Aliexpress diamond painting gekocht met te weinig steentjes?

AliExpress Diamond PaintingIk heb weer veel meldingen gekregen van de AliExpress Diamond Painting en ontbrekende steentjes. Daarom vandaag een blog waarin ik uitleg hoe jij de ontbrekende steentjes van de Aliexpress diamond painting alsnog kunt krijgen.

Laten we meteen overgaan op de stappen:

1: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw AliExpress account.

2: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm voor het overzicht van bestellingen.

Vervolgens kan jij contact opnemen met de verkoper via de “contact” link.

Wil jij meer weten over hoe je Diamond Paintings maakt? Onze zuiderburen hebben deze geweldige site gemaakt, waarbij jij stap voor stap uitleg krijgt! 

Wat gaat er zoal mis bij de AliExpress Diamond Painting?

Laten we beginnen. Het gebeurt helaas nog weleens dat er steentjes ontbreken. Een lastig iets om te vervangen, en daarom is het zo belangrijk om contact met de verkoper op te nemen.

Kom jij er met de verkoper niet uit? Neem dan even contact op met de klantenservice van AliExpress. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via de chat. Helaas is AliExpress niet telefonisch bereikbaar. Dit komt omdat AliExpress een enorme webwinkel is en daarmee miljoenen klanten van over heel de wereld bedient.

Het gebeurt natuurlijk ook nog weleens dat er een AliExpress Diamond Painting wordt verkocht en betaald maar niet thuis wordt afgeleverd. Mocht dat zo zijn, ook dan hebben we een stappenplan:

1: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw AliExpress account.

2: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/i2zzrnI om te kijken hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat. Pas deze aan indien deze niet klopt.

3: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm voor het overzicht van bestellingen.

Uiteindelijk zal je een dispute (geschil) moeten openen. Informatie daarover lees je op https://s.click.aliexpress.com/e/YFA2Z7e.

Heb jij andere problemen? Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij via chat of email. Ik zit vrijwel altijd in de buurt van mijn computer en help jou dan ook graag. Jij hoeft voor deze service helemaal niets te betalen, wel vind ik het fijn als jij gebruikmaakt van de speciale link, VRLX.ga/ali, zodat AliExpress weet dat jij via deze site op de site bent gekomen. AliExpress geeft mij daar dan weer een kleine beloning voor.

Je kunt VRLX.ga/ali bij iedere bestelling gebruiken.

 

Geef een reactie