AliExpress partner AlexandervanDijl.nl helpt in het Nederlands!

Wie een bestelling wil plaatsen bij AliExpress moet rekening houden met een paar belangrijke punten.

Allereerst vindt je hier de hoogste kortingen. Wanneer jij er rekening mee houd dat bestellingen vanuit China komen zal het volgende ook duidelijk moeten zijn. Heb jij ondanks dat toch nog vragen? Spreek dan een van mijn collega’s aan via de chat of klik hier.

Waarom is de support van AliExpress in het Engels?

aliexpressAliExpress is in het Engels omdat de meeste mensen die bij AliExpress bestellen geen Chinees spreken. Het bedrijf verkoopt producten over heel de wereld en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online verkoop bedrijf ter wereld.

Hulp is ook niet in het Nederlands omdat Nederlands door relatief weinig mensen wordt gesproken. Daarom heeft het bedrijf gekozen om Engels als basis te gebruiken voor alle klantenservice.

Hoe kan Alexander helpen?

Wij helpen met basis informatie en zorgen ervoor dat jij verder komt met de vragen die jij hebt. Wanneer wij jou niet direct via de chat kunnen helpen hebben wij ook de mogelijkheid om via jouw account te kijken naar een oplossing.

Alleen bij bemiddeling (bijvoorbeeld wanneer jouw product niet is aangekomen en jij jouw geld terug wilt hebben) vragen wij een kleine vergoeding. Al het andere advies is geheel gratis.

Overweeg jij jouw eerste bestelling te plaatsen? Volg dan allereerst de volgende stappen:

  1. Ga naar de speciale AliExpress site via VRLX.ga/ali.
  2. Kies de producten die jij wilt kopen en zorg ervoor dat de totale rekening onder de 22 euro blijft. Wordt de rekening hoger, plaats dan enkele losse bestellingen om per bestelling onder de 22 euro te blijven.
  3. Controleer jouw adres extra. Wanneer een adres niet klopt kan het na verzending niet meer worden aangepast. Wel kun jij jouw bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Het geld krijg jij gemiddeld binnen 2 weken teruggestort op jouw bankrekening.

Voor vragen kun jij altijd contact opnemen via de chat op deze site. Hier kan het allemaal in het Nederlands.

Geef een reactie