AliExpress App: Wat kan je daar allemaal mee?

AliExpress AppDe AliExpress App is een snelle manier om aankopen te doen. Waar de AliExpress App wel deels tekort schiet is de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan gelukkig wel via de website van het bedrijf.

Om de AliExpress App te downloaden, klik hier voor iPhone of klik hier voor Android.

Via de AliExpress App kan je nu heel snel alle producten kopen die ook via de computer beschikbaar zijn.

Wat kan je verder met de AliExpress App?

Via de AliExpress app kan je ook zien hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat, jouw bestellingen volgen en zien wanneer jij jouw pakket kunt verwachten. Verder heb je via de AliExpress app de mogelijkheid om een trackingnummer te vinden, waarmee het mogelijk is om via diverse websites jouw bestelling te volgen.

Kom jij er echt niet uit, neem dan gerust even contact met mij op via de chat. Liever een email sturen? Dat kan ook. Stuur de email naar hey@alexandervandijl.nl en wij reageren snel. Meestal al binnen een paar minuten, altijd uiterlijk de volgende dag.

Waarom bestellen zoveel mensen via China?

Naast dat producten super goedkoop zijn is het ook mogelijk om jouw creditcard te koppelen of een iDeal betaling via jouw eigen bank uit te voeren. Wil je daar meer over weten? Klik hier voor de gedetailleerde uitleg.

Natuurlijk, mocht jij er via de site niet uitkomen, neem gerust contact met mij op via de chat op deze website. Ik ben over het algemeen gedurende de week overdag vrijwel altijd online.

Wie liever telefonisch contact wil moet helaas bij een andere webwinkel bestellen. Het bedrijf is helaas telefonisch niet bereikbaar. Alle contact gaat via chat of het berichtensysteem. Direct contact met de verkoper is ook mogelijk via de overzichtspagina met bestelde producten.

Wat is jouw mening? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Geef een reactie