Luipaard diamondpainting koop je bij AliExpress

Luipaard diamondpainting

Wanneer jij zoekt naar een luipaard diamondpainting ben jij bij AliExpress aan het juiste adres. Stuur de foto’s van jouw creatie naar ons toe!

Direct de luipaard diamondpainting bestellen? Klik hier!

Kopers geven deze luidpaard diamondpainting 5 uit 5 sterren. Dat is het hoogst mogelijke cijfer. Op zich erg mooi natuurlijk. Nu is het wel zo dat nog slechts 1 iemand daadwerkelijk een reactie achter heeft gelaten. De verkoper van dit product verkoopt ook andere producten en krijgt daarmee vrijwel 100% positieve reacties. Om precies te zijn, 98,7% van de kopers geven aan zeer tevreden te zijn over de producten.

Direct een luipaard diamondpainting kopen? Klik hier!

Heb jij een vraag? Wil jij een bepaald product kopen? Of ben jij op zoek naar een specifiek vergelijkbaar product? Neem gerust contact met mij op, dan help ik jou om het juiste product te vinden.

Kopers over de luipaard diamondpainting

De enige koper die een reactie achter heeft achtergelaten schrijft daar niets inhoudelijks bij. Kopers van andere producten van deze verkoper geven wel een reactie. Om precies te zijn, een vergelijkbaar product krijgt 4,7 uit 5 sterren, wat best een goed cijfer is. Kopers schrijven over snelle levertijd, zelfs tijdens de feestdagen.

Alle producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Een Nederlandse koper schrijft met name over de zeer goede kwaliteit. Een andere Nederlandse koper geeft aan dat het product al binnen een paar weken in huis was. Natuurlijk geweldig, zeker wanneer jij het als cadeau koopt.

Alle reacties zien? Klik hier!

Dan gaan we afronden. Heb jij een luipaard diamondpainting gekocht en wil jij daar iets over kwijt? Laat het weten! Jij mag ook jouw foto sturen, zodat wij die op deze site kunnen plaatsen. Zo kunnen ook toekomstige kopers een beslissing nemen om het product te kopen of niet. Heb jij daar vragen over? Laat het weten!

Berkel-Enschot staat niet in de lijst met woonplaatsen

Berkel-Enschot

Woon jij in Berkel-Enschot en wil jij iets bestellen dan heb jij een probleem. Tenminste, als jij deze blog niet hebt gelezen. Lees daarom snel verder!

Direct jouw adres aanpassen als jij woont in Berkel-Enschot? Klik hier!

Later in deze blog leg ik uit waarom plaatsen als Berkel-Enschot niet in de lijst staan. Voor nu leg ik uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij jouw woonplaats wel gewoon kunt invullen. Dat is namelijk veel eenvoudiger dan wat jij mogelijk denkt. Het enige wat jij hoeft de doen is jouw provincie aan te passen. Maar daar in dit geval geen Noord-Brabant van, maar kies voor Other. Onder Other kan jij namelijk wel iedere woonplaats invullen.

Jouw woonplaats aanpassen in Berkel-Enschot? Klik hier!

Laten we dan snel verder gaan. Ik ga uitleg geven over waarom sommige woonplaatsen niet voorkomen in de lijst. Wanneer jij daar begrip voor hebt ga jij ook begrijpen waarom de provincie “Other” geselecteerd moet worden.

Waarom staat Berkel-Enschot niet in de lijst?

Laat ik even starten met excuses dat ik geen echte foto heb van dit prachtige dorp. Woon jij in Berkel-Enschot en kan jij ons een rechtenvrije foto sturen? Doe dat dan, dan plaats ik een echte foto op deze blog.

Direct een foto insturen? Neem contact op!

Dan om antwoord op de vraag te geven. Sinds enkele jaren heeft AliExpress een lijst met provincies toegevoegd voor Nederland. In sommige landen is het namelijk noodzakelijk om de provincie te vermelden in een adres. In Nederland gaat het puur om de woonplaats. De postcode en het huisnummer helpen daar natuurlijk enorm bij. Vanuit China aan een lijst komen van alle woonplaatsen in Nederland blijkt echter lastig. Daarom ontbreken er woonplaatsen uit deze lijst.

Jouw woonplaats direct corrigeren? Klik hier!

Wanneer de postcode en het huisnummer kloppen, maar de woonplaats niet kan het voorkomen dat een postbode een brief weigert. Dit omdat er uiteindelijk een grote fout staat in het adres. Let daarom erg goed op. Ook als jij in Berkel-Enschot woont.

Hoofddorp als woonplaats bij AliExpress

Hoofddorp

Woon jij in Hoofddorp, dan kan jij geen pakketjes ontvangen van AliExpress. Behalve als jij dit eenvoudige trucje toepast.

Woon jij in Hoofddorp? Klik hier om het adres te controleren.

Om iedere woonplaats in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij geen provincie kiest in het menu. Kies in plaats daarvan “Other” als provincie. Jij kunt daarna iedere woonplaats invullen. Wanneer jij de juiste woonplaats invult zal het pakketje ook gewoon worden geleverd. Waarom Hoofddorp niet in de lijst staat weet ik niet.

Direct jouw adres aanpassen? Klik hier!

Woon jij ergens anders, en staat jouw adres ook niet in de lijst? Laat het mij weten. Dat kan eenvoudig door jouw reactie achter te laten aan het einde van deze blog. Jij kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Plaatsen naar Hoofddorp die niet geselecteerd kunnen worden

Helaas zijn er meerdere plaatsen waarbij dit probleem zich voordoet. Bijvoorbeeld Urmond, waar ik eerder dit jaar ook een blog over schreef. Het lastige is dat pakketjes soms wel aankomen, ondanks het verkeerde adres. Dat maakt het lastig, omdat het dan moeilijk uit te leggen is waarom sommige wel aankomen en andere niet.

Direct jouw adres corrigeren? Klik hier!

Ondanks dat huisnummer en postcode voldoende zouden moeten zijn is een juiste woonplaats ook essentieel voor een correcte levering. Heb jij iets gekocht, woon jij in Hoofddorp en staat er Haarlemmermeer? Dan is de kans nog altijd groot dat jouw product niet geleverd gaat worden. Hoewel het mogelijk is dat het alsnog gebeurt, gaat het terug, dan zal jij contact moeten zoeken met de verkoper. In de blog “Verkeerd adres, pakketje retour, wat nu?” staat daar een duidelijke uitleg over.

Direct jouw adres aanpassen? Klik hier!

Houd er dus rekening mee, staat Hoofddorp niet in de lijst, kies dan “Other” bij de provincie. Jij hebt het probleem dan zo opgelost en kunt gewoon jouw woonplaats invullen.

Urmond staat niet in de lijst met woonplaatsen!

Urmond

Wie koopt bij AliExpress en een pakket wilt sturen naar Urmond heeft een probleem. Dat probleem los ik in deze blog op.

Het complete stappenplan duurt ongeveer 3 minuten. Langer hoeft het simpelweg niet te duren.

  1. Ga naar AliExpressNederland.nl/inloggen om in te loggen op de AliExpress website.
  2. Ga naar “Mijn accountinstellingen in” of naar “Mijn AliExpress” op de website.
  3. Kies voor “Mijn verzendadres” of klik hier (soms is de vertaling anders).
  4. Kies “Other” in de lijst met provincies.
  5. Voer Urmond in als woonplaats.

Stap 5 kan alleen als jij de voorliggende stappen correct hebt uitgevoerd.

Kom jij er ondanks deze instructie niet uit? Neem even contact op. Ik ga jou dan helpen om dit probleem op te lossen. Woon jij niet in Urmond, en kan jij ook jouw woonplaats niet invoeren? Laat het weten! Dat kan door jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Waarom bestaat het “Urmond”probleem?

AliExpress heeft de website vertaald vanuit het Chinees naar het Engels en vanuit het Engels naar het Nederlands. Daarbij zijn een grote lijst met woonplaatsen overgenomen, maar niet alles. Omdat AliExpress een Chinese website is kunnen zij onmogelijk alle Nederlandse woonplaatsen kennen.

Dit probleem direct verhelpen? Klik hier!

Mijn doel van deze blog is meerdere blogs te schrijven. Woon jij in een kleinere plaats en is deze niet in te voeren via de AliExpress website? Bestaat het Urmond probleem ook voor jouw woonplaats? Laat het mij weten! Door jouw reactie achter te laten kunnen wij jouw woonplaats mogelijk zelfs toegevoegd krijgen aan de lijst.

Jouw adres corrigeren? Klik hier!

Ik weet dat er meerdere woonplaatsen zijn, daarom schrijf ik binnenkort over andere plaatsen waar het Urmond probleem bestaat. Mijn doel uiteindelijk is dat jij jouw bestelling gewoon kunt ontvangen. Hoewel een postcode en huisnummer voldoende zou moeten zijn zorgt een verkeerde woonplaats wel voor een niet bezorgd pakket.

Pakketje blijft vastzitten, wat kan ik doen?

Pakketje blijft vastzitten

Wat doe jij als jouw pakketje blijft vastzitten? Ligt het aan het postbedrijf? Is er een fout gemaakt? Of is er toch een andere oorzaak? De oplossing hier!

Pakketje blijft vastzitten: Klik hier!

Kom jij via een traceernummer tegen dat jouw pakketje blijft vastzitten in China? Dan kan jij de verkoper vragen wat er aan de hand is. Hoewel deze vaak ook niet veel kan doen open jij daarmee wel de mogelijkheid naar een oplossing. Zit het in Nederland vast? Dan kan het mogelijk bij de douane liggen. Die mogen pakketjes tot wel 30 dagen vasthouden!

Traceernummer vinden? Klik hier!

Kan jij wat hulp gebruiken om dit probleem opgelost te krijgen? Laat het weten. Jij kunt eenvoudig en heel snel contact opnemen met mij. Ik ga jou dan persoonlijk verder helpen om een oplossing te vinden. Is een product 60 dagen of langer onderweg? Open dan een geschil (dispute), zodat jij jouw geld terug kunt krijgen en opnieuw kunt bestellen.

Andere redenen dat jouw pakketje blijft vastzitten

Het komt helaas ook voor dat mensen een verkeerd adres invullen. Bijvoorbeeld een verkeerde woonplaats (soms omdat het niet in de lijst voorkomt), of een huisnummer vergeten. Wanneer dit gebeurt ligt de fout natuurlijk niet bij de verkoper, maar kan de verkoper jou wel vaak helpen. 

Product opnieuw aan laten bieden bij een fout in het adres? Klik hier!

Kan jij jouw woonplaats niet invullen, ook daarvoor is een eenvoudige oplossing. Het invullen van de gemeente is geen goede oplossing. De enige oplossing is het kiezen voor “Overig” bij de provincie. Wanneer jij dat doet kan jij iedere woonplaats invoeren.

Iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij dan nog tips of advies nodig? Bij AliExpress Nederland zijn wij hier voor jou. Ook wanneer een pakket blijft vastzitten help ik jou graag verder naar een oplossing. Houdt er wel rekening mee dat problemen na 75 dagen niet meer op te lossen zijn. Neem dus altijd voor die tijd contact op.

Pakket traceren, hoe doe je dat?

Pakket traceren

Een pakket traceren is soms ingewikkelder dan ik dacht. Dagelijks krijg ik meerdere vragen van mensen die iets hebben gekocht en willen weten waar het is.

De basis van het pakket traceren is het vinden van het traceernummer. Om het makkelijk te maken, via VanDijl.ga/traceer kom jij direct op de pagina waar jij die informatie kunt vinden.

Met het traceernummer kunnen wij verder. Het vinden van een bestelling bestaat uit 3 stappen. Om te beginnen krijgt een bestelling een traceernummer voordat het is verzonden. De enige plek waar het pakket traceren mogelijk is wordt dan op VanDijl.ga/traceer zelf.

Later, wanneer jouw bestelling bij het Chinese postbedrijf is kan jij het pakket traceren via sites als Track24.net. Gemiddeld duurt het zo’n 3 tot 6 weken voordat de bestelling gevolgd kan worden via de site van PostNL. InternationalParcelTracking.com is de site die ik daarvoor gebruik, ook wanneer ik mensen help via WhatsApp of email.

Wat als het pakket traceren niet lukt?

Het komt soms voor dat het pakket traceren onmogelijk lijkt. Dat is vervelend en eigenlijk altijd op te lossen. In eerste instantie is mijn advies altijd contact op te nemen met de verkoper. Dat kan eenvoudig via VanDijl.ga/verkoper. Klik daar op “Contact”. Soms heeft een verkoper een verkeerde traceercode doorgegeven en moet deze simpelweg aangepast worden.

Helpt dat niet en blijft het pakket traceren onmogelijk? Neem dan alsnog even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen om jouw bestelling te vinden. In de uitzonderlijke gevallen dat het mij ook niet lukt kan jij een geschil (dispute) openen. Het openen van een geschil werkt ook weer met een paar eenvoudige stappen.

Een geschil open je met de volgende stappen:

Houd er rekening mee dat jij enkel een geschil moet openen wanneer de verkoper een fout heeft gemaakt of iets heeft nagelaten. Het komt helaas met regelmaat voor dat iemand een verkeerd huisnummer invult. Dit is geen reden om een dispute te openen. Het weglaten van een woonplaats ook niet.

Meer informatie daarover lees jij in de blog over het invullen van een verkeerd adres. Klik hier voor meer informatie.

Ingeklaard door douane AliExpress, wat nu?

ingeklaard door douane aliexpress

Wanneer een product is ingeklaard door douane betekent het dat jouw AliExpress bestelling binnenkort bij jou wordt geleverd. 

Weten hoe de douane omgaat met extra kosten? Klik hier!

De betekenis van ingeklaard door douane is simpelweg het bericht dat het product is vrijgegeven. Na deze melding is het raadzaam om het product te volgen via PostNL om te zien waar jouw bestelling zich bevind. Vaak is het zo dat een product wordt geleverd bij een afhaalpunt maar jij daar geen bericht van krijgt. 

Weten hoe jij een bestelling kunt volgen? Klik hier

Is jouw product al ingeklaard door douane? Heb jij daar vragen over of wil jij weten of er extra kosten bij komen? Jij mag altijd contact met mij opnemen. Er zijn manieren om uit te zoeken hoeveel kosten jij moet betalen. Het makkelijkst is wanneer het pakket bij PostNL is, daar kan jij het bij te betalen bedrag namelijk direct zien.

Wat als mijn pakket niet ingeklaard door douane kan worden?

De douane bestaat met een aantal redenen. Voornamelijk om jou geld afhandig te maken onder het motto “veiligheid”. Zo worden wapens bijvoorbeeld veelal tegengehouden. De overheid staat namelijk niet toe dat jij jouzelf beschermt, maar vind dat de eigen criminele organisaties dat moeten doen.

Vragen over een pakket wat is ingeklaard door douane? Klik hier!

Het komt helaas met enige regelmaat voor dat mensen een pakket bestellen met namaak merkartikelen. Zo zie ik met grote regelmaat mensen die Nike schoenen kopen. Deze schoenen zijn namaak en worden dan ook vaak vernietigd. Geld terugkrijgen is dan ook erg lastig.

Zelf iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

AliExpress waarschuwt helaas onvoldoende voor alles rondom extra kosten. Moet jij BTW en inklaringskosten betalen, dan moet jij dat ook doen. Het is een risico wat jij loopt wanneer jij iets met een waarde hoger dan 22 euro koopt vanuit buiten de EU.

Dinosaurus racebaan te koop bij AliExpress!

Dinosaurus racebaan

Nog een peer weken en kerst is daar. All You Need Is Love, familie en natuurlijk cadeaus. Deze dinosaurus racebaan kan zomaar leuk zijn!

Zelf de dinosaurus racebaan kopen? Klik hier!

Het leuke van deze dinosaurus racebaan is dat de prijs super laag is en dat jij precies de onderdelen kunt uitzoeken die jij wilt hebben. Meer auto’s? Geen probleem! Langere baan? Geen probleem. Wil jij extra tunnels? Dat kan! Bruggen? Geen probleem! Alle onderdelen zijn los te koop, de set is dus compleet samen te stellen.

De dinosaurus racebaan bestellen? Klik hier!

Omdat dit speelgoed zo mega goed beoordeeld is ga ik goed kijken naar de reacties. Het komt niet vaak voor dat speelgoed met zo’n hoog cijfer wordt beoordeeld. Lees daarom verder om te zien waar dit hoge cijfer vandaan komt.

Kopers over de dinosaurus racebaan

Laat ik dan even helemaal eerlijk zijn. Er zijn 3 kopers die dit product met minder dan 5 uit 5 sterren beoordeelde. Deze kopers geven aan dat de kleur iets afwijkt van wat er op de site staat. Wil jij exact de juiste kleur? Betaal dan de Nederlandse prijs.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

De overige 71 kopers zijn wel allemaal zeer positief en beoordelen dit speelgoed met 5 uit 5 sterren. Woorden als “Goede kwaliteit”, “Cool ding” en “Snelle levering” vatten de reacties mooi samen. Kopers praten over de mogelijkheid om het product te verbinden met “Magic Track”, nu zegt mij dat niets, dus daar kan ik niets over zeggen.

Alle reacties zien van deze dinosaurus racebaan? Klik hier!

Dan zijn er zoals altijd heel wat kopers die geen tekst plaatsen bij de reactie. Ik doe hierbij dan ook graag een oproep. Kan jij mij uitleggen wat magic track is? Dan kan ik daar wellicht ook nog een blog over schrijven. Jij kunt natuurlijk reageren onder deze blog. Contact opnemen mag ook en kan via WhatsApp, email en chat.

PostNL onderzoek opstarten voor AliExpress zending

PostNL onderzoekWie een PostNL onderzoek wilt opstarten voor een AliExpress zending is hier aan het juiste adres. Ondanks dat het onderzoek enkel daar gestart kan worden.

Direct naar de juiste pagina voor een PostNL onderzoek opstarten? Klik hier!

De feitelijke stappen die jij moet zetten zijn erg eenvoudig. Om te beginnen moet een pakketje tussen de 60 en 75 dagen onderweg zijn. Vanaf dat moment gaat AliExpress namelijk pas kijken wat er aan de hand is. Vervolgens volg jij de stappen voor het openen van een geschil (dispute).

Meer informatie voor het openen van een dispute? Klik hier!

Kom jij er zelf niet uit? Geen enkel probleem! Vanuit AliExpress Nederland help ik jou graag verder om het PostNL onderzoek op de juiste manier opgestart te krijgen. Houd er wel rekening mee dat een onderzoek al snel 30 dagen of langer in beslag kan nemen.

Waarom een PostNL onderzoek opstarten?

Waarom iemand een PostNL onderzoek wil opstarten begrijp ik persoonlijk niet. Het heeft namelijk compleet geen zin. Wanneer een pakketje niet aankomt omdat er een fout is gemaakt aan de kant van het postbedrijf of AliExpress krijg jij als klant gewoon jouw geld terug. Heb jij een verkeerd adres ingevoerd? Dan is er een compleet andere procedure en loop jij zelfs het risico om het pakket helemaal niet te ontvangen.

Meer weten over wanneer jij een adres verkeerd invoert? Klik hier!

Natuurlijk zijn er altijd mensen die eigenwijs zijn en het PostNL onderzoek toch op willen starten. Dat kan natuurlijk wel, maar heeft dan nog altijd geen enkele zin. Het duurt tenslotte langer om het onderzoek af te wachten dat gewoon jouw geld terug te krijgen, opnieuw te bestellen en het te ontvangen. Overigens maak jij de medewerkers van de postbedrijven ook totaal niet blij met dit onderzoek.

Wil jij meer weten? Neem contact met mij op!

Roboblox Game t-shirt te koop bij AliExpress!

Roboblox game t-shirtVoor ouders die voor kinderen een Roboblox Game t-shirt willen kopen is AliExpress wellicht de aangewezen plek. Lage prijs en hoge kwaliteit!

Direct dit Roboblox Game t-shirt zien? Klik hier!

Met de eerste 8 reacties binnen krijgt dit product een 4,9 uit 5 in de beoordelingen. In deze blog neem ik een aantal beoordelingen met je door. Het doel van het doornemen van de reacties is dat jij weet hoe dit product is ten opzichte van andere producten op AliExpress.

Dit Roboblox Game t-shirt kopen? Klik hier!

Zoek jij een specifiek kledingstuk of een ander product? Jij kunt altijd jouw reactie achterlaten onder deze blog. Daarnaast mag jij contact met mij opnemen. Ik help jou graag verder via WhatsApp, chat of email.

Kopers over dit Roboblox Game t-shirt

Kopers schrijven onder andere “Zeer goed, prima kwaliteit”, “Binnen 3 weken in huis”, “Perfect” en “Past een kind van 122cm goed”. Natuurlijk komen hier nog veel meer reacties bij.

Wil jij alle reacties lezen? Klik hier!

De laatste reactie gaat over kinderen. De kinderen die er zo enorm blij mee zijn. Helaas zijn er ook altijd mensen die enkel een cijfer geven en ervoor kiezen om geen inhoudelijke reactie te geven. Heb jij dit Roboblox Game t-shirt gekocht? Laat het dan weten! Jij kunt jouw reactie ook altijd hier aan het einde van deze blog achterlaten.

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier!

Ik merk dat het Roboblox game t-shirt, net als kleding van andere programma’s voor kinderen, erg populair is. Vanuit AliExpress Nederland ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten om over te schrijven. Jij kunt mij helpen door jouw reactie te plaatsen onder deze blog. Met jouw reactie leer ik welke producten jij naar op zoek bent of wat jij al hebt gekocht. Iedere reactie helpt mij om de inhoud van deze site beter af te stemmen op de bezoekers en lezers van deze blog.

Opgelicht door AliExpress, wat moet ik doen?

Opgelicht door AliExpressDe laatste tijd horen wij steeds vaker van kopers dat ze zijn opgelicht door AliExpress. Uiteindelijk blijkt het dan te gaan over een iDeal betaling, wat vrijwel onmogelijk te vervalsen is.

Zorgen dat jij niet wordt opgelicht door AliExpress? Klik hier!

De makkelijkste manier om oplichting te voorkomen is ervoor te zorgen dat jij altijd via betrouwbare sites bestelt. Via AliExpressNederland.nl/check weet jij altijd zeker dat jij de juiste versie van de AliExpress website (of app) voor je hebt. Daardoor zal jij niet worden opgelicht door AliExpress en raak jij niet onnodig geld kwijt.

Direct naar AliExpressNederland.nl/check gaan? Klik hier!

Twijfel jij om een aankoop te doen? Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Er wordt zoveel negatiefs geschrevenover online aankopen dat jij soms onmogelijk kunt weten wat werkelijkheid is en wat niet. Dat is nu precies de reden dat ik AliExpressNederland heb opgericht. Via AliExpress Nederland kan jij eenvoudig contact opnemen om al jouw vragen te stellen. Gewoonin het Nederlands!

Reacties van mensen die zijn opgelicht door AliExpress

Gelukkig spreken wij betrekkelijk weinig mensen die daadwerkelijk zijn opgelicht door AliExpress. Wel spreken wij met enige regelmaat mensen die fouten hebben gemaakt. Bijvoorbeeld mensen die een huisnummer hebben weggelaten of een verkeerde woonplaats hebben geselecteerd.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk zijn er altijd mensen die nog met vragen blijven zitten, ook na het lezen van deze blog. Daarom bieden wij vanuit AliExpress Nederland 2 manieren om van je te laten horen. Zo kan jij nu contact opnemen via chat, email en WhatsApp (vanaf 2019 ook via telefoon), daarnaast kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog. Met jouw reactie help jij ook anderen verder die mogelijk dezelfde vraag hebben.

Zien wat er allemaal te koop is bij AliExpress? Klik hier!

Blijf jij toch nog met vragen zitten? Laat van je horen! Ik help jou graag verder!

App bestuurbare lamp te koop bij AliExpress

App bestuurbare lampEen app bestuurbare lamp, daar gaat deze blog over. Duizenden kleuren en gewoon vanuit jouw luie stoel (of bed) te bedienen. Lees snel verder!

Deze app bestuurbare lamp bekijken? Klik hier!

Het leuke aan een app bestuurbare lamp is dat jij geen lichtknoppen meer nodig hebt. Jij pakt gewoon jouw smartphone en geeft aan welke kleur en lichtsterkte jij wilt hebben. Met die combinatie gaat alles vanzelf. Jij kunt zelfs het licht aan (of uit) doen met de telefoon.

Meer informatie? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek soort lamp of iets minder moderns? Wellicht iets wat in een lagere prijsklasse valt? Laat het gerust weten en neem contact met mij op. Ik help jou dan graag verder om het juiste product te vinden.

Kopers over deze app bestuurbare lamp

Ik kijk altijd naar kopers die dit product hebben gekocht. Daarbij houd ik rekening met het aantal kopers en het aantal reacties. Met 19 beoordelingen en in totaal 4,8 uit 5 sterren, met slechts 1 beoordeling van 3 uit 5 sterren en 1 van 4 uit 5 sterren verwacht ik veel van dit product.

Wil jij alle beoordelingen bekijken en lezen? Klik hier!

Een Spaanse koper was zo tevreden dat de tweede al is aangeschaft. Een andere Spaanse koper schrijft over de hoge kwaliteit van de lamp. Een koper uit Tsjechië geeft aan dat het hier gaat om een geweldig product.

Zien wie er allemaal blij zijn met de app bestuurbare lamp? Klik hier!

Naast de super positieve reacties zijn er ook een paar die iets minder positief zijn. Zo schrijft een koper uit Frankrijk dat de lamp niet compatibel is met Aqara/Homekit. Nu schrijft de verkoper dat ook niet, dus blijft het naar mijn mening een onterechte beoordeling. De enige negatieve beoordeling (3 uit 5 sterren) kwam uit Rusland. Deze koper klaagt omdat hij een lamp heeft met Chinese handleiding. De verkoper heeft dit netjes opgelost door de Engelse versie na te sturen.

Extentions te koop bij AliExpress

ExtentionsBen jij op zoek naar nieuwe extentions? AliExpress is de plek. Gister weer zijn er in ieder geval 3 setjes gekocht via AliExpress Nederland.

Direct jouw extentions kopen? Klik hier!

Goede extentions zijn (zo lees ik uit de 88 reacties) dat dit product van prima kwaliteit is. Daarover natuurlijk meer in deze blog. Omdat ik vaker heb geschreven over haar en bijvoorbeeld ook pruiken heb beoordeeld, eerst even een korte introductie hierover.

Direct zien wat extentions bij AliExpress kosten? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een vergelijkbaar product? Een ander product? Of zelfs een goedkoper product? Alles is mogelijk! Neem gewoon even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen. Natuurlijk kan jij ook gebruikmaken van de nieuwe personal shopper service.

Kopers over de extentions

Met 88 stemmen en 228 bestellingen, verschillende lengtes en kleuren is er heel veel om te beoordelen. Ik ga beoordelingen bekijken uit de bezoekers die een positieve beoordelingen schrijven. Daarbij schrijf ik ook over een paar bezoekers die een negatieve beoordeling schrijven.

Wil jij alle beoordelingen lezen? Klik hier

Een paar positieve beoordelingen, bijvoorbeeld: “Het haar is gezond”, “Binnen 2 weken bezorgd”, “Goed haar” en “Goed uitziend haar”. Alles positief en in ieder geval snel geleverd, dat is iets waar sommige verkopers veel klachten over bezorgen.

Zien wat de extentions kosten? Klik hier!

Dan zijn er natuurlijk ook nog verschillende kleuren en lengtes. Omdat er zo mega veel mogelijk is kan ik in deze blog niet alles beoordelen. Wil jij meer weten? Laat jouw reactie gerust weten. Dan even over de reacties van minder positieve bezoekers.

Wil jij de reacties zelf lezen? Klik hier!

Iemand die over een langere periode hetzelfde haar meerdere keren heeft besteld geeft aan dat de kwaliteit verschilt. Dat lijkt mij persoonlijk logisch, het gaat natuurlijk wel om natuurlijk haar. Het is geen synthetische rommel. De andere reactie is in het Russisch, dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Jas kopen bij AliExpress? Lees altijd de reviews!

Jas kopenJas kopen bij AliExpress? Gister was er een gekocht. Dit ondanks dat deze met slechts 2 uit 5 sterren werd beoordeeld. Kijk altijd erg uit naar de kwaliteit!

Direct zien wat voor reacties op dit product wordt gegeven? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te waarschuwen voor lage kwaliteit producten. Ik krijg vandaag mijn kraan binnen, een kraan waarbij ik heb gekeken naar de beoordelingen en natuurlijk ook naar de prijs. Voor het eerst ga ik binnenkort een persoonlijke blog schrijven over een product wat ik in huis heb. Mogelijk maak ik daar zelfs een video over!

Terug naar een jas kopen, waar deze blog over gaat. Meer daarover? Klik hier!

Heb jij hier vragen over? Neem contact met mij op, zodat ik jou verder kan helpen en ervoor kan zorgen dat jij wel kwaliteit koopt.

Jas kopen? Hoe reageren kopers?

Laat mij even duidelijk zijn, deze blog gaat over 1 specifiek product gekocht die ik tegen kwam. De reactie is geschreven door iemand uit een ander land en is vertaald. Ik begrijp eruit dat het product van slechte kwaliteit is en dat er iets is met de knoop. Wat dat precies is weet ik niet.

Wil jij de reactie zelf lezen? Klik hier!

Graag ga ik over naar hoge kwaliteit producten, want die zijn absoluut te vinden. Voor het eerst ga ik over naar een deel 2 van deze blog, zodat jij ook iets van hoge kwaliteit kunt kopen. Als deze blog goed wordt ontvangen ga ik vaker blogs in deze stijl schrijven.

Jas kopen met hoge beoordelingen? Klik hier!

Lees altijd de beoordelingen voordat jij overgaat op een aankoop. Hoe meer beoordelingen, hoe groter de kans dat het om eerlijke beoordelingen gaat. Dat is natuurlijk ook zo bij het eerder omschreven product (waar maar 1 beoordeling bij staat), er moet goed worden gekeken. Ruilen is bij AliExpress niet mogelijk.

Hoe garandeer ik hoge kwaliteit bij AliExpress?

Wil jij een jas kopen en er zeker van zijn dat de kwaliteit hoog is? Volg dan een paar eenvoudige stappen. Om te beginnen, bij iedere zoekopdracht op de AliExpress website heb jij de mogelijkheid om aan te geven dat jij alleen resultaten wilt van producten beoordeeld met 4 uit 5 sterren of meer.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken krijg jij direct een overzicht van producten die beoordeeld zijn met 4 uit 5 sterren of hoger.

Jas kopen

Direct een jas kopen beoordeeld met 4 uit 5 sterren of meer? Klik hier!

Om een zo goed mogelijk voorbeeld te geven ben ik gaan zoeken naar een jas die lijkt op de jas uit het eerdere voorbeeld. En die heb ik gevonden. Het verschil, deze is beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren en wordt dus heel goed ontvangen.

Meer informatie en deze jas kopen? Klik hier!

Een Nederlandse koper schrijft “Awesome quality” of wel “uitstekende kwaliteit”. Zoals alles bij AliExpress vallen de maten iets aan de kleine kant. Dat is wel goed om rekening mee te houden, zodat jij altijd iets groter koopt dan wat jij normaal draagt. Houd er ook rekening mee dat wanneer een kledingstuk niet past jij het niet gratis kunt ruilen. De enige manier om echt zeker te zijn dat jouw product gaat passen is het in een Nederlandse fysieke winkel te kopen, dat kost natuurlijk wel meer geld.

Jas kopen en zeker zijn van de maat? Klik hier!

Een jas kopen waar jij de maat niet van weet?

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden. Wanneer jij toch iets hebt gekocht wat niet past kan jij het product natuurlijk ook zelf opnieuw verkopen. Bijvoorbeeld via marktplaats. Ik heb letterlijk al eens een product gekocht bij AliExpress voor 10 euro en verkocht voor 30 euro. Jij kunt er dus zelfs gewoon winst op maken!

Jas kopen met als doel door te verkopen? Klik hier!

Ook met het doel van doorverbinden is de kwaliteit belangrijk. Wanneer jij iets verkoopt ben jij namelijk verantwoordelijk. Als een product dan van slechte kwaliteit is moet jij zorgen dat het goed gaat lopen, verwacht daarbij geen assistentie van AliExpress.

Zeker zijn van de hoge kwaliteit? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om te zorgen voor iets wat jij kunt kopen, verkopen of doorverkopen. Feitelijk is dat ook wat ik hier met AliExpress Nederland doe. Mijn doel is uiteindelijk een enorm team van bloggers te verzamelen om naar de 240 of meer blogs per maand te gaan. Daarmee komen meer mensen naar de site en kan de Nederlandstalige ondersteuning verder worden verbeterd.

Wil jij meewerken en ook extra inkomen genereren? Klik hier!

Heb jij vragen die jij direct aan mij wilt stellen? Dat kan natuurlijk altijd. Via WhatsApp, email en chat ben ik eigenlijk altijd bereikbaar. Vooral WhatsApp is een kanaal wat heel erg goed werkt. Ook daar ben ik op dit moment mee bezig. Mijn doel is 24-uur per dag antwoord te kunnen geven op jouw vragen en altijd binnen 30 minuten met een antwoord te komen.

Ben jij supportmedewerker of zou jij dat willen worden? Klik hier!

Nederlandstalig advies geven over AliExpress

Als afsluiting voor deze blog, een manier om mensen snel antwoord te geven via de nieuwe WhatsApp en chat dienst. Het doel, in 2019 het voor elkaar te krijgen om 24-uur per dat bereikbaar te zijn. Altijd binnen 30 minuten (uiteindelijk sneller) via WhatsApp en chat bereikbaar te zijn. Mogelijk zal Facebook daar ook aan toegevoegd worden.

Heb jij daar een idee over? Praat met mij! Laat jouw reactie onder dit bericht. Jij mag natuurlijk ook direct contact met mij opnemen.

Bluetooth oordopjes koop je bij AliExpress!

Bluetooth oordopjesJe ziet ze steeds vaker, de bluetooth oordopjes. Bedacht, hoe kan het ook anders, door Apple en AirPods genoemd. Vandaag meer daarover.

Direct de bluetooth oordopjes bekijken? Klik hier!

De specifieke bluetooth oordopjes waar ik vandaag over schrijf kosten nog geen 20 euro! Perfect, want dan betaal jij ook geen BTW en ook geen inklaringskosten! Dat scheelt al snel 20 euro!

Direct zien wat deze bluetooth oordopjes kosten? Klik hier!

Liever geen draadloos product? Geen probleem! Bij AliExpress wordt zo ongeveer alles wat jij maar zou willen hebben verkocht. Laat het mij gewoon weten en neem contact met mij op om te weten te komen wat er mogelijk is en hoe ik jou zou kunnen helpen.

Hoe zijn de reacties op de bluetooth oordopjes?

Helaas heb ik op dit moment nog geen reacties op dit product. Er zijn wel 8 bestellingen geplaatst, maar op het moment van schrijven van deze blog heeft nog niemand een reactie achtergelaten.

Weten of er inmiddels wel een reactie is? Klik hier!

De meeste vergelijkbare producten worden beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren of hoger. Natuurlijk kan deze anders zijn en ook van andere kwaliteit, daar kan ik persoonlijk geen oordeel over geven. Deels omdat ik zelf ook niet in het bezit ben van een smartphone.

Het complete overzicht bekijken? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander product of iets vergelijkbaars, maar kan jij niet exact vinden wat jij zoekt? De snelste manier naar een oplossing is contact op te nemen. Door een bericht te sturen kan ik jou snel verder helpen. Hopelijk naar het exacte product wat jij zoekt.

Bluetooth oordopjes kopen? Klik hier!

Reageer met jouw ervaringen!

Alle ervaringen helpen zowel mij als andere kopers om tot een juiste conclusie te komen. Wil jij daar iets over kwijt? Laat het mij weten! Het makkelijkst voor mij is als jij een reactie achterlaat onder deze blog. Daarmee help jij ook toekomstige kopers om tot een juiste conclusie te komen.

AliExpress wachtwoord vergeten

AliExpress Wachtwoord VergetenBen jij jouw AliExpress wachtwoord vergeten? Geen probleem! In deze blog leg ik jou uit hoe jij het probleem zelf kunt oplossen. Ik kan ook helpen.

Wil jij direct hulp inschakelen? Dat kan! Neem dan contact met mij op.

De basis van de stappen die jij moet volgen wanneer jij het AliExpress wachtwoord vergeten bent is een resetcode. Deze vraag je op via de speciale link, AliExpressNederland.nl/inloggen.

Zijn de problemen opgelost? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht. Heb jij nog problemen en is het dus niet opgelost? Laat ook dan jouw reactie horen, zodat andere gebruikers hopelijk ook hulp gaan zoeken.

Kom jij er zelf echt niet uit? Ik help jou graag om ieder probleem opgelost te krijgen. 

Hoe ontstaat het AliExpress wachtwoord vergeten probleem?

De voornaamste reden die wij horen van mensen die het AliExpress wachtwoord vergeten zijn is omdat ze de site niet vaak gebruiken. Het komt ook voor dat mensen automatisch ingelogd zijn via de app en normaal dus niet in hoeven te loggen.

Heb jij vragen en wil jij dit probleem oplossen? De klantenservice van AliExpress bereik je hier.

Mocht jij er echt niet uitkomen of is er geen herstel mogelijk? Vanuit AliExpress Nederland help ik jou natuurlijk ook heel graag verder. Een AliExpress wachtwoord vergeten hoeft absoluut geen probleem te zijn. Sterker nog, wij vinden in vrijwel alle gevallen een oplossing. Alleen fraude of bedrog van kopers kan ervoor zorgen dat een account niet meer gedeblokkeerd kan worden. Deze maatregel is in het leven geroepen om ook AliExpress verkopers te beschermen.

Waar moet mijn nieuwe wachtwoord aan voldoen?

Op het moment van schrijven van deze blog hoeft jouw wachtwoord eigenlijk nergens aan te voldoen. Zelfs 123123 is een prima acceptabel wachtwoord. Persoonlijk zou ik deze niet kiezen, maar de keus is aan jou.

Heb jij nog vragen, laat dan jouw reactie achter onder dit artikel.

Met PayPal betalen bij AliExpress nu mogelijk!

Met PayPal betalen bij AliExpressWie veilig wil betalen kan nu ook met PayPal betalen bij AliExpress. Dat heeft als voordeel dat jij geld terug kunt krijgen.

Direct zien hoe jij kunt betalen? Klik hier!

Met PayPal betalen bij AliExpress heeft enkele grote voordelen. Zo kan jij dus geld terugkrijgen wanneer een product niet goed is of wanneer jij een incomplete bestelling krijgt.

Het openen van een account zodat met PayPal betalen bij AliExpress mogelijk is kost geen geld. Wanneer er iets misgaat kan jij ook een Nederlandstalige klantenservice bellen die jou graag verder helpt.

Met PayPal betalen bij AliExpress kost wel extra. Voor het exacte bedrag kijk je op http://s.click.aliexpress.com/e/bDsPsta0.

Waarom is met PayPal betalen bij AliExpress nu mogelijk?

Net als iedere webwinkel wil ook AliExpress zoveel mogelijk verdienen. Dat kan door de betaalmethodes te accepteren waarmee klanten willen betalen. Met PayPal betalen bij AliExpress is daar een onderdeel van.

Heb jij vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met alle vragen die jij hebt. Contact is mogelijk via email, chat en WhatsApp.

Lees gerust ook de blog “Met PayPal betalen bij AliExpress” (klik hier voor de blog), waarin ik eerder omschreef dat betalen met PayPal waarschijnlijk niet mogelijk gaat zijn bij AliExpress. Gelukkig is dit dus veranderd en kan het nu wel.

Heb jij ervaring met deze nieuwe betaalmethode?

Heb jij al ervaring met de nieuwe betaalmethode en ben jij er al in geslaagd om de nieuwe methode te gebruiken? Dan wil ik heel graag van jou horen! Jij kunt jouw reactie achterlaten onder deze blog zodat jij mij kunt laten weten wat jouw reden was om de betaling via PayPal te doen in plaats van het goedkopere iDeal.

Het is natuurlijk ook zo dat creditcard een veelgebruikte betaalvorm is. Ook deze manier is voordeliger dan PayPal. Ik wil dan ook graag van jou weten waarom jij toch voor PayPal hebt gekozen in plaats van de andere betaalvormen.

Ik kijk er naar uit om van jou te horen!

Welke stappen volgt AliExpress Nederland bij een account blokkade reset?

AliExpress ProbleemOmdat ik regelmatig account blokkade resets uitvoer schrijf ik deze blog om stap voor stap uitleg te geven over wat ik precies doe en wat niet.

Jij kunt deze stappen zelf ook uitvoeren. Begin met het openen van AliExpressNederland.nl/check om te zorgen dat jij op de juiste versie van de AliExpress site bent.

Daar aangekomen doorloop ik de volgende stappen:

  1. Ik klik op “Sign in” of “Inloggen”. Dan klik ik op “Forgot password” of “Wachtwoord vergeten” en ik voer het emailadres in wat bij de account hoort.
  2. Vervolgens vraag ik de gebruiker om mij de code door te geven. Hiermee kan ik het wachtwoord wijzigen. Hiervoor gebruik ik altijd een standaard wachtwoord, welke ik doorgeef zodra het wachtwoord is aangepsat.
  3. Daarna log ik eenmalig in om te kijken of er ook een blokkade op de account zit. Is dat het geval, dan doorloop ik de stappen van een SMS deblokkade. Kom ik gewoon op de hoofdpagina, dan log ik direct weer uit en kan de gebruiker verder.
  4. Bij een SMS deblokkade vraag ik de gebruiker om het 06-nummer. Omdat veel gebruikers via WhatsApp reageren is deze stap niet altijd nodig. Via WhatsApp heb ik het 06-nummer natuurlijk al.
  5. Ik stuur een deblokkeringscode naar het 06-nummer en vraag ook deze aan de gebruiker. Na het invoeren van deze code is de account weer gedeblokkeerd en werkt de account weer volledig.

Heb jij deze stappen doorlopen en loop jij ergens vast? Voel je vrij om contact met mij op te nemen en ik help jou verder om het probleem op te lossen.

Wat als de account geblokkeerd is en dit het probleem niet oplost?

Een account kan ook geblokkeerd zijn wegens het onterecht opstarten van een geschil (ook wel dispute). Een dispute is onterecht wanneer iemand bijvoorbeeld geen compleet adres invult en daarna klaagt over een pakketje wat niet aankomt.

Dit soort blokkades kan ik vanuit AliExpress Nederland niet mee helpen. Er zijn wel oplossingen voor, hiervoor moet een lange vragenlijst worden ingevuld. Dit kan alleen in het Engels.

Meer weten over wanneer jij wel een dispute kunt openen? Klik hier!

Oefenpop voor kapper te koop bij AliExpress

Oefenpop voor kapperEen oefenpop heeft iedere kapper nodig en is nu te koop bij AliExpress. Voor een prijs onder de 22 euro, dus veilig van BTW en inklaringskosten!

Direct zien hoe deze oefenpop eruit ziet? Klik hier!

Een oefenpop voor een kapper kost in Nederland al snel 30 euro of meer. Via AliExpress koop je deze nu voor ruim onder de 20 euro. Een bijkomend voordeel van kopen via AliExpress is dat het makkelijker wordt om een eventueel tweede oefenpop te kopen.

De oefenpop kopen? Klik hier!

Heb jij een ander beroep waarbij jij een oefenpop kunt gebruiken? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou verder kan helpen.

Hoe is de kwaliteit van deze oefenpop?

Kijkend naar de 24 beoordelingen van de (140) kopers lees ik diverse reacties. Veel reacties over een snelle levertijd, hoge kwaliteit en vooral de levertijd binnen 1,5 week is natuurlijk geweldig om te zien.

Direct alle reacties lezen? Klik hier!

Met 88% van de beoordelingen 5 uit 5 sterren en 8% 4 uit 5 sterren. De enige negatieve reacie spreekt alle positieve reacties tegen, dus neem ik persoonlijk niet serieus.

Ook de negatieve beoordeling lezen? Klik hier!

Waarom is de prijs zoveel lager dan een vergelijkbare oefenpop in Nederland?

In Nederland zijn er een aantal kosten die flink hoger zijn dan in China. Denk hierbij om te beginnen aan BTW. Daarnaast natuurlijk de hoge kosten voor personeel en extra bijkomende kosten die wij in Nederland kennen. In China liggen al dat soort extra kosten flink lager.

Tot slot, de verzendkosten vanuit China zijn lager dan het sturen van een pakketje binnen Nederland. Zelfs het versturen alleen is daarmee dus goedkoper vanuit China dan vanuit Nederland. Hierdoor kan je bij AliExpress producten kopen voor minder dan een euro met gratis verzending.

Zoek jij een ander product of wil jij zeker weten dat jij het juiste product koopt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Ik help jou graag verder.

Extra kosten bij AliExpress, hoe zit dat?

Extra kosten bij AliExpressHoe zit het met extra kosten bij AliExpress? Op die vraag geef ik antwoord in deze blog. Het voornaamste komt door de BTW en inklaringskosten.

De basisregel is: Blijf onder de 22 euro! Wanneer jij dat doet minimaliseer jij de kans op de extra kosten.

Het systeem van de Nederlandse douane werkt heel simpel. Producten boven de 22 euro kunnen worden tegengehouden, waarna jij 21% BTW en gemiddeld 15 euro inklaringskosten moet betalen. Bij een bestelling van net boven de 22 euro loopt dit bedrag natuurlijk flink op, met name door de inklaringskosten.

Heb jij klachten hierover? Laat jouw reactie achter onder dit bericht, zodat wij ook andere mensen kunnen waarschuwen. Zo kunnen wij extra kosten bij AliExpress voorkomen.

Waar komen de extra kosten bij AliExpress vandaan?

Een flink stuk van de extra kosten bij AliExpress komen door de strenge regels van de douane. Dat is in de basis alleen bij producten boven de 22 euro. Naast de basis worden namaakproducten ook met regelmaat tegengehouden. Wanneer jij een namaak merkartikel koopt krijg jij het product niet geleverd en moet jij wel een boete betalen.

Wanneer jij een boete krijgt voor een namaakproduct kan jij eenvoudig een dispute of geschil openen. Doe jij dat niet, dan kan jij later niets meer en is het een stuk lastiger (vrijwel onmogelijk) om jouw geld terug te krijgen.

Nu zoek ik jouw reactie op extra kosten bij AliExpress

Ik ben nu op zoek naar mensen die enorm hoge kosten hebben moeten betalen of juist een heel duur product hebben gekocht en juist geen extra kosten hoefde te betalen. Hoe dan ook, ik wil van jou horen. Jij kunt jouw reactie direct onder dit bericht achterlaten.

Tot slot, wil jij geen algemene reactie achterlaten, neem dan gerust contact met mij op. Ik help jou ook via die weg verder, zodat jij alsnog antwoord krijgt op jouw vraag.