Ingeklaard bij de douane, wat betekend dat?

Ingeklaard bij de douane

De definitie volgens het woordenboek betekend inklaren: “goederen aangeven om invoerrechten te betalen”, ingeklaard bij de douane is daarvan afgeleid.

Wanneer iets is ingeklaard bij de douane betekent het niet altijd extra kosten. Het is namelijk zo dat jij pas extra kosten gaat betalen wanneer er sprake is van een waarde boven de 22 euro. Dat kan de douane inschatten, meestal gaan ze uit van de waarde die is opgegeven door de afzender. Houd er wel rekening mee dat de kosten aardig op kunnen lopen. Met de BTW van 21% en de extra kosten die het postbedrijf in rekening brengt rond de 15 euro. Die laatste kosten kunnen verschillen.

Informatie over de extra kosten nadat iets is ingeklaard bij de douane? Klik hier!

Met duizenden bestellingen per dag kan AliExpress helaas nog niets doen aan onze criminele overheid. Mijn doel voor deze blog is eerlijkheid bieden. Wil jij meer weten over de ethiek van AliExpress? Klik hier!

Wat is het proces wanneer iets is ingeklaard bij de douane?

Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer iets is ingeklaard bij de douane rekent deze vast af met het postbedrijf. Het is dan aan het postbedrijf om de kosten weer op de ontvanger te verhalen.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het proces is dus vrij eenvoudig. Maar hoe kan jij de extra kosten nu voorkomen? Feitelijk kan dat gewoon niet. Behalve wanneer jij iets koopt waarvan zowel het bedrag wat jij hebt betaald als de waarde onder de 22 euro liggen. En je kunt natuurlijk ook geluk hebben. Zelf heb ik ook weleens een product van ruim boven de 200 euro gekocht en is het niet ingeklaard bij de douane en hoefde ik dus niets extra te betalen.

Alle informatie over dit onderwerk? Klik hier!

Mijn voornaamste doel voor alles wat ik doe is jou te helpen. Antwoord op alle vragen over de ethiek van AliExpress vind je gewoon hier.

Riemen nu ook te koop bij AliExpress

Riemen

Voor wie riemen wil kopen is AliExpress nu ook een ideale winkel. Gewoon online bestellen en binnen maximaal 2 maanden in huis. Niet snel, wel goedkoop!

Direct jouw riemen kopen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog bekijk ik de reacties van kopers op de verschillende riemen. Met 46 beoordelingen krijgt dit product 4,7 uit 5 sterren. Het is mijn voornaamste doel om jou een compleet beeld te geven bij alles wat jij koopt. Het laagst gegeven cijfer is 3 uit 5 sterren. Daarover schrijf ik meer in het tweede deel van deze blog. Mijn doel is jou te laten zien welk product goed zijn en welke niet.

Bekijk de riemen nu online! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Verder mag jij natuurlijk ook contact met mij opnemen, zodat ik jou direct verder kan helpen.

Kopers over de riemen

Laat ik beginnen met de meest negatieve kopers. Deze schrijven onder andere: “Kleur is perfect, logo niet goed” en “Onbetrouwbaar”. Kopers die 4 uit 5 sterren geven schrijven bijvoorbeeld: “Kleur komt niet helemaal overeen” en “Hoop dat de volgende bestelling beter zal zijn”. Genoeg reacties om naar te kijken.

Zelf de reacties op de riemen bekijken? Klik hier!

Dan door naar de positieve reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Uitstekend”, “Mooi materiaal”, “Zeer goed” en veel kopers laten ook foto’s en afbeeldingen achter. Al met al, prima beoordeelde riemen, waardoor ik het idee heb dat er meer dan genoeg is om over te schrijven.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Mijn doel is jou de beste riemen te laten kopen. Daarbij is jouw hulp absoluut meer dan welkom.

Voordelige smartwatch te koop bij AliExpress!

Voordelige smartwatch

Hoewel niet super goed beoordeeld is deze voordelige smartwatch wel 11176 keer verkocht op het moment van schrijven van deze blog.

Direct jouw voordelige smartwatch kopen? Klik hier!

Het doel van iedere blog is jou een beeld te geven van de kwaliteit van de producten. In het geval van deze blog zijn er 2500 reacties die zorgen voor een beoordeling van 4,6 uit 5 sterren. Dat cijfer is niet super hoog. Daarom zal ik in het tweede deel van deze blog alle soorten reactie meenemen. Van de allerlaagste tot de meest positieve koper. Het is mijn persoonlijke doel om jou een compleet beeld te geven.

Bestel de voordelige smartwatch online! Klik hier!

Voordat ik naar de reacties ga kijken wil ik jou uitnodigen om een compleet beeld te geven. Het is mijn doel om jou volledig te helpen. Hoe meer reacties, hoe groter de kans dat het beeld compleet wordt van het product. De 2500 reacties zijn daar natuurlijk een mooi begin voor. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen.

Kopers over de voordelige smartwatch

Klagende kopers schrijven: “Ik ben niet tevreden”, “Horloge nooit ontvangen”, “Waardeloos” en “Geen Nederlandse handleiding”. Nu heb ik bij sommige reacties wel een twijfel, met name bij het gebrek aan Nederlandse handleiding. Met ongeveer 4500 talen die ruim worden gesproken is het niet echt haalbaar om in iedere taal een handleiding te schrijven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Positievere kopers zijn er gelukkig ook. Heel veel meer zelfs. Met reacties als: “Binnen 6 dagen ontvangen”, “Super tevreden”, “Goede kwaliteit” en “Sneller ontvangen dan verwacht”. Al met al krijgt deze voordelige smartwatch best wel prima beoordelingen.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Alle overige reacties, vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik een beter beeld geven van ieder product waar ik over schrijf.

Waterdichte papegaai te koop bij AliExpress!

Waterdichte papegaai

Wie een waterdichte papegaai wilt kopen kijkt bij AliExpress. Het doel van deze blog is een beoordeling te schrijven over de kwaliteit. Met 12 reacties.

Direct jouw waterdichte papegaai kopen? Klik hier!

Dit product is tevens een LED lamp voor in de tuin. Wie deze set koopt ontvangt 4 verschillende producten die allemaal vergelijkbaar zijn. Net andere kleuren en andere soorten vogel. Het oordeel van kopers is een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Met 3 uit 5 sterren als laagste beoordeling zal ik in het tweede deel van deze blog de verschillende reacties bekijken. Het is mijn doel om jou een compleet beeld te geven van iedere bestelling.

Koop de waterdichte papegaai online! Klik hier!

Voor alle verdere reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht en reactie achter te laten onder deze blog. Liever direct een vraag stellen? Alle contactinformatie staat op de contact pagina.

Kopers over de waterdichte papegaai

De koper die 3 uit 5 sterren geeft plaatst enkel een foto van het product. Ik kan daar niets zinnigs over schrijven. Nog minder nuttig is het gebrek aan reactie van de koper die 4 uit 5 sterren geeft. Mijn doel voor deze blog is een compleet beeld te geven. Ik moet het houden bij de meest positieve reacties in dit geval.

Zelf alle beoordelingen bekijken? Klik hier!

Helaas is er ook bij de meest positieve reacties op de waterdichte papegaai slechts 1 inhoudelijke reactie. Deze koper schrijft: “Zeer mooi”. De rest van de kopers geven enkel het hoogste cijfer.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Heb jij dit product gekocht en wil jij jouw mening laten weten? Schrijf het onder deze blog. Die ruimte mag jij ook gebruiken om jouw reacties achter te laten met vragen en overige opmerkingen. Mijn doel is jou optimaal te helpen.

Outdoor zomer sandalen te koop bij AliExpress!

Outdoor zomer sandalen

Voor outdoor zomer sandalen kan je nu ook bij AliExpress terecht. Ik heb even nagekeken of dit product aan onze ethiek regels en dat lijkt het te zijn.

Direct jouw outdoor zomer sandalen kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een compleet beeld te geven van de reacties van de verschillende kopers. Waar het mij daarbij voornamelijk om gaat is een compleet beeld te geven. Het maakt mij niet uit of jij iets koopt of niet, ik wil jou gewoon een beeld geven. In het tweede deel van deze blog lees jij enkele reacties van de 760 kopers en 359 beoordelingen. Het gemiddelde cijfer is 4,8 uit 5 sterren.

Bestel de outdoor zomer sandalen nu online! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen? Laat dan een bericht achter onder deze blog. Iedere reactie helpt mij ook weer verder om de inhoud van dit soort blogs te verbeteren. Natuurlijk heb ik ook een contact pagina online gezet zodat jij mij ook direct kunt bereiken.

Kopers over de outdoor zomer sandalen

Ik neem een greep uit de reacties. Vanaf de meest negatieve tot de meest positieve. Reacties als: “De maat in cm komt niet overeen met de werkelijkheid”, “Walgelijk product” en “Stinkt”. Gelukkig zijn er ook voldoende positieve reacties, daar ga ik dus verder naar kijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan even kijken naar de betere boordelingen. Met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren zijn er veel meer positieve reacties. Kopers schrijven: “Licht gewicht”, “Goede kwaliteit”, “Super” en “Uitstekende outdoor zomer sandalen”.

Bekijk alle reacties online! Klik hier!

Om deze blog dan af te sluiten nodig ik jou uit een compleet beeld te geven. Laat jouw vragen, opmerkingen en reacties achter. Daarmee kan ik deze blog inhoudelijk aanvullen. Het is mijn doel om jou zo volledig mogelijk te helpen.

Strakke legging te koop bij AliExpress!

Strakke legging

Wie een strakke legging wilt kopen kijkt bij AliExpress. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook in nep leer. Lees verder voor de reacties.

Direct jouw strakke legging kopen? Klik hier!

Dit product heeft duidelijke voordelen en ook genoeg nadelen. Er zijn in totaal 7 kopers die een beoordeling hebben gegeven. Slechts 1 koper geeft een cijfer onder de 5 uit 5 sterren. Daar ga ik verder op in wanneer ik het tweede deel van deze blog schrijf. De overige 6 kopers geven dus de volledige 5 uit 5 sterren. Het is nu mijn doel om jou een goed beeld te geven zodat jij kunt bepalen of jij wilt kopen of niet.

Bestel de strakke legging online! Klik hier!

Wanneer jij vragen wilt stellen voordat jij tot een aankoop overgaat, laat een bericht achter onder deze blog. Het is natuurlijk ook absoluut mogelijk om direct contact met mij op te nemen.

Kopers over de strakke legging

Voor de complete beoordeling is het wel netjes om ook de slechte reactie erbij te pakken. De koper die 2 uit 5 sterren geeft schrijft: “Verkeerde materiaal ontvangen”. Dat is natuurlijk ook jammer, zeker omdat de retour kosten bijna net zo hoog zijn als het product zelf.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Andere kopers zijn duidelijk een stuk blijer. Met reacties als: “Perfect!”, “Verbazingwekkend goed”, “Precies zoals omschreven” en “Past perfect”. Al met al heb ik het idee dat het over het algemeen echt om prima producten gaat. Mocht daar een vraag over zijn, laat jouw reactie op de strakke legging dan achter onder deze blog.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Verdere reacties zijn natuurlijk absoluut mogelijk. Jij mag altijd een bericht achterlaten onder deze blog. Het is mijn doel om jou altijd zo compleet mogelijk te helpen. Iedere reactie helpt mij en jou verder.

BM-800 microfoon te koop bij AliExpress!

BM-800 microfoon

Op dit moment werk ik aan een nieuwe studio voor mijn YouTube video’s. Mogelijk komt de BM-800 microfoon daar wel van pas. Meer in deze blog.

Direct jouw BM-800 microfoon kopen? Klik hier!

Dit product krijgt 5 uit 5 sterren. Dat op zich lijkt super goed en is het natuurlijk ook. Nu is het wel zo dat dit product nog door slechts 4 mensen is beoordeeld. Dat betekend wel dat iedereen het product het hoogste cijfer geeft, maar ook dat er nog veel mensen zijn die het kunnen beoordelen. Mocht mijn nieuwe studio doorgaan, dan zal ik in een latere fase dit product zelf ook bestellen en beoordelen.

Koop de BM-800 microfoon direct online! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook contact opnemen om antwoord te krijgen op alle vragen die jij direct wilt stellen.

Kopers over de BM-800 microfoon

Helaas geven kopers van dit product geen inhoudelijke beoordelingen hiervan. Er is wel 1 koper die een foto heeft gemaakt van de verpakking. Dat ziet er op zich netjes uit. Om toch een oordeel te geven van deze verkoper ga ik kijken naar het best verkochte product.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Een vergelijkbaar product krijgt slechts 4,6 uit 5 sterren. Met reacties als: “Werkt niet op de mengtafel”, “Audio kaart werkt niet goed”, “Blikkerig geluid” en “Prima product”. Of het nu een goed of slecht product is weet ik niet. Omdat ik geen audio specialist ben ga ik dit apparaat in ieder geval niet kopen. De BM-800 microfoon laat ik over aan de specialisten.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog.

Camera handvat te koop bij AliExpress!

Camera handvat

Ik heb mij nooit beseft hoe handig een camera handvat kan zijn. Dat is, tot ik dit product zag wat AliExpress verkoopt. Goedkoop en met 8 beoordelingen.

Direct jouw camera handvat kopen? Klik hier!

Dit product krijgt een gemiddeld cijfer van 4,4 uit 5 sterren. Om precies te zijn, 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft, 1 koper die 4 uit 5 sterren geeft en de overige 6 kopers die 5 uit 5 sterren geven. Ik heb dus niet de indruk dat het hier direct om een slecht product gaat, ondanks het lage cijfer. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van de verschillende kopers. Zo kan jij ook beoordelen of dit een product voor jou is of niet.

Bestel jouw camera handvat online! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over het camera handvat

De klagende koper schrijft dat het hout na 1 week al geschuurd moest worden om glad te blijven. Dat is natuurlijk niet goed. Deze koper schrijft niet hoeveel het product gebruikt is. Ik kan daar zelf dus moeilijk verder over oordelen. Het betreft hier wel een Nederlandse koper.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De koper die het 4 uit 5 sterren cijfer geeft schrijft niets inhoudelijks. Ik zal dan ook meteen verder gaan met de reacties van de meest positieve kopers. De enige inhoudelijke reactie is: “Verkoper is aan te bevelen”. De overige kopers laten enkel een cijfer achter. Er zijn wel foto’s van het camera handvat. Die illustreren het product beter dan de originele foto’s van de verkoper.

Bekijk alle reacties op het camera handvat zelf! Klik hier!

Met alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt kan jij een reactie achterlaten onder deze blog.

Heb ik jou goed geholpen? Koop een kop koffie!

Heb ik jou goed geholpen?

Heb ik jou goed geholpen? Dan wil ik jou graag de kans geven om iets terug te doen. Jij mag mij trakteren op een kop koffie, virtueel of in het echt!

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

De kop koffie is een spreekwoordelijk iets. Ik drink namelijk veel liever thee en help jou natuurlijk hoe dan ook graag. Ik biedt deze mogelijkheid aan omdat ik jou graag de kans wil geven om iets terug te doen voor AliExpress Nederland. Als ik jou goed heb geholpen mag jij mij daar natuurlijk voor bedanken. Dat kan onder andere op deze manier.

Heb ik jou goed geholpen? Klik hier!

In het volgende deel van deze blog deel ik de informatie over wat ik daadwerkelijk met het koffie geld ga doen. Het zal je wellicht niet verbazen dat ik daar geen koffie van ga kopen. Mijn doel is een betere wereld te creƫren, waar wij nog lang van kunnen genieten.

Wat gebeurt er met het koffie geld?

Het koffie geld gaat in werkelijkheid naar een goed doel. Een doel wat ervoor zorgt dat mensenrechten worden nageleefd. Een doel wat ervoor zorgt dat kinderen overal ter wereld goed en eerlijk onderwijs krijgen. Vooral een doel wat ervoor zorgt dat iedereen veilig kan leven. Het geld is dus niet voor mij, maar voor het grotere doel.

Heb ik jou goed geholpen? Help anderen!

Laat ik daar wel meteen duidelijk in zijn. Ik ben blij om jou te helpen. Echter, wanneer jij iets terug wilt doen help jij mij door een doel te steunen wat mij dicht aan het hart ligt. Ik steun met jouw donatie de IAS.

Meer weten over de IAS en hoe jouw donatie daadwerkelijk helpt? Klik hier!

Na het storten van jouw donatie neem ik contact met jou op. Indien gewenst kan jouw naam ook op deze website worden geplaatst. Heb jij vragen? Neem contact op!

Liever persoonlijk een kop koffie geven?

Ben jij meer van een kop koffie in persoon? Van maandag tot en met vrijdag ben ik van 10:00 tot 18:00 aanwezig bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Daar kan jij gratis parkeren en kunnen wij met elkaar praten.

Het adres is Wibautstraat 112.

Gratis creditcard en betaal bij AliExpress!

gratis creditcard

Wil jij een gratis creditcard ontvangen zonder BKR? Dan kan jij veilig betalen bij AliExpress zonder alle nadelen van een lening. Alleen maar voordelen dus!

Vraag de gratis creditcard direct aan! Klik hier!

Dit is inderdaad even iets anders dan waar ik normaal over schrijf. Het gaat nu even niet over een product, klacht of service van AliExpress. De reden dat ik dit artikel schrijf is dat ik veel klachten zie over iDEAL betalingen en mensen dus wil helpen aan een betere manier van betalen zonder risico. Met dit product krijg jij geen rekening achteraf, je betaalt, net als met iDEAL vooraf maar weet wel zeker dat een bestelling goed gaat.

Direct een gratis creditcard aanvragen? Klik hier!

Laat ik even duidelijk zijn. Ik wil niet dat mensen in de schulden terecht komen. Daarom ondersteun ik Klarna en achteraf betalen ook niet. Wel help ik jou met een prepaid Mastercard. Feitelijk een debitcard, waarmee jij veilig kunt betalen.

Meer over de gratis creditcard

Helemaal gratis is het natuurlijk niet. Jij betaalt namelijk wel een paar cent aan kosten om geld over te maken. Ik kwam op de noodzaak voor dit product toen ik mensen opgelicht zag worden bij enkele creditcardbedrijven. Zelf heb ik 2500 euro creditcardschuld gehad, waar ik nu gelukkig wel vanaf ben.

Bestel jouw gratis creditcard nu online! Klik hier!

Ik heb zelf vandaag deze kaart aangevraagd en zal deze de komende dagen ergens ontvangen. Omdat ik zelf geen smartphone gebruik en dus ook geen app ga downloaden van een bank werkt dit erg goed. Deze gratis creditcard maakt het mogelijk om overal ter wereld te betalen tegen geringe transactiekosten.

Vraag de kaart direct aan! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Het is mijn doel om jou altijd optimaal te helpen.

Hijab jurk te koop bij AliExpress!

Hijab jurk

Met een hijab jurk koop jij bij AliExpress nu ook meer religieuze producten. Het doel van deze blog is jou een compleet beeld te geven van ieder product.

Bestel jouw hijab jurk nu online! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik schrijven over de verschillende reacties van alle kopers. Het gemiddelde cijfer is 5 uit 5 sterren. Er is letterlijk geen koper die een lager cijfer geeft. Dat is op basis van de reacties van exact 5 kopers, met een verkoper die gemiddeld 94,4% positieve reacties krijgt. Ook dat is een zeer goede score. Doel voor deze blog is jou een keus te laten maken of dit product voor jou is of juist niet.

Direct een hijab jurk kopen? Klik hier!

Hoewel 5 reacties natuurlijk nog lang niet alles zegt kan ik wel zeggen dat het cijfer goed is. Heb jij echter nog vragen, reacties of opmerkingen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook.

Kopers over de hijab jurk

Er is helaas slechts 1 reactie van een koper met enige inhoud. Deze schrijft: “Erg blij mee”. Andere kopers houden het puur en alleen bij een cijfer. Wat ik daarom ga doen in de rest van dit deel van de blog is jou een beeld geven aan de hand van de reacties van kopers. De kaftan heeft iets meer kopers, maar krijgt ook een lager cijfer. Daar zal ik ook wat over schrijven.

Alle reacties zelf bekijken? Klik hier!

Om dan toch een redelijk compleet beeld te geven van deze verkoper ga ik ook een paar reacties bespreken op een ander product. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Zeer mooi” en “Goede stof”. Er zijn natuurlijk in dit geval ook wat minder positieve reacties zoals: “Knopen ontbraken” en “Hele andere kleur”. Geen hijab jurk, wel een aantal duidelijke reacties van kopers.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Stereo draadloze oortelefoons te koop bij AliExpress!

Stereo draadloze oortelefoons

In deze blog schrijf ik over de stereo draadloze oortelefoons die te koop worden aangeboden via een AliExpress verkoper. Inclusief reacties van kopers.

Direct de stereo draadloze oortelefoons kopen? Klik hier!

Met 357 kopers die een reactie achterlaten krijgt dit product 4,8 uit 5 sterren als gemiddelde beoordeling. Mijn doel voor al deze blogs is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van ieder product. Hoewel ik hier het geld verdien met de verkoop van producten heb ik veel liever tevreden klanten dan dat ik steeds naar nieuwe kopers moet gaan zoeken. Lees meer daarover in het verhaal over de ethiek van AliExpress Nederland.

Bestel jouw stereo draadloze oortelefoons direct! Klik hier!

Met al die reacties kan het zomaar zijn dat jij alsnog vragen hebt. Laat vooral een reactie achter onder deze blog om jouw vraag te stellen. Wil jij liever een directe vraag stellen? Gebruik dan de contact pagina.

Kopers over de stereo draadloze oortelefoons

Laat ik even beginnen met de meest negatieve kopers. Deze schrijven onder andere: “Linkerkant heeft problemen” en “Slechte bass”. Gelukkig zijn de overgrote meerderheid van de reacties een flink stuk positiever. Daarover zal ik heel veel meer schrijven. De rest van deze blog heeft een positiever tintje.

Alle reacties zelf bekijken? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Zeer goede kwaliteit”, “Hoogwaardige headset”, “Perfect” en “Alles werkt”. Er is veel te schrijven over de stereo draadloze oortelefoons. Daarom adviseer ik ook altijd om zelf alle reacties te bekijken en door te nemen. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt nodig ik jou uit om een bericht te schrijven onder deze blog. Jouw reacties en jouw berichten helpen mij weer om betere blogs te schrijven. Zo maken we deze blog iedere dag een stukje beter.

Jon Snow outfit te koop bij AliExpress!

Jon Snow outfit

Wie een Jon Snow outfit wilt kopen moet wel enigszins fan zijn van de show Game of Thrones. Ik ben dat niet en schrijf daarom aan de hand van reacties.

Direct jouw Jon Snow outfit kopen? Klik hier!

In deze blog lees jij over de 24 beoordelingen en het gemiddelde cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Wel wil ik vooraf waarschuwen voor de extra kosten voor BTW en inklaring. Die kosten maken het product wel een stukje duurder dan alleen de basis. De inklaringskosten alleen liggen al op zo’n 15 euro. Daar komt dan nog de 21% BTW over de waarde van het product bij.

Bestel de Jon Snow outfit direct online! Klik hier!

Alle verdere vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom via een reactie onder deze blog. Het is mijn doel om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Iedere reactie helpt mij weer een stukje verder. Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.

Kopers over de Jon Snow outfit

Met slechts 3 reacties onder de 5 uit 5 sterren tegenover de 21 kopers die het product met 5 uit 5 sterren beoordelen, een zeer goed product. Helaas geven de kopers die 4 uit 5 sterren geven geen inhoudelijke reactie. Om die reden ga ik in dit deel van de blog enkel schrijven over de meest positieve reacties.

Zelf alle beoordelingen bekijken? Klik hier!

De positieve kopers op de deze Jon Snow outfit schrijven onder andere: “Zeer goede kwaliteit”, “Super verwerkt” en “Perfect”. Het geeft in ieder geval aan dat kopers dit product erg waarderen.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Iedere reactie helpt mij weer verder om dit soort blogs te verbeteren. Uiteindelijk gaat het er mij om dat jij de beste producten koopt.

Harry Potter kostuum te koop bij AliExpress!

Harry Potter kostuum

Met 525 verschillende producten verkoopt deze verkoper van het Harry Potter kostuum ook heel veel andere dingen. In deze blog lees jij nog veel meer.

Direct jouw Harry Potter kostuum bestellen? Klik hier!

De sjaal waar ik eerst over zal schrijven krijgt een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Dat is op basis van 15 reacties, wat betekend dat iedereen een positieve reactie geeft. In het tweede deel van deze blog ga ik de reacties ook inhoudelijk doornemen. Mijn doel is dat jij precies weet wat jij koopt. Het is natuurlijk niet het origineel, dus de kans op een lage kwaliteit is zeer aanwezig.

Bestel het Harry Potter kostuum online! Klik hier!

Voordat ik dan verder ga en schrijf over de beoordelingen van kopers nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Verder kan jij natuurlijk ook direct contact met mij opnemen. Ik help jou hoe dan ook graag verder.

Kopers over het Harry Potter kostuum

Laat ik dan even wat reacties doornemen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect”, “Snel geleverd” en “Levendige kleuren”. Ik ga ook even kijken naar het best verkochte product van deze verkoper. Dat is ook een outfit, echter veel minder goed beoordeeld.

Bekijk alle reacties zelf online! Klik hier!

De meest negatieve koper van het best verkochte product geeft aan nooit meer bij AliExpress te kopen. Alle positieve kopers voor dit product laten helaas geen inhoudelijke reactie achter. Het is nu wel mijn doel om jou te laten zien welk product bij jou past. Bekijk daarom het Harry Potter kostuum en de andere outfit en zorg dat jij weet wat jij koopt.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Voordat ik deze blog dan afsluit wil ik jou nogmaals de kans geven om een bericht achter te laten. Jouw reacties helpen mij om betere blogs te schrijven.

Game of Thrones jurk te koop bij AliExpress!

Game of thrones jurk

Wil jij een game of thrones jurk kopen? Begin dan eens bij AliExpress. Daar heb jij niet alleen dit product, ook andere kleding en outfits uit de serie.

Direct jouw game of thrones jurk bestellen? Klik hier!

Nu is het wel zo dat deze verkoper nog geen enkele reactie heeft gekregen. Daarom zal ik in het tweede deel van de blog bij wijze van uitzondering gaan schrijven over een andere verkoper. Mijn doel is een beeld te geven van wat AliExpress zoal verkoopt. In deze blog wil ik jou laten zien wat jij zoal kunt kopen en hoe producten worden gewaardeerd.

Bestel de game of thrones jurk direct online! Klik hier!

Alle reacties van kopers zijn natuurlijk te lezen. Heb jij echter vragen die jij direct wilt stellen, neem dan gewoon contact met mij op. Door dat te doen kan ik jou namelijk persoonlijk verder helpen. Een reactie onder de blog is ook van harte welkom.

Kopers over de game of thrones jurk

Gelukkig heb ik bij een andere verkoper een vergelijkbaar product gevonden die wel is beoordeeld. Deze krijgt 4,7 uit 5 sterren op basis van 53 reacties. De ontevreden koper schrijft: “Slechte verkoper”. Ik zal natuurlijk ook even wat gaan schrijven over de positieve reacties.

Direct dit product bekijken? Klik hier!

Er is nog een koper die een lager cijfer geeft. Deze geeft aan dat de kwaliteit wat minder is. Positieve kopers schrijven: “Goede communicatie”, “Zeer goede kwaliteit”, “Super snelle levering” en “Geweldig product”. Al met al, de game of thrones jurk is best aardig beoordeeld. Niet super goed, maar ook zeker niet heel slecht.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Tot slot en ter afsluiting nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Ik lees alle reacties ook zelf, zodat ik jou precies kan laten zien welke producten jij het beste kunt kopen.

Menselijk haar te koop bij AliExpress!

Menselijk haar

Wie menselijk haar wilt kopen doet er goed aan om eens bij AliExpress te kijken. Het doel van deze blog is jou aan de allerbest producten te helpen.

Menselijk haar online kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is de kwaliteit te laten zien. Alles wat kopers schrijven zal ik doornemen, zodat ik jou een compleet beeld kan geven. Met een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren een goede reactie, maar niet fantastisch. Er zijn in totaal 341 reacties van verschillende kopers op dit moment. Natuurlijk krijg jij in het tweede deel van deze blog ook voldoende kans om alle reacties te bekijken.

Bestel het menselijk haar direct online! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen zodat ik jou direct zelf kan helpen. Mijn doel is jou alleen de beste producten te laten kopen.

Kopers over het menselijk haar

De meest negatieve kopers schrijven: “Dramatisch slechte kwaliteit”, “Erg teleurgesteld” en “Synthetisch”. Zo lijkt het net alsof het hier om een slecht product gaat, daarom ga ik zo ook even schrijven over de positieve reacties. Jij kunt alle reacties zelf ook doornemen om te bepalen of dit een product voor jou is of juist niet.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

De positieve reacties over het menselijk haar zijn gelukkig een stuk leuker. Reacties als: “Super snel geleverd”, “Geweldig”, “Super kwaliteit” en “Fantastisch mooi”. Met het hoge aantal goede reacties krijgt dit product nog altijd de 4,7 uit 5 sterren. Niet fantastisch, ook niet zo slecht als sommige dingen die ik heb gezien.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Inbouw GPS systeem te koop bij AliExpress!

Inbouw GPS systeem

Wie een inbouw GPS systeem zoekt kijkt eerst bij AliExpress. Mijn doel voor deze blog is jou een compleet beeld te geven. Lees daarom vooral verder.

Direct een inbouw GPS systeem kopen? Klik hier!

Voor het tweede deel van de blog ga ik kijken naar de reacties van kopers. Wat ik altijd wil bereiken is dat jij alleen de allerbeste producten koopt. Mogelijk is dat dit apparaat, mogelijk ook niet. Wat ik in ieder geval kan vertellen is dat dit product 4,8 uit 5 sterren krijgt op basis van 50 beoordelingen. Al met al, een prima cijfer, in het tweede deel van deze blog lees je meer over de reacties.

Koop het inbouw GPS systeem direct! Klik hier!

Om zo alle antwoorden te geven heb ik jouw vragen nodig. Wanneer jij een vraag hebt wil ik jou dan ook uitnodigen om een bericht achter te laten onder deze blog. Wil jij mij direct een vraag stellen, dat kan natuurlijk ook. Gebruik onze contact pagina hiervoor.

Kopers over het inbouw GPS systeem

Ik ga eerst even de meest negatieve reactie bekijken. Deze schrijft bijvoorbeeld: “Niets ontvangen”. Prima reden om een negatief oordeel te geven. Dat wil zeggen, genoeg reden, zolang het adres wel juist staat in het systeem.

Bekijk alle reacties online! Klik hier!

Positievere kopers schrijven bijvoorbeeld: “Aardige verkoper”, “Geweldig” en “Perfect”. Het inbouw GPS systeem maakt het mogelijk om om jouw auto om te zetten in iets waar jij makkelijk de weg mee kunt vinden. Het bijzondere is dat het vasthouden van een telefoon niet is toegestaan. Het bedienen van een product als deze mag dan weer wel.

Alle reacties zien? Klik hier!

Voor meer vragen, informatie en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Iedere reactie is meer dan welkom. Jij helpt daar ook weer andere kopers bij.

Goedkope verlichting te koop bij AliExpress!

Goedkope verlichting

Wie goedkope verlichting wilt kopen doet er goed aan om bij AliExpress te bestellen. Daar koop je namelijk voor iedere gelegenheid wel iets moois.

Direct goedkope verlichting kopen? Klik hier!

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Van een soort gordijn tot eenvoudige lampen. In het tweede deel van deze blog ga ik schrijven over de reacties op het meest verkochte product. Het is mijn doel om jou daar zo optimaal mogelijk in te begeleiden. Mijn grootste doel voor deze blog is jou de kwaliteit van de producten te laten zien zodat jij kunt bepalen wat jij wilt kopen.

Bestel de goedkope verlichting nu online! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk mag jij jouw vragen ook altijd stellen door gewoon contact met mij op te nemen. Hoe dan ook help ik jou verder.

Kopers over de goedkope verlichting

Met 944 kopers is er genoeg om over te schrijven. De paar klagende kopers schrijven onder andere: “3 meter ontvangen, 6 meter besteld”, “Werkt niet”, “Nooit ontvangen” en “Walgelijke winkel”. Er zijn ook kopers die aangeven dat een product niet is aangekomen. Vervelend natuurlijk, maar absoluut waar.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook flink wat positieve reacties om te lezen. Kopers van de goedkope verlichting die positief reageren zijn er gelukkig genoeg. Schrijf reacties als: “Perfect verpakt”, “Binnen 3 weken ontvangen” en “Geweldig”. Natuurlijk zijn er meer berichten die jij gewoon kunt lezen.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij nog nodig hebt nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen. Daarom zijn alle reacties mooi meegenomen. Iedere reactie helpt om de informatie te verbeteren.

Instagram promotors gezocht! Meld je direct aan!

Instagram

Voor de groei van AliExpress Nederland is het essentieel om op alle sociale media aanwezig te zijn. Om die reden zijn instagram promotors van groot belang.

Direct aanmelden als Instagram promotor? Neem contact op!

Als promotor via ons Instagram kanaal werk jij in het marketingteam, onderdeel van divisie 2 van onze organisatie. Wij hebben een kleine account met op dit moment 46 volgers. Waar ik naar op zoek ben is die gene die het kanaal kan vullen tot een van de best bezochte accounts. Daarbij mag het helemaal geautomatiseerd worden of je mag dingen handmatig doen. Kom met mij praten en vertel mij wat jij zou willen doen.

Meldt je meteen aan als instagram promotor! Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog deel ik enkele cijfers over deze website. Op basis daarvan kan jij hopelijk een inschatting maken van de haalbaarheid van mijn plan en wat jij kunt toevoegen.

Meer over Instagram en AliExpress

Dankzij de inzet van de verschillende sociale media accounts, chat en natuurlijk deze website blijft AliExpress Nederland groeien. We stijgen nu naar een bezoekersaantal wat regelmatig de 1000 per dag overschrijdt. Maar daar stopt het niet. We gaan Instagram als extra marketingkanaal toevoegen en gewoon kijken wat het doet.

Een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij zelf een groot instagram account? Dan moeten we ook zeker praten. Ik betaal overigens wel enkel voor resultaat. Dus heb jij 1 miljoen volgers en kan jij 3 bezoekers mijn kant op sturen, dan betaal ik jou voor de 3 bezoekers, niet voor de volgers. Laten we hoe dan ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak inplannen? Neem contact op?

Als jij dan nog andere vragen, reacties of opmerkingen hebt, laat het weten. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Interessante tas te koop bij AliExpress!

Interessante tas

Met een interessante tas kan iedereen opvallen. Dit product is inmiddels 4,7 uit 5 sterren. Niet de beste beoordeling. Meer reacties volgen snel.

Direct de interessante tas kopen? Klik hier!

Het leuke van dit product is dat het er echt uniek uitziet. Het is ook nog eens verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Met 125 verschillende kopers die een beoordeling hebben geschreven heb ik het idee dat het hier om een prima prima product gaat. In het tweede deel van deze blog deel ik de verschillende reacties zodat jij een compleet beeld kunt krijgen van dit product. Mijn doel is jou alleen het allerbeste te laten kopen.

Bestel de interessante tas direct online! Klik hier!

Er zijn vaak nog vragen die mensen hebben. Stel jouw vragen vooral aan mij persoonlijk via de contact pagina. Het werkt het snelst door gewoon een reactie te plaatsen onder deze blog. Met jouw reactie kan ik snel informatie voor jou vinden.

Kopers over de interessante tas

Ik ga enkele reacties bekijken. Laat ik daarbij beginnen met de meest negatieve beoordelingen. De negatieve reacties zijn: “Heb niets ontvangen” en “Zeer teleurgesteld”. Er zijn natuurlijk ook flink veel beoordelingen uit de flink veel positieve lijn. Daar ga ik verder over schrijven.

Zelf alle beoordelingen bekijken? Klik hier!

Laat ik dan even kijken naar de positieve reacties. Dat zijn er gelukkig een stuk meer, dus ik neem er enkele door. Reacties op de interessante tas zijn bijvoorbeeld: “Super fijne interessante tas”, “Top!” en “Super mooi”. Al met al zijn er hele leuke en positieve reacties op dit product.

Bekijk alle reacties op de interessante tas ook zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is jou optimaal te helpen naar het beste product voor jou. Mocht jij na het lezen van deze blog en de reacties nog andere vragen hebben, laat dan ook vooral jouw reactie achter.