik ben dus blij dat ik nu eindelijk over een legitiem product ken schrijven. Natuurlijk is dit wel weer een specialistisch product waar niet iedereen iets aan heeft. Kijk vooral goed, want iet retour sturen bij AliExpress kost alleen maar geld. In het tweede deel van de blog deel ik de reacties van eerdere kopers.

Koop de mini elektronische schroevendraaier online! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen en hoe meer reacties, hoe beter ik deze blog kan maken. Natuurlijk mag jij ook altijd direct contact met mij opnemen.

Kopers over de mini elektronische schroevendraaier

Het cijfer, 4,9 uit 5 sterren is natuurlijk een prima cijfer. Ik ga dan ook beginnen met het delen van de meest positieve beoordelingen. Daarna ga ik ook even kijken naar een paar van de meest negatieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Gewoon een geweldig ding”, “Top product”, “Goede verkoper” en “Precies zoals beschreven”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan even kijken naar de meest negatieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Zeer slechte verpakking”, “Product niet gekomen”, “Super trage levering” en “Bestelling niet gestuurd”. Natuurlijk is het aan jou om de mini elektronische schroevendraaier te kopen of niet.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om jouw bericht achter te laten onder deze blog. Er is heel erg veel om over te schrijven.

Originele Authentieke Nike zijn namaak bij AliExpress!

Originele authentieke Nike

Wie denkt originele authentieke Nike te kopen komt bij AliExpress bedrogen uit. In deze blog leg ik uit wat jij het beste kunt doen. Niet kopen!

Kijken naar de originele authentieke Nike schoenen? Klik hier!

Om te beginnen wil ik zeggen dat het illegaal is om dit product te kopen. Natuurlijk ook om te verkopen, maar ook jij als koper bent met illegale activiteiten bezig. Jij moet aantonen dat jij niet kon weten dat het om namaak gaat. Deze blog is hier om jou te waarschuwen. Want naast namaak zijn de producten ook van lage kwaliteit. Lees ook alvast over ethiek om dit soort dingen niet meer te kopen.

Bekijk de originele authentieke Nike online! Klik hier!

Natuurlijk zijn er mensen die vragen hebben of deze producten al hebben gekocht. Dat is jammer, want mijn enige doel is ervoor te zorgen dat jij dit soort producten niet meer koopt. Laat een reactie achter om te laten weten waarom jij het toch hebt gedaan. Direct contact mag natuurlijk ook.

Over originele authentieke Nike

Ik schrijf niet meer over de reacties van kopers bij dit soort illegale producten. Voorheen deed ik dat wel, echter wil ik niet dat dit soort dingen nog worden verkocht. Vanuit AliExpress Nederland zijn wij ook druk bezig om een juiste ingang bij de merkhouder te vinden om dit probleem definitief op te lossen.

Bekijk de producten zelf! Klik hier!

Nu is mijn doel altijd om jou de beste producten te laten kopen. Dit product is dat hoe dan ook niet. Waar het mij hier dus om gaat is dat jij dit soort producten gewoon in Nederland gaat kopen. De originele authentieke Nike schoenen van AliExpress beiden wij ook geen ondersteuning voor.

Zelf de producten bekijken? Klik hier!

Er is nog zo veel meer te schrijven en ik weet zeker dat er nog mensen gaan zijn die deze producten kopen.

Nike verkoper blijft illegaal verkopen bij AliExpress!

Nike verkoper

Een Nike verkoper bij AliExpress verkoopt uitsluitend illegale namaak. Dat betekend dat wij ons daar vanuit Nederland ook niet mee kunnen helpen.

Zien om welke Nike verkoper het gaat? Klik hier!

Nu is het vervelende van dit soort producten dat verkopers schrijven dat het gaat om originele producten. Helaas is het wel zo dat jij voor 2 problemen kan komen te staan. Om te beginnen worden er kosten gemaakt door de merkhouder bij controle. Die moet jij als koper betalen of zien te verhalen op de verkoper. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat jij de producten niet geleverd krijgt omdat deze worden vernietigd bij de douane.

Bekijk de producten van de Nike verkoper! Klik hier!

Kom jij er niet helemaal uit? Heb jij vragen omdat jij dit illegale product hebt gekocht? Lees eerst de blog over ethiek en laat daarna een reactie achter onder deze blog. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou kan helpen.

Meer over de Nike verkoper

Meestal schrijf ik in het tweede deel van de blog over de reacties van kopers. Mijn doel blijft echter de verkoop tegen te houden. Een illegale Nike verkoper kan vanuit China helaas prima zijn gang gaan. Het kan echt jaren duren voordat er iets aan gedaan wordt. Als koper in de EU kom jij echter wel in de problemen.

Zelf de producten bekijken? Klik hier!

Er worden echt heel veel namaak producten verkocht. De meeste producten hebben geen reacties van kopers. Dat is normaal voor dit soort dingen omdat producten gelukkig wel steeds sneller van de website af worden gehaald. De Nike verkoper krijgt zelfs geen reacties op het best verkochte product.

Bekijk de producten ook zelf! Klik hier!

Kom jij er niet helemaal uit of heb jij toch dit illegale product gekocht? Laat een bericht achter onder deze blog.

Kledinglabels te koop bij AliExpress!

Kledinglabels

Wie kledinglabels wilt kopen doet dat bij AliExpress. Het is voor de groothandel, duizend stuks voor zo’n 30 euro. Met persoonlijk ontwerp!

Direct jouw kledinglabels kopen? Klik hier!

Ik weet nog goed toen ik voor het eerst naar school ging. In al mijn kleding zat een label met mijn eigen naam. Geen idee wat mijn ouders daar toen voor betaalde, wel weet ik dat de kledinglabels nu echt voordelig zijn en ook in vrijwel iedere kleur en ieder formaat te maken zijn. Met een lage prijs en een beoordeling van 4,9 uit 5 sterren verwacht ik veel mooie berichten te lezen. Dat in het tweede deel van deze blog.

Bestel de kledinglabels online! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen die jij zelf hebt, laat ze achter onder deze blog. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de kledinglabels

Het laagste cijfer wat gegeven is voor deze kledinglabels is 4 uit 5 sterren. Kopers schrijven onder andere: “Fantastisch”, “Prachtig”, “Snelle reactie vanuit de verkoper” en “Goede kwaliteit”. Er zijn opvallend veel kopers uit Nederland die ook foto’s van de producten hebben geplaatst.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan de kopers die 4 uit 5 sterren geven. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Zeer goed materiaal”, “Goede kwaliteit, labels iets kleiner dan ik dacht” en “Lange levertijd”. Persoonlijk heb ik een goede indruk van de kledinglabels. Het is uiteindelijk aan jou om deze te kopen of juist niet.

Bekijk de reacties op de kledinglabels zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht te plaatsen. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou een antwoord kan geven waar jij naar zoekt.