Echte Nike schoenen blijken namaak!

Echte nike schoenen

Wie echte Nike schoenen denkt te kopen bij AliExpress komt bedrogen uit. Daar is geen uitzondering voor. Deze zijn namaak, altijd! Geen uitzondering.

Direct zien welke echte Nike schoenen namaak zijn? Klik hier!

Omdat het hier om namaak merk producten gaat zijn er een aantal punten om op te letten. In het tweede deel van deze blog zal ik schrijven over de risico’s die jij als koper loopt door te denken echte Nike schoenen te kopen maar toch namaak te pakken hebt. Weet dat dit soort merken niet via handelsplatforms als AliExpress verkopen. Dit soort bedrijven hebben daar eigen kanalen en partners voor.

Weten welke zogenaamd echte Nike schoenen het hier om gaat? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou altijd met antwoorden op jouw vragen. Ook als jij dit soort goedkope rommel hebt gekocht. Je mag altijd contact met mij opnemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Een reactie onder deze blog is altijd welkom.

De risico’s van ‘Echte Nike schoenen’

Wat de verkoper ook schrijft, de producten die jij koopt zijn niet van een groot, bekend merk. Dat betekent dat jij namaak koopt. Dat is strafbaar. Wanneer jij niet op de hoogte was van het feit kan jij er vaak wel mee wegkomen, maar heb jij nog wel de bewijslast. Jij moet aantonen dat jij niet wist dat het om namaak ging. Pas wanneer jij dat kunt doen is er een mogelijkheid dat jij (wanneer je bent betrapt) geen boete hoeft te betalen.

Kijken naar de reacties op de echte Nike schoenen? Klik hier!

Er is natuurlijk meer te zeggen over deze producten. Zo kan jij via de reacties de kwaliteit van de producten beoordelen. En dat de prijs laag is betekent niet dat jij ook altijd lage kwaliteit krijgt. Echter, wanneer jij denkt echte Nike schoenen te kopen valt het wel tegen als jij iets krijgt wat er op lijkt en wat gewoon namaak is.

Zelf de reacties doornemen? Klik hier!

Voor alle verdere reacties, tips en opmerkingen nodig ik jou uit om met mij contact te zoeken.

Vlinders voor aan de muur te koop bij AliExpress!

Vlinders voor aan de muur

Ben jij op zoek naar vlinders voor aan de muur? Zoek dan niet verder. Dat is een van de 3833 producten die deze verkoper verkoopt. Lees snel verder.

Direct jouw vlinders voor aan de muur kopen? Klik hier!

Het product staat zelfs in de top 10 best verkochte producten van deze verkoper. En hoewel op de tiende plaats krijgt het wel goede beoordelingen. Gemiddeld krijgen deze vlinders voor aan de muur 4,9 uit 5 sterren. Dat komt volledig door 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft, alle andere kopers (118 in totaal) die een beoordeling geven, geven 5 uit 5 sterren.

Bestel de vlinders voor aan de muur nu online! Klik hier!

Voordat ik dan verder ga naar het tweede deel van de blog en ga kijken naar de beoordelingen van kopers eerst even dit. Ik wil jou de gelegenheid geven om jouw vragen te stellen. Dat kan natuurlijk via de chat, email en WhatsApp, maar nog veel sneller is een reactie achter te laten onder deze blog. Jouw reactie helpt mij om deze site beter te maken.

Kopers over vlinders voor aan de muur

Laten we dan even gaan kijken naar de reacties. Bijvoorbeeld: “Binnen 2 weken ontvangen”, en hoewel ik daar geen belofte van maak is het wel een goed teken. Verder zijn er kopers die schrijven: “Prachtig, net als op de foto” en “Super snelle levering”. Heb jij daar nog vragen of opmerkingen over? Laat het gewoon weten. De vlinders voor aan de muur moeten wel voor jou zijn als jij ze wilt kopen.

Alle reacties ook zelf lezen? Klik hier!

Dan nog even de negatieve reactie. Deze komt van een Russische koper die schrijft dat het product niet is aangekomen. Helaas kan dat gebeuren, maar komt het niet al te vaak voor. De vlinders voor aan de muur blijven mooie producten en als ik de reacties lees zou ik geen problemen hebben deze te kopen.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou uit een reactie achter te laten onder deze blog.

Voetbalshirts uitverkocht bij AliExpress!

Voetbalshirts

Wie naar voetbalshirts zoekt kan het beste direct bij de club kopen. Daar heb jij het originele product en voorkom jij namaak te kopen.

Wil jij kijken naar de voetbalshirts? Klik hier!

Het grote nadeel van namaak kopen is dat jij flinke boetes kunt krijgen. Ik heb al reactie gekregen van een Belgische koper van Adidas schoenen via AliExpress. Deze koper heeft 300 euro moeten betalen en krijgt het product niet geleverd. Het vervelende is dat de koper hiervoor verantwoordelijk is en blijft. Jij zult de boete dus zelf moeten betalen en daarna terug moeten krijgen via AliExpress. In deze blog meer informatie.

Kijken naar de namaak voetbalshirts? Klik hier!

Nu zijn wij vandaag hier niet om een negatief beeld te geven over de verkoper of het product. Wat ik belangrijk vind is dat jij weet dat dit product niet echt is. Met die wetenschap kan jij bewust kopen. Wil jij het risico lopen en namaak bestellen? Dat is dan jouw keuze.

Kopers over de voetbalshirts

Ik heb nog nooit zo lang over een blog geschreven. In eerste instantie omdat het product was uitverkocht, nu omdat ik nog zoveel andere producten heb gevonden om ook over te schrijven. Het is mijn doel jou te helpen om een goed product te vinden. Daarom ga ik er wel een paar reacties bij zoeken.

Lees alles over de voetbalshirts! Klik hier!

Kopers die reageren op bepaalde goed verkochte producten schrijven onder andere: “Zeer goede kwaliteit”, “Erg goed” en “Zoals verwacht”. Heb jij daar nog vragen of opmerkingen over of wil jij voetbalshirts kopen? Ga naar het overzicht van producten van deze verkoper.

Alles over deze voetbalshirts lezen? Klik hier!

Voordat ik deze blog dan afsluit nodig ik jou graag uit om een reactie te plaatsen onder dit bericht. Met jouw reactie hoop ik in de toekomst nog betere blogs te kunnen schrijven.

T-shirt nu te koop bij AliExpress!

T-shirt

Op zoek naar een t-shirt met een leuke opdruk? AliExpress is de plek waar jij moet zijn. Voor nog geen 12 euro heb jij daad de leukste producten.

Direct jouw t-shirt bestellen? Klik hier!

Met 2967 producten is er genoeg om deze blog over te schrijven. Zoals altijd ga ik in het tweede deel van de blog kijken naar de reacties van kopers. Voor het nodige gemak ga ik eerst kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Helaas worden deze soorten t-shirt niet heel erg goed beoordeeld. Het best verkochte product krijgt op basis van slechts 1 beoordeling ook slechts 1 uit 5 sterren.

Kijken naar alle soorten t-shirt? Klik hier!

Voor alle vragen die jij verder hebt nodig ik jou van harte uit een reactie achter te laten. Het is mijn doel om jou zo goed mogelijk te helpen. Dat kan alleen als jij mij ook helpt. Laat jouw reactie dan ook achter onder deze blog en neem direct contact op voor dringende vragen.

Kopers over het t-shirt

Reacties zijn wisselend. Van kopers die enkel een cijfer geven tot reacties over de kwaliteit. Deze is volgens diverse kopers niet echt heel erg hoog. Ik heb al eerder geschreven over het soort t-shirt wat ik bij AliExpress koop. Deze wordt dan wel weer heel goed beoordeeld. Tijdens mijn zoektocht kwam ik toch ook een product tegen wat wel de volle 5 uit 5 sterren haalt. De kwaliteit lijkt dan ook erg afwisselend te zijn.

Lees alle reacties ook zelf door! Klik hier!

Er is zo veel te lezen en te vinden dat ik het erg lastig vind om een complete beoordeling te schrijven. Kijk vooral naar het t-shirt wat bij jou past en neem daar zelf de reacties van door.

Alle producten en reacties zien? Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen die jij hebt nodig ik jou uit om een reactie achter te laten.

Budget gaming headset te koop bij AliExpress!

Budget gaming headset

Opzoek naar de beste budget gaming headset? Kijk dan snel verder om dit product te zien, beoordelen en de reacties van kopers te lezen. Alles in deze blog.

Direct jouw budget gaming headset kopen? Klik hier!

Het leuke van dit soort producten is dat er genoeg van verkocht is om een mooie beoordeling te kunnen geven. Dit product krijgt gemiddeld 4,8 uit 5 sterren. Dat is op basis van 24 stemmen, daarvan zijn er 2 mensen die 4 uit 5 sterren geven. Verder is er 1 iemand die 3 uit 5 sterren geeft. De overige 21 kopers geven 5 uit 5 sterren.

Bekijk alle reacties van de budget gaming headset! Klik hier!

Voor alle andere vragen en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Met jouw reactie helpen wij samen kopers verder.

Kopers over de budget gaming headset

Als ik ga kijken naar de reacties van kopers zie ik onder andere: “Klinkt erg goed”, “Perfect” en “Beter dan verwacht”. De meest negatieve koper schrijft: “Volume had beter kunnen zijn”. Natuurlijk vertel ik graag meer over de budget gaming headset, echter zijn er niet heel veel reacties van kopers.

Bekijk zelf ook alle reacties! Klik hier!

In 98,2% van alle gevallen krijgt deze verkoper het hoogste cijfer. Een vergelijkbaar product krijgt ook 4,8 uit 5 sterren op basis van veel meer beoordelingen. Reacties als: “Een zeer goed product”, “Fantastisch”, “6 dagen eerder ontvangen dan verwacht” en “Beste verkoper tot nu toe”. De beoordelingen zijn uitstekend. De paar negatieve reacties gaan over: “Werkt totaal niet”. Dat is maar 1 van de kopers, dus lees vooral alle reacties door voordat jij tot een oordeel komt.

Lees alles over de budget gaming headset! Klik hier!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit een reactie te plaatsen onder deze blog. Alles wat jij verder wilt weten kan jij daar natuurlijk ook vragen. Direct contact opnemen mag natuurlijk ook altijd. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Ik wil dat jij het beste product koopt voor jou.

Stoere riem te koop bij AliExpress!

Stoere riem

Op zoek naar een stoere riem? Iets wat er echt compleet anders uitziet dan standaard? Lees dan even verder. In deze blog ook de reacties van kopers.

Direct de stoere riem kopen? Klik hier!

Met 16 reacties en 219 bestellingen verwacht ik dat er nog heel veel bij gaat komen. Het gemiddelde cijfer is op dit moment 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog ga ik naar de reacties kijken en deze ook inhoudelijk doornemen. Daar kijk ik ook naar de stoere riem en andere producten van deze verkoper. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij het beste product koopt voor jou.

Bestel direct jouw stoere riem! Klik hier!

Heb jij vragen of opmerkingen die jij kwijt wil voordat jij de reacties van kopers leest? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou natuurlijk uit om contact met mij op te nemen.

Kopers over de stoere riem

Er zijn een paar reacties die ik graag met jou deel. Om te beginnen is er slechts 1 koper die een cijfer geeft lager dan 5 uit 5 sterren. Deze Franse koper geeft geen inhoudelijke reactie. Kopers die het hoogste cijfer geven schrijven onder andere: “Zeer goede kwaliteit” en “Geweldige verkoper”. Goede reacties, verder geeft iedereen enkel een cijfer voor deze stoere riem.

Alle reacties zelf lezen? Klik hier!

Ik zal ook even kijken naar een ander product van deze verkoper. Ondanks de 13 bestellingen heeft het tweede product nog geen inhoudelijke reacties. Andere producten van deze verkoper worden wel echt heel hoog beoordeeld. Wat voor stoere riem jij ook zoekt, deze verkoper helpt jou op weg!

Vergelijkbare producten bekijken? Klik hier!

Voor alles wat jij verder wilt weten is dit jouw kans om een reactie achter te laten. Met alle vragen en reacties kan jij precies zien welk product bij jou past. Mijn doel is jou aan het beste product te helpen voor jou.

Broek met gaten te koop bij AliExpress

Broek met gaten

Op zoek naar een broek met gaten? Lees dan deze blog. Hierin leg ik uit hoe jij kwaliteit kunt vinden en zeker kunt zijn dat jij het juiste product koopt.

Direct jouw broek met gaten kopen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik schrijven over de reacties van kopers. Daar wil ik wel vast bij vermelden dat deze broek met gaten met slechts 4,5 uit 5 sterren niet heel goed wordt beoordeeld. Ik schrijf deze blog toch met 2 redenen. Om te beginnen, de verkoper krijgt wel goede beoordelingen. Dat is voor mij vaak een teken dat de producten gemiddeld gezien wel prima zijn. Waarom deze dan een lager cijfer krijgen gaan we achterhalen.

Bestel jouw broek met gaten nu online! Klik hier!

Dan even voordat ik verder ga, jouw kans om te reageren. Heb jij vragen of opmerkingen naar aanleiding van wat jij tot nu toe hebt gelezen? Laat jouw reactie met jouw vraag dan achter onder deze blog. Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie.

Kopers over de broek met gaten

Laten we dan gaan kijken naar wat kopers schrijven. Positieve reacties als: “Beter dan op de foto” en “Super goed” geven een positief beeld. Zelfs de negatieve reacties zijn nog wel prima. Met kopers die 3 sterren geven die ook schrijven: “Goed”. Het lijkt dus allemaal wel mee te vallen met deze broek met gaten.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Als ik ga kijken naar wat deze verkoper verder aanbiedt is er een andere broek met gaten die veel beter wordt beoordeeld. Deze krijgt helemaal geen negatieve reacties. Kopers schrijven: “Perfecte maat” en geven stuk voor stuk allemaal de volle 5 uit 5 sterren.

Zelf ook de reacties bekijken? Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten en lezen nodig ik jou uit een reactie te plaatsen onder deze blog. Wanneer jij dat doet kan ik jou persoonlijk verder helpen om antwoord te krijgen.

Alexander McQueen schoenen bij AliExpress!

Alexander McQueen schoenen

Deze blog is bedoelt als waarschuwing. Alexander McQueen schoenen worden namelijk aangeboden bij AliExpress, deze zijn echter namaak!

Zien om welke Alexander McQueen schoenen het gaat? Klik hier!

Het vervelende is, er zijn al 37 paar van deze Alexander McQueen schoenen verkocht in de laagste 3 weken. Ik hoop mensen er met deze blog van de kunnen weerhouden, maar kan niets garanderen. Het beste advies wat ik kan geven is deze gewoon niet te kopen. Een merk als deze is gewoon duur. Via andere websites kom ik het echte product tegen voor prijzen rond de 400 euro. Dat is dus niet te koop voor nog geen 30 euro online.

Melding maken van de Alexander McQueen schoenen? Klik hier!

Heb jij dit product gekocht? Open dan, zodra jij het pakketje ontvangt, een dispute. Maak ook direct melding van dit product om deze verkoper zo snel mogelijk van de site af te krijgen. Hoe meer mensen dat doen, hoe sneller er een oplossing komt.

Kopers over de Alexander McQueen schoenen

Omdat dit specifieke product nog vrij nieuw is zijn er nog geen inhoudelijke reacties. Deze verkoper heeft 360 verschillende producten online gezet die vrijwel identiek zijn. Ik vermoed zelfs dat de afbeeldingen van de Alexander McQueen schoenen van het merk zelf afkomstig zijn. Dat kan ik echter niet garanderen.

Bekijk alle namaakproducten die worden aangeboden. Klik hier!

Ik heb weinig reacties kunnen vinden omdat deze verkoper nog relatief nieuw is. Mijn verwachting is dat de pagina binnenkort ook zal verdwijnen, zodra AliExpress genoeg meldingen krijgt van wat er hier gebeurt. Het mag niet, maar helaas kan het nog altijd wel. Wij zullende merkhouder van de Alexander McQueen schoenen ook zeker op de hoogte brengen van het feit dat het zo wordt aangeboden.

Zelf naar reacties zoeken? Klik hier!

Dan heb ik het einde van deze blog bereikt. Nu is het jouw beurt. Heb jij iets te schrijven, zeggen of melden, laat jouw reactie dan achter onder de blog. Door dat te doen help jij andere kopers verder om dit product niet te kopen. Daarbij help jij mij ook verder, want met reacties kan ik meer mensen waarschuwen om dit soort producten gewoon te laten liggen. Heb jij andere vragen, ook die mag jij stellen door een reactie onder de blog achter te laten. Ik beantwoord de emails meestal in het weekend en de WhatsApp berichten iedere dag. Uiteindelijk zal er een team komen te zitten die de vragen nog veel sneller kan beantwoorden.

Handdoek te koop bij AliExpress

Handdoek

Op zoek naar een handdoek? Kijk dan eens naar alles wat AliExpress te bieden heeft. Vandaag schrijf ik over een verkoper die precies dat verkoopt.

Direct een handdoek kopen? Klik hier!

Het gaat mij bij het beoordelen van de producten eigenlijk nooit om wat er verkocht wordt. Wel kijk ik naar de reacties van verkopers, voornamelijk van de best verkochte producten. Zo heb ik een handdoek gevonden die door 20 mensen is gekocht en 4 keer is beoordeeld. Het eindoordeel is 5 uit 5 sterren, wat goed is. In het tweede deel van deze blog ga ik de reacties inhoudelijk bekijken.

Bestel jouw handdoek direct online! Klik hier!

Heb jij dan nu al vragen of opmerkingen? Iets wat jij wilt weten? Laat jouw reactie gewoon achter onder deze blog. Door dat te doen weet ik precies wat jij nodig hebt en kunnen ook andere kopers reageren. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om direct contact met mij op te nemen.

Kopers over de handdoek

Dan gaan we kijken naar de reacties van kopers. Over het algemeen is dit het leukste deel van de blog om te schrijven voor mij. Zeker wanneer iedereen positief is. Reacties als: “Super verkoper! Snelle levering” en “Super snelle levering, ik ga nog een keer bestellen”.

Lees alle reacties op de handdoek! Klik hier!

Laten we dan verder gaan kijken. Ik pak een ander, vergelijkbaar, product erbij. Deze met een iets minder hoog cijfer. Reacties als: “Zacht, dik”, “Goede handdoek” maar ook 1 minder positieve reactie van iemand die schrijft over de lage kwaliteit. Daar wordt ik persoonlijk nooit heel erg blij van.

Bekijk alles wat er geschreven wordt over de handdoek! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten of lezen, laat jouw reactie achter. Het is mijn doel om jou zo goed mogelijk te informeren voordat jij gaat kopen.

Stoere broek te koop bij AliExpress!

Stoere broek

Wist jij dat je voor een stoere broek nu ook gewoon bij AliExpress terecht kunt? Mijn belangrijkste doel is dat jij weet wat jij hier kunt kopen.

Direct jouw stoere broek bestellen? Klik hier!

Laten we dan even gaan kijken wat er verder besproken moet worden. Hoe dan ook deel ik de reacties van de kopers in het tweede deel van deze blog. Daar komt bij dat de verkoper in 94,8% van alle gevallen het hoogste cijfer krijgt voor de verkochte producten. Dat is goed, zeker voor een verkoper van een stoere broek. Dat is toch een lastiger kledingstuk om online te verkopen.

Koop jouw stoere broek vandaag nog! Klik hier!

Zoals altijd geef ik jou ook hier de kans om een reactie te plaatsen. Door dat te doen kunnen ook andere kopers reageren en helpen wij elkaar zo om het perfecte product te vinden. Liever persoonlijk contact? Dat is ook zeker mogelijk! Neem dan contact op met mij direct.

Koper over de stoere broek

Deze stoere broek krijgt 5 uit 5 sterren. Niemand beoordeeld deze met een lager cijfer. De enige inhoudelijke reactie is: “Fantastisch, goede kwaliteit”. Omdat ik daar vrij weinig mee kan ga ik ook kijken naar reacties op andere producten van deze verkoper. Dit product doet het in ieder geval goed.

Alle reacties en beoordelingen lezen? Klik hier!

Dan over naar andere producten van deze verkoper. Het best verkochte product is een jurk. Deze is eveneens beoordeeld met 5 uit 5 sterren. Helaas zonder inhoudelijke reactie, enkel een cijfer. Natuurlijk is het advies altijd goed te kijken. Ik heb ook een product van deze verkoper gevonden wat door slechts 1 koper is beoordeeld, maar wel met slechts 2 uit 5 sterren. Nu zegt dat niet heel veel, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden. Meer producten bekijken, inclusief de stoere broek? Klik hier!

Lezen welke beoordelingen verder worden gegeven? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij dan nog hebt nodig ik jou uit een reactie te plaatsen.

Stoere leren jas te koop bij AliExpress!

Stoere leren jas

Een stoere leren jas kost al snel minimaal 100 euro in Nederland. Bij AliExpress echter, is de prijs lager en de beoordeling meer dan goed!

Direct een stoere leren jas kopen? Klik hier!

Voor alle duidelijkheid ga ik in het tweede deel van deze blog kijken naar de reacties van kopers. Het gemiddelde cijfer is 4,8 uit 5 sterren, wat meer dan goed is voor een product als deze. Natuurlijk ga ik ook kijken naar de klachten over deze stoere leren jas. In de meeste gevallen zie ik dat mensen die het product niet ontvangen klagen. Ik zal ook kijken of dat hier het geval is.

Direct de stoere leren jas kopen? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij over dit product hebt nodig ik jou uit een reactie te plaatsen. Wanneer jij dat doet kunnen ook andere kopers reageren en jou wellicht sneller helpen naar een antwoord. Jij mag natuurlijk ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de stoere leren jas!

Laat ik dan even beginnen met zeggen dat dit product een laagste beoordeling heeft van 4 uit 5 sterren. Dat is uitzonderlijk goed, zeker bij kleding. Wat er vaak mis gaat is dat mensen een verkeerde maat kopen. Dat heb ik ook al eens gedaan, gelukkig past mijn vriendin de stoere leren jas dan wel. In dit deel van de blog enkele reacties van kopers.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Kopers reageren onder andere met: “Binnen 20 dagen ontvangen”, “Maat valt iets klein”, “Mooi” en “Zeer goede kwaliteit”. Ook kopers die het lagere cijfer geven houden het daarbij, er zijn geen daadwerkelijke negatieve reacties. Heb jij daar vragen of opmerkingen over? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Deze stoere leren jas is gewoon goed te betalen en lijkt van hoge kwaliteit te zijn.

Lees alle beoordelingen ook zelf door! Klik hier!

Dan zijn wij weer op dat punt gekomen waar de blog mag worden afgesloten. Heb jij iets toe te voegen, laat dan jouw reactie achter onder deze blog. Wil jij zelf iets schrijven? Dat kan natuurlijk ook. Neem gewoon even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Binnenkort komen wij vanuit AliExpress Nederland met een compleet stappenplan voor hoe jij zelf een blog als deze kunt starten. Dat kost jou helemaal niets anders dan een klein beetje tijd. Alle informatie komt ook op deze blog te staan. Maak daar dus ook gebruik van.

Schrikdraad op zonne-energie te koop bij AliExpress!

Schrikdraad op zonne-energie

Heb jij een stuk grond met dieren en is schrikdraad op zonne-energie voor jou de ideale oplossing? Ik vond 5000 meter van dat spul voor zeer weinig!

Direct schrikdraad op zonne-energie kopen? Klik hier!

Waar ik normaal het tweede deel van deze blog gebruik om op de reacties van kopers te reageren ga ik het vandaag hebben over de uitverkoop. Daarbij ga ik wel alvast benoemen dat deze verkoper in 98% van alle gevallen het hoogste cijfer krijgt van kopers. De 5000 meter schrikdraad op zonne-energie kost nu, tijdens de uitverkoop slechts 91,14. Zelfs met de extra kosten voor BTW en inklaring is dit nog heel veel goedkoper dan wat er direct vanuit Nederland wordt aangeboden.

Bestel het schrikdraad op zonne-energie direct online! Klik hier!

Laat ik dan heel even stilstaan bij de reacties die er mogelijk nog zijn. Ik weet dat er mensen zijn die bijvoorbeeld geen 5000 meter (5 kilometer) nodig hebben. Dat is geen probleem, je hoeft het namelijk niet helemaal te gebruiken. Laat jouw reactie achter onder deze blog om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt.

Uitverkoop van schrikdraad op zonne-energie

Laat ik dan even gaan kijken naar de prijs van dit soort producten. Om te beginnen heb ik de laad-unit in Nederland kunnen vinden voor 299 euro. Dat is al ruim 100% duurder dan de AliExpress prijs zonder uitverkoop! Tijdens de uitverkoop daalt de prijs van het schrikdraad op zonne-energie nog veel verder.

Direct bestellen voor de laagste prijs? Klik hier!

Dan wil ik toch even stilstaan bij de andere producten van deze verkoper. Ik pak even de categorie hekwerk erbij. Alleen het draad bij voorbeeld kost bij AliExpress nog geen 30 euro tijdens de uitverkoop. In Nederland is de standaardprijs 100% duurder. Schrikdraad op zonne-energie is daarmee zeer goed te betalen bij AliExpress!

Nu online kopen? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die dan nog open blijven nodig ik jou uit een reactie te plaatsen onder deze blog.

Meer geld kwijt dan het product gekost heeft

Hallo,

Ik heb een bestelling gedaan op Aliexpress en ik had daar een laserbuis (glas) gekocht.
In de verkoop advertentie stond in dat hij verzonden zou worden in een doos en daar omheen een houten kist (Klik hier bij punt 2
Dus besteld met de gedacht dit is save, na een week of 2 – 3 kreeg ik de laserbuis binnen in een kartonnendoos geen sticker erop met breekbaar of zo.

Doos open gemaakt en de laserbuis was gebroken binnen in.
Ik heb contact opgezocht met de verkoper en gezegd dat de laserbuis kapot was en tevens ook een foto toegestuurd.

Gevraagd of hij een nieuwe laserbuis wilde opsturen maar dat deed hij niet ik moest maar een Dispute openen.

Zo gezegd zo gedaan de problemen kwamen al toen ik het formulier wel 50x heb ingevuld en telkens een fout melding kreeg met de melding de server is bezig probeer het later opnieuw.

Toen heb ik het op een andere manier gedaan en dat werkte wel.
Ik heb ingevuld dat ik mijn geld terug wilde €158,86
Toen was het 3 dagen wachten op de reactie van de verkoper maar de verkoper was er niet mee eens.

Aliexpress heeft toen een voorstel gedaan en het voorstel was:
1.) Laserbuis houden en €31,78 terug betalen.
2.) Laserbuis terug zenden en €158,86 terug

Ik dacht ok dat wordt terug sturen dus even gekeken wat dat mij ging kosten.
Het kosten mij €92,06 om de laserbuis terug te sturen.

Een rekensommetje :
Laserbuis €158,86
Import + tax kosten : €68,00
terug sturen laserbuis : €92,06

Totaal €318,92 teruggaven laserbuis €158,86 totale kosten €160,06 en geen laserbuis gewoon geld kwijt.

Toch maar even contact gezocht met de verkoper of ik niet het geld terug kan krijgen en de laserbuis hier in de kliko kan gooien.
Antwoord gekregen van de verkoper en die zou kontact op zoeken met Aliexpress.

Toen kreeg ik een mailtje van Aliexpress dat hun €31,78 terug betalen terwijl ik heb aangegeven dat ik €158,86 terug wil en de laserbuis zou opsturen.

Dus nu €195,08 kwijt en geen laserbuis.

Kunnen jullie mij misschien helpen, ik heb foto’s en schermprintjes van de chat met de verkoper.

Ik Hoor graag van jullie

Gr. Patrick

Hangstoel te koop bij AliExpress!

Hangstoel

Op zoek naar een hangstoel? Lees dan deze blog. Ik heb er op AliExpress een gevonden gekocht door iemand die ook deze site bezocht heeft.

Direct jouw hangstoel kopen? Klik hier!

Dit product krijgt 4,7 uit 5 sterren met slechts 6% van de kopers die een cijfer van 3 uit 5 sterren of lager geven. Dat wil zeggen, 94% beoordeeld deze hangstoel zeer goed. In het tweede deel van deze blog ga ik de reacties van kopers inhoudelijk verder bespreken. Overweeg jij deze stoel te kopen, lees dan vooral eerst verder. Zo weet jij hoe kopers reageren en of het zinvol is om deze te kopen.

Bestel de hangstoel nu online! Klik hier!

Voor alle vragen die jij dan nog hebt en wilt stellen nodig ik jou uit een reactie achter te laten onder deze blog. Mocht jij liever persoonlijk contact willen, dat kan ook. Ga dan naar AliExpressNederland.nl/contact.

Kopers over de hangstoel

Met 115 beoordelingen van de in totaal 349 kopers heb jij hier de mogelijkheid om de reacties te lezen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Binnen 3 weken ontvangen”, “Zeer goede kwaliteit” en “Perfect”. Ik zal zo ook de nodige reacties doornemen van kopers die minder positief zijn.

Alle reacties van de hangstoel lezen? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven het volgende: “Verkoper vroeg om extra geld”, “Slechte verkoper” en “Product beschadigd”. Ondanks dat dit een minderheid is blijft het wel zo dat het belangrijk is om op de hoogte te zijn van wat er kan gebeuren als het mis gaat. Zo weet jij precies wat jij kunt verwachten.

Lees de reacties op de hangstoel nu online! Klik hier!

Voor alle vragen die dan nog open blijven staan nodig ik jou uit om jouw reactie achter te laten onder deze blog. Natuurlijk kan jij ook kijken wat deze verkoper verder te bieden heeft. Klik hier voor het overzicht.

Terugbetaling via PayPal, waarom niet gewoon IBAN?

Terugbetaling via PayPal

Krijg jij de optie voor terugbetaling via PayPal, maar heb jij nog geen account? Heb jij het geld liever gewoon terug op jouw IBAN? Lees dan verder!

Vragen over een terugbetaling via PayPal? Klik hier!

Laat mij dan even uitleggen waarom veel AliExpress verkopers voor deze optie kiezen. Een terugbetaling via IBAN is vanuit China nagenoeg onmogelijk. Dat komt door de regels via de terugbetaling via PayPal optie vrij makkelijk te omzeilen zijn. Daarom betalen verkopers het liefst op die manier terug. Natuurlijk ga ik jou helpen om jouw account geopend te krijgen en ook om geld terug te krijgen en over te boeken naar jouw eigen bankrekening.

Alles over terugbetaling via PayPal? Klik hier!

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat gerust jouw reactie onder deze blog. Mijn voornaamste doel is dat jij begrijpt wat er aan de hand is, zodat jij het beste antwoord kunt vinden. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Alles over de terugbetaling via PayPal

Het leuke van deze manier van geld ontvangen is dat jij jouw geld eenvoudig door kunt storten naar jouw eigen bankrekening. Dat kost jou helemaal niets en is voor de AliExpress verkoper dus echt heel veel makkelijker en dus ook goedkoper.

Weten hoe een terugbetaling via PayPal werkt? Neem contact op!

Wanneer jij echt niet weet hoe het systeem werkt help ik jou natuurlijk graag verder. Afhankelijk van het bedrag vraag ik een commissie van 10% tot 50% zodat jij de terugbetaling via PayPal van mij terug kunt laten storten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk contact met mij opnemen. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doe ik door dit soort blogs. Met de juiste informatie kan ik jou zo goed mogelijk verder helpen. Met alle opties en mogelijkheden nodig ik jou graag uit om mij te vertellen wat jij wilt lezen op de volgende blog.

Hotel handdoekjes te koop bij AliExpress!

Hotel handdoekjes

Op zoek naar hotel handdoekjes? Kijk dan eerst eens bij AliExpress voor de laagste prijs en de beste kwaliteit. In deze blog de reacties van kopers en meer.

Direct hotel handdoekjes kopen? Klik hier!

Omdat dit product slechts 1 keer is beoordeeld en nu wel 5 uit 5 sterren krijgt kan ik nog niet heel veel zeggen. In het tweede deel van de blog ga ik dan ook kijken naar de reacties van kopers van andere producten. Natuurlijk wel van dezelfde verkoper. Het best verkochte product zijn een set kunstbloemen, te bestellen vanaf 12 stuks voor een prijs van 62 cent inclusief verzendkosten.

Toch hotel handdoekjes bestellen? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen die jij dan nog hebt, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Is er iets wat jij direct wilt weten of wat jij liever aan mij persoonlijk wilt vragen? Neem dan gewoon even contact met mij op.

Kopers over de hotel handdoekjes

Omdat er dus maar 1 koper is die een beoordeling achterliet ga ik kijken naar de best verkochte hotel handdoekjes van deze verkoper. Deze zijn beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren op basis van 33 beoordelingen. Geen bijzonder hoog cijfer, maar voor de prijs ook zeker niet heel erg laag.

Alle producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Laat ik dan even wat reacties gaan bekijken. Kopers schrijven onder andere: “Zeer goede kwaliteit”, “Kleine hotel handdoekjes, maar wel zacht” en heel veel reacties zonder inhoud. Wil jij hier meer over weten of heb jij vragen aan een van deze kopers? Stel deze dan door een reactie achter te laten onder de blog. Het doel is uiteindelijk het beste product te kopen voor jou.

Direct de reacties lezen op de hotel handdoekjes? Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog verder wilt zien of lezen, laat jouw reactie achter onder deze blog. Voor alle overige vragen mag jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

WhatsApp service van AliExpress Nederland

WhatsApp service

Na ieder gesprek vragen wij mensen om een reactie te geven. In deze blog deel ik de reacties op de WhatsApp service van AliExpress Nederland.

Zelf gebruikmaken van de AliExpress service? Klik hier!

Vanaf vandaag heb ik de mogelijkheid om een reactie achter te laten voor op de website toegevoegd. Deze reacties verschijnen aan de rechterkant van deze pagina op de computer of onder de pagina op de smartphone. Hier deel ik reacties op de vraag: “Hoe ben jij geholpen via de WhatsApp service?”. Zo kan jij ook een beeld vormen bij wat wij hier doen en bepalen of AliExpress Nederland voor jou is. De reacties volgen in het tweede deel van deze blog.

Een product kopen via de WhatsApp service? Neem contact op!

Hoewel deze blog is gereserveerd voor reacties op wat ik hier doe sta ik natuurlijk ook open voor andere vragen en opmerkingen. Wil jij zelf ook antwoord geven op de vragen? Maak dan eerst gebruik van de contactmogelijkheden.

Reacties op de WhatsApp service

Mensen reageren met woorden als: “Super geholpen door Alexander”, “Goed, snel en vakkundig”, “Heel netjes en zakelijk” en “Goed, antwoord op mijn vragen gekregen”. De tweede vraag was wat wij in de toekomst beter kunnen doen. Daarop kwamen antwoorden als: “Meer bekendheid krijgen”, “Makkelijker bereikbaar maken” en “Extra service bieden via Facebook”. Dat laatste heb ik zeker naar geluisterd, jij kunt nu ook abonneren op de Facebook pagina.

Meer weten over de WhatsApp service? Neem contact op!

Vooral telefonisch is een punt. Ik wil als AliExpress Nederland heel graag een telefonische bereikbaarheid aanbieden. Dat gaat ook zeker komen, echter heb ik daarvoor nog geen getrainde mensen. Zodra die er zijn gaan we de bereikbaarheid per telefoon langzaam opbouwen. Mijn doel is in het derde kwartaal van dit jaar te beginnen met een telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp service voor jouw bedrijf? Neem contact op!

Er waren meer vragen, die ga ik nu niet allemaal beantwoorden en behandelen. Er zullen meer vergelijkbare blogs als deze volgen.

Zwarte pruik te koop bij AliExpress!

Zwarte pruik

Hoewel slecht beoordeeld schrijf ik vandaag over de zwarte pruik die te koop is bij de AliExpress webwinkel. Meer verderop in deze blog. Lees verder.

Direct jouw zwarte pruik kopen? Klik hier!

Met 840 bestellingen en 240 beoordelingen krijgt dit product slechts 4,1 uit 5 sterren. Waarom mensen kopen hoop ik in het tweede deel van deze blog te ontdekken. Mocht jij daar een idee over hebben, laat het weten door te reageren aan het einde van deze blog. Het bijzondere is, de reacties lopen hier zo uiteen dat ik het moeilijk vind om een echt oordeel te geven. Lees vooral het tweede deel van deze blog ook door voordat jij koopt.

Bestel nu een zwarte pruik online! Klik hier!

Voordat ik de reacties van kopers met jou doorneem wil ik jou eerst in de gelegenheid stellen om vragen te stellen. Dat kan onder deze blog door een reactie achter te laten. Liever mij persoonlijk spreken? Kijk naar de overige contactmogelijkheden en klik hier!

Kopers over de zwarte pruik

Laat ik dan toch even positief beginnen. Want 64% van de kopers geeft toch 5 uit 5 sterren. Met reacties als: “Erg tevreden”, “Dankjewel, het is erg mooi”, “Haar ziet er goed uit” en “Goed voor de prijs”. Terwijl negatieve kopers schrijven: “Nep haar”, “Verkeerde lengte ontvangen”, “Vreselijk” en “Veel te kort”. Ik ga ook even kijken naar andere producten van deze verkoper die beter beoordeeld lijken te zijn.

Alle reacties op de zwarte pruik bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik even naar een vergelijkbaar product van krulhaar. Deze wordt al veel beter beoordeeld. Namelijk 4,7 uit 5 sterren op basis van 462 reacties. Reacties als: “Wauw”, “Zeer goed voor de prijs”, “Al de vierde die ik heb gekocht” en “Mooi haar”. Al met al, zeer positieve reacties.

Alle producten inclusief de zwarte pruik zien? Klik hier!

Ik ga deze blog dan weer afsluiten. Wij zijn continu op zoek naar de beste en leukste mensen om ons team te versterken. Wij werken met een eenvoudige winstdeling en jij kunt gewoon vanuit huis werken. Is dat iets wat bij jouw past? Bekijk ons organiseerbord voor de functies die wij aan kunnen bieden.

Platte UTP kabel te koop bij AliExpress!

Platte UTP kabel

Op zoek naar een platte UTP kabel? Zoek niet verder! AliExpress verkoopt deze gewoon via de website. In deze blog deel ik de reacties van kopers.

Direct een platte UTP kabel kopen? Klik hier!

Met 4 bestellingen zijn er helaas nog geen reacties op dit product. Ik zal voor het tweede deel van deze blog dan ook gaan kijken naar andere producten van deze verkoper. Deze verkoopt verschillende soorten platte UTP kabel en ook andere soorten Cat 5, Cat 5e, Cat6, Cat 6a en Cat7 kabels. Meer over de kwaliteit en reacties in het tweede deel van deze blog. Natuurlijk krijg jij ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Koop jouw platte UTP kabel direct online! Klik hier!

Voor alle overige vragen en reacties die jij wilt geven nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Op dit moment ben ik bezig om deze website te laten groeien, zodat ik het team ook kan uitbreiden. Daarmee kan ik jou in de toekomst nog veel beter helpen.

Kopers over de platte UTP kabel

Over het product waar het in het eerste deel van de blog over ging kan ik dus nog niets schrijven. Wel kan ik iets schrijven over andere producten van deze verkoper. Bijvoorbeeld het best verkochte product. Helaas zijn ook deze stuk voor stuk niet beoordeeld. Ik ga daarom kijken naar het best verkochte product uit deze categorie op de complete website.

De best verkochte platte UTP kabel zien? Klik hier!

Met 5638 beoordelingen krijgt dit product de volledige 5 uit 5 sterren. Dat is de hoogte beoordeling die ik tot nu toe heb gezien. Kopers schrijven onder andere: “Voelt stevig”, “Zeer hoge kwaliteit” en “Snelle levering”. Hoewel ik zelf thuis prima uit de voeten kan met de super goedkope kabel van de Action begrijp ik ook heel goed dat mensen kabels kopen van hogere kwaliteit.

Kijken naar welke platte UTP kabel voor jou is? Klik hier!

Dan mag ik deze blog alweer gaan afsluiten. Heb jij iets te zeggen, schrijven of delen? Laat jouw reactie dan gewoon achter onder deze blog. Jij mag natuurlijk ook reageren via een van de andere kanalen. Ik doe mijn best zoveel mogelijk opties voor jou te creëren. Dat kan alleen wanneer jij mij verteld wat jij zou willen. Neem gewoon contact op als jij een idee hebt. Ik kijk er naar uit om van jou te horen.