Bijzondere producten bij AliExpress: Useless Box!

Useless BoxSuper zinloos, maar wel super leuk, de “Useless Box”, een knopje die je om kunt zetten, waarna een hand, vinger of iets anders de knop weer terug omzet.

Wil jij een Useless Box bestellen? Klik hier!

De Useless Box heeft totaal geen functie, maar is wel een super grappige gadget om cadeau te geven.

De versie die je hier op de afbeelding ziet heeft zelfs een kat wat als enige functie heeft

Waarom kopen mensen de Useless Box?

Voornamelijk als een cadeautje, maar ook omdat het een uiterst grappig ding is om gewoon te hebben staan. Een serieuze functie heeft het echt niet. Maar, het is en blijft en leuk ding om te hebben.

Er zijn veel meer gadgets die net zo nutteloos zijn, allemaal te vinden op deze site.

Andere veel gekochte gadgets zijn de squishy speeltjes, ook niet bijzonder nuttig, ook wel heel erg leuk om weg te geven of te krijgen.

Wat kost een Useless Box?

Een Useles box kopen in Nederland begint bij 18,50. Daar komen dan nog verzendkosten bij, waardoor de prijs al snel oploopt. Via deze site liggen de prijzen lager en zijn de verzendkosten meestal inbegrepen. Zo betaal je in Nederland dus 18,50 plus 6,95 verzendkosten, terwijl je via deze site in totaal slechts 8,95 of minder kwijt bent.

Ik ben altijd op zoek naar leuke gadgets op te kopen, weg te geven of om hier over te schrijven. Heb jij daarom een tip, of wil jij dat ik hier schrijf over een gadget wat jij hebt gekocht? Deel jouw reactie dan aan het einde van deze pagina.

Om jou verder te stimuleren om een reactie achter te laten geef ik ook af en toe iets extra weg aan mensen die reageren. Zo geef ik zeer regelmatig leuke gadgets en zelfs cryptocurrency in de vorm van Bitcoin weg! Laat dus jouw reactie achter.

Meer weten? Neem contact op!

Geef een reactie