Betalen bij AliExpress lukt niet! Wat moet ik doen?

Betalen bij AliExpress lukt niet

Wanneer er problemen zijn met betalen bij AliExpress kan dat een aantal oorzaken hebben. Zo gebruiken veel mensen iDeal, deze betaalmethode werkt via een extern bedrijf en werkt daarom niet altijd goed.

Verder werken betalingen via Internet Explorer de laatste tijd ook niet. Meer daarover (inclusief de oplossing) lees je in deze blog.

In deze blog leg ik uit wat jij kunt doen om problemen bij betalen bij AliExpress op te lossen, zodat jij de producten die jij wilt hebben ook gewoon kunt kopen.

Wat moet ik doen als betalen bij AliExpress niet lukt?

Als jij gebruikmaakt van een ondersteunde browser (feitelijk alles behalve Internet Explorer), zorg dan dat jij een account hebt en dat jij bent ingelogd.

Werkt betalen bij AliExpress dan nog steeds niet, kijk dan of er storingen zijn die mogelijk de oorzaak zijn van het probleem. Geen storingen? Neem dan contact op met de klantenservice via https://s.click.aliexpress.com/e/bEamu76 die het probleem veelal vrijwel direct kan verhelpen.

In uitzonderlijke gevallen gebeurt het dat een bepaalde betaalmethode tijdelijk helemaal niet werkt. Mocht dat het geval zijn, wacht dan even af tot het probleem is verholpen.

Wat kan ik doen als betalen bij AliExpress ook dan niet lukt?

Lukt betalen bij AliExpress ook na het opvolgen van deze instructies niet? Kijk dan of er andere betaalmethodes zijn die gebruikt kunnen worden. Heb jij geen andere betaalmethode? Bekijk dan onze premium service, waarmee ik jou help om jouw probleem opgelost te krijgen.

Tot slot, heb jij andere vragen over betalen bij AliExpress? Neem even contact met mij op. Dat werkt het beste via chat of email. 

Heb jij al eerder een bestelling geplaatst via VRLX.ga/ali, dan is de premium service  voor jou helemaal gratis. Bestel jij voor het eerst? Dan kunnen er mogelijk kosten aan verbonden zijn. Kijk voor het overzicht van kosten op https://alexandervandijl.nl/aliexpress-premium-service/.

Tips om problemen met betalen bij AliExpress op te lossen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

2 gedachten over “Betalen bij AliExpress lukt niet! Wat moet ik doen?

  1. Tina L-kids Steve Beantwoorden

    Hallo ik heb dus 3 overschrijving gedaan naar alliexpres ze zijn alle 3 van mijn rekening bij 1 staat er naar alliexpres en bij de 2 andere naar Londen , nu kijk tijdens de 1 ste betaling geen enkel probleem, bij de 2 en 3 de was dit failet maar hetzelfde bedrag is wel van mij rekening gegaan . Ik heb al contact gehad met alliexpres maar ze zien het niet in het systeem. Nu heb ik eens zitten denken dat dit misschien kan komen door die kortingen die betalingen was er juist tussendoor ging juist stoppen . Ik zou toch mij geld terug zien he , want het gaat niet om kleine bedragen ?

Geef een reactie