AliExpress: betalen met ideal, hoe werkt dat?

aliexpress betalen met idealBetalen bij AliExpress met iDeal is eenvoudig te doen. Je moet alleen even een paar eenvoudige stappen volgen. Ben jij op zoek naar een manier om vandaag nog via iDeal betalingen te doen op de AliExpress website? Lees dan verder!

Later in deze blog leg ik jou de stappen uit om een AliExpress bestelling mogelijk te maken en te betalen met iDeal. Wil jij direct de betaalmogelijkheid activeren? Klik hier en log in bij jouw account. 

Lukt het niet om in te loggen? Neem dan even contact met mij op zodat ik jou verder kan helpen. Wanneer jij via VRLX.ga/ali hebt besteld kan ik jou via mijn Premium Service ook verder helpen.

AliExpress betalen met iDeal: Stappenplan

Om een betaling te verrichten met iDeal heb jij om te beginnen een account nodig. Zodra jij een account hebt klik hier om in te loggen. Door in te loggen worden de “overige” betaalmogelijkheden geactiveerd en kan jij betalen zoals jij dat wil.

Dagelijks krijg ik vragen en klachten binnen over AliExpress, dagelijks weet ik heel veel oplossingen te vinden. Via chat, email of sinds kort zelfs via WhatsApp. De laatste optie laten we duidelijk zien voor een mobiele gebruiker, mensen die deze site vanaf een tablet of computer bezoeken krijgen de optie niet direct te zien.

Wil jij toch graag contact opnemen via WhatsApp? Stuur een bericht naar 06 45 430 985, dit is niet een nummer waar je voor AliExpress vragen heen kunt bellen, het is enkel een nummer voor vragen via WhatsApp.

Het is uitzonderlijk dat een buitenlandse webwinkel iDeal als betaalmethode accepteert. Helaas gaat er af en toe wel wat mis. Mocht dat gebeuren, dan helpt de premium service jou om ieder probleem op te lossen.

Mijn doel is jou te helpen om de beste ervaring te krijgen vanuit dit bedrijf. Dat gebeurt alleen als jij de stappen volgt die AliExpress heeft voor het plaatsen van een bestelling.

Geef een reactie