AliExpress pakket traceren, hoe werkt dat?

Een AliExpress pakket traceren is veelal makkelijker dan wat jij mogelijk denkt. In de basis heb jij een traceer of trackingnummer nodig. Deze kan je vinden op https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm en vervolgens gebruiken op sites als InternationalParcelTracking.nl en PostNL.post.

Kom jij het pakket op die sites niet tegen? Kijk dan op track24.net of het pakketje daar zichtbaar is. Wanneer het pakket ook daar niet zichtbaar is ga je naar https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm en neem je contact op met de verkoper. Deze kan jou precies vertellen waar het pakketje zich op dit moment bevind.

Lukt ook dat niet? Dan kan jij jou AliExpress pakket traceren door contact met mij op te nemen via chat of een van de andere opties die op de site staat omschreven.

Wat moet ik doen als AliExpress pakket traceren niet lukt?

AliExpress pakket traceren

Krijg jij het niet voor elkaar met de stappen zoals omschreven? Spreek mij dan gerust even aan via chat. Daar kan ik jou helpen om de stappen te doorlopen en het pakket alsnog terug te vinden.

De meest voorkomende fout is een verkeerd adres. Dit komt omdat in de app niet geheel duidelijk is waar het huisnummer ingevuld moet worden. In de blog: “Verkeerd adres bij AliExpress, pakketje retour, wat nu!?” leg ik uit welke stappen jij kunt doorlopen om het adres aan te passen om jouw bestelling alsnog thuis te ontvangen.

Gaat het met een correct adres toch mis? Lees dan de blog: “Pas op met AliExpress! Open altijd een “Dispute” op tijd!”, waar jij de uitleg kunt lezen over wat jij kunt doen als een pakket ondanks dat jij alles goed hebt gedaan niet op tijd aankomt. Houd er rekening mee dat jij een dispute kunt openen tot 75 dagen na de dag van bestelling of tot 15 dagen nadat jij via de website hebt aangegeven het pakket te hebben ontvangen.

Geef een reactie