AliExpress iDeal betalingen gewoon mogelijk!

AliExpress iDealDe grootste webwinkel ter wereld heeft ook voor de Nederlandse markt iets goeds gedaan. De AliExpress iDeal betaling is eenvoudig te activeren en in deze blog leg ik uit wat jij precies moet doen om zo te betalen.

Persoonlijk ben ik geen fan van deze betaalmethode, omdat de foutmarge hoog ligt. Dit komt omdat een AliExpress iDeal betaling feitelijk een overboeking is, waar de transactie pas wordt voltooid nadat het geld al van jouw rekening af is.

Wel geef ik jou hier de stappen om een AliExpress iDeal betaling mogelijk te maken in jouw account en ervoor te zorgen dat deze betaaloptie ook altijd mogelijk blijft.

Wat moet ik doen om de AliExpress iDeal optie te activeren?

Je hebt feitelijk maar 3 stappen nodig zodat deze optie werkt:

Stap 1: Ga naar http://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw account. Via deze link weet je zeker dat de AliExpress iDeal optie ook geactiveerd wordt.

Stap 2: Zoek jouw producten en plaats deze in jouw winkelmandje.

Stap 3: Kies voor “Overige betaalmethodes” en jij krijgt de mogelijkheid voor de AliExpress iDeal methode te zien.

Kom jij er toch niet uit? Spreek mij dan gerust aan via de chat op deze pagina. Ik help jou graag.

Waarom werkt de AliExpress iDeal betaalmethode niet standaard?

Dit heeft ermee te maken dat alleen Nederland deze manier van betalen kent. Vrijwel ieder ander land kiest Mastercard en VISA als elektronisch betaalmiddel. Daarnaast stappen ook steeds meer mensen over op Bitcoin (wat AliExpress helaas nog niet als betaaloptie heeft).

Hoe dan ook, wil jij zeker weten dat jij met iDeal kunt betalen bij AliExpress? Klik hier of gebruik de speciale VRLX.ga/ali link voor iedere bestelling om de betaaloptie geactiveerd te houden.

Tot slot, kom jij er ondanks alle tips niet uit? Neem contact met mij op via chat of email.

Eén gedachte over “AliExpress iDeal betalingen gewoon mogelijk!

  1. Madison Beantwoorden

    De laatste tijd lukt het niet om met iDeal te betalen na dat ik me account holder name heb in gevuld zeg hij altijd dit: “For security reasons this process can not be continued” BTW ik ben altijd ingelogd maar weet helaas niet waar het probleem aan ligt

Geef een reactie