Baby born poppen te koop bij AliExpress!

Baby born

De baby born pop van AliExpress krijgt 4,9 uit 5 sterren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Inclusief speen en zonnebril.

Direct jouw baby born pop kopen? Klik hier!

In mijn jeugd speelde mijn zusjes altijd met dit soort poppen. Dat was voor internet, voor AliExpress, in de tijd dat we nog naar Bart Smit gingen om speelgoed te kopen. De tijd van de Game Boy en de Nintendo Entertainment System op de televisie. Deze baby born pop is beoordeeld door 66 kopers met 4,9 uit 5 sterren als gemiddeld cijfer. Er is 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft, 1 koper die 4 uit 5 sterren geeft, de overige kopers geven de volle 5 uit 5 sterren.

Koop jouw baby born pop online! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te schrijven voor onder deze blog. Jij mag natuurlijk ook contact met mij opnemen.

Kopers over de baby born pop

Ik bekijk even snel de 2 reacties van kopers die een lager cijfer geven. De meest negatieve koper schrijft dat de pop niet overeenkomt met de omschrijving. Een andere koper die 4 uit 5 sterren geeft schrijft dat het product zeer snel in huis was.

Bekijk de reacties van alle kopers! Klik hier!

Dan de positieve kopers. Kopers schrijven onder andere: “Zeer snel in huis”, “Schattige pop” en “Geen kwaliteitsproblemen”. Het doel van deze blog is een duidelijk beeld te geven van wat voor product jij kunt kopen. De baby born pop krijgt gewoon goede beoordelingen. Helaas geven de meeste kopers enkel een cijfer, geen inhoudelijke reactie.

Lees alles wat kopers schrijven! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou alleen de beste producten te laten kopen.

Mechanisch horloge te koop bij AliExpress!

Mechanisch horloge

Wie een mechanisch horloge wilt kopen bestelt bij AliExpress. Op dit moment zelfs met een korting van 80% waardoor de prijs onder de 40 euro uitkomt!

Direct een mechanisch horloge kopen? Klik hier!

Het product waar ik nu over schrijf is nog slechts 1 keer beoordeeld. Om die reden ga ik in het tweede deel van de blog kijken naar andere producten van deze verkoper. Mijn doel is dat jij uitstekende producten koopt. Iets terugsturen naar AliExpress kan wel, maar de kans op het terugkrijgen van geld is zeer beperkt. Deze verkoper is nog relatief nieuw. Zelfs het best verkochte product is nog slechts 4 keer verkocht.

Bestel jouw mechanisch horloge nu online! Klik hier!

Voor verdere reacties, vragen en opmerkingen nodig ik jou uit een bericht te plaatsen onder deze blog. Jouw reactie kan ook door andere kopers worden gelezen, zodat anderen de vraag niet hoeven te stellen. Het is ook absoluut mogelijk om gewoon contact met mij op te nemen.

Kopers over het mechanisch horloge

Het product waar ik deze blog mee begon en het best verkochte product hebben beide geen beoordelingen. Ik ben nog even verder gaan kijken en ben uiteindelijk 1 product tegen gekomen die gekocht en beoordeeld is. Ik wil wel een beetje voorzichtig zijn met de reactie, want het is er slechts 1. Het cijfer is wel 5 uit 5 sterren.

Alle producten van de kopers bekijken? Klik hier!

Helaas deelt deze koper geen inhoudelijke reactie. Het is dus puur en alleen een cijfer. Nog een ander product krijgt 4 uit 5 sterren, weer door slechts 1 koper. Met “Goede producten” als reactie. Een Nederlandse koper schrijft over weer een ander mechanisch horloge: “Perfect”. Voor wat ik lees verkoopt deze verkoper best wel prima producten.

Bekijk alle reacties nu online! Klik hier!

Voor verdere reacties, opmerkingen en wat jij wilt weten, laat een reactie achter onder deze blog.

Smartphones te koop bij AliExpress!

Smartphones

Wist jij dat AliExpress ook smartphones verkoopt? Ik bekijk vandaag het best verkochte product van een verkoper van dit soort producten.

Direct jouw smartphones kopen? Klik hier!

Waar ik nu naar kijk is een waterdichte Android telefoon, beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. In totaal hebben 197 kopers van deze smartphones een beoordeling geschreven. Het laagste cijfer (1 uit 5 sterren) is door slechts 1 koper gegeven. Dan geven 2 kopers 2 uit 5 sterren, 1 geeft 3 uit 5 sterren, 10 4 uit 5 sterren en de overige 183 kopers geven de volledige 5 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog meer over de inhoud van de reacties.

Koop nu smartphones online! Klik hier!

Wist jij dat jij zelfs na het betalen van BTW en inklaringskosten veelal een beter product koopt door bij AliExpress te kopen dan in Nederland? Het is dan ook nog zo dat de prijs flink lager is. Met een beetje geluk betaal jij veel minder dan 100 euro.

Kopers over de smartphones

Met 417 bestellingen is dit product best wel heel erg goed verkocht. De klagende koper schrijft over de BTW en inklaringskosten. Dat staat los van de verzendkosten en kunnen dus voor smartphones worden berekend. Andere kopers die klagen hebben de productomschrijving niet goed bekeken en dus een ander product gekregen dan verwacht.

Zelf de reacties lezen over de smartphones? Klik hier!

Ik heb ongeveer alle klachten nu behandeld. Laat ik daarom verder gaan kijken naar de positieve beoordelingen. Dat zijn er flink veel meer. Met reacties als: “Prima”, “Snel geleverd”, “Geweldig apparaat”, “Binnen 2 weken ontvangen”, “Precies zoals omschreven” en “Zeer goed”. Als jij smartphones wilt kopen zou ik zeggen, kijk hier in ieder geval ook.

Bekijk alle reacties op de smartphones! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te schrijven voor onder deze blog.

CarPlay dongel te koop bij AliExpress!

Carplay Dongel

AliExpress verkoopt ongeveer alles voor Android. Dus ook de CarPlay dongel, waarvan ik persoonlijk niet wist wat het was tot ik ben gaan kijken.

Zelf de CarPlay dongel bekijken? Klik hier!

Met 35 beoordelingen is de gemiddelde beoordeling van dit product niet geweldig. Het is goed, maar kan beter. Sommige kopers natuurlijk positiever dan de ander. In het tweede deel van deze blog deel ik de verschillende reacties van kopers. Sommige mensen geven 1 ster, de meeste mensen geven wel de volle 5 uit 5 sterren. Mijn doel voor deze blog is duidelijk te maken wat de kwaliteit is van de verschillende producten.

Koop jouw CarPlay dongel nu online! Klik hier!

Ik schreef vandaag al eerder een blog over auto gadgets. Natuurlijk ben jij ook bij deze blog welkom met jouw vragen. Laat jouw reactie gewoon achter onder deze blog. Ik lees alle reacties ook zelf door zodat ik jou persoonlijk help met vragen en problemen.

Kopers over de CarPlay dongel

Positieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Werkt prima”, “Werkt perfect” en “Werkt geweldig”. Dat zijn de eerste 3 van de positieve reacties. Ik zal natuurlijk voor het completere beeld ook gaan kijken naar de reacties van kopers. Mijn doel is dat jij precies weet wat jij koopt en hoe de kwaliteit is.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven onder andere dat het product niet werkt met Android 4.4.4 en ook niet met Windows Phone. Uiteindelijk heeft deze koper het product toch aan de praat gekregen. Er is ook een type auto waarbij een koper schrijft dat de CarPlay dongel niet werkt.

Bekijk zelf de reacties van alle kopers! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om iets onder deze blog te schrijven. Mijn doel is jou blij te maken met alles wat jij doet.

Auto gadgets te koop bij AliExpress!

Auto gadgets

Er worden duizenden auto gadgets verkocht bij AliExpress. Van spiegels met DVD speler tot camera’s voor bewijslast bij een verzekering.

Direct de auto gadgets bekijken? Klik hier!

Hoewel de auto gadgets best wel heel goed worden verkocht en beoordeeld krijgt het best verkochte product slechts 4,6 uit 5 sterren. Mijn doel in deze blog is een paar reacties, zowel positief als negatief door te nemen. Alle reacties helpen weer om andere kopers te ondersteunen in een aankoopbeslissing. Voor mij is het nog veel belangrijker om te besluiten om iets niet te kopen. Iets terugsturen naar AliExpress kost al snel 20 euro en de vraag is dan nog of je geld terug krijgt.

Koop jouw auto gadgets nu online! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook contact met mij opnemen. Het is mijn belangrijkste doel dat jij weet wat jij koopt en geen miskoop doet.

Kopers over de auto gadgets

Voor dit deel van de blog kijk ik enkel en alleen naar het best verkochte product. Ondanks dat het cijfer veel lager is ten opzichte van het gemiddelde van deze verkoper hoop ik hiermee miskopen te voorkomen. De meest negatieve koper zegt het product niet compleet te hebben ontvangen. Het gewicht van het pakket matcht echter niet bij wat de koper schrijft.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Er zijn meer reacties en opmerkingen. Gelukkig ook flink positievere. De meest positieve kopers reageren gelukkig een stuk blijer. Met reacties als: “Mooi product”, “Uitstekend verpakt”, “Precies zoals omschreven” en “Snel aangekomen”. Verdere vragen en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom. Het maakt niet uit wat jij wilt weten, alles is mogelijk. Bekijk hoe dan ook ook de reacties op de auto gadgets voordat jij gaat kopen.

Bekijk alle reacties! Klik hier!

Voor vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog.

Bolsa tassen te koop bij AliExpress!

Bolsa tassen

Bolsa tassen worden nu ook verkocht bij AliExpress. Natuurlijk een imitatie, maar wel van hoge kwaliteit. Als jij het risico wilt lopen, bestel dan direct.

Kijken naar de Bolsa tassen? Klik hier!

Het bijzondere aan het product waar ik als eerste naar heb gekeken is het cijfer. Voor een niet origineel product is 5 uit 5 sterren erg goed. Dan zie ik dat de verkoper in 99,6% van alle gevallen het hoogste cijfer heeft. De Bolsa tassen worden niet alleen zeer goed beoordeeld, er zijn 191 verschillende modellen, waarvan de beste met 66 verkopen ook met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld. Meer hierover in het tweede deel van deze blog.

Bestel jouw Bolsa tassen nu online! Klik hier!

Voordat ik dan verder ga, heb jij vragen, stel ze onder deze blog. Mijn doel is dat jij precies weet wat jij koopt. Wil jij liever persoonlijk contact met een AliExpress medewerker? Dat is ook absoluut mogelijk!

Kopers over de Bolsa tassen

Met geen enkele negatieve beoordeling en 41 beoordelingen van 5 uit 5 sterren is ook het best verkochte product extreem goed beoordeeld. Kopers schrijven onder andere: “Beetje traag met versturen, maar de kwaliteit is uitstekend” en “Verbaast over de hoge kwaliteit”.

Zelf alle beoordelingen bekijken? Klik hier!

De tas waar ik net mee begon is slechts 1 keer beoordeeld. Ook deze koper schrijft erg blij te zijn met het product. Mocht jij ook Bolsa tassen willen kopen via AliExpress, houd dan in ieder geval wel rekening met BTW en inklaringskosten, dat is naar mijn verwachting de enige tegenvaller. Zelfs daar heb ik niets over gelezen.

Lees alle beoordelingen voordat je koopt! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties, beoordelingen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Op die manier kunnen andere kopers ook reageren.

Stoelhoezen te koop bij AliExpress!

Stoelhoezen

Voor wie stoelhoezen zoekt is AliExpress de geschikte webwinkel. Te koop in een set van 4 voor een prijs van 5,77 per stuk op dit moment. Lees snel verder.

Bestel de stoelhoezen direct online! Klik hier!

De set is op dit moment nog slechts 1 keer gekocht. Er zijn daarom nog geen beoordelingen. De verkoper krijgt wel een top score in 98,2% van alle gevallen. Voor het tweede deel van de blog ga ik kijken naar de reacties van kopers op de beste verkochte stoelhoezen. Het gemiddelde cijfer is 4,8 uit 5 sterren. Voor de reacties van alle kopers nodig ik jou uit om het tweede deel van deze blog te lezen.

Koop jouw stoelhoezen nu online! Klik hier!

Voor vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Natuurlijk kan jij ook jouw reactie plaatsen voor onder deze blog om een compleet beeld te krijgen.

Kopers over de stoelhoezen

Er zijn 211 reacties op de beste verkochte stoelhoezen. De meest negatieve kopers reageren omdat de producten niet zijn ontvangen. Gelukkig zijn kopers van deze stoelhoezen flink positiever. Ik zal de nodige reacties bespreken. Mijn doel is dat jij precies weet wat jij koopt, ook wanneer een product tegenvalt.

Alle reacties zelf bekijken? Klik hier!

Positieve kopers reageren onder andere: “Goed product, direct een tweede gekocht”, “Zeer mooi” en “Precies zoals ik had verwacht”. Er zijn nog heel veel van dat soort reacties. Al met al worden de stoelhoezen dus zeer goed beoordeeld. Heb jij daar nog vragen over, laat een reactie achter onder de blog.

Bekijk alle beoordelingen! Klik hier!

Vragen en opmerkingen, neem gerust contact met mij op. Mijn doel is jou van de beste informatie te voorzien. Zo weet jij precies wat jij koopt. Alle blogs op deze websites zijn open, eerlijk en objectief.

Waterdichte buitenlamp te koop bij AliExpress

Waterdichte buitenlamp

Ben jij op zoek naar een waterdichte buitenlamp, begin jouw zoektocht bij AliExpress. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen naar het beste product.

Direct de waterdichte buitenlamp bestellen? Klik hier!

Er zijn 385 van deze producten besteld. In totaal schreven 145 kopers een reactie voor een gemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5 sterren. Het laagste cijfer is 3 uit 5 sterren, gegeven voor slechts 1 koper. Deze koper schrijft: “Warm wit heeft een groenachtige tint”. Andere kopers zijn positiever, daarover meer in het tweede deel van deze blog. Mijn doel is jou optimaal te helpen het juiste product te vinden.

Bestel jouw waterdichte buitenlamp direct online! Klik hier!

Voor alle reacties, vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk kan jij ook direct contact met mij opnemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Ik ben op dit moment bezig met een telefonische bereikbaarheid, zodra die er is lees je meer op deze website.

Kopers over de waterdichte buitenlamp

Kopers die positief reageren schrijven: “Goed verpakt”, “Zeer helder licht”, “Verkeerde voltage gekocht, netjes opgelost” en “Goede, snelle levering”. Er zijn ook wat andere reacties, ik nodig jou vooral uit om verder te lezen en ook de beoordelingen zelf te bekijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Kopers die 4 uit 5 sterren geven laten tot nu toe geen inhoudelijke reactie achter anders dan 1 koper die: “Ok” schrijft. Al met al krijgt de waterdichte buitenlamp bijzonder goede beoordelingen. De enkele uitzonderingen houden het cijfer op 4,9 uit 5 sterren.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen die jij nog hebt, laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou van de beste informatie te voorzien zodat jij altijd de beste producten koopt. Onze kwaliteitscontrole is erg belangrijk.

Goedkope printer inkt te koop bij AliExpress!

Goedkope printer inkt

Wie goedkope printer inkt zoekt en een beetje tijd heeft voordat het binnenkomt kijkt bij AliExpress. In deze blog meer informatie daarover.

Direct goedkope printer inkt bestellen? Klik hier!

Ik zal vandaag vooral gaan kijken naar de kwaliteit van het product. In totaal geven 8 kopers een gemiddeld cijfer van 4,4 uit 5 sterren. Dat lijkt erg weinig, dus ben ik gaan kijken naar de opbouw van de beoordelingen. Zo blijkt 1 koper 1 uit 5 sterren te geven. Verder geeft 1 koper 4 uit 5 sterren. De overige 6 kopers geven de volledige 5 uit 5 sterren. Door de combinatie komt het cijfer nu iets ongunstig uit.

Bestel jouw goedkope printer inkt online! Klik hier!

Vragen en opmerkingen zijn natuurlijk altijd welkom. Om jou zo goed mogelijk te helpen nodig ik jou uit de reactie te geven onder deze blog. Direct contact is natuurlijk ook mogelijk. In beide gevallen lees ik ook persoonlijk de berichten.

Kopers over goedkope printer inkt

Laat ik dan even gaan kijken naar de verschillende reacties. Een Nederlandse koper die 1 uit 5 sterren geeft schrijft dat er weinig inkt in de verpakking zit. De koper die 4 uit 5 sterren geeft schrijft geen inhoudelijke reactie.

Zelf de reacties doornemen? Klik hier!

Kopers die 5 uit 5 sterren geven schrijven: “Goed en snel geleverd”. Verdere inhoudelijke reacties zijn er helaas niet voor deze goedkope printer inkt. Genoeg mensen die een cijfer geven, maar geen inhoudelijke reacties. Snel kijkend naar een ander product zie ik de volle 5 uit 5 sterren. Volgens mij zijn de producten best wel prima.

Bekijk zelf ook de reacties! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij dan verder nog hebt nodig ik jou uit om te reageren onder deze blog. Iedere reactie helpt mij om jouw vragen beter en sneller te beantwoorden.

Enkellaarsjes te koop bij AliExpress

Enkellaarsjes

Voor een prijs lager dan in Nederland verkoopt AliExpress nu enkellaarsjes die ook nog eens thuis worden bezorgd. Toch zijn er enkele risico’s.

Direct jouw enkellaarsjes bestellen? Klik hier!

De prijs ligt op dit moment tussen de 25 en 30 euro dankzij een uitverkoop. Op andere momenten kosten deze tussen de 49 en 55 euro. De enkellaarsjes zijn door 113 mensen beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Het laagste cijfer wat kopers geven is 3 uit 5 sterren wat opvallend hoog is voor dit soort producten. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van verschillende kopers.

Bestel de enkellaarsjes nu online! Klik hier!

Verdere vragen en reacties kunnen worden gesteld door jouw reactie te plaatsen onder deze blog. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact met mij op te nemen. Houd bij het kopen van dit soort producten in ieder geval rekening met de extra kosten voor BTW en inklaring.

Kopers over de enkellaarsjes

De eerste koper die ik tegenkwam heeft op 11.11 besteld. Dat is de grote uitverkoop van AliExpress. In dit geval ontving deze koper de producten pas in februari. Door de hoge kwaliteit heeft deze koper toch 5 uit 5 sterren gegeven voor de enkellaarsjes.

Bekijk alle beoordelingen van de enkellaarsjes! Klik hier!

De meest negatieve kopers schrijven dat de schoenen aan de kleine kant zijn of dat de maat niet helemaal klopt. Verder schrijven mensen: “Prachtige schoenen”, “Binnen een maand geleverd” en “Beste schoenen ooit”. Deze enkellaarsjes worden goed beoordeeld en ik heb nog geen klachten gezien over de extra kosten.

Zelf de beoordelingen lezen? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij nog hebt nodig ik jou uit om een reactie te schrijven voor onder deze blog. Met de reacties kan ik weer betere blogs schrijven.

Goedkope pruiken vind je bij AliExpress!

Goedkope pruiken

Voor wie zoekt naar goedkope pruiken is AliExpress de beste plek om te beginnen. De kwaliteit is soms goed, soms niet, de prijs is meestal erg laag.

Direct goedkope pruiken bestellen? Klik hier!

We praten hier over een product wat beoordeeld is door 376 kopers met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat betekend dat de overgrote meerderheid zeer tevreden is over het product en dat enkele kopers er iets op aan te merken hebben. Ben jij op zoek naar het perfecte product voor jou? Lees dan vooral nog even verder. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele kopers.

Bestel jouw goedkope pruiken nu online! Klik hier!

Normaal gesproken nodig ik hier mensen uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag dat nu ook. Wil jij liever persoonlijk contact? Laat het mij gerust ook even weten, ik help jou ook verder via WhatsApp, email, chat en binnenkort zelfs via telefoon.

Kopers over goedkope pruiken

Van laag naar hoog klagen kopers over de kwaliteit. Het ontvangen van een verkeerde maat. Hoe dun het haar is. Verder klagen kopers ook over het compleet niet ontvangen van deze goedkope pruik. Toch is de overgrote meerderheid wel tevreden, daar zal ik dan ook over gaan schrijven.

Bekijk zelf ook alle reacties! Klik hier!

Positieve kopers zijn er in overvloed. Met reacties als: “Mooier dan ik had verwacht”, “Binnen 3 dagen al ontvangen”, “Super snelle levering”, “Zeer zacht” en “Geweldige kwaliteit”. Ik adviseer wel altijd de reacties door te nemen. Wanneer jij alle reacties zorgvuldig bekijkt weet jij precies wat voor product jij koopt. Zo zullen deze goedkope pruiken voor jou nooit een miskoop worden.

Zelf de reacties doornemen? Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten kan jij vragen door een reactie achter te laten onder deze blog.

Ajax Amsterdam t-shirt te koop bij AliExpress!

Ajax Amsterdam

Vanuit AliExpress Nederland mag ik Ajax Amsterdam feliciteren met het winnen van de landskampioenschappen. AliExpress verkoopt nu t-shirts.

Bestel jouw Ajax Amsterdam t-shirt online! Klik hier!

Met 55 beoordelingen krijgt het t-shirt nu 4,8 uit 5 sterren. De enige koper die een laag cijfer geeft komt met de opmerking dat de verkeerde kleur is geleverd. Omdat er geen foto is meegeleverd kan ik dat niet bekijken en beoordelen. Voor de huidige prijs van 7,71 per t-shirt lijkt mij de prijs in ieder geval erg goed. Ik schrijf over de reacties in het tweede deel van deze blog.

Koop het Ajax Amsterdam t-shirt direct! Klik hier!

Voor vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te schrijven voor onder deze blog. Natuurlijk mag je ook direct contact met mij opnemen. Het is mijn doel om jou de beste producten te laten kopen. Daarom ook de reacties van kopers in het volgende deel van deze blog.

Kopers over het Ajax Amsterdam t-shirt

Kopers schrijven onder andere: “Prachtig”, “1 maar groter besteld, past perfect”, “Prima shirt” en “Uitstekend”. Er zijn ook flink wat kopers die geen inhoudelijke reactie geven, enkel een cijfer. Mijn doel is dat jij koopt wat jij ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Bekijk zelf ook de reacties! Klik hier!

Er zijn ook enkele kopers die 4 uit 5 sterren geven voor het Ajax Amsterdam t-shirt. Veel kopers die ook hier geen inhoudelijke reactie geven. Andere kopers schrijven dat het om een prima t-shirt gaat. Kijk vooral goed voordat jij een product als deze gaat bestellen.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Natuurlijk is er meer te schrijven en te vertellen. Heb jij nog een vraag, reactie of opmerking? Laat het weten! Hoe meer jij vraagt en hoe meer jij schrijft, hoe beter ik kan reageren. Wil jij zelf een blog schrijven? Neem dan even contact met mij op.

Tuinverlichting te koop bij AliExpress!

Tuinverlichting

Ben jij op zoek naar tuinverlichting? Liever geen kabels trekken? Het product waar ik vandaag over schrijf werkt op zonnen energie.

Direct jouw tuinverlichting bestellen? Klik hier!

Dit product krijgt met 17 beoordelingen een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Slechts 1 koper geeft een cijfer van 5 uit 5 sterren. Niemand geeft een cijfer lager dan 4 uit 5 sterren. De koper dit 4 uit 5 sterren geeft laat geen inhoudelijke reactie achter. Voor vragen over de tuinverlichting of ieder ander onderwerp nodig ik jou uit om nog even verder te kijken. In het tweede deel van de blog deel ik de reacties van kopers.

Bestel de tuinverlichting nu online! Klik hier!

Er zijn meer vragen, opmerkingen en reacties. Laat deze vooral achter onder deze blog. Verder mag jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Het is mijn persoonlijke doel om zo snel mogelijk op een punt te komen dat jij alleen de beste producten koopt.

Kopers over de tuinverlichting

Reacties van kopers zijn uiterst positief. Reacties als bijvoorbeeld: “Mooi”, “Betrouwbare verkoper”, “Alleen decoratief”, “Erg mooi” en enkele kopers die enkel foto’s plaatsen. Nu is het natuurlijk zo dat deze tuinverlichting niet heel erg duur is. Voor vergelijkbare sets betaal je in Nederland vaak flink wat meer.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Ik kijk ook even naar een ander goed verkocht product. Eveneens tuinverlichting, ook op zonnen energie. De reden is dat deze een wat lager cijfer krijgt op basis van meer beoordelingen. Klagende kopers schrijven dat het product niet werkt en dat een verkeerde kleur is geleverd.

Bekijk zelf alle beoordelingen! Klik hier!

Er zijn meer vragen, reacties en beoordelingen. Laat die vooral achter onder deze blog zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Het is mijn doel om jou alleen de beste producten te laten kopen.

Selfie ring te koop bij AliExpress!

Selfie ring

Ben jij vlogger of populair op instagram? Kijk dan eens naar deze selfie ring. Goed te betalen en beoordeeld door 2551 kopers. Meer in deze blog.

Direct een selfie ring bestellen? Klik hier!

Ik kijk naar een van de beter verkochte producten. Deze wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,6 uit 5 sterren. Dat is niet bijzonder hoog. In het tweede deel van deze blog zal ik gaan kijken waar deze reactie vandaan komt. Op het moment van schrijven van deze blog zie ik kortingen die oplopen tot 40%. Dat betekend dat een selfie ring als deze al vanaf 12,57 te koop is.

Bestel jouw selfie ring nu online! Klik hier!

Voor vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Alle reacties dragen bij aan een beter beeld van het product. Wil jij liever direct contact? Dat kan natuurlijk ook. Mijn belangrijkste doel is dat jij alleen het perfecte product koopt voor jou.

Kopers over de selfie ring

Ik ga alle soorten reacties bekijken. Laat ik even beginnen bij de negatieve reacties. Kopers klagen over het formaat en zeggen dat het product erg klein is. Andere kopers klagen over een statief wat gebroken aan is gekomen. Nog een koper heeft een lege doos ontvangen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan ook even de positieve reacties bekijken. Die zijn natuurlijk een stuk positiever. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Super goed en professioneel”, “Fantastisch”, “Snel ontvangen” en “Goede prijs”. Mijn advies bij het kopen van een selfie ring, lees altijd de beoordelingen van kopers door.

Lees alle reacties voordat je koopt! Klik hier!

Verdere reacties en vragen kan jij stellen door een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen ik krijg, hoe beter ik de blogs kan maken. Ik verdien mijn geld als jij iets koopt, maar wil ook dat jij volledig tevreden bent.

EID Mubarak versiering te koop bij AliExpress

EID Mubarak versiering

Ben jij op zoek naar EID Mubarak versiering? Lees deze blog dan even verder. We paren hier over een zilver of goudkleurige cake topping.

Direct jouw EID Mubarak versiering kopen? Klik hier!

Dit product wordt pas een week verkocht en is al 201 keer besteld. Dat is enorm veel, maar betekend ook dat er geen reacties zijn van kopers. Aangezien het Suikerfeest pas op 4 juni beging is er nog even tijd voor de producten om aan te komen. Het is natuurlijk wel zo dat het langer zou kunnen duren, houd daar wel rekening mee. Mogelijk bestel jij vandaag voor volgend jaar.

Bestel EID Mubarak versiering nu online! Klik hier!

Verdere vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom. Mijn voornaamste doel is ervoor te zorgen dat jij de beste producten koopt. Natuurlijk mag jij ook per email contact opnemen. Waar het mij om gaat is dat jij weet wat jij koopt en kunt verwachten van een product.

Kopers over de EID Mubarak versiering

Deze verkoper heeft heel veel verschillende producten. Allemaal soorten gekleurde maskers, schaartjes, ballonnen en lampjes. Omdat de producten erg verschillen kijk ik naar het best verkochte product. Deze krijgt 4,9 uit 5 sterren van 1559 koers. Alle cijfers zijn gegeven, natuurlijk is 5 uit 5 sterren wel het meest gegeven cijfer.

Bekijk zelf de beoordelingen! Klik hier!

Reacties zijn onder andere: “Ziet er goed uit”, “Net zoals omschreven”, “Uitstekend” en “Super kwaliteit”. De klachten zijn van kopers die de producten niet hebben ontvangen. Ik vertrouw erop dat kopers van de EID Mubarak versiering het wel op tijd gaan ontvangen. Ik heb het idee dat de producten vrij snel worden geleverd.

Lees alle beoordelingen! Klik hier!

Voor alles wat jij verder wilt weten of zoeken, laat jouw reactie achter onder deze blog. Ik lees alle reacties ook zelf door en zal ook reageren waar nodig.

Gekleurde netwerkkabel te koop bij AliExpress!

Gekleurde netwerkkabel

Wie netwerken opzet, bijvoorbeeld binnen een kantoor kan veel hebben aan gekleurde netwerkkabel. De reden, zo kan je zien waar een kabel heen loopt.

Direct gekleurde netwerkkabel kopen? Klik hier!

Mijn doel van deze blog is eigenlijk om te kijken hoe kopers reageren. Nu zijn er op dit specifieke product nog geen verdere reacties en beoordelingen. Mijn doel is dus te kijken naar de andere producten van de verkoper en te kijken hoe de kwaliteit over het algemeen is. De producten van deze verkoper zijn hoe dan ook allemaal van dezelfde categorie. Het best verkochte product is hoe dan ook 739 keer verkocht en 144 keer beoordeeld. Het gemiddelde cijfer is 4,9 uit 5 sterren.

Bestel de gekleurde netwerkkabel nu online! Klik hier!

Voordat ik dan naar de reacties op het beste verkochte product ga kijken nodig ik jou uit om te reageren. Een reactie kan gewoon onder deze blog. Verder mag jij ook absoluut contact met mij opnemen, zodat ik jou verder kan helpen.

Reacties op de gekleurde netwerkkabel

De eerste 2 kopers vallen meteen op, die zijn namelijk Nederlands. Deze schrijven: “Goed product” en “Goede verkoper”. Er zijn ook kopers die net iets lagere cijfers geven met 3 uit 5 sterren, gegeven door 1 koper en 4 uit 5 sterren van 8 kopers.

Liever zelf de reacties zien? Klik hier!

Het vreemde van de koper die 3 uit 5 sterren geeft is dat de reactie gaat over schoenen, dat is dus een ander product. De kopers die 4 uit 5 sterren geven hebben nog geen inhoudelijke reactie gegeven. Andere kopers die 5 uit 5 sterren geven schrijven bijvoorbeeld: “Super kwaliteit”, “Erg tevreden” en “Perfect”. Al met al, goede beoordelingen over de gekleurde netwerkkabel.

Bekijk zelf ook de reacties en beoordelingen! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij nog hebt, laat een reactie achter onder deze blog.

Budget autoverlichting te koop bij AliExpress!

budget autoverlichting

Wie zoekt naar budget autoverlichting begint de zoektocht bij AliExpress. In deze blog deel ik de reacties van kopers en laat ik zien hoeveel jij kunt besparen.

Laten we direct budget autoverlichting kopen! Klik hier!

Mijn doel van deze blog is dat jij precies weet wat jij kunt kopen. Het maakt niet uit of jij dit specifieke product koopt of juist iets compleet anders. Vandaag ga ik kijken naar de reacties van de specifieke kopers. Op die manier gaan wij samen kijken naar waar de 98,1% van de reacties vandaan komen. Het belangrijkste punt hier is te kijken naar hoe kopers reageren.

Bestel de budget autoverlichting nu online! Klik hier!

Alle vragen en opmerkingen maken het mogelijk om het juiste product te kopen. Stel jouw vraag dan ook onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen. Alle vragen zijn mogelijk zodat ik jou uitstekend kan blijven helpen.

Kopers over de budget autoverlichting

Het product waar ik naar ga kijken is niet direct het best verkochte product maar komt daar wel in de buurt. Het is de nummer 2 omdat het beter overeenkomt met het onderwerp van deze blog. Gekocht door 87 kopers en door 31 kopers beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Slechts koper geeft een cijfer van 1 uit 5 sterren, de rest allemaal 4 of 5 uit 5 sterren.

Zelf alle beoordelingen zien? Klik hier!

Reacties zijn onder andere: “Perfect”, “Goede kwaliteit” en “Snel geleverd”. Veel kopers zeggen vergelijkbare dingen en veel kopers geven enkel een cijfer zonder inhoudelijke reactie. Het is belangrijk om de reacties van de budget autoverlichting ook zelf te bekijken zodat jij gewoon weet wat jij koopt.

Bekijk alle reacties en beoordelingen! Klik hier!

Voor alle verdere vragen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Ik help jou verder door de reacties te lezen en ook persoonlijk te reageren.

Contact met de verkoper, hoe werkt dat?

Contact met de verkoper

Zoek jij contact met de verkoper van een AliExpress product? Deze blog geeft uitleg over hoe jij dat kunt regelen. Mijn doel is problemen op te lossen!

Direct contact met de verkoper opnemen? Klik hier!

In de app en op de site werkt het net even iets anders. Daarom is het belangrijk om altijd door te klikken op het product. Op de productpagina staat zowel in de app als op de website de manier om contact met de verkoper te krijgen. Daar kan jij dan de vragen stellen die jij hebt. Belangrijkste doel is dat jij precies weet wat jij gaat kopen.

Wil jij liever de klantenservice bereiken? Klik hier!

Mocht jij dan mij bereiken? Daar heb ik mogelijkheden voor. Jij kunt naar https://aliexpressnederland.nl/aliexpress-nederand-contact/ gaan of eenvoudig een reactie plaatsen onder deze blog. Ik lees alle reacties persoonlijk om ervoor te zorgen dat jij precies het antwoord krijgt wat jij nodig hebt.

Waarom contact met de verkoper opnemen?

Er zijn een aantal redenen. Het invoeren van een verkeerd adres is daar een belangrijke reden voor. Wanneer jij een verkeerd adres invoert en een pakketje daardoor niet aankomt is de enige manier om het pakket alsnog te ontvangen contact met de verkoper op te nemen.

Een bestelling plaatsen? Klik hier!

Er is nog een reden om contact met de verkoper te willen hebben. Dat is wanneer er iets mis gaat met een product. Jij ontvangt het product dus en denkt recht te hebben op garantie. Laat mij jou om te beginnen uit een droom helpen. Recht op garantie heb je niet bij een aankoop vanuit buiten de EU. Wel doen veel verkopers er alles aan om klanten blij te maken.

Iets bestellen? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij hebt nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Ik ga jou dan helpen om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt.

Pumps in felle kleuren te koop bij AliExpress!

Pumps

Zoek jij felle, opvallende pumps? Kijk dan eerst eens op de website van AliExpress. Informatie en reacties van verkopers volgen in deze blog.

Direct jouw pumps bestellen? Klik hier!

Helaas hebben deze pumps nog geen enkele reactie van kopers. Om die reden ga ik in het tweede deel van deze blog wat meer schrijven over de werkelijke prijs van dit soort producten. Dat heeft alles te maken met de BTW en inklaringskosten. Deze kosten maken dit soort schoenen flink duurder dan wat jij mogelijk zou verwachten. Enkele rekenvoorbeelden volgen in het tweede deel van deze blog. Zo kom jij de echte prijs ook te weten.

Bestel nu pumps online! Klik hier!

Voor alle vragen, opmerkingen en reacties van kopers nodig ik jou uit om verder te lezen. Heb jij zelf een vraag? Neem contact met mij op of zorg ervoor dat jij jouw reactie plaatst onder deze blog. Mijn doel is jou alleen de beste producten te laten kopen.

Risico’s van pumps kopen bij AliExpress

Dan nu de risico’s. Bij het doen van een aankoop met een waarde boven de 22 euro betaal jij mogelijk BTW en inklaringskosten. Deze kosten bestaan uit 21% BTW over het bedrag en gemiddeld 15 euro kosten aan het postbedrijf. Deze kosten zijn opgelegd door onze eigen staatsmaffia (ook wel belastingdienst) en maken deze pumps dus een flink stukje duurder.

Zelf berekenen wat de prijs mogelijk gaat zijn? Klik hier!

Laat ik even de meest populaire pumps pakken. Deze kosten 39,22 op het moment van schrijven van deze blog. Stel nu dat jij inderdaad de BTW en inklaringskosten moet betalen. Dan betaal jij dus 21% BTW, dat is 8,24 en 15 euro inklaringskosten. Jij krijgt dan dus een rekening van 23,24 bovenop de prijs die jij al aan AliExpress betaalde.

Bekijk of jij deze extra kosten wilt betalen. Klik hier!

Mocht jij nog vragen hebben over dit onderwerp, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou te helpen, dat is ook precies wat ik doe.

Nep Nike weer verkocht bij AliExpress!

Nep Nike

Iedere keer dat ik zie dat er nep Nike schoenen verkocht zijn plaats ik weer een waarschuwing. Dat doe ik omdat jij niet alleen een slecht product koopt.

Zien om welke nep Nike het gaat? Klik hier!

Doel van deze blog is jou te weerhouden van het kopen. Dat klinkt vreemd, want ik verdien mijn geld uiteindelijk aan mensen die wel kopen. En ik vind het ook absoluut prima als jij iets anders wilt kopen, maar dit soort producten wil ik jou van weerhouden om 2 redenen. Allereerst is de kwaliteit gewoon lager dan het origineel. Verder kan jij ook een flinke boete krijgen wanneer jij een product als deze koopt.

Klacht indienen over de nep Nike? Klik hier!

Voordat ik de exacte stappen uitleg voor het indienen van een klacht over dit soort producten nodig ik jou graag uit om een reactie te plaatsen. Verder mag jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen zodat ik jou persoonlijk verder ken helpen.

Dien een klacht in over nep Nike

De stappen voor het indienen van een klacht zijn relatief eenvoudig. Heb jij dit product al gekocht, dan kan je na ontvangst een dispute openen. Heb jij niet gekocht, dan ben jij een stuk verstandiger. Het is ook dan mogelijk om een klacht in te dienen. Dat gaat via de “report item” link op de website.

Dien jouw klacht direct in! Klik hier!

Er is meer te schrijven over de nep Nike, helaas zijn er nog geen reacties van kopers. Dat komt vaak voor, omdat dit soort producten relatief snel offline worden gehaald. Mijn advies is het product niet te kopen.

Meldt jouw klacht over de nep Nike! Klik hier!

Wij hebben de merkhouder zelf nu meerdere keren ingelicht, mocht jij dat ook willen doen, verwijs gerust ook naar deze blog.