Balenciaga schoenen, koop die niet bij AliExpress!

Balanciaga schoenen

Zie jij Balenciaga schoenen op de website van AliExpress? Blijf daar dan uit de buurt. Ik heb 1 doel, namelijk ervoor zorgen dat dit soort namaak niet verkocht wordt!

Zien over welke Balenciaga schoenen het gaat? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou in deze blog ook door enkele reacties van de kopers te delen. Dit product krijgt veel lager cijfer dan gemiddeld omdat de Balenciage schoenen gewoon nep zijn. Het cijfer is 4,5 uit 5 op basis van 2 stemmen. Niet echt voldoende nog om een eerlijk oordeel te geven, daarom kijk ik in het tweede deel van deze blog ook naar enkele andere producten.

Weten wat voor Balenciaga schoenen te koop zijn? Klik hier!

Hoeveel van deze schoenen precies verkocht zijn vertel ik in het tweede deel van de blog. Heb jij deze schoenen gekocht en wil jij jouw reactie laten horen, doe dat dan onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook persoonlijk contact met mij opnemen.

Kopers over de Balenciaga schoenen

Omdat er maar 2 stemmen zijn kan ik niet heel veel schrijven. Beide kopers hebben er ook nog voor gekozen geen inhoudelijke reactie achter te laten. Deze winkel van illegale namaak Balenciaga schoenen is pas op 16 februari geopend. Ik heb al melding gemaakt van het namaak spul en vertrouw erop dat AliExpress deze producten snel van de website af haalt.

Bekijk zelf ook de reacties! Klik hier!

Het product waar ik over schreef is het best verkochte product van deze verkoper. Daar kan ik dus niet heel veel verder over schrijven. Andere producten hebben ook redelijk wat verkopen, maar krijgen nog zeer beperkt reactie. Daarom ga ik hier niet verder op in. Wees vooral heel voorzichtig wanneer jij namaak koopt. AliExpress verkoopt geen spullen van grote bekende merken.

Bekijk de Balanciaga schoenen online! Klik hier!

Als jij nog vragen hebt over deze producten en de andere producten van deze verkoper. Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Geef een reactie