AliExpress korting? Alsof het niet goedkoop genoeg is!

De hoogste AliExpress korting krijg je op 11 november tijdens de Global Shopping Day. Kortingen kunnen op die dag oplopen tot 70% en soms zelfs nog meer. Wil jij voor die datum iets bestellen, maar wel de hoogste AliExpress korting krijgen? Lees dan verder.

Hoe krijg je extra AliExpress korting?

AliExpress KortingDoor een product toe te voegen aan jouw verlanglijst, maar het niet direct te bestellen wordt je op de hoogte gehouden van acties en aanbiedingen. Veel verkopers reduceren hun prijs met enige regelmaag.

Zo bestellen wij regelmatig kleding met prijzen die vaak met 50% of meer zijn afgeprijsd. De prijzen zijn natuurlijk al laag, wat het alleen maar beter maakt om nog meer AliExpress Korting te krijgen.

Wat als de AliExpress korting hoger is nadat een product is besteld?

Mocht jij een product besteld hebben en wordt deze kort na de besteldatum afgeprijsd, klik hier om te kijken of je de bestelling nog kunt annuleren. Als dat mogelijk is kan je zo eenvoudig het product voor de lagere prijs opnieuw bestellen.

Mocht het niet mogelijk zijn om de bestelling te annuleren (bijvoorbeeld omdat het product al is verzonden), klik dan hier om contact op te nemen met de verkoper. Deze kan jou de korting vaak alsnog aanbieden.

Lukt dat ook niet, dan hebben we nog 1 laatste optie, de klantenservice. Deze bereik je via deze link en is 24-uur per dag bereikbaar.

Wat als mijn pakket helemaal niet aankomt?

Heb jij iets besteld en is het helemaal niet aangekomen. Dan moet je goed letten op het aantal dagen. Na 75 dagen kan je niets meer doen. Je krijgt het product niet en ook geen geld terug. Voor 75 dagen is het mogelijk om een geschil te openen. Dat kan alleen als je het pakket nog niet hebt gemeld als zijnde ontvangen.

1: Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw AliExpress account.

2: Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI om te kijken hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat. Pas deze aan indien deze niet klopt.

3: Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm voor het overzicht van bestellingen.

Voor meer informatie over het openen van een geschil (dispute) kijk je op http://s.click.aliexpress.com/e/YFA2Z7e

Geef een reactie